Paras Messengerin VPN: Käytä sitä helposti missä tahansa vuonna 2020


Paras Messengerin VPN: Käytä sitä helposti missä tahansa vuonna 2020

Facebook Messenger on estetty joissakin maissa, kuten Kiinassa, Turkissa ja Venäjällä. Vaihda IP-osoitteesi ja sijaintisi mihin tahansa maahan, jossa Messenger on saatavana, ja hanki pääsy siihen muutamassa sekunnissa PureVPN: n avulla.


. Messengerin VPN

Facebook Messenger on yksi maailman suosituimmista viestisovelluksista, ja sillä on yli miljardi aktiivista käyttäjää kuukaudessa. Se tekee viestinnästä ystävien ja perheen kanssa helppoa ilmaisten tekstiviestien, ääni- ja videopuheluiden avulla. Tämän lisäksi voit myös helposti jakaa valokuvia, videoita, tarroja ja GIF-tiedostoja.

Messengeriä ei kuitenkaan voi käyttää kaikkialta. Jotkut autoritaariset maat ovat kieltäneet sen kokonaan. Monet työnantajat ja oppilaitokset rajoittavat myös pääsyä viestintäsovellukseen Wi-Fi-verkossaan. Jos haluat avata sen, sinun on käytettävä VPN: ää Messengeriin. Lue lisätietoja:

Kuinka VPN avaa Messengerin?

Virtuaalinen yksityinen verkko (VPN) on työkalu, joka suorittaa kaksi pääasiaa. Ensinnäkin se antaa sinun teeskennellä olevansa toisessa maassa, jotta voit kiertää lohkoja. Toiseksi se lisää suojakerroksen kaikkeen liikenteeseesi, joka estää ketään tietämästä mitä teet verkossa. Sinänsä voit käyttää Messengeriä mistä tahansa nostamatta punaisia ​​lippuja!

Syyt, joiden vuoksi tarvitset VPN: n Messengeriin

Katsomme, miksi sinun kannattaa harkita Messenger VPN: n käyttöä:

1.Kiertää online-sensuuria

Jos matkustat tai asut maissa, kuten Iran, Turkki, Saudi-Arabia, Venäjä, Yhdistyneet arabiemiirikunnat ja Kiina, et voi jutella Messengerissä. Loppujen lopuksi heillä on joitain tiukeimmista Internet-sensuuria koskevista laeista.

Se ei kuitenkaan tarkoita, että joudut tekemään ilman Messengeriä. VPN: n avulla voit heti hankkia toisen alueen IP-osoitteen ilman sensuuria ja saada sen käyttöösi todellisesta sijainnistasi riippumatta.

2.Voit välttää verkkorajoituksia

On mahdollista, että Messenger ei ole käytettävissä koulussasi tai työverkossa. Useimpien oppilaitosten ja työnantajien mielestä se voi häiritä oppilaiden ja työntekijöiden tekemistä töistä, mikä estää Messengeriä ja muita vastaavia viestisovelluksia.

Onneksi VPN antaa sinulle mahdollisuuden käyttää Messengeriä myös silloin, kun paikallisen verkon järjestelmänvalvoja rajoittaa sitä. Se huijaa sijaintiasi, jotta et enää tunnu olevan koulussa tai työpaikalla. Lopputulos? Wi-Fi-rajoitukset eivät koske sinua enää!

PureVPN – Paras VPN Messengerille

Jos etsit luotettavaa VPN: ää käytettäväksi Messengerin kanssa, PureVPN on saanut selkänsä. Tässä on muutama tekijä, jotka tekevät meistä parhaan VPN-vaihtoehdon tähän tarkoitukseen:

 1. Globaali palvelinverkko: Käytettävissäsi on valtava verkko, joka sisältää yli 2 000 VPN-palvelinta ja 300 000+ IP: tä yli 180 sijainnissa. Voit olla varma, että Messengerin avaamisen löytämisessä ei ole mitään ongelmia..
 2. Ei yhteys- tai toimintalokia: VPN: n käyttö tarkoittaa palveluntarjoajan luottamista tietoihisi. Riippumaton tilintarkastaja vahvistaa rekisteröimättömät vaatimuksemme – emme voi jakaa tietoja pelkästään siksi, että meillä ei ole.
 3. Järjestelmien välinen yhteensopivuus: Koska aiot käyttää Messengeriä matkapuhelimella, on ehdottoman välttämätöntä valita VPN-palveluntarjoaja, joka sisältää sekä iOS- että Android-sovelluksia, kuten sinun omasi PureVPN!
 4. turvallisuus & Tietosuojaominaisuudet: Et halua kenenkään saavan selville, että käytät Messengeriä. PureVPN käyttää Internet kill -kytkintä, DNS-vuodonsuojausta ja AES 256-bittistä salausta tietojen ja henkilöllisyyden suojaamiseen.
 5. Nopea: Kun muodostat yhteyden VPN-verkkoon, se vaikuttaa jossain määrin Internet-nopeuteen. Yrityksen sisäiset ammattilaiset optimoivat jatkuvasti palvelimia palvellaksemme torjuaksesi tämän ja tarjotaksesi nopean nopeuden.

Etkö vieläkään ole varma, onko PureVPN sinulle? Ei hätää! Kaikilla suunnitelmillamme on 31 päivän rahat takaisin -takuu, jotta voit kokeilla palveluamme riskittömästi.

Messengerin käyttö VPN: llä?

Päästäksesi Messengeriin turvallisesti ja yksityisesti mistä tahansa sekunnissa, noudata seuraavia yksinkertaisia ​​ohjeita:

 1. Tilaa sinulle sopiva PureVPN-suunnitelma.
 2. lataa ja asenna laitteellesi oikea sovellus.
 3. Valitse VPN-protokolliksi OpenVPN
 4. Aktivoi Internet Kill Switch ja DNS vuodonsuojaus.
 5. Valitse VPN-palvelin missä tahansa maassa, jossa Messenger on käytettävissä.
 6. Avaa Facebook Messenger ja ole yhteydessä läheisiin!

Usein Kysytyt Kysymykset

Seuraavassa on joitain Messengerin ja VPN: ien yleisimmin kysyttyjä kysymyksiä:

Kuinka voin käyttää VPN: ää Messengerissä?

Se on todella helppoa kuin 1, 2 ja 3. Sinun tarvitsee vain ladata luotettava VPN-palvelu, kuten PureVPN, haluamallesi laitteelle, muodostaa yhteys mihin tahansa palvelinpaikkaan, jossa Messenger on käytettävissä, ja sinulla on hyvä mennä!

Voitko käyttää VPN: ää Facebookissa?

Ehdottomasti voit käyttää VPN: ää päästäksesi Facebookiin mistä päin maailmaa tahansa. Jos matkustat maahan, jossa sosiaalisen median alusta on estetty, suosittelemme kirjautumista PureVPN: ään ennen lähtöä.

Onko FB Messenger estetty UAE: ssa?

Osittain! Vaikka voit käyttää Messengeriä tekstiviestien lähettämiseen, puheluominaisuudet, joita et voi hyödyntää. Voit kuitenkin kiertää nämä rajoitukset ja soittaa ääni- / videopuheluita VPN: n avulla.

Pitäisikö minun käyttää ilmaista VPN: ää Messengerissä?

Saatat olla houkutus käyttää ilmaista VPN-yhteyttä Messengeriin pääsyyn, mutta se ei ole kaukana hyvästä ideasta. Nämä “ilmaiset” palvelut ovat surullisen surkeita kerätä ja myydä tietojasi kolmansille osapuolille voiton vuoksi. Lisäksi useimmat niistä tarjoavat huonon salauksen ja kourallisen palvelimen sijainteja. Jos haluat käyttää kaikkia VPN: n etuja, sinun on parempi käyttää maksettuja vaihtoehtoja.

Asioiden kääriminen

Ja siitä on kyse! VPN on kaikki mitä tarvitset nauttiaksesi rajoittamattomasta Messengerin käytöstä mistä päin maailmaa tahansa.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me