Mikä on Split Tunneling VPN?


Mikä on Split Tunneling VPN?

Jaettu tunnelointi tekee juuri sen, mitä se tarkoittaa: jaa Internet-liikenteesi. Jaetun tunnelointi-VPN: n avulla sinulla on mahdollisuus reitittää Internet-liikennettä VPN-verkon tai paikallisen verkon kautta..

VPN-jaetun tunneloinnin avulla suojataan VPN-verkon kautta reitittämääsi liikennettä. Samanaikaisesti et menetä pääsyä lähiverkkoosi ja siihen kytkettyihin laitteisiin. Saatavana Windowsissa, Androidissa, Android TV: ssä.

Jaettu tunnelointi VPN: Liikennerata haaroittuu kahteen suuntaan: toinen kulkee VPN-tunnelin kautta ja toinen säännöllisen yhteyden kautta.

Miksi tarvitsen jaetun tunneloinnin?

Kun käyttäjä muodostaa yhteyden VPN-palvelimeen, se luo suojatun salatun tunnelin, joka siirtyy sitten suurempaan Internetiin. Oletusarvon mukaan kaikki VPN-verkon kautta lähetetty jaettu tunneliliikenne kulkee VPN-jaetun tunnelointipalvelimen läpi salatulla tavalla.

Jaetussa tunneloinnissa sinulla on kuitenkin mahdollisuus valita, mikä liikenne / tieto kulkee VPN-verkon (salattu tunneli) ja loput ISP: n (ei salatun tunnelin) kautta. Mahdollisuus reitittää liikenne VPN-yhteyden tai Internet-palveluntarjoajan kautta on siunaus etenkin, kun et halua käyttää tiettyjä verkkosivustoja ilman salausta.

Jaetun tunneloinnin hyödyt:

 • Kun tämä ominaisuus on käytössä, katso ulkomaisia ​​televisio-ohjelmia / elokuvia käyttäessäsi Internetiä paikallisilla IP-osoitteilla
 • Jaa P2P-tiedostoja vaarantamatta online-tietosuojaasi
 • Käytä paikallisverkon laitteita VPN: n käytön aikana

Jos sinulla ei ole jaettua tunnelointia käytössä:

 • Et voi käyttää ulkomaista ja paikallista sisältöä samanaikaisesti
 • Kaikkien tietojen lähettäminen Internet-palveluntarjoajan kautta kaistanleveyttä lopettaa
 • Et voi käyttää LAN-laitteita, kun olet muodostanut yhteyden VPN-asiakasohjelmaan

Tämän ominaisuuden käytön todellinen etu on, että se johtuu sen mukavuudesta. Ominaisuus auttaa parantamaan työn tehokkuutta. Oletetaan, että matkustat ulkomaille saadaksesi käyttöösi maan paikallista sisältöä. voit reitittää liikenteen Internetin kautta ja päästäksesi kotimaasi sisältöön voit reitittää liikenteen VPN-verkon kautta ottamalla käyttöön tämän ominaisuuden.

Onko olemassa riski splittin tunneloinnin käytöstä?

Jaettu tunnelointi on vankka ominaisuus, joka tarjoaa mukavuuden Internet-toimintoihisi. Jaettuun tunnelointiin liittyy niin monia riskejä. Kun jaettu tunnelointi on käytössä, käyttäjät ohittavat PureVPN: n AES: n 256-bittisen armeijan luokan salauksen, joka suojaa online-toimintaa hakkereilta, verkkorikollisilta ja uteliailta.

Jos määrität VPN-jaetun tunneloinnin estääksesi tietyn liikenteen VPN-yhteyden tai VPN-tunnelin suojauksesta, Internet-palveluntarjoaja tai kolmas osapuoli voisi käyttää kyseistä liikennettä. Suojaaksesi online-aktiviteetteja, käytä vain VPN-suojattuja jaettuja tunnelointiyhteyksiä suojaamaan IP-osoitteitasi käsitellessäsi arkaluontoisia tietoja, pääsyä rajoitettuihin verkkosivustoihin tai P2P: hen Kill-kytkimen suojauksella. Nyt käyttämällä verkkopalveluita paikallisista IP-osoitteista. Voit ladata helposti turvallisesti hidastamatta muita.

Kuinka Split Tunneling toimii PureVPN-sovellusten kanssa?

Jaetun tunneloinnin ollessa paikallaan Internet-yhteytesi vähentää tukkeita ja säästää kaistanleveyttä, koska verkkoliikenteen ei tarvitse kulkea VPN-jaetun tunnelointiverkon läpi. Mutta jaettu tunnelointi PureVPN: n kanssa on hyvä, että sinulla on rajaton kaistaleveys suojata IP-osoitteesi ja verkkoliikenne.

Suojattu jaettu tunnelointi VPN: llä

Toinen etu jaetun tunneloinnin käyttämisessä on, että kun käyttäjä työskentelee eri sivustoissa, joilla on eri toiminnot molemmissa verkoissa koko päivän, jaettu tunnelointi estää käyttäjää joutumasta toistuvasti muodostamaan yhteyden ja katkaisemaan yhteyden.

VPN-jaetun tunneloinnin käyttö PureVPN: n sovelluksissa

• Windows-sovellus: PureVPN: n Windows-sovellus on valmiiksi pakattu jaetun tunnelointitoiminnon avulla, joka tarjoaa sinulle hyvät mahdollisuudet verkossa.

• Sovellus Androidille: PureVPN: n Android-sovellus tarjoaa vallankumouksellisen jaetun tunnelointitoiminnon, joka tarjoaa mukavuuden, kun haluat katsoa televisio-ohjelmia / elokuvia Android-puhelimellasi ja käyttää työtiedostoja samanaikaisesti.

• Sovellus Android TV: lle: PureVPN: n Android TV -sovellus on esiasennettu mielenkiintoisilla vaihtoehdoilla ja jaetulla tunnelin kärjellä luettelossa. Määritä se Android TV: lläsi ja nauti verkkokokemuksesta kuin koskaan ennen.

Lisätietoja PureVPN: n ominaisuuksista

 • Internet Kill -kytkin
 • AES-salaus
 • Suojattu WiFi
 • Turvallinen P2P-tiedostonjako
 • IPv6-vuodonsuojaus
 • iOS on Demand
 • DNS-vuodonsuojaus
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me