Onko Bitcoinin ostamisprosessi täysin tuntematon?


Ostaa Bitcoin-prosessia täysin nimettömänä?

Huolimatta siitä, että globaali maine on turvallinen ja tuntematon maksutapa, totta puhuen – Bitcoin ei ole täysin tuntematon. Vaikka tämä saattaa tulla shokina Bitcoin-yhteisölle tai salausfaneille yleensä, jokainen Bitcoin-tapahtuma julkistetaan pääkirjassa, ja vaihtojen todennusvaiheet helpottavat Bitcoinin jäljittämistä sinulle..


Maailman johtavat salauspörssit, kuten Binance, Coinbase ja BitMEX, noudattavat tiukkoja KYC (tiedä asiakassi) ja AML (rahanpesun vastaiset) säännöt, mikä vaikeuttaa Bitcoin-maksujen nimettömyyttä. Kun yrität avata tilin salauksenvaihtoon, sinua pyydetään antamaan:

  • Skannattu kopio passistasi tai kuljettajan lisenssistä henkilöllisyytesi todistamiseksi.
  • Muotokuva muotokuvistasi, jotta vaihto tietää, kuka olet.
  • Rekisteröitysi täydellinen nimi asiakirjojen mukaan.
  • Virallinen sähköpostiosoitteesi, jonka kautta käytät tiliä.
  • Sinun on vahvistettava antamasi sähköpostiosoite napsauttamalla sähköpostissa olevaa linkkiä.
  • Lisää puhelinnumero ja tarkista se vaihdon kautta lähetetyn koodin avulla.
  • Lisää kotiosoitteesi.

Jos tällainen henkilökohtainen tieto on pörssien käytettävissä, luuletko todella, että Bitcoin on tuntematon?

img

Kuinka ostaa Bitcoinia nimettömästi

Kuten muutkin asiat, Bitcoinin ostamiseen nimettömästi on olemassa kiertotapoja. Sinun on täytynyt olla kuullut sanasta: käteinen on kuningas. Usko tai älä, käteinen on todella kuningas. Käteiseen liittyvä pelkkä menetelmä, josta ei voida laskea, tekee siitä jäljittämättömän.

Bitcoin-pankkiautomaatti

Voit ostaa Bitcoinia nimettömästi käteisellä LocalBitcoins-palvelun kautta tai vielä paremmin, Bitcoin-pankkiautomaatit! Oletko koskaan ajatellut pankkiautomaattia, joka on omistettu Bitcoinille? Kyllä, sitä on yli 80 maassa ja lähes 3000 sijaintia pelkästään Yhdysvalloissa. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on lisätä valuutta pankkiautomaattiin ja ohjata se siirtämään kolikot Bitcoin-lompakkoosi.

Bitcoinien ostaminen pankkiautomaattien kautta tekee siitä nimettömän, koska kuka tahansa voi siirtää kolikoita tilillesi antamalla heille vain lompakko-osoitteesi, mutta todellinen nimettömyys on silloin, kun vaihtopisteelläsi ei ole henkilökohtaisia ​​tietojasi sinusta, ja se on epätodennäköistä annettujen asetusten mukaisesti.

Henkilökohtainen hankinta

Vuosien mittaan henkilökohtainen Bitcoin-kauppa on osoittautunut paljon tuntemattomammaksi kuin muut menetelmät. Vaikka Bitcoin-henkilökohtainen ostaminen voi edellyttää, että tapaat ostajan tai myyjän fyysisesti, ei ole salaisuus, että molemmat osapuolet ovat yhtä mieltä siitä, etteivät he ole koskaan tavanneet.

Voit käyttää paikallisia bitcoineja oppiaksesi kaikista paikallisista ostajista tai myyjistä, jotka ovat valmiita tekemään kaupan, ja ottamaan sitten heihin yhteyttä alustalla. Siitä huolimatta, vuorovaikutus alustalla tarkoittaa, että online-yksityisyytesi on vaarassa.

Sinun kannattaa parhaiten helpottaa kauppaa sellaisen henkilön kanssa, johon luotat ja joka on turvallisesti tekemisissä. Tekemällä luotettavan henkilön kanssa voit suojata nimettömyyttäsi. Kaikkia henkilöiden välisiä liiketoimia ei kuitenkaan voida pitää nimettöminä. Jos haluat, voit ostaa Bitcoinia heti verkossa.

Osta Bitcoin nimettömästi verkossa

Joidenkin vaihtojen avulla voit ostaa bitcoineja ilman, että sinun tarvitsee käydä läpi vahvistusprosessia tai tarvetta tuntea asiakas. Tällainen esimerkki on Bisq. Bisq on avoimen lähdekoodin vertaisverkko-sovellus, jonka avulla voit ostaa ja myydä kryptovaluuttoja vastineeksi reaalimaailman valuutoille (dollari, euro jne.) Eikä vaadi rekisteröintiä.

H3Bisq ei kuitenkaan ylpeä likviditeetistä ja spot-hinnoista, jotka voit saada merkittävästä keskitetystä pörssistä. Alusta hallitsee kaikkia osto- ja myyntitapahtumiasi. Ostostasi, josta sinun on suoritettava maksu pankkisiirrolla tai e-lompakolla, myyjälle, joka lähettää bitcoin-summan lompakkoosi.

Vaikka sinun ei pitäisi luottaa pelkästään Bisqiin, se korvaa Localbitcoins.com-sivuston, koska sinun ei tarvitse tavata henkilöä. Muita tiloja ovat Hodl Hodl, jossa sinulla on mahdollisuus antaa vahvistustiedot.

Kenen pitäisi luottaa?

Vaikka on paikkoja, jotka vaadivat minimaalista tunnistamista, etteivät ne ollenkaan lainkaan pääse keskitetystä finanssijärjestelmästä, tarvitset vankan mekanismin, joka voi viime kädessä tehdä Bitcoin-maksusi nimettömäksi ja että mekanismi ei ole muu kuin VPN tai Tor-verkko..

Miksi tarvitset nimettömyyttä?

Nimettömyys on jokaisen kansalaisen perusoikeus. Yksityisyys ja nimettömyys kulkevat käsi kädessä. Ilman yksityisyyttä raidasi ovat muiden nähtävissä, ja tämä on huolestuttava tilanne kaikille, jotka ovat huolissaan online-yksityisyydestään.

Vaikka elämme sosiaalisten mediaalustojen ja hashtien aikakaudella, jotka houkuttelevat meitä jakamaan hyvin henkilökohtaisia ​​hetkiämme tietyille tykkäämille, se tulee kustannuksin, etenkin kun joudumme kyberhyökkäyksen tai identiteettivarkauden uhriksi..

Osallistuminen Bitcoinin tai muun kryptovaluutan ostamiseen tai myyntiin on täysin henkilökohtainen asia, jonka yksityiskohtia ei tule paljastaa kenellekään, kuten esimerkiksi ostoksesi, ostamasi tai ostamisen yhteydessä..

Hallituksilla on henkilökohtainen vendetta kryptovaluuttaan liittyviä ostoja vastaan. Lisäksi, jos olet valtava ostaja tai huomattava henkilö kryptovaluuttamaailmassa, saatat houkutella laittomilta ihmisiltä ei-toivottua houkutusta..

Joka tapauksessa nimettömyys voi tarjota sinulle täydellisen mielenrauhan, joka antaa sinulle tarvittavan suojakerroksen tekeessä arvokkaita bitcoin-liiketoimia.

Haluatko saada takaisin yksityisyyttäsi verkossa? Haluat ehkä tarkistaa alla olevat oppaat:

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me