Onko LastPass suojattu?


Onko LastPass suojattu?

Verkkotiliemme kasvun myötä jokaiselle tilillesi käytetyn käyttäjänimen ja salasanan muistamisesta on tullut haaste ja kirjautuminen tililtä usein vain siksi, että kadotit salasanasi.


Etkö uskalla ajatella käyttävän samaa salasanaa uudelleen, koska Microsoft Researchin usein siteeraaman tutkimuksen mukaan keskimääräisellä käyttäjällä on 6,5 salasanaa, joista jokainen on jaettu 3,9 eri sivustolle? Jokaisella käyttäjällä on noin 25 tiliä, jotka vaativat salasanat, ja kirjoittaa keskimäärin 8 salasanaa päivässä.

Jos sinulla on Facebook-tili tai korkeakoulujen portaalin tili, se voi olla testi itsenäisenä vain muistaaksesi käyttäjätiedot. Siksi joku jonnekin päätyi loistavaan ajatukseen kehittää salasanahallintaa!

Pohjimmiltaan Password Manager toimii järjestäjänä, joka säilyttää salasanasi turvallisesti jokaisessa online-tilissä, joten sinun ei tarvitse jatkuvasti raaputtaa päätäsi yrittääksesi palauttaa salasanaa. Tällainen salasananhallintaohjelma on LastPass, maailmanlaajuisesti kiitettävä salattu palvelu.

on viimeisen pass turvallinen

Mikä on LastPass ja kuka sen omistaa?

LastPass julkaistiin alun perin 22. elokuuta 2008. Lokakuusta 2015 lähtien LogMeIn Inc on ostanut LastPassin 110 miljoonalla dollarilla..

LastPass on salasananhallinta ja salasanan luonti, joka lukitsee salasanasi ja henkilökohtaiset tietosi suojattuun holviin.

LastPass-holvissa voit tallentaa salasanoja ja kirjautumisia, luoda online-ostosprofiileja, luoda vahvoja salasanoja, seurata henkilökohtaisia ​​tietoja muistiinpanoissa ja paljon muuta.

LastPass -sovelluksella vältetään lukitseminen online-tileiltäsi tai taistelu turhauttavien salasanojen palauttamisen kanssa.

LastPass tarjoaa myös premium-version, joka tarjoaa lisäetuja, kuten salasanojen, kohteiden ja muistiinpanojen rajoittamaton jakaminen, 1 Gt salatun tiedoston tallennustilaa, premium-monitekijäinen todennus, ensisijainen tekninen tuki ja työpöydän sormenjälkitunnistus..

Pääsalasana

Uuden LastPass-tilin perustamiseen tarvitaan vahva pääsalasana. Se on salattu salasana, mikäli LastPassia hakkeroidaan, joten pääsalasanasi ei olisi siellä tietokannassa..

Muista vain LastPass-pääsalasanasi, ja LastPass täyttää automaattisesti selaimen ja sovelluksen kirjautumiset puolestasi.

Kuinka LastPass on suojattu??

LastPass toimii nolla tietoturvamallin alla, jossa kaikki LastPassiin tallennetut arkaluontoiset tiedot salataan laitetasolla AES-256-bittisellä salauksella, ennen kuin ne synkronoidaan Transport Layer Security -sovelluksen kanssa (salausprotokolla, jonka tarkoituksena on tarjota tietoturva tietokoneverkon kautta) ) sen suojaamiseksi keskitason ihmisten hyökkäyksiltä.

Frequent Systems Upgradtaion

Lisäksi LastPass käyttää alan parhaita tietoturvakäytäntöjä turvatakseen infrastruktuurinsa päivittämällä järjestelmiä usein ja hyödyntämällä tarpeettomia tietokeskuksia seisokkien tai yhden pisteen epäonnistumisen riskin vähentämiseksi. Raportoitujen tietojen mukaan LastPass on yli 43 000 yrityksen testattu markkinoilla, mukaan lukien Fortune 500 ja johtavat teknologiayritykset.

Tietojen salaus ja salauksen purku

Salaus ja salauksen purku toimivat saumattomasti varmentamalla avain. Kun avain on vahvistettu, mikä tarkoittaa, että olet antanut oikean salasanan, voit vain nähdä LastPass -sovellukseen tallennetut salasanasi.

Säännölliset tarkastukset ja tunkeutumistestit

Turvallisuutta tarjoavaan palveluun kuuluminen on itsestään selvää, että turvatoimet ovat välttämättömiä LastPassin päivittäisessä rutiinissa. Kuten PureVPN, myös LastPass suorittaa vähintään yhden vuosittaisen testin, jonka avulla voidaan vahvistaa ja validoida heidän tuotteensa turvallisuutta tarkastavien palveluiden toimesta.

Osallistuminen Bug Bounty -ohjelmiin

LastPass osallistuu myös BugCrowdin bug bounty -ohjelmiin, joissa valkoisten hattujen tutkijat paljastavat virheitä oikein, jotta yritykset voivat parantaa tuotteitaan ja vahvistaa sitä edelleen hakkereita ja verkkorikollisia vastaan. Tämä lujittaa edelleen lupaustaan ​​pitää käyttäjän salasanat turvallisina sellaisina kuin niiden pitäisi olla.

Mitä tapahtuu, jos LastPass saadaan hakkeroitu?

Se on hakkereiden aikakausi ja sanotaan, että melkein kaikki Internetissä on hakkeroitavissa, katsotaanpa kuinka LastPass käsittelee turvallisuuttaan.Salasananhallintana turvallisuus on tärkein prioriteettimme. Pyrimme varmistamaan, että asiakkaidemme arkaluontoisimmat tiedot pidetään yksityisinä ja turvallisina kaikin hinnoin. Ohjelmistoyrityksenä virheet ja ongelmat ilmenevät luonnollisesti. Vaikka ne ovat epämiellyttäviä ja huolestuttavia, ne ovat osa luonnollista prosessia, joka tekee LastPassista niin turvallisen kuin se on.

LastPassin mukaan he ovat kokeneet vain yhden tietoturvatapahtuman 10-vuotisessa historiassaan, joka juontaa juurensa vuonna 2015. Onneksi salattuja holvitietoja ei vaarannettu.

LastPass-testit ovat usein infrastruktuureja, ja jopa äärimmäisissä testeissä niiden järjestelmät ovat erityisesti kestäneet ja suojaavat salattua holvia, joka ylläpitää käyttäjien monimutkaisia ​​tietoja. Tämä vahvistaa entisestään luottamusta heidän kehittämäänsä tyhjään verkkoon.

Jos LastPass kärsii hakkeroinnista, hakkerit eivät oikeastaan ​​saa mitään muuta kuin ahneutta tietoa. Tämä johtuu siitä, että he käyttävät AES-256-bittistä salausta, joka koodaa tietosi sellaiselle tasolle, että niistä ei ole hyötyä kenellekään muulle kuin todelliselle vastaanottajalle, jolla on kelvollinen salauksenpurkuavain.

Nyt jotkin tietoturvaprotokollat ​​ovat myös tarpeen, jotta voit ottaa ne huomioon tietosi turvassa.

Sinä pystyt:

  • Paras käytäntö on luoda uusi ja vahva salasana jokaiselle tekemällesi tilille.
  • Älä koskaan pysy kirjautuneena sisään, jos käytät selainlaajennusta, koska laitteesi varastetaan enemmän ja hakkeri voi käyttää kaikkia salasanoja helposti.
  • Pidä ohjelmisto ja virustorjunta ajan tasalla.
  • Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, suojaa itsesi hakkereilta PureVPN: llä.

Haluatko saada takaisin yksityisyyttäsi verkossa? Haluat ehkä tarkistaa alla olevat oppaat:

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me