Mistä voin löytää ilmaisen Wi-Fi: n Los Angelesista?


Mistä voin löytää ilmaisen Wi-Fi: n Los Angelesista?

Los Angeles, Kalifornia, on kaunis kaupunki, jossa on monia lumoavia ja rauhallisia paikkoja. Kaupunki on myös runsaasti tekniikkaa ja ilmaisia ​​Wi-Fi-yhteyspisteitä. Jos kuitenkin ajattelet, että jokaisessa nurkassa on ilmainen langaton internetyhteys, olet väärässä oletuksessasi. Ottaen itsemme tehdä asiat sinulle helpommaksi, olemme luoneet tämän oppaan siitä, kuinka ja mistä löydät ilmaisen Wi-Fi: n Los Angelesista. Lisäksi saat myös oppia kuinka voit turvallisesti suorittaa työsi näissä avoimissa verkoissa kiinnittämättä tietoverkkopalvelun huomioita.


img

Hypätä…

Julkisiin Wi-Fi-yhteyspisteisiin ei pidä luottaa. Nämä ovat avoimia verkkoja, joihin kuka tahansa voi liittyä, mukaan lukien hakkerit ja snooperit. Seurauksena on, että vaarana ei ole vain sosiaalisen median profiilisi tai sähköpostiosoitteesi, vaan myös pankkitilisi tiedot ja muut arkaluontoiset tiedot.

Julkisen Wi-Fi-verkon jatkuvasti kasvavat riskit

Taistellaksesi vihollista vastaan, sinun on ensin opittava lisää vihollisesta ja sen taktiikoista. Ymmärtämällä enemmän vihollisesta pystyt suojelemaan itseäsi ja ryhtymään tehokkaisiin vastatoimenpiteisiin. Meidän tapauksessamme vihollinen on näkymätön ja saattaa olla läsnä jokaisessa julkisessa Wi-Fi-tilassa. Katsotaanpa joitain yleiseen Wi-Fi-verkkoon liittyviä uhkia.

Hyökkäysherkkä:

Jos uskot, että Wi-Fi-suojausprotokollat, kuten WPA, WPA 2 ja WPA 3, riittävät toimintojen turvaamiseksi verkossa, et voi olla erehtymättä. Aikaisemmat tapaukset ovat osoittaneet, että nämä turvallisuuspöytäkirjat eivät ole läheskään yhtä vakaita kuin koskaan ajateltiin. Jos kuitenkin epäilet sitä, lue lisää KRACK Wi-Fi -heikkoudesta.

Saatavana hakkerointipaketteja:

Wi-Fi-verkon heikon tietoturvan selvittäminen ei ole rakettitiede. Loppujen lopuksi meillä on nyt digitaalitilassa saatavana ilmaisia ​​ja maksettuja työkaluja, joiden avulla jopa ei-tech-Wi-Fi-käyttäjä voi vaarantaa verkon ja saada täydellisen pääsyn siihen.

Miesten keskellä tapahtuvat hyökkäykset ovat salaperäisiä:

Jos olet muu kuin tekninen henkilö, et koskaan pysty havaitsemaan hakkerointiyrityksiä, puhumattakaan tietoturvaloukkauksista. Itse asiassa jopa tekniikan taitavilla käyttäjillä on vaikea tunnistaa salaperäistä hyökkäystä, kuten MITM, nimeltään Miesten keskellä -hyökkäys. Tämän tyyppisessä hyökkäyksessä hyökkääjä pääsee verkkoon ja istuu kahden kommunikaattorin, siis sinun ja Wi-Fi: n, välillä seurataksesi Internet-liikennettäsi ja joissain tapauksissa muokata sitä.

Kaikki kohteet eivät ole todellisia:

Hakkerit ja snoopperit tietävät tietä haavoittuvuuksien ja verkkohyökkäysten ympärillä. Heille ei ole vaikeaa löytää tapoja rikkoa mitään verkkoa. Yksi yleisimmistä, mutta tehokkaimmista käytännöistä, joita he käyttävät, on väärennöspisteiden luominen. Hakkerit voivat luoda haittaohjelmia, jotka voivat seurata ja tallentaa käyttäjien tietoja.

Jatka ilmaisen Wi-Fi: n käyttöä Las Angelesissa tämän tietoturvatarkistuksen avulla

Nyt kun ymmärrät yleisön tai ilmaisten internetpisteiden vaarat, on tärkeää, että ryhdyt tiukkoihin toimenpiteisiin niiden välttämiseksi:

Yhdistä aina aitoon Wi-Fi-laitteeseen

Wi-Fi-verkkoja on kymmenen, kun osut ruokakatuja, puistoja, virkistys- tai muita julkisia paikkoja vastaan. Ja koska hakkerit tietävät kuinka epätoivoisia käyttäjiä ilmaiseksi Internet-yhteydeksi on, heidän mielestään on loistava tilaisuus houkuttaa näitä käyttäjiä luomalla väärennös tai haittaohjelma. Tällaisissa haitallisissa verkoissa hakkeri ei voi vain vakoilla jokaisen verkkoon kytketyn käyttäjän yksityistä toimintaa, vaan myös muokata pyyntöjä ja vaurioita monilla muilla tavoilla..

Siksi on aina suositeltavaa muodostaa yhteys vain aitoihin verkkoihin. Haitallisen tai väärennetyn verkon, kuten äänenkaltaisen verkon nimen takana on monia vihjeitä, mutta kirjoitusvirhe tai muu kirjain puuttuu tai on lisätty. Lisäksi sinun tulee aina kysyä henkilökunnalta Wi-Fi-yhteyspisteen aitoutta.

Tarkista aina verkon jakaminen

Muista, että jos annat hakkereille edes pienen mahdollisuuden tunkeutua laitteeseesi, he tekevät niin. Automaattinen verkonjako on yksi sellainen mahdollisuus, joka voi johtaa yksityisyytesi loukkaamiseen. Se voi aiheuttaa vielä enemmän vaurioita, jos et tiedä jakamista, joka on saatettu asettaa avautumaan automaattisesti, kun yhteys uuteen verkkoon. Siksi on tarkistettava, onko verkonjakoominaisuus poistettu käytöstä vai ei.

Älä koskaan suorita luottamuksellisia toimintoja julkisessa Wi-Fi-tilassa

Julkiset internetpisteet ovat vähiten ihanteellisia verkkoja laskujen maksamiseen, pankkitapahtumiin tai verkkokaupoihin. Loppujen lopuksi olemme keskustelleet edellä monista vaaroista, joita tällaisten verkkojen mukana on. Joten, pidä aina tekemättä mitään yksityisyyttä arkaluontoista työtä julkisella hotspotilla.

Vahvista Internet-tietoturvasi ilmaisella Wi-Fi: llä Los Angelesissa VPN: n avulla

Koska et voi estää itsesi liittymästä ilmaiseen langattomaan verkkoon, ja tietysti kuka voi, voit ainakin vähentää riskiä nollaan perustamalla laitteellesi virtuaalisen yksityisen verkon, eli VPN..

PureVPN tarjoaa sinulle sekä yksityisyys- että tietoturvakeskeisen ratkaisun kaikkiin ongelmiin, olivatpa ne sitten epävarmaa Wi-Fi-yhteyttä tai muita online-uhkia. Vahvistamme tietojesi suojausta ja nimettömyyttä armeijan luokan salauksella, ts. 256-bittisellä AES-salausalgoritmilla. Joten riippumatta siitä, liitytkö Internetiin kotiverkosta, toimistoverkosta tai julkisesta hotspotista, varmistamme tietojen tietämättömyyden ja Internet-toimintojen yksityisyyden.

Jotta voimme tuplata korkeimman tason tietoturvamme, tarjoamme jopa Wi-Fi-yhteysominaisuuden, turvallisen Wi-Fi: n. Sinun on vain otettava käyttöön ominaisuus ja jatkettava online-toimintaa kaikissa verkoissa täysin mielenrauhalla.

Tietosuojan ja luottamuksellisuuden lisäksi voit käyttää VPN-palveluamme myös moniin muihin tarkoituksiin. Voit esimerkiksi huijata sijaintiasi päästäksesi maakohtaiseen sisältöön tai palveluun. Voit saada varhain lintu-pääsyn suosikki online-peleihisi. Lisäksi voit jopa varata lentoja suhteellisen halvemmalla hinnalla.

Löydä ilmainen WiFi

 • Yhdysvallat
 • New York
 • feeniks
 • San Diego
 • Philadelphia
 • Chicago
 • Houston
 • Florida
 • McDonalds
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map