Paras Viber VPN: Käytä sitä mistä tahansa vuonna 2020


Paras Viber VPN: Käytä sitä mistä tahansa vuonna 2020

Viberiin ei pääse Kiinassa, kun taas eräät Lähi-idän maat ovat rajoittaneet sen puheluominaisuutta. PureVPN antaa sinulle IP-osoitteen VoIP-ystävällisestä maasta, jolloin pääset Viberiin mistä tahansa.


. Viber VPN -logo

Yli 260 miljoonalla aktiivisella käyttäjällä yli 190 maassa Viber on yksi WhatsAppin suosituimmista VoIP- ja pikaviestintäsovelluksista. Monet ihmiset käyttävät sen ominaisuuksia kommunikoidakseen ystävien ja perheen kanssa ympäri maailmaa.

Viber ei kuitenkaan ole saatavissa kaikkialta. Otetaan esimerkiksi Kiina, jossa palvelu on estetty suoraan. Lisäksi on muitakin maita, kuten Lähi-idässä, jotka rajoittavat VoIP-toimintoja.

Voit käyttää sitä kuitenkin mistä tahansa yksinkertaisen kiertotavan avulla. Viber VPN -sovelluksella voit heti kiertää nämä esteet ja pitää tietosi turvassa tietoverkkorikollisilta ja muilta uteliailta. Lue lisätietoja:

Syyt, joiden vuoksi tarvitset Viber VPN: n

Tässä on muutamia hyviä syitä, miksi sinun kannattaa harkita VPN: n käyttöä Viberille:

1. Voit käyttää sitä muilta alueilta

Viber on kielletty joissakin maissa, koska niiden hallitukset haluavat hallita tietoja, joita sen kansalaiset lähettävät ja vastaanottavat. He painostavat Internet-palveluntarjoajia estämään pääsy palveluun koko maassa, jolloin paikalliset ja ulkomaalaiset eivät pysty käyttämään sitä yhteydenpitoon rakkaansa kanssa. Seuraavassa on luettelo maista, jotka ovat osittain tai kokonaan rajoittaneet Viberiä:

 • Jemen
 • Qatar
 • Kiina
 • Oman
 • Pohjois-Korea
 • Saudi-Arabia
 • Jordan
 • UAE
 • Iran
 • Qatar

On tärkeätä huomata, että jotkut heistä estävät sovelluksen tähän päivään asti, kun taas toiset tekivät vain väliaikaisesti. Käyttämällä VPN: tä ei kuitenkaan tarvitse sietää näitä estoja. Sinun tarvitsee vain muuttaa virtuaalinen sijaintisi maahan, jossa Viber on saatavana, ja voit käyttää sitä hetkessä.

2. Internet-liikenteen turvaamiseksi

Viber tarjoaa hyvän tietoturvan, koska päästä päähän -salaus estää keskustelujasi kukaan näkemästä tai kuulemasta. Joten saatat ihmetellä, “miksi tarvitsen jopa VPN-tietoturvan suojaamiseen?” No, se riippuu ensisijaisesti missä ja milloin käytät palvelua. Esimerkiksi Viber-viestien lähettäminen julkisen Wi-Fi-yhteyden kautta vaarantaa tietosuojasi.

Vaikka sovellus käyttää salausta, on erittäin todennäköistä, että Wi-Fi-hotspot-verkko, johon olet yhteydessä, ei toimi – tämä helpottaa verkkorikollisten seuraamaan liikennettäsi! Jos he pystyvät sieppaamaan sen jollain tavalla, henkilötietosi voivat jäädä alttiiksi varkaudelle. VPN tarjoaa ylimääräisen salauskerroksen liikenteeseesi, jotta voit käyttää Viberiä täysin mielenrauhalla.

3. Ohittaa kaistanleveyden kuristus

Useimmat Internet-palveluntarjoajat turvautuvat kaistanleveyden kaatumiseen, kun harjoitat tiettyjä toimintoja, kuten VoIP-palveluita, videoiden suoratoistoa, online-pelien pelaamista ja tiedostojen lataamista. Vaikka ne hidastavat Internet-nopeuttasi hallitaksesi verkon ruuhkia, se voi myös olla pakottaa käyttäjät ostamaan hinnoittelutilauksen vakaalta nopeudelta.

Jos muodostat yhteyden VPN-palveluun ennen Viberin käyttöä, Internet-palveluntarjoajasi ei voi kertoa, mitä olet tekemässä verkossa. Ainoa asia, mitä he näkevät, on ahkera koodi, joka on myönteinen tunnelointi- ja salausprosessin kanssa. Tämän seurauksena voit kokea kaasunvapauden, kun soitat VoIP-puheluita mihin tahansa maailman nurkkaan.

PureVPN – Paras VPN Viberille!

Jos olet luotettavan Viber VPN -markkinoiden markkinoilla, älä etsi enää. PureVPN sisältää kaiken mitä tarvitset VPN-verkossa Viberin käyttämiseen, mukaan lukien:

 • Testattu lokittomia käytäntöjä: Tietosuoja on meille ensisijaisen tärkeä asia, minkä vuoksi emme säilytä minkäänlaisia ​​lokitietoja. Älä ota sanaamme – äskettäinen riippumaton tarkastus osoittaa, että vaatimuksemme eivät ole vain savua ja peilejä!
 • Yksityisyyttä suojaava tuomioistuin: Pääkonttori sijaitsee Hong Kongissa, missä ei ole minkäänlaista tietojen säilyttämistä koskevaa lakia. PureVPN on myös kaukana 5, 9 ja 14 silmänvalvonnasta, mikä tarkoittaa, että sinulla ei ole mitään huolta huolta käyttäessämme palveluamme.
 • Globaali palvelinverkko: Laaja, yli 2 000 VPN-palvelimen verkolla yli 180 sijainnissa on paljon valinnanvaraa valittaessa maita, jotka eivät ole kieltäneet Viberin käyttöä.
 • Nopea: Yleensä VPN-verkkoon yhdistäminen hidastaa Internet-nopeutta tietyssä määrin. Sinulla on kuitenkin ilo tietää, että optimoimme jatkuvasti palvelimia nopeuden suhteen, jotta sinulla olisi nopeat ja vakaat yhteydet riippumatta kellonajasta.
 • Rajoittamaton kaistanleveys: PureVPN tajuaa, että kaistanleveyden rajoitukset eivät vain heikentä Viber-yhteytesi laatua, vaan myös kuinka kauan voit pysyä yhteydessä. Siksi emme aseta rajoituksia kaistanleveyden käyttöön.
 • Mobiiliyhteensopivuus: Vaikka Viber toimii sekä työpöytä- että mobiiliympäristöissä, sitä käytetään yleisimmin viimeksi mainituissa. Onneksi PureVPN tarjoaa helppokäyttöisiä ja intuitiivisia sovelluksia iOS: lle ja Androidille.
 • turvallisuus & Tietosuojaominaisuudet: Tarjoamme AES 256-bittistä salausta, DNS-vuodonsuojausta ja tap-kytkintä Viber-keskustelujesi suojaamiseksi. Lisäksi sinulla on myös jaettu tunnelointi, jotta pääset turvallisesti käyttämään Viberiä ja käyttämään paikallisia palveluita samanaikaisesti.

Kuinka käyttää Viberiä VPN: n avulla?

Prosessi on yhtä helppo kuin 1, 2 ja 3. Noudata vain alla mainittuja vaiheita ja pääset Viberiin mistä tahansa mistä tahansa minuutissa:

 1. Mene tilaussivullemme ja osta sinulle sopiva PureVPN-tilaus.
 2. Lataa ja asenna sovellus laitteellesi.
 3. Kun olet valmis, kirjaudu sisään käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi.
 4. Yhdistä palvelimeen, kuten Yhdysvaltoihin, jossa Viberin käytölle ei aseteta rajoituksia.
 5. Odota, että VPN-yhteys muodostetaan.
 6. Käynnistä nyt Viber-sovellus ja keskustele!

Usein Kysytyt Kysymykset

Seuraavat ovat joitain yleisimmin esitetyistä kysymyksistä Viberistä ja VPN: istä:

Voinko käyttää Viberiä Dubaissa?

Ei, ellet käytä Viber VPN -sovellusta, koska sovellus on estetty Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa. Hanki vain IP-osoite toisesta maasta, johon Viber on saatavissa, ja sinulla on hyvä mennä!

Voinko käyttää Viberiä Kiinassa?

Ilman VPN: ää Viberille, kuten PureVPN, et voi! Olemme yksi harvoista VPN-palveluntarjoajista, jotka pystyvät edelleen ohittamaan Kiinan suuren palomuurin.

Asioiden kääriminen

Siellä se on. Nyt tiedät kuinka käyttää Viberiä VPN: n avulla, voit aloittaa ja keskustella ystävien ja perheen kanssa ilman vaivaa. Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita, voit käyttää alla olevaa kommentti-osaa, niin otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin mahdollista!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me