Ovatko VPN: t lailliset?


Ovatko VPN: t laillisia?

Mietitkö "Ovatko VPN: t lailliset kotimaassani?" Lue lisätietoja!


Virtuaali yksityiset verkot, yleisemmin nimeltään VPN, ovat erinomaisia ​​yksityisyyden ylläpitämiseksi ja sijainnin rajoitusten välttämiseksi Internetissä. Nämä tehokkaat työkalut eivät vain piilota IP-osoitteitasi, mutta myös salaavat kaiken liikenteesi tehdäksesi online-toiminnoistasi nimettömän.

Vaikka VPN-verkot tarjoavat lukuisia etuja ja ovat yleensä laillisia, useat maat kieltävät niiden käytön. Joten jos etsit tietoa VPN-laillisuudesta maassasi, olet tullut oikeaan paikkaan.

Ovatko VPN: t laillisia

Ennen kuin keskustelemme kuitenkin siitä, missä VPN: n käyttö on sallittua tai kiellettyä, vastataan ensin siihen, mikä on todennäköisesti Internetissä eniten kysyttyä, kun otetaan huomioon valvonta- ja sensuuripyrkimysten voimakas lisääntyminen …

Ovatko VPN: t laillisia?

Joo! VPN-verkot ovat laillisia suurimmassa osassa maailmaa, mutta sen käyttö kaikenlaiseen laittomaan toimintaan ei ole sallittua. Sanomattakin on selvää, että jos sinulla ei ole mitään hyötyä VPN: stä, voit ja voi syytteeseen lain nojalla.

Joten vaikka VPN voi suojata online-henkilöllisyyttäsi ja henkilötietojasi uteliailta silmiltä, ​​laittomiin toimiin, kuten huumeiden myyntiin, haittaohjelmien levittämiseen, tai epäeettisiin toimintoihin, kuten temppumiseen, kiusaamiseen, hakkerointiin tai tietojen varastamiseen, todennäköisesti sinut saadaan vakavissa oikeudellisissa vaikeuksissa.

Valitettavasti joissain maissa VPN: n käyttö on laitonta, mutta siinä on enemmän tekemistä niiden kanssa, jotka haluavat seurata tarkasti kansalaistensa verkkotoimintaa ja valvoa mitä tietoja heillä on pääsy.

VPN: n laillinen käyttö

Yksi yleinen väärinkäsitys VPN: n suhteen on, että niitä tarvitsevat vain nörtit tai henkilöt, jotka piiloutuvat kellareihinsa ja antavat jonkinlaisen lainvastaisen toiminnan. Mikään ei kuitenkaan voisi olla kauempana totuudesta. Kuten mikään keksintö tai luominen, mikään ei ole luonnostaan ​​paha. Kyse on vain siitä, kuinka ihmiset käyttävät sitä.

Tässä on joitain suosittuja VPN-käyttötapoja:

2. Siirry estettyihin verkkosivustoihin

VPN: n avulla pääset kaikkiin verkkosivustoihin, palveluihin ja sovelluksiin nauttiaksesi haluamastasi sisällöstä mistä tahansa maailman kolkasta. Se muuttaa IP-osoitteesi mille tahansa valitsemallesi maalille, jolloin voit käyttää haluamaasi sisältöä heti.

4. Löydä halvat tarjoukset verkosta

Jos etsit halpoja tarjouksia verkossa, VPN on pelastajasi! Yhdistä vain VPN-palvelimiin eri paikoissa ja vertaa hintoja, joita säästät paljon lentolipuilla, autonvuokrauksilla, ohjelmistotilauksilla jne..

 • Kaikki
 • B
 • C
 • D
 • E
 • F
 • G
 • H
 • minä
 • J
 • K
 • L
 • M
 • N
 • O
 • P
 • Q
 • R
 • S
 • T
 • U
 • V
 • W
 • X
 • Y
 • Z

Maat, joissa VPN: t ovat laittomia

Seuraavat maat paheksuvat VPN: ien käyttöä ja ovat kieltäneet ne joko osittain tai kokonaan:

POHJOISKOREA Onko VPN laillinen Pohjois-Koreassa? Ei

Pohjois-Korealla on oma intranet kansalaisille, kun taas todellinen Internet-yhteys on varattu vain korkean tason virkamiehille. Joten VPN: t ovat kiellettyjä maassa, vaikka ulkomaalaisille voidaan antaa antaa näiden työkalujen käyttö.

IRAQ Onko VPN laillinen Irakissa? Ei

Irakin kansalaisille Internet-sensuuri on väistämätön osa heidän elämäänsä. Hallitus on kieltänyt VPN: n suoran käytön pyrkiessään pysäyttämään ääriryhmittymän ryhmän ISIS ja seuraamaan kaikkia Internetin käyttäjiä..

VALKO-VENÄJÄ Onko VPN Legal -valkovenäjä? Ei

Kiinan ja Venäjän jalanjäljen jälkeen Valkovenäjä on myös kieltänyt VPN: t ja Torin osana pyrkimyksiään estää kansalaisia ​​käyttämästä nimettömiä työkaluja pääsyä mustalle listalle.

OMAN Onko VPN Legal Omanissa? Ei

Omanin hallitus sensuroi aktiivisesti Internetiä, ja vaikka VPN-verkot eivät ole täysin laittomia julkisissa ja yksityisissä laitoksissa, näiden palvelujen käyttö on kielletty yksityishenkilöille.

KIINA Onko VPN laillinen Kiinassa? Ei

Jotta kansalaiset eivät voisi kiertää suurta palomuuria, kaikki luvattomat VPN: t on kielletty Kiinassa. Itse asiassa julkishallinnon VPN-palveluntarjoajien on oltava virallisesti luvanvaraisia ​​toimimaankseen maassa.

TURKMENISTAN Onko VPN Legal Tukrmenistanissa? Ei

Turkmenistanilla on vain yksi hallituksen kontrolloima Internet-palveluntarjoaja, joka helpottaa harjoittelua ja valvontaa. Yritykset käyttää VPN- ja välityspalvelimia kiertääkseen Internetin sensuuria maassa ovat estettyjä, ja ne voivat johtaa vakaviin seurauksiin.

VENÄJÄ Onko VPN laillinen Venäjällä? Ei

Venäjän uudet säädökset edellyttävät VPN-palveluntarjoajia rekisteröitymään viranomaisiin ja estämään pääsyn mustalla listalla oleviin verkkosivustoihin. Lisäksi käyttäjien on maksettava moitteettomia sakkoja, jos heidät pyydetään kiinni valtiosta riippumattomien VPN-verkkojen avulla.

YHTEISÖN ARAB-EMIRAATIT Onko VPN laillinen UAE: ssa? Ei

Yksi harvoista maista, joissa on VPN: n käyttöön liittyviä lakeja, Yhdistyneet arabiemiirikunnat hyväksyivät uuden lain, jonka mukaan VPN-käyttäjät voidaan vangita ja määrätä 500 000 dollarin sakkoon, jos heidät todetaan tekevän rikoksia. Laitokset, pankit ja yritykset voivat kuitenkin käyttää VPN-verkkoja vapaasti.

IRAN Onko VPN Legal Iranissa? Ei

Iran on antanut tiukan VPN: n käytöstä annetun lain, joka kieltää kansalaisia ​​käyttämästä VPN: iä, joista ei ole hallituksen määräämiä seuraamuksia. Tämän lain noudattamatta jättäminen johtaa 91 vuorokauden ja yhden vuoden vankeusrangaistukseen. Iranin hallituksen virkamiehet eivät kuitenkaan ota paljon huomioon omaa sensuurilakejaan ja jatkavat näiden työkalujen käyttöä.

TURKKI Onko VPN laillinen Turkissa? Ei

Koska Internet on sensuroinut voimakkaasti Turkissa, VPN-verkkojen käyttö sosiaalisen median verkkoihin, kuten Twitteriin, WhatsAppiin ja Facebookiin, on suosittu kansalaisten keskuudessa. Tor ja tietyt VPN-palveluntarjoajat on kuitenkin estetty maassa estämään valtion sensuurin kiertäminen.

Maata ei löytynyt!

Maat, joissa VPN: t ovat laillisia

Seuraavissa maissa ei ole lakeja, jotka kieltäisivät VPN-verkkojen käytön, ja niiden kansalaiset voivat käyttää niitä tarvitsematta huolehtia oikeudellisista vaikutuksista:

AFGHANISTAN Onko VPN laillinen Afganistanissa? Joo

Vaikka Afganistanin hallitus on tiukat pornografiaan, alkoholiin, uhkapeleihin jne. Liittyvien verkkosivustojen suhteen, VPN: ien käyttö on edelleen maassa laillista.

ALBANIA Onko VPN laillinen Albaniassa? Joo

Albanian perustuslaki suojaa kansalaisten oikeutta sanan- ja lehdistönvapauteen. Internet ei ole vain vapaa valtion sensuurista, vaan myös VPN: t ovat täysin laillisia.

ALGERIA Onko VPN laillinen Algeriassa? Joo

Algeriassa Internet-palveluntarjoajien on säänneltävä ja valvottava verkkosisältöä, ja vaikka hallituksessa on ollut tapauksia, jotka estävät tiettyjä sivustoja, VPN-verkkoja ei tällä hetkellä ole kielletty..

ANDORRA Onko VPN laillinen Andorrassa? Joo

Andorralla, joka on yksi maailman yleisimmistä Internet-maihin, ei ole Internet-sensuuria tai hallituksen valvontaa. Myös VPN-verkkoja on laillinen käyttää.

ANGOLA Onko VPN laillinen Angolassa? Joo

Vaikka VPN: t ovat laillisia Angolassa, maa on kirjoittanut otsikoita yrittää uhata sananvapautta ja tiedonsaantia.

ANTIGUA JA BARBUDA Onko VPN laillinen Antiguassa ja Barbudassa? Joo

Kansalaiset voivat nauttia esteetöntä Internet-yhteyttä Antiguassa ja Barbudassa. Lisäksi VPN: n käyttö ei ole laitonta.

ARGENTINA Onko VPN laillinen Argentiinassa? Joo

Argentiinassa ei ole kiellettyjä VPN-verkkoja, mutta on ehdotettu lakeja, jotka voisivat tehdä online-sensuurista todellisuuden..

ARMENIA Onko VPN laillinen Armeniassa? Joo

Armeniassa on dokumentoitu näyttö Internetin suodattamisesta, ja myös sosiaalinen media on estetty aiemmin. VPN: n käyttö on kuitenkin laillista.

ARUBA Onko VPN Legal Arubassa? Joo

Kansalaiset pääsevät Internetiin täysin vapaasti Arubassa. Lisäksi VPN: ien käyttö on myös sallittua.

ITÄVALTA Onko VPN laillinen Australiassa? Joo

Vaikka verkkosivustojen estämistä käytetäänkin Australiassa, ja puhelinnumeroita vaaditaan asiakkaiden metatietojen säilyttämiseen vähintään kahden vuoden ajan, VPN-verkot ovat edelleen laillisia ja monet kansalaiset käyttävät niitä edelleen.

Itävalta on VPN Legal Itävallassa? Joo

VPN: n käyttö on täysin laillista Itävallassa, ja maan perustuslaki suojaa kansalaisten oikeutta sananvapauteen ja lehdistöön.

Azerbaidžan Onko VPN laillinen Azerbaidžanissa? Joo

Azerbaidžan sensuroi voimakkaasti Internetiä, mukaan lukien opposition uutispisteet ja sosiaalisen median sivustot. Hallitus lukitsee myös verkkoaktivistit, mutta onneksi VPN: t ovat vielä tekemättä laittomia.

Bahrain Onko VPN laillinen Bahrainissa? Joo

Bahrainissa ei ole lakeja, jotka kieltäisivät VPN: ien käytön, vaikka hallitus sensuroi aktiivisesti lehdistöä ja Internetiä.

Bangladesh Onko VPN Legal Bangladesessa? Joo

Bangladeshin hallituksen on aiemmin tiedetty estävän sosiaalisen median, kuten WhatsApp ja Facebook, käytön. Itse asiassa he jopa katkoivat erehdyksessä jopa Internetin käytön kokonaan! VPN-verkkojen käyttö on kuitenkin Bangladesessa laillista.

Barbados Onko VPN laillinen Barbadosissa? Joo

Barbadoksen kansalaiset voivat käyttää Internetiä ilman rajoituksia. VPN: n käyttö on myös täysin laillista.

Belgia Onko VPN Legal Belgiassa? Joo

Vaikka Belgiassa on ilmoitettu Internet-sensuurista, VPN-verkkojen käyttäminen ei vie sinua oikeudellisissa vaikeuksissa.

Belize Onko VPN laillinen Belizessä? Joo

Huolimatta siitä, että hallitus on asettanut muutamia rajoituksia Internet-yhteyksille ja estänyt VoIP-palveluita, VPN-verkkojen käyttö on laillista Belizessä.

Benin Onko VPN laillinen Beninissä? Joo

Ei ole todisteita siitä, että hallitus yrittäisi sensuroida Internetiä, ja VPN-verkkoja on tällä hetkellä laillista käyttää Beninissä.

Bhutan Onko VPN laillinen Bhutanissa? Joo

Vaikka VPN: n käyttö on laillista Bhutanissa, hallitus estää toisinaan sisältöä, jota se pitää valtiota loukkaavana.

Bolivia Onko VPN laillinen Boliviassa? Joo

Vaikka Bolivian hallitus sensuroi toimittajia ja ajaa jopa sosiaalisen median seurantaa, VPN: ien käyttö on edelleen laillista.

Bosnia ja Hertsegovina Onko VPN laillinen Bosnia ja Hertsegovinassa? Joo

Vaikka Bosnia ja Hertsegovinan hallitus on antanut lainsäädännön, joka kriminalisoi sosiaalisen median sisällön, Internet-sensuurista ei ole ilmoitettu. Myös VPN-verkkojen käyttö on laillista.

Botswana Onko VPN laillinen Botswanassa? Joo

Botswanassa ei tällä hetkellä ole valtion valtuuttamaa Internet-sensuuria, ja myös VPN: ien käyttö on laillista.

Brasilia Onko VPN Legal Brasiliassa? Joo

Brasilian hallitus on yrittänyt laatia lainsäädäntöä, joka antaisi sille vallan hallita ja sensuroida Internetiä. He kielsivät myös WhatsApp-sovelluksen useita kertoja vuonna 2016. Siitä huolimatta ei ole lakia, joka kieltäisi kansalaisia ​​käyttämästä VPN-verkkoja.

Brunei Onko VPN laillinen Bruneissa? Joo

Vaikka hallitus seuraa aktiivisesti kansalaistensa Internet-käyttöä, VPN: t ovat edelleen laillisia käyttää Bruneissa.

Bulgaria Onko VPN Legal Bulgariassa? Joo

Bulgarian hallitus seuraa tiiviisti kansalaistensa verkkotoimintaa ja pyytää Internet-palveluntarjoajia tarjoamaan pääsyn kaikkeen Internet-liikenteeseen reaaliajassa. VPN: ien käyttö on kuitenkin tällä hetkellä laillista.

Burkina Faso Onko VPN laillinen Burkina Fasossa? Joo

Burkina Fasossa Internetin levinneisyysaste on erittäin alhainen: vain 11,2% väestöstä käyttää Internetiä vuodesta 2017. Lisäksi VPN: n käyttö on täysin laillista maassa..

Burundi Onko VPN laillinen Burundissa? Joo

Ainoastaan ​​pieni osa väestöstä käyttää Internetiä Burundissa, mutta he kokevat sensuuria. Vuonna 2015 hallitus esti pääsyn WhatsAppiin ja Viberiin. VPN-verkkojen käyttö on kuitenkin laillista.

Kambodža Onko VPN laillinen Kambodžassa? Joo

Kambodžan hallitus seuraa ja valvoo verkkotoimintaa. Itse asiassa on ollut monia tapauksia, joissa opposition jäseniä on pidätetty Facebook-viestiensä vuoksi. VPN-verkkojen käyttö on kuitenkin maassa laillista.

Kamerun Onko VPN laillinen Kamerunissa? Joo

Kamerunin hallitus on estänyt internetyhteyden useaan otteeseen maan angofonialueilla, mikä vaikuttaa noin 20 prosenttiin maan väestöstä. VPN-verkkoja voidaan kuitenkin käyttää laillisesti.

Kanada Onko VPN Legal Kanadassa? Joo

Vaikka Kanadan hallitusta on kehotettu kieltämään VPN-verkkojen käyttö, tällaisia ​​aloitteita ei ole aloitettu. Tätä kirjoitettaessa VPN: ien käyttö on laillista Kanadassa.

Kap Verde Onko VPN laillista Kap Verdessä? Joo

Kap Verden hallituksesta ei ole ilmoitettu sensuurin asettamisesta Internetin käyttäjille. VPN-verkkojen käyttö on myös laillista.

Keski-Afrikan tasavalta Onko VPN laillinen Keski-Afrikan tasavallassa? Joo

Keski-Afrikan tasavallan kansalaiset voivat käyttää VPN-verkkoja laillisesti, vaikka hallitus on yrittänyt sensuroida kansalaisiaan aikaisemmin lähinnä kieltämällä tekstiviestit.

Tšad Onko VPN laillinen Tšadissa? Joo

Vaikka VPN: n käyttö on Tšadissa laillista, hallitus sensuroi aktiivisesti kansalaistensa Internet-yhteyttä, etenkin mielenosoitusten tai vaalien aikana. Äskettäin he kielsivät sosiaalisen viestinnän sovellukset ja BBC: n koko maassa.

Chile Onko VPN Legal Chilessä? Joo

VPN: n käyttö on laillista Chilessä, vaikka hallitus on aiemmin seurannut kansalaistensa sosiaalisen median käyttöä.

Kolumbia Onko VPN laillinen Kolumbiassa? Joo

Kolumbialaiset pääsevät Internetiin vapaasti ilman hallituksen puuttumista tai rajoituksia. VPN-verkkojen käyttö on myös laillista. Vaikka maa teki uutisia Bitcoinin kieltämisestä viime vuonna, se on nyt peruuttanut kiellon ja päättänyt verottaa Bitcoineja.

Bahaman yhteisö Onko VPN laillinen Bahaman yhteisössä? Joo

Vaikka hallitus on yrittänyt aikaisemmin määrätä Internet-sensuuria, VPN-verkkoja on laillista käyttää Bahamassa.

Komorit Onko VPN laillinen Komorissa? Joo

Komorien kansalaisilla on sensuroimaton pääsy Internetiin, eikä hallitus ole vielä ryhtynyt toimiin VPN-verkkojen laittomiseksi..

Kongon demokraattinen tasavalta Onko VPN laillinen Kongon demokraattisessa tasavallassa? Joo

Vaikka Internet-sammutukset ja sosiaalisen median lohkot ovat yleisiä tapahtumia Kongon demokraattisessa tasavallassa, VPN-verkkoja on edelleen sallittu käyttää maassa..

Kongon tasavalta Onko VPN laillinen Kongon tasavallassa? Joo

Kongon tasavallan hallitus sensuroi aktiivisesti Internetiä ja on usein turvautunut sen sammuttamiseen kokonaan, etenkin vastauksena laajalle levinneisiin mielenosoituksiin. VPN: n käyttö on kuitenkin edelleen laillista maassa.

Costa Rica Onko VPN laillinen Costa Ricassa? Joo

VPNS: n käyttö on laillista Costa Ricassa, vaikka hallitus on saanut kritiikkiä tietoverkkorikollisuutta koskevasta laista, joka uhkaa kansalaisten oikeutta Internet-vapauteen.

Norsunluurannikko Onko VPN Legal Norsunluurannikolla? Joo

Norsunluurannikolla ei ole dokumentoituja Internet-sensuurin raportteja, ja kansalaiset voivat käyttää VPN: ää laillisesti.

Kroatia Onko VPN Legal Kroatiassa? Joo

VPN-verkkoja on laillisesti käytettävä Kroatiassa, ja kansalaiset pääsevät Internetiin ilman hallituksen puuttumista tai sensuuria.

Kuuba Onko VPN laillinen Kuubassa? Joo

Vaikka Kuuban hallitus tunnetaan voimakkaasti sensuroimasta Internetiä, VPN: ien käyttö on edelleen sallittua maassa.

Curacao Onko VPN laillinen Curacaossa? Joo

Lehdistönvapauden tilanne Curacaossa on huolestuttava, koska toimittajia uhkaa lopettaa raportointi tietyistä toimista. Onneksi VPN-verkkoista ei ole vielä tehty laitonta.

Kypros Onko VPN Legal Kyproksessa? Joo

Internetissä Kyproksessa ei ole minkään valtion rajoituksia, ja myös VPN: ien käyttö on täysin laillista.

Tšekki Onko VPN Legal Tšekin tasavallassa? Joo

Tšekin tasavallassa Internet-sensuuri on yksi alhaisimmista, mutta sen kansalaisten online-vapaus oli uhattuna, kun hallitus yritti ottaa käyttöön järjestelmän, jonka avulla Internetissä tapahtuva tunnistaminen olisi pakollista jokaiselle käyttäjälle. VPN: ien käyttö on kuitenkin maassa laillista.

Tanska Onko VPN Legal tanskassa? Joo

Tanskan hallitus on jo vuosien ajan estänyt aktiivisesti verkkosivustoja. He jopa hyväksyivät äskettäin uuden lain, joka voi johtaa merkittävään sensuuriin Internetissä. VPN: n käyttö on kuitenkin maassa edelleen laillista.

Djibouti Onko VPN laillinen Djiboutissa? Joo

Koska Djiboutin kansalaisia ​​palvelee yksi valtion omistama Internet-palveluntarjoaja, he eivät saa nauttia rajoittamattomasta pääsystä Internetiin ja heidät pakotetaan maksamaan korkeat hinnat. VPN: ien käyttö on kuitenkin täysin laillista.

Dominica Onko VPN Legal Dominicassa? Joo

Kansalaiset pääsevät Internetiin täysin vapaasti Dominicassa. VPN-verkkojen käyttö on myös laillista.

Dominikaaninen tasavalta Onko VPN Legal Dominikaanisessa tasavallassa? Joo

Dominikaanisen tasavallan kansalaisille ei kohdisteta minkäänlaista Internet-sensuuria ja he voivat käyttää VPN: ää laillisesti.

Ecuador Onko VPN Legal Ecuadorissa? Joo

Vuonna 2016 vuotanut asiakirja paljasti, että Ecuadorin Internet-palveluntarjoajien liitto (AEPROVI) teki yhteistyötä Ecuadorin hallituksen kanssa estääkseen tiettyjä verkkosivustoja heidän pyynnöstään. Siitä huolimatta VPN: ien käyttö on maassa laillista.

Egypti Onko VPN laillinen Egyptissä? Joo

Vaikka Egyptilla on hyvin dokumentoitu historia kansalaisten lehdistöoikeuksien loukkaamisesta, VPN: n käytöstä on vielä tehtävä laitonta. Internet-sensuurin suhteen Egyptin hallitus esti viime vuonna Skypen, Facebook Messengerin, FaceTimen, Viberin ja WhatsAppin kautta soitetut äänipuhelut..

El Salvador Onko VPN laillinen El Salvadorissa? Joo

Vaikka El Salvador on ollut ajan tasalla uutisissa maan tiedonvapauteen liittyvistä kysymyksistä, VPN-verkkojen käyttö on täysin laillista.

Päiväntasaajan Guinea Onko VPN laillinen Päiväntasaajan Guineassa? Joo

On täysin laillista käyttää VPN-verkkoja Päiväntasaajan Guineassa, vaikka hallituksella onkin maine rajoittaa kansalaisten sanan- ja lehdistönvapautta..

Eritrea Onko VPN Legal -yritys Eritreassa? Joo

Huolimatta siitä, että vain yhdellä prosentilla kansalaisista on Internet-yhteys Eritreassa, toimittajien suojelukomitea on tunnustanut sen maailman sensuroimimmaksi maaksi. Tätä kirjoitettaessa VPN: ien käyttö on laillista.

Viro Onko VPN Legal Virossa? Joo

Viro on yksi maailman vapaimmista maista Internet-yhteyden ja käytön suhteen. Itse asiassa se sijoittui ensimmäiseksi Islannin kanssa Freedom on the Net 2017 -indeksissä. Kuten odotit, kansalaiset voivat käyttää VPN-verkkoja laillisesti.

Etiopia Onko VPN laillinen Etiopiassa? Joo

VPN: ien käyttö on tällä hetkellä sallittua Etiopiassa. Kuinka kauan se pysyy tällä tavalla, on epävarmaa ottaen huomioon, kuinka hallitus ei vain kielsi kolmansien osapuolien VoIP-palvelut kuten Skype, vaan myös kriminalisoi niiden käytön!

Fidži Onko VPN laillinen Fidžin alueella? Joo

Hallituksen asettamasta Internet-sensuurista Fidžissä ei ole luotettavia raportteja, ja myös VPN: n käyttö on laillista.

Onko VPN Legal Suomessa? Joo

Vaikka VPN-verkkojen käyttö on laillista, hallitus on saanut ilmoituksia Internet-sensuurista. Otetaan esimerkiksi Suomen lapsipornosuodatin, joka herätti kiistaa, kun ihmiset kokivat, että monet verkkosivustot sensuroivat väärin.

Ranska Onko VPN Legal Ranskassa? Joo

Ranskan hallitus hyväksyi äskettäin terrorismin vastaisen lakiesityksen poliisin valvontavaltuuksien laajentamiseksi ja esti yli 2 700 verkkosivustoa vuonna 2016. VPN-verkkojen käyttö on kuitenkin edelleen maassa laillista..

Gabon Onko VPN laillinen Gabonissa? Joo

Gabon on tehnyt uutisia 12 tunnin Internet-käyttöluvun asettamisesta ja sosiaalisen median sivustojen pysyvästä estämisestä kuten Facebook. VPN: ien käyttö on laillista.

Gambia Onko VPN laillinen Gambiassa? Joo

Onko VPN laillinen Gambiassa? Joo

Georgia Onko VPN laillinen Georgiassa? Joo

Vaikka hallitus on näyttänyt edestakaisin Internet-sensuurin ja valvonnan suhteen, VPN: ien käyttö on laillista Georgiassa.

Saksa Onko VPN Legal Saksassa? Joo

Vaikka Saksa on pannut täytäntöön uuden lain, jonka nojalla hallitus voi sensuroida sosiaalista mediaa, VPN-verkkojen käyttö ei ole laitonta maassa.

Ghana Onko VPN laillinen Ghanassa? Joo

Ghana tunnustetaan yleisesti yhdeksi edistyneimmistä Afrikan maista demokratian ja vapauden suhteen, joten VPN: n käyttö on täysin laillista. Monet olivat kuitenkin yllättyneitä hallituksen aikomuksesta sulkea sosiaalinen media vaalien aikana.

Kreikka Onko VPN Legal Kreikassa? Joo

On todisteita siitä, että Kreikan hallitus yrittää sensuroida Internetiä laajamittaisella sisällön estämisellä. VPN: ien käyttö on kuitenkin maassa edelleen laillista.

Grenada Onko VPN laillinen Grenadassa? Joo

Vaikka Grenadan hallitus on antanut lain rangaistakseen ihmisiä pitkillä vankilaehdoilla tai ankarailla sakkoilla loukkaavasta verkkosisällöstä, VPN: ien käyttö on edelleen laillista.

Guatemala Onko VPN laillinen Guatemalassa? Joo

Guatemala tunnetaan rikkovan rutiininomaisesti sananvapauttaan ja kansalaistensa yksityisyyttä. VPN: n käyttö on kuitenkin täysin laillista.

Guinea Onko VPN laillinen Guineassa? Joo

Guinean kansalaiset saavat rajoittamattoman pääsyn Internetiin ja voivat käyttää VPN-verkkoja laillisesti maan sisällä.

Guinea-Bissau Onko VPN laillinen Guinea-Bissaussa? Joo

VPN-verkkojen käyttö on laillista Guinea-Bissaussa, eikä hallitusten puuttumisesta Internetiin ole ilmoitettu.

Guyana Onko VPN laillinen Guyanassa? Joo

Guyanan hallitus ei rajoita eikä sensuroi Internetiä. Lisäksi VPN: ien käyttö on tällä hetkellä laillista.

Haiti Onko VPN laillinen Haitissa? Joo

VPN: ien käyttö on Haitissa täysin laillista, eikä hallituksesta ole ilmoitettu yrittävän rajoittaa Internetin käyttöä.

Honduras Onko VPN laillinen Hondurasissa? Joo

Hondurasin kongressi keskustelee parhaillaan lakiesityksestä, joka loukkaa kansalaisten sananvapautta. VPN: n käyttö on kuitenkin laillista jo nyt.

Unkari Onko VPN Legal Unkarissa? Joo

Vaikka hallitus on äskettäin antanut uusia valvonta- ja salaussääntöjä, VPN-verkot ovat edelleen laillisia Unkarissa.

Islanti Onko VPN Legal islannissa? Joo

Islanti on yksi maailman ilmaisimmista maista Internetin käytön ja käytön suhteen. Joten ei ole yllättävää, että VPN-verkkojen käyttö on maassa laillista.

Intia Onko VPN Legal Intiassa? Joo

Vaikka VPN: ien käyttö on laillista Intiassa, hallitus harjoittaa valikoivaa sensuuria Internetissä.

Indonesia Onko VPN Legal Indonesiassa? Joo

Indonesian kansalaiset kohtaavat myös Internet-sensuuria, ja hallitus on estänyt verkkosivustot, kuten Netflix, Vimeo ja YouTube. Näihin pääsee kuitenkin VPN-yhteyksillä, koska niiden käytöstä ei ole vielä tehty laitonta.

Irlanti Onko VPN Legal Irlannissa? Joo

Vaikka Irlannissa on jonkin verran Internet-sensuuria, VPN-verkot ovat täysin laillisia ja kansalaiset voivat käyttää niitä.

Israel Onko VPN laillinen Israelissa? Joo

Vaikka Israel hyväksyi äskettäin verkkosensuurilakeja verkkorikollisuuden torjumiseksi, VPN-verkkojen käyttö on edelleen maassa laillista.

Italia Onko VPN Legal Italiassa? Joo

VPN-verkkojen käyttö on laillista Italiassa, eikä hallituksesta ole ollut ilmoituksia Internetin puuttumisesta.

Jamaika Onko VPN Legal Jamaikalla? Joo

Hallitus ei ole ilmoittanut Jamaikan Internet-sensuurista. VPN-verkkojen käyttö on myös laillista.

Japani Onko VPN Legal Japanissa? Joo

Japanin Internetissä ei yleensä ole valtion sensuuria ja VPN: ien käyttö on myös laillista.

Jordania Onko VPN laillinen Jordaniassa? Joo

Jordanian hallitus pakottaa jonkin verran sensuuria Internetissä, etenkin kun kyse on poliittisista kysymyksistä. VPN: n käyttö on kuitenkin edelleen laillista.

Kazakstan Onko VPN Legal Kazakstanissa? Joo

Vaikka VPN: n käyttö on laillista Kazakstanissa, hallitus sensuroi aktiivisesti Internetiä. Otetaan esimerkiksi äskettäinen sosiaalisen median torjunta, joka kohdistui ihmisoikeusaktivisteihin.

Kenia Onko VPN Legal Keniassa? Joo

OONI: n äskettäinen tutkimus osoitti, että Keniassa ”melkein ei mitään merkkejä Internet-sensuurista”. Kuten odotettiin, VPN: ien käyttö on maassa laillista.

Kiribati Onko VPN Legal kiribatissa? Joo

Hallitus ei ole ilmoittanut Internet-sensuurista Kiribatissa. Myös Kiribatin kansalaiset saavat käyttää VPN-verkkoja.

Kosovo Onko VPN laillinen Kosovossa? Joo

Kosovon televiestintälaki antaa viranomaisille pääsyn kaikkiin viestintätietoihin, mikä herättää kansalaisten yksityisyyttä koskevia huolenaiheita. Tästä huolimatta VPN: ien käyttö on edelleen laillista.

Kuwait Onko VPN laillinen Kuwaitissa? Joo

Kuwaitin hallitus sensuroi aktiivisesti Internetiä, sillä uusi verkkorikollisuuslaki rajoittaa sananvapautta ja kohdistuu verkkoaktivisteihin. Onneksi VPN: n käyttö on edelleen laillista maassa.

Kirgisia Onko VPN Legal Kirgisiassa? Joo

Kirgisian hallitus harjoittaa Internet-sensuuria, ja tämä pätee erityisesti journalismiin. VPN-verkkojen käyttöä ei kuitenkaan ole laissa kielletty.

Laos Onko VPN Legal Laosissa? Joo

Laosin hallitus sensuroi voimakkaasti kansalaisiaan ja heidän Internetin käyttöä. Onneksi VPN: ien käyttö on edelleen laillista.

Latvia Onko VPN Legal Latviassa? Joo

Latviassa ei ole ilmoitettu sensuurista tai hallituksen puuttumisesta Internetiin. VPN: ien käyttö on myös laillista.

Libanon Onko VPN Legal Libanonissa? Joo

Libanon tunnetaan sensuuristaan ​​ja hallitus on jopa yrittänyt tehdä VoIP: n käytöstä laitonta. Siitä huolimatta VPN: ien käyttö on sallittua maassa.

Lesotho Onko VPN laillinen Lesothossa? Joo

Lesotoon kansalaiset voivat käyttää Internetiä ilman hallituksen sensuuria. Lisäksi VPN: ien käyttö on täysin laillista.

Liberia Onko VPN laillinen Liberiassa? Joo

Liberian kansalaiset kokevat valvontaa ja sensuuria Internetissä hallituksen käsissä, mutta VPN-verkkojen käyttö on edelleen laillista. Hallituksen on tiedetty myös sensuroivan lehdistöä.

Libya Onko VPN laillinen Libyassa? Joo

Internetissä Libyassa ei ole vapaa hallituksen puuttumista ja rajoituksia. Onneksi VPN-verkot ovat edelleen laillisia maassa.

Liechtenstein Onko VPN laillinen Liechtensteinissa? Joo

Liechtenstein tunnetaan lehdistönvapaudesta ja hallituksen sensuurin puuttumisesta Internetissä. VPN: ien käyttö on myös laillista.

Liettua Onko VPN Legal Liettuassa? Joo

Liettuan kansalaisilla on yleensä rajoittamaton pääsy Internetiin ja he voivat käyttää VPN-verkkoja myös laillisesti.

Luxemburg Onko VPN Legal Luxemburgissa? Joo

Luxemburgin hallituksesta, joka sensuroi Internetiä, ei ole luotettavia raportteja. VPN: ien käyttö on myös laillista.

Makedonia Onko VPN laillinen Makedoniassa? Joo

Makedonian kansalaiset voivat käyttää Internetiä ilman hallituksen sensuuria. Lisäksi VPN: ien käyttö on sallittua maassa.

Madagaskar Onko VPN laillinen Madagaskarilla? Joo

Vaikka median sensuuri on yleistä Madagaskarilla, hallituksen ei ole vielä asetettu rajoituksia Internetin käytölle. VPN: ien käyttö on täysin laillista.

MALAWI Onko VPN laillinen Malawissa? Joo

Ei ole raportteja siitä, että hallitus puuttuisi kansalaisten Internet-yhteyteen tai asettaisi Internet-sensuuria. VPN: n käyttö on laillista myös Malawissa.

MALAYSIA Onko VPN laillinen Malesiassa? Joo

Malesialla on aiemmin ollut ongelmia Internet-sensuurin kanssa, ja sen äskettäinen väärennettyjen uutisten laki herättää huolta median sensuurista. VPN: ien käyttö on silti laillista.

MALDIVIT Onko VPN laillinen Malediiveilla? Joo

Malediivien hallitus estää usein verkkosivustoja, joita pidetään pornografisina tai islamin vastaisina, mutta VPN-verkkojen käytöstä on vielä tehtävä laitonta.

MALI Onko VPN laillinen Malissa? Joo

Hallitus ei ole puuttunut kansalaistensa Internet-yhteyteen, ja VPN: ien käyttö on laillista myös Malissa.

MALTA Onko VPN Legal Malta? Joo

Vaikka Maltan kansalaiset voivat laillisesti käyttää VPN-verkkoja, Internet-sensuuriin liittyy joitain huolenaiheita. Monet väittävät, että uudet medialait ovat vakava uhka Internetin vapauksille, kun taas Maltan hallitus kiistää tämän sanomalla, että he eivät ole kiinnostuneita Internetin sensuroinnista..

MARSHALLSSAARIT Onko VPN Legal Marshallinsaarilla? Joo

Hallitus ei ole ilmoittanut yrittävänsä rajoittaa kansalaistensa Internet-yhteyttä, ja VPN-verkkojen käyttö on laillista myös Marshallinsaarilla.

MAURITANIA Onko VPN laillinen Mauritaniassa? Joo

Vaikka VPN-verkkojen käyttö on laillisesti sallittua, Mauritaniassa on menneisyyttä liittynyt Internet-sensuuriin. On ilmoitettu, että hallitus rikkoo digitaalisia oikeuksia, ja lehdistö itse censoi sen kattavuutta aiheista pelkäämällä maan uusia tietoverkkorikoja koskevia lakeja..

MAURITIUS Onko VPN laillinen Mauritiuksessa? Joo

Mauritius asettaa toisinaan Internet-rajoituksia, mukaan lukien sisällön suodattaminen. Hallitusta ei kuitenkaan ole ilmoitettu aktiivisesti sensuroimasta Internetiä, ja VPN: n käyttö on laillista myös maassa..

MEXICO Onko VPN laillinen Meksikossa? Joo

Meksikon kansalaiset saavat yleensä rajoittamattoman pääsyn Internetiin ja voivat käyttää VPN-verkkoja myös laillisesti. Tilanne voi kuitenkin muuttua, kun hallituksen raportit, jotka käyttävät valvontaohjelmistoja vakoilemaan tunnettuja aktivisteja ja toimittajia, ovat viime aikoina ilmestyneet.

MIKRONESIA Onko VPN laillinen Mikronesiassa? Joo

Ei ole dokumentoituja raportteja siitä, että hallitus yrittäisi häiritä kansalaistensa Internet-käyttöä, ja myös VPN-verkkojen käyttö on laillista.

MOLDOVA Onko VPN laillinen Moldovassa? Joo

Vuonna 2016 hallituksen hyväksymä laki sai kritiikkiä useilta tiedotusvälineiltä ja organisaatioilta, jotka väittivät, että se johtaa yksityisyyden loukkaamiseen ja voimakkaaseen sensuuriin. VPN: ien käyttö on kuitenkin Moldovassa edelleen laillista.

MONACO Onko VPN Legal Monacossa? Joo

Monacon hallituksesta, joka sensuroi kansalaistensa Internetin käyttöä, ei ole annettu uskottavia raportteja. Myös VPN-verkot ovat täysin laillisia.

MONGOLIA Onko VPN laillinen Mongoliassa? Joo

Mongolian hallitus sensuroi aktiivisesti kansalaistensa Internet-käyttöä ja on jopa kieltänyt 774 sanan ja ilmauksen luettelon Internetissä. Siitä huolimatta VPN: ien käyttö on edelleen laillista Mongoliassa.

MONTENEGRO Onko VPN laillinen Montenegrossa? Joo

On ilmoitettu, että Montenegron kansalaisille asetetaan Internet-rajoituksia. Äskettäin hallitus esti vaalipäivänä viestintäsovellukset, kuten WhatsApp ja Viber. Siitä huolimatta VPN-verkkoja on laillista käyttää maassa.

MAROKKO Onko VPN laillinen Marokossa? Joo

Vaikka VPN-verkot ovat laillisia Marokossa, maa on ollut uutisissa Skypen, Viberin ja vastaavien VoIP-viestintäsovellusten kieltämisestä. Lisäksi toimittajat sensuroivat itseraportointiaan arkaluonteisista aiheista, kun valtio rankaisee ilmoittamista ja tutkintaa koskevaa raportointia.

MOZAMBIQUE Onko VPN Legal Mosambikissa? Joo

Mosambikin hallituksen vakoittaessa kansalaistensa Internet-toimintaa, VPN-verkkojen käyttö on ainoa ratkaisu, ja onneksi niistä ei ole vielä tehty laitonta maassa.

MYANMAR Onko VPN laillinen Myanmarissa? Joo

Myanmarilla on historia Internet-sensuurin suhteen, vaikka hallitus on tulossa vähemmän rajoittavaksi kansalaistensa oikeuksien suhteen. VPN: ien käyttö on myös laillista.

NAMIBIA Onko VPN laillinen Namibiassa? Joo

Namibian kansalaiset saavat käyttää VPN-verkkoja ja nauttia Internet-käytöstä ilman hallituksen asettamia rajoituksia.

NAURU Onko VPN Legal Naurussa? Joo

Nauru on aiemmin asettanut Internet-rajoituksia, mukaan lukien sosiaalisen median sivustojen, kuten Facebook, kieltämisen. VPN-verkkojen käyttö on kuitenkin maassa edelleen laillista.

NEPAL Onko VPN laillinen Nepalissa? Joo

Vaikka Nepal ei tarkkaile aktiivisesti Internet-toimintaa, hallitus on tehnyt selväksi aikomuksensa sensuroida kansalaistensa Internet-toimintaa. Onneksi VPN: ien käyttö on laillista.

ALANKOMAAT Onko VPN laillinen Alankomaissa? Joo

Alankomaiden hallituksesta ei ole annettu uskottavia raportteja, jotka yrittäisivät asettaa rajoituksia Internetiin. Lisäksi VPN: ien käyttö on täällä laillista.

Uusi-Seelanti Onko VPN laillinen Uudessa-Seelannissa? Joo

Vaikka Uuden-Seelannin hallituksen tiedetään valvovan kansalaistensa Internet-toimintaa, Internet-sensuurista ei ole uskottavia todisteita. VPN: n käyttö on myös laillista maassa.

NICARAGUA Onko VPN Legal Nicaraguassa? Joo

Nicaraguan hallitus ei rajoita tai valvo kansalaistensa Internet-toimintaa ja sallii VPN-verkkojen käytön.

NIGER Onko VPN laillinen Nigerissä? Joo

Tiesitkö, että vain 2% koko väestöstä käyttää Internetiä Nigerissä? Ja onneksi he pystyvät tekemään niin ilman rajoituksia ja sensuuria. VPN: ien käyttö on täällä myös laillista.

NIGERIA Onko VPN laillinen Nigeriassa? Joo

Vaikka Nigerian hallituksella on kiistanalainen mielipide ilmaisunvapaudesta, etenkin kun kyse on sosiaalisesta mediasta, VPN: ien käyttö on maassa edelleen laillista..

NORJA Onko VPN Legal Norjassa? Joo

Norja, jonka Internet-käyttöaste on yksi maailman korkeimmista, antaa kansalaisilleen vapauden käyttää Internetiä ilman rajoituksia ja sensuuria. VPN: ien käyttö on myös laillista.

PAKISTAN Onko VPN laillinen Pakistanissa? Joo

Pakistanin hallitus on aiemmin estänyt useita suosituimpia sivustoja, kuten YouTube, Twitter ja Facebook. He käyttävät myös Internet-suodatusta estääkseen käyttäjiä pääsemästä tietyille sivustoille ja sisällölle. VPN-verkkojen käyttö on kuitenkin vielä kielletty.

PALAU Onko VPN laillinen Palaussa? Joo

Palaun hallituksesta, joka sensuroi Internetiä, ei ole luotettavia raportteja, ja kansalaiset saavat laillisesti käyttää myös VPN-verkkoja.

PALESTINE Onko VPN laillinen Palestiinan osavaltiossa? Joo

Palestiinan hallitus sensuroi aktiivisesti Internetiä ja mediaa. Myös monet verkkosivustot on suljettu poliittisista syistä. VPN-verkkojen käyttö on kuitenkin täällä edelleen laillista.

PANAMA Onko VPN Legal Panamassa? Joo

Panaman hallitus ei sensuroi kansalaistensa Internet-yhteyttä ja sallii heidän käyttää VPN-verkkoja laillisesti.

PAPUA NEW GUINEA Onko VPN laillinen Papua-Uudessa-Guineassa? Joo

Ei ole raportteja siitä, että Papua-Uusi-Guinea rajoittaisi kansalaistensa pääsyä Internetiin, vaikka maan uusi verkkorikollisuuslaki on herättänyt huomiota sensuurin lisääntymiseen. Siitä huolimatta VPN: ien käyttö on edelleen laillista.

PARAGUAY Onko VPN laillinen Paraguayssa? Joo

Paraguayn kansalaiset voivat nauttia sensuroimattomasta pääsystä Internetiin. VPN: ien käyttö on täällä myös täysin laillista.

PERU Onko VPN Legal Peru? Joo

Perun hallituksesta ei ole dokumentoitu raportteja, jotka yrittäisivät rajoittaa kansalaistensa Internet-toimintaa, ja myös VPN: ien käyttö on laillista.

Filippiinit Onko VPN Legal Filippiineillä? Joo

Viime aikoina Internetin vapaus on parantunut Filippiineillä, koska hallitus ei ole pyrkinyt rajoittamaan kansalaistensa pääsyä Internetiin. VPN-verkkoja on myös laillista käyttää maassa.

PUOLA Onko VPN Legal Puolassa? Joo

Vaikka Puolan hallitus antoi äskettäin uuden lain hallituksen valvonnan lisäämiseksi yksityisyyden suojaan liittyvistä huolenaiheista huolimatta, VPN: t ovat edelleen laillisia maassa.

PORTUGALI Onko VPN Legal Portugalissa? Joo

Portugalin hallitus ei ole ilmoittanut aktiivisesti sensuroivan Internetiä, ja myös VPN-verkkojen käyttö on täällä laillista.

QATAR Onko VPN laillinen Qatarissa? Joo

Vaikka VPN-verkkoja on laillista käyttää Qatarissa, kansalaisten on kohdattava sensuuria. Hallitus kehottaa Internet-palveluntarjoajia estämään tietyt verkkosivustot, joiden sisältöä pidetään pornografisena tai islamin vastaisena, vaikka vaarattomiin verkkosivustoihin on kohdistettu myös selitys.

ROMANIA Onko VPN laillinen Romaniassa? Joo

Romanian hallitus otti uuden uhkapelilainsäädännön käyttöön vuonna 2015, joka on sittemmin tiivistänyt sensuuria koskevia huolenaiheita. VPN-verkkojen käyttö on kuitenkin vielä kielletty maassa.

RWANDA Onko VPN laillista Ruandassa? Ye

On todisteita siitä, että Ruandan hallitus vakoilee aktiivisesti kansalaisiaan ja estää uutissivustoja. VPN: n käyttö on laillista myös täällä.

SAINT KITTS JA NEVIS Onko VPN Legal Saint Kittsissä ja Nevisissä? Joo

Saint Kittsin ja Nevisin kansalaisilla on rajoittamaton pääsy Internetiin, ja heillä on laillisesti oikeus käyttää VPN-verkkoja.

SAINT LUCIA Onko VPN laillinen Saint Luciassa? Joo

Saint Lucian hallituksesta ei ole ilmoitettu asettavan rajoituksia kansalaistensa Internetiin pääsylle. VPN: ien käyttö on täällä myös laillista.

SAINT VINCENT JA GRENADIINIT Onko VPN Legal Saint Vincentissä ja Grenadineissa? Joo

Saint Vincent ja Grenadiinit hyväksyivät äskettäin verkkorikollisuuden, joka sallii jopa kahden vuoden vankeusrangaistuksen online-kunnianloukkauksesta, aiheuttaen vakavan uhan julkiselle keskustelulle sekä tiedon ja uutisten vapaalle kululle. VPN: ien käyttö on silti laillista

SAMOA Onko VPN laillinen Samoassa? Joo

Samoan hallituksesta ei ole dokumentoitu raportteja, jotka asettaisivat rajoituksia kansalaistensa Internetin käytölle. Myös VPN: ien käyttö on maassa täysin laillista.

SAN MARINO Onko VPN laillinen San Marinossa? Joo

San Marinon kansalaiset pääsevät Internetiin ilman, että he joutuvat hallituksen asettamaan sensuuriin. VPN: n käyttö on täällä myös laillista.

SAO TOME JA PERIAATE Onko VPN laillinen Sao Tomessa ja Principessä? Joo

Sao Tomin ja Principen hallitus ei häiritse maan Internetiä ja sallii VPN-verkkojen käytön.

SAUDI ARABIA Onko VPN laillinen Saudi-Arabiassa? Joo

Saudi-Arabia, joka tunnetaan kansalaistensa Internet-toiminnan sensuroinnista, on estänyt yli 5,5 miljoonaa verkkosivustoa ja sisäisiä linkkejä vuoden 2008 alusta. Yllättäen VPN: n käyttö on vielä tekemättä maassa laitonta..

SENEGAL Onko VPN laillinen Senegalissa? Joo

Paitsi, että lehdistönvapautta rikotaan rutiininomaisesti Senegalissa, myös lakien ansiosta hallitus voi lisätä sensuuria, jos he haluavat.

SERBIA Onko VPN laillinen Serbiassa? Joo

Vaikka VPN: ien käyttö on Serbiassa laillista, hallitus loukkaa rutiininomaisesti kansalaistensa sananvapautta verkossa.

SEYCHELLES Onko VPN laillinen Seychelleillä? Joo

Seychellien hallitus yrittää aktiivisesti rajoittaa kansalaistensa pääsyä Internetiin, etenkin kun kyse on oppositioaktivistien hiljentämisestä. Tästä huolimatta VPN: ien käyttö on edelleen laillista.

SIERRA LEONE Onko VPN laillinen Sierra Leonessa? Joo

Sierra Leonen kansalaiset voivat käyttää Internetiä ilman rajoituksia tai sensuuria. VPN: n käyttö on myös laillista maassa.

SINGAPORE Onko VPN laillinen Singaporessa? Joo

Singaporen hallitus tunnetaan aktiivisesti sensuroivan kansalaistensa Internetin käyttöä. He eivät vain kohdista hallituksen aktivisteja, vaan myös sulkevat poliittiset verkkosivustot. Siitä huolimatta VPN: ien käyttö on edelleen laillista.

SINT MAARTEN Onko VPN laillinen Sint Maartenissa? Joo

Sint Maartenin kansalaisilla on rajoittamaton pääsy Internetiin ja he saavat laillisesti käyttää VPN-verkkoja.

SLOVAKIA Onko VPN laillinen Slovakiassa? Joo

Slovakian kansalaisten ei tarvitse huolehtia hallituksen sensuurista ja rajoituksista. Lisäksi VPN: ien käyttö on maassa laillista.

SLOVENIA Onko VPN laillinen Sloveniassa? Joo

VPN: t ovat täysin laillisia Sloveniassa, ja hallitus ei sensuroi kansalaistensa Internet-käyttöä.

SOLOMONSAARIT Onko VPN laillinen Salomonsaarilla? Joo

Ei ole ollut uskottavia raportteja siitä, että hallitus olisi asettanut rajoituksia kansalaistensa Internetin käytölle. VPN: n käyttö on laillista myös Salomonsaarilla.

SOMALIA Onko VPN laillinen Somaliassa? Joo

Somalia tunnetaan aktiivisesti sensuroimasta Internetiä, kun hallitus estää pääsyn uutissivustoille. VPN-verkkojen käyttö on kuitenkin maassa edelleen laillista.

ETELÄ-AFRIKA Onko VPN laillinen Etelä-Afrikassa? Joo

Etelä-Afrikan hallituksella ei ole niin paljon Internet-rajoituksia kuin muissa luettelossa muissa maissa, mutta sen Internet-sensuuria koskevaa lakiesitystä on kritisoitu laajasti. VPN: ien käyttö on laillista myös maassa.

ETELÄ-KOREA Onko VPN laillinen Etelä-Koreassa? Joo

Vaikka Etelä-Korea tunnetaan Internetin sensuroinnista ja seurannasta, sen kansalaiset saavat laillisesti käyttää VPN-verkkoja.

ETELÄ-SUDANI Onko VPN laillinen Etelä-Sudanissa? Joo

Etelä-Sudanin kansalaiset kokevat Internet-sensuurin, kun hallitus estää useita uutissivustoja. Siitä huolimatta VPN: ien käyttö on täysin laillista.

ESPANJA Onko VPN Legal Espanjassa? Joo

Internetissä Espanjassa ei yleensä ole minkäänlaisia ​​rajoituksia, vaikka maa antoi uutisia Katalonian itsenäisyyden verkkosivujen estämisestä. Lisäksi VPN: ien käyttö on maassa laillista.

SRI LANKA Onko VPN laillinen Sri Lankassa? Joo

Sri Lankan hallitus on sensuroinut kansalaistensa Internetin käyttöä aiemmin. Itse asiassa he ovat jopa estäneet pääsyn tietyille verkkosivustoille. VPN-verkkojen käyttö on kuitenkin edelleen laillista.

SUDAN Onko VPN laillinen Sudanissa? Joo

Sudanin kansalaisiin kohdistuu erilaisia ​​Internet-sensuureja, mutta VPN: n käyttö on edelleen maassa laillista.

SURINAME Onko VPN laillinen Surinamessa? Joo

Surinamin hallitus ei sensuroi kansalaistensa Internetin käyttöä. Lisäksi VPN: ien käyttö on täällä laillista.

SVEITSI Onko VPN laillinen Swazimaassa? Joo

VPN: n käyttö on täysin laillista Swazimaassa, ja sen kansalaiset voivat käyttää Internetiä ilman sensuuria.

RUOTSI Onko VPN Legal Ruotsissa? Joo

Ruotsin kansalaisilla on rajoittamaton pääsy Internetiin ja he voivat laillisesti käyttää VPN-verkkoja maassa.

SVEITSI Onko VPN laillinen Sveitsissä? Joo

Viime vuosina Internetistä Sveitsissä on tullut entistä rajoittavampaa. Äskettäin parlamentissa hyväksyttiin lakiesitys, jossa ehdotetaan Internet-sensuuria kotimaisten rahapelien suojelemiseksi. VPN-verkot ovat kuitenkin edelleen laillisia täällä.

SYRIA Onko VPN laillinen Syyriassa? Joo

Syyrian kansalaiset kokevat sensuuria ja seurantaa Internetissä. Ihmisoikeusloukkaukset ovat myös lisääntyneet. VPN-verkot ovat kuitenkin edelleen laillisia maassa.

TAIWAN Onko VPN laillinen Taiwanissa? Joo

Vaikka Taiwan ei rajoita kansalaistensa Internet-käyttöä, se on yrittänyt tehdä niin aikaisemmin ehdottamalla Internetin mustan listan lakia, joka vastusti voimakasta vastarintaa. VPN-verkkojen käyttö on silti laillista.

TAJIKISTAN Onko VPN laillinen Tadžikistanissa? Joo

Tadžikistan tunnetaan Internet-sensuuristaan ​​ja antaa laillisesti kansalaisilleen mahdollisuuden käyttää VPN-verkkoja. Ajatus hallitun tietoportin luomisesta on kuitenkin herättänyt huolta sananvapaudesta ja yksityisyydestä maassa.

TANZANIA Onko VPN laillinen Tansaniassa? Joo

Tansania sensuroi aktiivisesti Internetiä, ja tilanne näyttää vain pahenevan ajan myötä. Tässä yhteydessä VPN-verkkoja on laillista käyttää.

Thaimaa Onko VPN Legal Thaimaassa? Joo

Thaimaassa on ilmoitettu bloggaajien pidätyksistä ja Internet-palveluntarjoajista, jotka estävät verkkosivustoja. VPN: ien käyttö on kuitenkin maassa laillista.

TIMOR-LESTE Onko VPN laillinen Timor-Lestessä? Joo

Itä-Timorin kansalaisilla on sensuroimaton pääsy Internetiin, ja he saavat laillisesti käyttää VPN-verkkoja.

TOGO Onko VPN laillinen Togossa? Joo

Togon hallitus ei määrää sensuuria kansalaistensa Internetin käytölle. Lisäksi VPN-verkot ovat täysin laillisia maassa.

TONGO Onko VPN laillista Tongassa? Joo

Vaikka Tongan hallitus antoi vuonna 2015 lait, jotka sallivat sen hallita Internet-yhteyksiä maassa, VPN-verkkoja on edelleen käytettävä täällä.

TRINIDAD JA TOBAGO Onko VPN laillinen Trinidadissa ja Tobagossa? Joo

Trinidadin ja Tobagon kansalaiset saavat rajoittamattoman pääsyn Internetiin ja heillä on laillisesti oikeus käyttää VPN-verkkoja maassa.

TUNISIA Onko VPN laillinen Tunisiassa? Joo

Vaikka Tunisia on ryhtynyt voimakkaisiin toimiin online-sensuurin kääntämiseksi ja Internetin käytön edistämiseksi, maan oikeudellinen kehys uhkaa huomattavasti Internetin vapautta. Siitä huolimatta VPN: ien käyttö on täällä laillista.

TUVALU Onko VPN Legal laki Tuvaluun? Joo

Tuvallan kansalaiset saavat rajoittamattoman pääsyn Internetiin, ja heillä on laillinen oikeus käyttää VPN-verkkoja maassa.

UGANDA Onko VPN laillinen Ugandassa? Joo

Ugandan hallitus sensuroi aktiivisesti kansalaistensa Internetin käyttöä ja jopa estää sosiaalisen median sivustoja vaalien aikana. Tässä yhteydessä VPN-verkkojen käyttö on kuitenkin laillista.

UKRAINA Onko VPN laillinen Ukrainassa? Joo

Vaikka Ukraina on tehnyt uutisia suosittujen venäläisten Internet-sivustojen estämisestä, VPN-verkkojen käytöstä on vielä tehtävä laitonta.

YHDISTYNYT KUNINGASKUNTA on VPN Legal Yhdistyneessä kuningaskunnassa?

Tutkintavaltaa koskevan lain voimaantulon myötä hallitus voi valvoa Yhdistyneen kuningaskunnan kansalaisten Internet-toimintaa. Iso-Britannia teki myös uutisia aikaisemmin, kun matkaviestinoperaattorit estävät joitain VPN-verkkoja. VPN: ien käyttö on kuitenkin maassa laillista.

AMERIKAN YHDYSVALLAT Onko VPN laillinen Amerikassa? Joo

Vaikka hallitus ei aktiivisesti sensuroi kansalaistensa Internet-toimintaa, laajakaistan yksityisyydensääntöjen äskettäinen kumoaminen tarkoittaa, että Internet-palveluntarjoajat saavat seurata käyttäjiään. Onneksi VPN-verkkojen käyttöä ei ole kielletty.

URUGUAY Onko VPN laillinen Uruguayssa? Joo

Uruguayn hallituksesta ei ole ilmoitettu sensuurin asettamisesta Internetissä. Lisäksi VPN-verkot ovat täysin laillisia maassa.

UZBEKISTAN Onko VPN Legal Uzbekistanissa? Joo

Uzbekistanin hallitus sensuroi rutiininomaisesti kansalaistensa Internet-toimintaa ja on aiemmin estänyt Skypen, WhatsAppin ja uutissivustot. VPN: ien käyttö on kuitenkin maassa laillista.

VANUATU Onko VPN Legal Vanuatu? Joo

Vanuatun kansalaiset voivat nauttia rajoittamattomasta pääsystä Internetiin ja heillä on laillisesti oikeus käyttää VPN-verkkoja maassa.

VATICAN CITY Onko VPN laillinen Vatikaanissa? Joo

Vatikaanin kaupungista ei ole ilmoitettu asettavan Internet-sensuuria. Lisäksi VPN: ien käyttö on täällä laillista.

VENEZUELA Onko VPN Legal Venezuelassa? Joo

Venezuela tunnetaan rutiininomaisesti estävän sosiaalisen median sivustoja, kuten WhatsApp ja Facebook. Hallitus antaa laillisesti myös kansalaisilleen mahdollisuuden käyttää VPN-verkkoja.

VIETNAM Onko VPN laillinen Vietnamissa? Joo

Vietnamin kansalaiset kokevat Internet-sensuurin, kun kiistanalainen Internet-asetus hyväksytään sosiaalisen median sivustoilta ja blogeilta keskustelemasta ajankohtaisista asioista. Silti VPN: ien käyttö on maassa laillista.

YEMEN Onko VPN laillinen Jemenissä? Joo

Houthi-militia on yrittänyt valvoa täydellistä Internetin käytön kieltoa, vaikka VPN-verkkojen käytöstä on vielä tehtävä laitonta.

ZAMBIA Onko VPN laillinen Sambiassa? Joo

Internetin sensuuri on aina ollut ongelma Sambiassa, kun hallitus kielsi verkkosivut poliittisista syistä. VPN-verkkojen käyttö on kuitenkin täällä täysin laillista.

ZIMBABWE Onko VPN laillinen Zimbabwessa? Joo

Zimbabwe tunnetaan aktiivisesti sensuroimalla kansalaistensa Internetin käyttöä, ja se on jopa kieltänyt WhatsAppin kaltaiset sosiaaliset sovellukset, etenkin mielenosoitusten aikana. VPN: ien käyttö on kuitenkin maassa laillista.

Maata ei löytynyt!

LOPPUSANA

Yllä olevat tiedot eivät ole oikeudellisia neuvoja, ja ne on tarkoitettu vain koulutustarkoituksiin. Hyvä kansalainen on sinun vastuullasi olla tietoinen kaikista maasi sovellettavista laeista ja määräyksistä. Siksi varmista, että otat aina yhteyttä lisensoituun ja pätevään lakimiesammattiin, jos tarvitset apua tai neuvoja.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map