Nauti suoratoistosta Disney Plus VPN: n avulla


Nauti suoratoistosta Disney Plus VPN: n avulla

VPN: n käyttö on paras tapa katsella Disney Plus -sivustoa, koska se on saatavana vain Yhdysvalloissa. Onneksi PureVPN tarjoaa ensimmäistä kertaa huikean seitsemän päivän kokeiluversion vain 0,99 dollarilla, jotta voit avata Disney Plus -sovelluksen mistä tahansa. Access Disney Plus näyttää helposti ja poista stressi aivoistasi lukituksen aikana.


Hanki PureVPN

31 päivän rahat takaisin -takuu

Kuinka suoratoistaa Disney Plus VPN: n avulla

Disney Plus on maantieteellisesti rajoitettu. Voit käyttää sitä Disney Plus VPN: llä seuraavasti:

ilmoittautuminen disney plus vpn

ladata

Asenna PureVPN laitteeseesi

yhdistä disney plus -puhelimeen purevpn: llä

Kirjaudu sisään

Ja muodostaa yhteyden yhdysvaltalaiseen palvelimeen

pääsy disney plus vpn

Tehty!

Aloita suoratoisto Disney Plus -palvelussa

Missä Disney Plus on saatavana??

Yhdysvallat, Kanada, Australia, Uusi-Seelanti ja Alankomaat ovat ainoat onnekkaat alueet, joilla Disney Plus on käynnistänyt palvelun. Disneyllä on suunnitelmat laajentua asteittain Eurooppaan maaliskuuhun 2020 mennessä ja Intiaan ja Lähi-itään joskus myöhemmin, joista Disney ei ole sitoutunut.

disney + käytettävissä olevat maat

Kuinka ilmoittautua Disney Plus -palveluun ulkomailta

Toistaiseksi Disney Plus tukee vain maksutapoja, jotka ovat alkuperäisiä maissa, joissa palvelu on käynnistetty. Kansainvälinen maksumenettely, kuten PayPal, tai luottokortit, joita ei ole rekisteröity näiden maiden osoitteisiin, ei toimi.

Mutta siellä on pieni hakkeri, jonka kautta voit kirjautua Disneyyn ulkomailta. Pyydä ystäviäsi tai perhettäsi Yhdysvalloissa, Kanadassa tai Australiassa maksamaan puolestasi. Hanki käyttöoikeustiedot, käytä Disney Plus VPN: tä ja muodosta yhteys Yhdysvaltojen, CA: n tai AU: n palvelimeen ja aloita Disney Plus -suoratoisto.

Toinen tapa tilata ja katsella Disney Plus -sovellusta on maksamalla lahjakortteja iTunesissa, Google Play Kaupassa, PS4: ssä ja Amazonissa. Tarvitset vain VPN: n huijataksesi sijaintisi, koska palvelu on maantieteellisesti rajoitettu.

Mitä voin katsoa Disney Plus -sovelluksessa?

Disney + tv-ohjelmat

Disney + TV-ohjelmat

Kuinka Disney-TV-ohjelmia ei rakasta? Ne ovat olleet suosittuja 90-luvun lopulta lähtien, ja nyt ne sisältävät joitain suosituimmista TV-ohjelmista, kuten Big Hero 6 ja Star Wars Resistance. Nyt kun Disney on keksinyt omat suoratoistopalvelunsa, joka on suunnattu huijauskiertäjille, pian voidaan odottaa paljon hyvää kamaa.

Disney + -elokuvat

Disney + -elokuvat

Kaikenikäiset ja -taustaiset ihmiset ovat rakastaneet Disneyn animaatioelokuvia. Disney Plus-streaming-palvelu isännöi kymmeniä upeita Disney-elokuvia, joita et ehkä ole katsellut. Löydät myös kaikki elokuvat, joita olet aiemmin katsellut, ja rakastaneet niitä kaikkia, kuten Tähtien sota ja Marvel.

Disney + Classics

Disney + Classics

Entä klassikot, kuten Lion King, Aladin, Peter Pan ja The Jungle Book? Disney Plus on saanut ne kaikki. Kaikki upeat satuklassikat, joita Disney on animoinut ominaisuuspituuksiksi, ovat kaikki saatavana Disney Plus -suoratoistopalvelussa.

Katso Hulu ja ESPN Disney Plus Bundlen avulla

disneyplusbundle

Voit saada vastinetta rahalle tilaamalla Disney + Bundle -paketin, joka sisältää Hulun ja ESPN +: n vain 12,99 dollarilla. Jos sinulla on jo Hulu- tai ESPN + -tilaus, voit käyttää samaa sähköpostiosoitetta tilaamalla Disney Plus -sivun ja maksusummasi mukautetaan vastaavasti.

Hulun kanssa saat suosittuja Yhdysvaltain televisio-ohjelmia sekä alkuperäisiä. ESPN + antaa sinun katsella jalkapalloa, baseballia, koripalloa, tennistä tai korkeakouluurheilua, joista monia ei näytetä kaapelikanavalla.

Katso Disney Plus -sovellusta eri laitteilla

purevpndisneyplusdevices

Disney Plus on saatavana PC: llä tai Macilla sen virallisilta verkkosivuilta. Voit myös ladata sovelluksen iOS- tai Android-älypuhelimella. Disney Plus on saatavana myös joillekin älytelevisioille, kuten Samsungin ja LG: n valmistamille.

Jos olet Yhdysvaltojen ulkopuolella, et todennäköisesti pääse suoraan Disney + -palveluun. Hanki PureVPN mistä tahansa streaming-laitteestasi ja liitä se päästäksesi Disney +: een mistä tahansa. ScreenBingen ihmiset ovat testanneet VPN: äämme monilla laitteilla ja he rakastavat kokemusta!

Miksi käyttää VPN: tä Disney Plus -sovelluksen kanssa?

Hyvä Disney Plus VPN voi auttaa sinua niin monella tapaa, että saat kaiken irti bingingkokemuksesta.

 • Matkustaja

 • expat

 • Ainutlaatuinen sisältö

 • Jaettu tunnelointi

 • Online-tietosuoja

Jos asut Yhdysvalloissa ja olet jo rakastunut Disneyn uuteen suoratoistopalveluun, sinun on hankittava premium Disney + VPN, jos aiot matkustaa pian. Se on tärkeää, koska astuessasi maasi ulkopuolelle menetät pääsyn kaikkiin suosikki elokuviin ja TV-ohjelmiin, koska Disney Plus on maantieteellisesti rajoitettu.

Kun VPN on kytketty suoratoistolaitteeseesi, voit muuttaa sijaintiasi heti peittämällä todellisen IP-osoitteesi näennäis-IP-osoitteella. Voit tehdä sen vain vaihtamalla sijaintisi Yhdysvaltoihin, jolloin pääset Disney Plus -palveluun heti.

Jos asut vieraassa maassa työsi tai yrityksesi tarpeiden takia, sinun on unohdettava katsella kaikkea upeaa sisältöä, jota rakastit palaamaan kotona. Disney Plus VPN -sovelluksella voit käyttää kaikkia niitä Disney Plus -sovelluksella mistä päin maailmaa tahansa.

Kun muodostat yhteyden VPN: ään, voit valita minkä tahansa sijainnin mieltymystesi perusteella. Valitse vain paikka, jossa Disney Plus on saatavana, kuten Yhdysvalloissa. Yhdistämisen jälkeen muiden maiden Disney Plus -sovelluksen katseleminen ei ole enää vaikea tehtävä.

Useimmissa suoratoistopalveluissa, kuten Netflix tai Amazon Prime, tulee aika, jolloin suoratoistimet tuntuvat siltä, ​​ettei alustalla ole mitään uutta katsottavaa. Tämä tapahtuu yleensä yksinäisinä aikoina, jolloin halusit käyttää jotain hyvää katsomassa. Mutta nyt se ei ole siellä.

Disney +: n katseleminen voi mausteta asioita puolestasi, koska siinä on paljon uusia TV-ohjelmia ja elokuvia. Suurin osa sisällöstä, joka oli aiemmin hajallaan kilpailevien alustojen, kuten Netflix ja Amazon Prime, yli, on nyt poistettu käytöstä ja asetettu saataville Disneyn palvelussa. Kaikilla on kuorma nauttia!

Toisin kuin muut VPN: t, jotka voivat hidastaa puskurinopeuttasi ja ärsyttää sinua, VPN: ssämme käytetään jaettua tunnelointia, erittäin hienostunutta mekanismia, jonka tarkoituksena on optimoida suoratoistosi nopeudet. Split-tunneloinnilla voit määrittää, mihin verkkosivustoihin haluat käyttää VPN: ää ja mihin haluat käyttää sitä ilman.

Jaettu tunnelointi tekee VPN: stä loistavan suoratoistotyökalun. Disney Plus -sisällön suoratoisto HD- ja 4K-sisällössä on mahdollista muista maista, kun olet yhteydessä VPN-verkkoon.

VPN-verkko on paras suoratoisto-VPN, joka tekee sinusta täysin nimettömän ja turvallisen verkossa. Internet-palveluntarjoajasi ja alueelliset verkkoseurantaviranomaiset estävät pääsysi rajoitetusti rajoitettuihin palveluihin, minkä vuoksi et voi käyttää Disney Plus -sovellusta omalta alueeltasi.

Lisäksi useat uutistoimistot ovat ilmoittaneet, että tuhansia DisneyPlus-tilejä on hakkeroitu ja että ne ovat nyt myynnissä. Jos vastustat henkilökohtaisten tilien rikkomista ja puolustat yksityisyyttä, sinun on hankittava VPN. Kun muodostat yhteyden VPN: ään, sinusta tulee täysin anonyymi online-tilassa, mikä suojaa sinua kaikilta verkkouhilta.

Usein Kysytyt Kysymykset

Tässä on vastauksia joihinkin kysyttyihin kysymyksiin VPN: n käytöstä Disney Plus -sovelluksen kanssa.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map