Onko purjehduksen turvallisuus?


Onko purkaminen turvallista?

Saatat ihmetellä, onko jailbreaking turvallista, ja mitä se tekee? Älypuhelimen purkaminen purkamalla voi antaa sinun käyttää muita ominaisuuksia ja toimintoja, joita valmistusyritys rajoittaa. Älypuhelimen purkaminen purkautumiseen saattaa tuntua mielenkiintoiselta joillekin, varsinkin jos etsit uusia ominaisuuksia ja mahdollisuuksia puhelimen kanssa. Se voi kuulostaa kaikki hämmästyttävän hyvältä – seuraukset tai vaikutukset, jotka puhelimen törmääminen voivat olla erittäin vaarallisia. Joten todellinen kysymys on, jos olet peli ja haluatko ottaa riskin.


Onko jailbreaking turvallista iPhonellesi

Mikä on Jailbreaking?

Termi Jailbreaking viittaa järjestelmätason muutos laitteen luomista rajoituksista tai esteistä, laitteen valmistaja. Termiä käytetään yleisesti älypuhelimissa, mutta sitä voidaan soveltaa muihin laitteisiin, kuten pelikonsoliin, kuten PlayStation, ja muihin elektronisiin laitteisiin, joilla on rajoitetut ominaisuudet. jailbroken iphone voi helposti ohittaa valmistajan rajoitimet ja käyttää rajoitettuja ominaisuuksia tai jopa asentaa luvattomat ohjelmistot joita ei voi ladata sovelluskaupasta. Jailbreaking-prosessi toimii hyväksikäytönä, joka lisää laitteen käyttöoikeuksia korvaamalla a sisäänrakennettu käyttöjärjestelmä modifikaatioilla suojausominaisuuksien ja akun kustannuksella, sekä tietoturvaheikkoudet ja vakavuusongelmat. Jailbreaking ei ole rajoittunut, mutta varmasti surullista iOS-käyttäjien keskuudessa.

Kuinka Jailbreak toimii?

Omena rakastaa sen rajoittamista käyttäjien oikeudet. He yleensä määrätä käyttökokemusta ja kertoa sinulle, kuinka laitetta tulisi käyttää – juuri ostamasi laite. Tutkitaan muutama näistä rajoituksista, Apple iPhone muistia ei voi päivittää, Apple-iPodit täytyy synkronoida Apple iTunes soittaa musiikkia, Apple Mac osia ei voi vaihtaa, ja suurin osa kunnollisista sovelluksista on käytössä Sovelluskauppa maksetaan. Tietysti on Apple-puhelimien käyttäjiä, jotka eivät arvosta hillintää ja valitsevat siis jailbroken-puhelimen, koska se antaa heidän mahdollisuuden ohittaa rajoitukset ja ylikellottaa Apple iPhonea, Apple iPadia ja mitä tahansa muuta Applen laitetta.

Onko purjehduksen laillinen?

Kun purkaat iPhonen, modifikaatiot tai mukautettu ydin korvaavat sisäänrakennetun käyttöjärjestelmän ja antavat sinun ylikuormittaa vankilaan murtuneen iPhonen, käyttää rajoitettuja ominaisuuksia, asentaa sovelluksia sovelluskaupasta ilmaiseksi ja käyttää luvattomia sisältöjä huolehtimatta Digital Millennium Copyright Act -lakiista..

Lisäksi iPhonen jailbreak antaa sinun mukauttaa käyttöliittymää, mikä ei ole mahdollista varastossa iPhone OS. IPhonen purkaminen purkkailta kuulostaa kiehtovalta, mutta kysymys on, pitäisikö sinun tehdä jailbreaking? Jailbroken iPhonen avulla saat lisäoikeuksia, mutta laitteen turvallisuuden kustannuksella. Onko jailbreaking turvallista? Ei! Jailbroken -puhelimet ovat haavoittuvia tietoturvan suhteen ja alttiimpia hakkeroinnille, luvattomalle käytölle ja tietojen varastamiselle, kuten sähköpostiosoite jne. Silti 1/3: sta kolmesta iOS-puhelimesta, joka on törmäyksessäsi, voi olla rikkomaton iPhone ja ajaa Cydiaa..

Purkautuva iPhone vs. juurtuva iPhone

Jailbreaking:

Termejä jailbreak iPhone ja root iPhone voidaan käyttää keskenään, silti jailbreaking -puhelin liittyy pääosin iOS-laitteisiin. Toisaalta juurtuminen liittyy yleensä Android-laitteisiin. Jailbreaking puhelin tai juurtuminen on prosessi, joka tunnistaa osakekannan käyttöjärjestelmän haavoittuvuudet ja korvaa sen modifikaateilla – antaa käyttäjille pääsyn rajoitettuihin ominaisuuksiin, joita ei ole mahdollista käyttää sovelluskaupasta. Tässä yhteydessä on syytä huomata, että aloittelijat eivät yritä yrittää ajaa puhelinta, koska prosessi ei takaa 100% menestystä. Jailbreak -sovelluksen aikana on aina vaara, että puhelin murtuu, jos sitä käytetään väärin. Lisäksi on aikoja, jolloin joudut purkamaan iPhonen kerta toisensa jälkeen jokaisen uudelleenkäynnistyksen yhteydessä.

Juurtumispuhelin:

Puhelimen juurtuminen puolestaan ​​on vähemmän monimutkaista verrattuna puhelimen jailbreak-puhelimeen. Tämä johtuu käyttöjärjestelmän avoimuudesta. Android käyttöjärjestelmänä on vapautunut iOS: iin verrattuna. Vaikka Android-valmistajat eivät arvosta tai rohkaise juurtumista, prosessin suorittaminen Android-laitteella on paljon vähemmän hankala kuin iOS. On turvallista sanoa, että Android-laitteen juurtuminen on vähän sallittua verrattuna jailbreaking iOS: iin. Jos asiat menevät etelään, juurtuneen laitteen palauttamista osakejärjestelmään voidaan pitää viimeisenä keinona. Epätoivotut häiriöt vankilassa voivat kuitenkin antaa sinulle viallisen tai tiivistetyn laitteen, jota on mahdoton palauttaa.

Vaarantaako Jailbreak laitteen turvallisuuden??

Ennen kuin hyppäät vaunulla, kuinka jailen murtaminen voi vaikuttaa kielteisesti laitteen turvallisuuteen, on moitteetonta ymmärtää, miten sillä on vaikutusta laitteen turvallisuuteen.

Apple ei takaa:

Laitteen vankkurin purkaminen mitätöi sen takuun. Takuupyyntösi lentää ikkunasta, jos laitteellesi tapahtuu jotain huonoa. Vaikka olet onnistunut jailbreak, sinulla on nyt laite, jolla on rajoittamaton käyttöoikeus. Ja ihmisluonnon on tutkia, kuinka syvälle kanin reikä menee – valitsemme aina punaisen pillerin. On hyviä sovelluksia ja huonoja sovelluksia; kaatuneet sovellukset ja haittaohjelmat. On syytä, että nämä rajoitukset ovat ensisijaisesti olemassa. Jailbroken-laitteen avulla voit asentaa sovellusliittymiä jopa luvattomilta ja usein epävarmoilta sivuilta – jolloin laitteen tietoturva on haavoittuvainen.

Vakaus ja mobiili kaatuu:

Jailbroken-laitteet ovat alttiimpia puhelimen kaatumiselle. Jotkin sovellukset eivät myöskään toimi asianmukaisesti tai tottuneesti. Viralliset päivitykset ovat katastrofi puristettuihin puhelimiin. Virallinen päivitys, mikäli se ei muokkaa puhelinta, joko aiheuttaisi puhelimesi häiriön, rikkoisi puhelimen tai tekisi joitakin ominaisuuksia käytöstä poissa. Lisäksi päivitykset saattavat liittyä haittaohjelmiin. Ainoa ratkaisu tähän on päivitetty versio jailbreakista, ja se vie usein viikkoja, jopa kuukausia, jotta saatavuus olisi mahdollista.

Malware:

Riippumatta siitä, kuinka mukava räätälöity iOS-laite kuulostaa sinulle, suosittelemme, että et yritä ajaa jailbreakia. Kun yrität jailbreak, päivät huoleton käyttäjä on ohi. Takuu raukeaa. Et Apple, sinun on päätettävä, onko sovellus turvallinen vai et, et ole enää heidän huolenaiheesi. Jailbreaks liittyy usein turvallisuusuhkiin, koska jailbreakissa voi olla sisäänrakennettu takaovi. Heti kun juurtat iOS-laitteesi laiteohjelmistolla, saatat vahingossa antaa pääsyn kaikkiin puhelimeesi tallennettuihin tietoihisi..

Tietojen rikkomukset:

Yksi pahamaineisista jailbreak-hakkerointitapauksista tapahtui vuonna 2015, kun kiinalaiset hakkerit saivat pääsyn iCloud-kirjautumistietoihin 225 000 jailbreak -yrityksestä. Hakkerointia helpottivat jailbreak-tweakseihin luodut takaovet, jotka auttoivat hakkereita tunkeutumaan käyttäjien laitteisiin.

Tästä syystä emme suosittele iPhonen purkamista

Saatat jo tietää jo, että laitteen purkaminen ei ole turvallista ja voi vaarantaa laitteen turvallisuuden. Vankkurin purkaminen ei vain mitätöi laitteen takuuta, vaan se voi jättää sinulle tiivistetyn laitteen, jos sitä käytetään väärin. Virallisista päivityksistä tulee katastrofeja, ja niihin liittyy ärsyttäviä häiriöitä – aiheuttaen laitteellesi tarpeettomia pysähtymiä. Olet käytännössä jättänyt oman armoni, koska et enää ole yrityksen huolenaihe. Saatat joutua erottamaan hyvän sovelluksen ja haittaohjelman itsestäsi.

Suoraan sanottuna, jos asiat menevät sivuttain, kukaan ei tule auttamaan sinua. Joten jos olet aloittelija, suosittelemme ehdottomasti, ettet yritä ajaa jailen tai pyytää joku tekemään sen puolestasi. Joskus riittää, kun poistat uuden laitteen, joka toimii niin kuin sen tarkoitus on. Jos olet kuitenkin innokas tekniikan harrastaja, mene murtamaan jalka. On hienoa testata uusia asioita, räätälöity iOS-laite kuulostaa siistiltä ja kaikelta, mutta ole aina turvallinen!

Haluatko saada takaisin yksityisyyttäsi verkossa? Haluat ehkä tarkistaa alla olevat oppaat:

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map