Paras sähke-VPN, joka avaa sen mistä tahansa


Paras sähke-VPN, joka avaa sen mistä tahansa

Jos asut maissa kuten Venäjä ja Egypti, et pääse Telegramiin. PureVPN: n avulla on helppo kiertää nämä esteet. Vedä vain sijaintisi toiseen maahan, jossa Telegram toimii, ja sinulla on hyvä mennä.


Telegram VPN -logo

Telegram on pilvipohjainen VoIP- ja pikaviestintäpalvelu, jolla on yli 200 miljoonaa aktiivista käyttäjää. Sen avulla voit soittaa puheluita, lähettää viestejä, jakaa valokuvia ja videoita sekä suuria tiedostoja, jopa 1,5 gigatavua (Gt). Sekä työpöydälle että mobiiliympäristölle on saatavana tyylikkäitä ja intuitiivisia sovelluksia, joissa on laaja valikoima vaikuttavia ominaisuuksia.

Näitä ovat muun muassa Telegram-kanavat, animoidut tarrat, salaiset keskustelut ja reaaliaikaisen sijainnin jakaminen. Vaikka Telegram on saanut valtavan suosion käyttäjien keskuudessa ympäri maailmaa, jotkut hallitukset eivät ole siitä erityisen ihastuneita. Jos asut jollain näistä alueista, et pääse siihen, ellet asenna luotettavaa Telegram VPN -laitetta laitteeseesi.

Lue lisätietoja:

Syyt, jotka tarvitset sähke VPN

Seuraavat ovat pari hyvää syytä, miksi sinun kannattaa harkita VPN: n käyttöä Telegramille:

1. Voit käyttää sitä mistä tahansa

Yksi parhaimmista asioista Telegramissa on epäilemättä sen turvaominaisuudet, jotka antavat käyttäjille mahdollisuuden kommunikoida turvallisesti toistensa kanssa. Lisäksi heidän toistuvat kieltäytymisensä pääsystä salausavaimiin hallituksille tekivät sovelluksesta nopeasti ensisijaisen valinnan yksityisyyttä tietoisille henkilöille..

Palvelun maine turvallisena neuvottelupaikkana on kuitenkin johtanut sen estämiseen kokonaan tai osittain autoritaarisissa maissa, kuten Kiinassa, Iranissa, Venäjällä ja Egyptissä. VPN: n avulla voit ohittaa tämän sensuurin johtamalla liikennettä palvelimen kautta toisessa maassa, jossa Telegramia ei ole kielletty.

2. Kaistanleveyden kuristimen kiertäminen

Kaistanleveyden katkaisu tapahtuu periaatteessa silloin, kun Internet-palveluntarjoajat hidastavat tietoisesti Internet-yhteyttäsi. He käyttävät enimmäkseen tätä käytäntöä, kun käyttäjät käyttävät liiallisia määriä dataa videoiden suoratoiston tai VoIP-sovellusten vuoksi. Kuten odotit, tämä vaikuttaa kielteisesti puheluidesi laatuun!

Jos luot VPN-yhteyden ennen Telegramin käyttöä, Internet-palveluntarjoajasi tekee lähes mahdottomaksi määrittää, mitä olet verkossa. Kaikki tietosi näkyvät pilaantuneina, koska niihin sovelletaan armeijan luokan salausta. Koska he eivät voi seurata online-toimintaa, he eivät voi kuristaa VoIP-viestintääsi.

Aiheeseen liittyvä lukema: Mikä on VoIP VPN ja miksi tarvitset sellaista?

PureVPN – Paras sähke VPN!

Paras puhelinohjelman VPN-palvelu on hyvä kuin PureVPN. Sijaitsemme Hongkongissa yksityisyyttä suojelevalla lainkäyttöalueella, joten meillä ei ole pakollista tietojen säilyttämistä koskevaa lakia noudatettavaa. Mikään online-toiminnoista ei ole kirjautunut palvelimillemme.

PureVPN on sertifioitu no log-VPN-palveluksi, joka tarkoittaa, ettei yhteys- tai toimintalokkia pidetä. Vaikka laillinen pyyntö esitetään, meillä ei ole mitään jaettavaa kenellekään! Tarjolla on myös erilaisia ​​turvallisuus- ja yksityisyysominaisuuksia, jotta voit lähettää viestejä nostamatta punaisia ​​lippuja.

Internet kill -kytkintä, AES 256-bittistä salausta ja DNS-vuodonsuojausta käytetään suojaamaan Telegram-viestintääsi. Lisäksi ylläpidämme maailmanlaajuista verkkoa, jossa on yli 2 000 palvelinta ja yli 300 000 IP: tä 180 tai useammassa paikassa, jolloin pääset helposti Telegramiin mistä tahansa sen estämältä.

Kaikille tärkeimmille mobiili- ja työpöytäympäristöille on saatavana käyttäjäystävällisiä sovelluksia, joten PureVPN: n avulla on helppo käyttää Telegramia millä tahansa laitteella. Lisäksi rajaton kaistanleveys antaa sinulle vapauden keskustella niin paljon kuin haluat.

Vielä hämmentynyt siitä, sopiiko PureVPN sinulle vai ei? Sinulla on ilo tietää, että tarjoamme 31 päivän rahat takaisin -takuun kaikille suunnitelmillemme. Tämä antaa sinulle runsaasti aikaa tarkistaa palvelu riskitöntä!

Kuinka käyttää telegrammia VPN: n kanssa?

Se on suoraviivainen prosessi. Seuraa vain alla mainittuja vaiheita ja nauti vaivatta pääsyä Telegramiin mistä tahansa maailman kolkasta:

 1. Osta PureVPN-tilauksesi siirtymällä tilaussivulle.
 2. Lataa ja asenna haluamasi sovellus.
 3. Kun olet valmis, kirjaudu sisään PureVPN-käyttöoikeustiedoillasi.
 4. Yhdistä palvelimen sijaintiin missä tahansa maassa, johon Telegram on käytettävissä.
 5. Odota, että VPN-yhteys muodostetaan.
 6. Käynnistä nyt Telegram-sovellus ja ole yhteydessä rakkaihisi

Usein Kysytyt Kysymykset

Tässä on muutamia yleisimmin esitettyjä kysymyksiä Telegramista ja VPN: istä:

Miksi Telegram ei toimi Kiinassa edes VPN: n kanssa?

Jos et pysty avaamaan Telegramia Kiinassa VPN: n käytöstä huolimatta, on todennäköistä, että palveluntarjoajasi ei pysty ohittamaan suurta palomuuria. Lisäksi kaikki VPN-palvelut eivät toimi Kiinassa, vaikka he väittäisivät toimivansa.

PureVPN, toisin kuin jotkut kilpailijat, tosiasiallisesti täyttää lupauksensa. Olemme täysin optimoitu Kiinan suhteen, emmekä petä sinua, kun kyseessä on Telegramin käyttö – tai melkein mikä tahansa muu tukittu palvelu – sieltä!

Pitäisikö minun käyttää ilmaista VPN-puhelinohjelmaa?

Jos haluat käyttää Telegramia maasta, jossa se on estetty, on tärkeää varmistaa, että henkilötietosi ovat suojattuja riippumatta siitä. Mietitkö miksi? Tämä johtuu siitä, että yrität ohittaa hallituksenne asettamat rajoitukset, jotka voivat johtaa oikeudellisiin seuraamuksiin, jos asiat menevät pieleen.

Ilmaisissa VPN: issä on kuitenkin vakavia haittoja, kuten huono nopeus ja heikko salaus. He väittävät olevansa ilmaisia, mutta he eivät ole erilaisia ​​kuin mikään muu yritys. Loppujen lopuksi tällaisten palvelujen on myös ansaittava rahaa pysyäkseen pinnalla. Suurimman osan niistä tiedetään keräävän ja myyvänsä käyttäjän tietojaan kolmansille osapuolille, kuten mainostajille, voiton vuoksi.

Näistä syistä ja muista syistä on erittäin todennäköistä, että et saa etsimääsi premium-kokemusta, jos käytät ilmaista VPN: tä. Suosittelemme sitoutumista maksettuihin VPN-palveluihin, jotta pääset käyttämään Telegramia yksityisesti ja mielenrauhalla.

Asioiden kääriminen

Telegram-ohjelmaan pääsy mistä tahansa on helppoa ja nopeaa oikealla VPN: llä, ja juuri tänne nimet, kuten PureVPN, tulevat sisään!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map