NBA League Pass -katkosten kiertotapa


NBA League Pass -katkosten kiertotapa

Päivitetty: 3. syyskuuta 2019

Katso kausi 2019-20 virallisella NBA League Pass -sarjalla. Älä kuitenkaan ole, jos olet huolissasi sähkökatkoksesta. PureVPN on antanut sinulle suojan. Seuraa vain alla olevia vaiheita ja katsele.

 1. Hanki VPN NBA

  Pelkästään Yhdysvalloissa on yli 15 miljoonaa fania, joten voit melko kuvitella kuinka massiivinen NBA on urheilumaailmassa. Kuitenkin niin suositun urheilulajin suhteen et usko, että sillä on ongelmia suoratoistossa, mutta niin on. Sadat ja tuhannet fanit valittavat joka vuosi siitä, etteivätkö he pysty lähettämään suosikki NBA-pelinsä.

  Nyt tämä voi johtua muutamasta syystä, mukaan lukien alueelliset rajoitukset, mutta saamme selville, että se liittyy pahamaineiseen sähkökatkokseen, joka rajoittaa sisällöntuottajia lähettämään suoraa lähetystä. Joten tänään puhumme siitä, kuinka voit kiertää NBA: n sähkökatkoksen, saada NBA LEAGUE PASS VPN: n kanssa ja paljon muuta.

  Mistä katsella NBA-kautta League Pass -sarjassa

  NBA 2019-20 -kausi lähetetään suorana lähetyksenä ABC: llä, TNT: llä ja ESPN: llä Yhdysvalloissa. Se on kuitenkin maailmanlaajuisesti saatavana NBA League Pass -sivustolla.

  Kanavat (kieli) suoratoisto käytettävissä
  ABC (englanti), TNT (englanti), ESPN (englanti)Yhdysvallat
  NBA League PassUseita maita
  TSN (englanti), CBC (englanti)Vain Kanada
  SonyLiv, ESPNIntia
  SonyLivMaailmanlaajuisesti ilmainen PureVPN: n avulla

  NBA League Pass -katkosten kiertotapa

  Jos sinulla on League Pass, mutta et voi seurata NBA-otteluita pimennysrajoitusten takia, PureVPN voi auttaa. Sinun tarvitsee vain hankkia kansainvälinen versio NBA League Pass -sovelluksesta muodostamalla yhteys PureVPN: n laajaan valikoimaan maapalvelimia.

  NBA League Pass on saatavana kaikissa maailman maissa paitsi Keski-Afrikan tasavalta, Kongo, Norsunluurannikko, Liberia, Libya, Somalia, Sudan, Zimbabwe, Pohjois-Korea, Iran, Irak ja Syyria..

  Voit muodostaa yhteyden mihin tahansa maahan (lukuun ottamatta edellä mainittua) ja päästä NBA: n loppuotteluihin Kansainvälisen NBA League -passin kautta ilman sähkökatkoksia! Tämän lisäksi voit myös säästää joitain dollareita, jos muodostat yhteyden Intiaan (14 dollaria), Etelä-Afrikkaan (118 dollaria) tai Brasiliaan (130 dollaria). Todelliset kustannukset Yhdysvalloissa ovat 200 dollaria sähkökatkoksilla. Mietitkö vielä miten se saadaan? Jatka lukemista!

  Kuinka saada kansainvälinen NBA League Pass?

  Jos haluat käsiisi kansainvälisen NBA League Pass -sarjan osana todellista hintaa, noudata seuraavia vaiheita:

  1. Sinun on hankittava VPN (jos et ole).
  2. Lataa se & asetukset haluamallasi laitteella.
  3. Yhdistä haluamaasi sijaintiin (valitse halvin hinta Intian VPN-palvelimelta)
  4. Käy nyt NBA League Pass -sivustolla & hanki se pass halvalla

  Eikö ole niin helppoa saada International League Passia? PureVPN: n ansiosta saat täyden palvelun ilman sähkökatkoksia!

  Kuinka saada NBA League Pass halpa VPN: n avulla?

  NBA League Pass on valmis tarttumaan ja on paljon halvempaa kuin koskaan ennen. Muista muodostaa yhteys VPN-verkkoon ennen minkään tapahtuman tekemistä. Kun olet muodostanut yhteyden VPN: ään, valitse Intia ensisijaiseksi maaksi. Tämä varmistaa, että saat alhaisimmat hinnat.

  League Pass vuosittain: 13,60 dollaria

  League Pass kuukausittain: 1,35 dollaria

  Usein Kysytyt Kysymykset

  Voinko katsoa NBA: ta Hulussa?

  Kyllä, voit katsella NBA: ta Hulussa, mutta tarvitset Hulun tilauksen Live TV: llä. Koska Hulu on kuitenkin saatavana vain Yhdysvalloissa, vain Yhdysvaltain asukkaat voivat tehdä niin, elleivät he saa käsiinsä VPN: ää.

  Voinko katsoa NBA: ta ESPN: ssä+?

  Kyllä sinä voit. NBA on katseltavissa ESPN +: lla. Koska palvelu on kuitenkin saatavana vain muutamissa maissa, saatat tarvita VPN: n apua, jos asut maassa, jossa ESPN ei ole käytettävissä.

  Mikä on NBA League blackout?

  NBA League -varjostus estää paikallisia ja kansallisia sisällöntuottajia ja lähetystoiminnan harjoittajia televisioimasta tiettyjä tapahtumia. Tällaisten sähkökatkoksien läpikäymiseksi voit kuitenkin käyttää PureVPN: tä ja muodostaa yhteyden kanaviin, joiden lähetys on estetty.

  Kuinka NBA League Pass toimii??

  NBA League Pass on tilauspalvelu, jonka avulla sen käyttäjät voivat katsella ja suoratoistaa kaikkia NBA-pelejä, lukuun ottamatta niitä, jotka ovat sähkökatkon rajoitettu aihe. Pass tulee kolmessa eri paketissa, joista jokaisella on oma ominaisuuspakettinsa. Tarjolla on täydellinen passi, joka sisältää kaikki pelit, yhden joukkueen passin, joka sisältää kaikki yhden joukkueen pelit, ja 3 pelin valintapaketin, jonka avulla voit katsella kolme peliä kuukausittain. Lisätietoja saat siirtymällä viralliselle sivulle.

  Urheilun suoratoisto-oppaat

  Saatat pitää myös muista alla olevista urheilutapahtumista

  • Moto GP
  • Valioliiga
  • LA LIGA
  • Kaava 1
  • NFL
  • Sarja A
  • WRC
  • MLB
  • UEFA Mestareiden liiga
  • Bundesliiga
  • LIGUE 1
  • UFC
  • Tennis
  • NBA
  • IPL
  • NHL
  Kim Martin
  Kim Martin Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me