Paras VPN-ratkaisu, jotta voit käyttää sitä mistä tahansa


Paras VPN-ratkaisu, jotta voit käyttää sitä mistä tahansa

Discord on peliyhteisön suosittu ääni- ja tekstikeskustelusovellus, mutta sitä ei voida saavuttaa joissain maissa. Voit ohittaa nämä esteet hankkimalla IP-osoitteen maasta, jossa Discord on saatavana, ja tässä PureVPN tulee.


. VPN Discord -logoon

Discord on ilmaisohjelma, eri alustojen välinen teksti- ja äänikeskustelusovellus, joka on rakennettu erityisesti pelaajille. Yli 250 miljoonan käyttäjän luottamus ympäri maailmaa yksinkertaistaa joukkuetovereiden välistä kommunikaatiota pelatessasi moninpelejä.

Vaikka Discord tarjoaa vaikuttavia sisäänrakennettuja suojaus- ja yksityisyysominaisuuksia, sen käyttö ei ole täysin turvallista. Oikein pätevillä välineillä ja työkaluilla verkkorikolliset voivat silti hyödyntää sovellusta pääsyäsi henkilötietoihisi. Erimielisyys on myös kielletty joillakin alueilla, kuten Kiinassa ja Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa, joten et pääse siihen sieltä.

Hyvä uutinen on, että molemmat näistä ongelmista voidaan ratkaista helposti asentamalla VPN Discord -sovellus pelitietokoneeseesi. Asennus vie vain muutaman minuutin ja tarjoaa myös lukuisia muita etuja. Lue lisätietoja:

Syyt, joita tarvitset VPN: n eroon

Tästä syystä sinun kannattaa harkita Discord VPN: n hankkimista:

1. Turvallisuus & yksityisyys

Discord tarjoaa vankan tietoturvan, IP-vuotojen ja DDoS-hyökkäyssuojauksen kanssa. Käytettävissä on myös kaksifaktorinen todennus, joka estää pahoja kavereita käyttämästä tiliäsi väärin. Lisäksi viestintä on HTTPS-suojattu pitämään ne piilossa Internet-palveluntarjoajilta. Äänipuhelut ovat päästä päähän salattuja.

Näistä toimenpiteistä huolimatta et ole 100% turvassa, kun käytät Discordia. Tekstikeskusteluasi ei ole salattu, ja niitä ylläpidetään heidän palvelimillaan. Tämän lisäksi myös IP-osoitteesi ja laitetunnuksesi kirjataan Discordin tietosuojakäytännön mukaisesti. Käyttämällä VPN: ää Discord-sovellukseen, voit suojata viestien sisältöä ja estää henkilökohtaisesti tunnistettavien tietojen tallentamisen.

2. Saavutettavuus

Et voi käyttää Discordia koulussa tai työpaikallasi. Viestintäsovellusta pidetään häiriötekijänä, minkä vuoksi nämä laitokset rajoittavat usein pääsyä siihen tiloissaan. Samoin, jos asut maassa, joka sensuroi videopelejä (tai mitä tahansa niihin liittyvää), Discord-sovelluksen käyttö voi osoittautua haasteeksi.

Täällä Discord-VPN säästää päivän! Voit muodostaa yhteyden suojattuun VPN-palvelimeen missä tahansa valitsemassasi maassa, peittämällä todellisen IP-osoitteesi ja sijaintisi prosessissa. Tällä tavalla voit ohittaa nämä esteet ja käyttää Discordia mistä tahansa.

PureVPN – Paras VPN epätasapainoon!

Jos etsit huippuluokan VPN: tä käytettäväksi Discordin kanssa, PureVPN on antanut sinulle suojan. Yli 2 000 nopeaa palvelinta yli 180 paikassa voi sinä ja joukkuetoverisi nauttia saumattomasta teksti- ja ääniviestinnästä toistensa välillä. Nämä vaikuttavat nopeudet tulevat kuitenkin ilman kompromisseja turvallisuudesta.

PureVPN käyttää armeijan luokan salausa, Internet kill -kytkintä, DNS-vuodonsuojausta ja monia muita ominaisuuksia pitämään yksityiset viestit yksityisinä. Lisäksi emme aseta ylärajoja kaistanleveyden käytölle, joten sinulla ei ole kiintiöitä huolehtiaksesi ammuttaessasi viestejä kaiken ulottuvan moninpelien keskellä.

Sinulla on oikeus käyttää yhtä PureVPN-tiliä viidessä eri laitteessa samanaikaisesti, joten sinun ei tarvitse ostaa erillisiä VPN-tilauksia. Kaikille tärkeimmille alustoille on tyylikkäitä ja helppokäyttöisiä VPN-sovelluksia, mikä tekee asennuksesta vaivatonta. Asiakastuki on saatavana live-chatin kautta ympäri vuorokauden, jos joudut ongelmiin.

Lisäksi kaikille suunnitelmillemme annetaan 31 päivän rahat takaisin -takuu, jonka avulla voit kokeilla Discordin teksti- tai äänikeskustelua PureVPN: n kanssa riskittömästi.!

Jos et ole vieläkään varma siitä, sopiiko PureVPN sinulle, hyvä uutinen on 31 päivän rahat takaisin -takuu, joka kattaa kaikki suunnitelmasi. Vain rekisteröidy ja ota palvelumme koeajoon; voit pyytää täyden hyvityksen, jos et ole tyytyväinen!

Kuinka käyttää eriarvoisuutta VPN: n kanssa?

Jos olet uusi VPN-verkko maailmassa etkä tiedä mistä aloittaa, älä raivo! Seuraa vain alla mainittuja vaiheita ja pääset Discordiin turvallisesti mistä tahansa:

  1. Osta PureVPN-tilaus.
  2. Lataa ja asenna nyt PureVPN-sovellus laitteeseesi.
  3. Kirjaudu sisään käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi.
  4. Yhdistä mihin tahansa VPN-palvelimeen. Ihannetapauksessa sinun tulisi valita yksi todellisen sijaintisi läheisyydestä ja maasta, johon Discord on saatavilla.
  5. Käynnistä Discord ja keskustele turvallisesti!

merkintä: Onko sinulla edelleen ongelmia Discordin käytössä? Yritä muodostaa yhteys toiseen VPN-palvelimeen tai ota yhteyttä ystävälliseen asiakastukitiimiimme saadaksesi lisäapua.

Miksi sinun ei pitäisi käyttää ilmaista VPN: ää diskonttiin?

Saatat olla houkutus kirjautua ilmaiseksi VPN-palveluntarjoajaan, mutta on monia syitä, miksi yhden käyttö on huono idea. Ensinnäkin, näillä palveluilla on rajoitettu / täynnä palvelimia, mikä tarkoittaa hitaampaa yhteysnopeutta.

Toiseksi, vaikka ilmaiset VPN-verkot eivät veloita sinua suoraan, ne ovat edelleen yrityksiä päivän päätteeksi. Sellaisenaan he turvautuvat usein hankalien mainosten tai varjoisempien taktiikoiden näyttämiseen, kuten tietojen keräämiseen ja myyntiin kolmansille osapuolille.

Viimeiseksi sinun on myös harkittava tällaisten palvelujen turvallisuusriskejä. Jotkut heistä eivät käytä mitään salausta, ja toiset ovat alttiita DNS-vuotoille. On myös ollut tapauksia, joissa ilmaiset VPN-sovellukset ovat saaneet haittaohjelmia.

Usein Kysytyt Kysymykset

Seuraava on vastaus joihinkin yleisimmin kysyttyihin Discord- ja VPN-palveluista:

Toimiiko Discord VPN: n kanssa?

Ehdottomasti! Parhaan kokemuksen saamiseksi suosittelemme, että otat käyttöön Split Tunneling -ominaisuuden, jotta voit käyttää Discordia PureVPN: n kautta, kun kaikki muu liikenne kulkee Internet-palveluntarjoajan kautta..

Onko disordi kielletty Arabiemiirikunnissa?

Joo. Etisalat on estänyt Discordin Yhdistyneiden arabiemiirikuntien pelaajien hämmentävyydestä, mikä on heille erittäin vaikeaa pelata ja kommunikoida ystävien kanssa.

Kuinka voin käyttää disordordia Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa?

Se on yksinkertaista. Sinun on vaihdettava IP-osoitteesi maahan, jossa sovellus on saatavilla, ja VPN Discord -sovellus auttaa sinua tekemään juuri tämän.

Kuinka saan epäjärjestyksen töihin koulussa??

Kuten aiemmin mainittiin, on erittäin todennäköistä, että Discord ei ole tavoitettavissa koulusi tai korkeakoulun langattomaan verkkoon. Nämä oppilaitokset rajoittavat pääsyä tällaisiin sovelluksiin ja palveluihin, koska he haluavat opiskelijoiden käyttävän verkkoa vain akateemisiin tarkoituksiin. Opi määrittämään VPN kouluyhteydelle ja käyttämään Discordia ilman minkäänlaisia ​​rajoituksia!

Asioiden kääriminen

Tämä on kaikki mitä sinun on tiedettävä Discordin käytöstä VPN: n kanssa.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me