LINE: n paras VPN: Käytä sitä turvallisesti ja yksityisesti vuonna 2020


Paras LINE: n VPN: Käytä sitä turvallisesti & Yksityisesti vuonna 2020

LINE on yksi Aasiassa eniten käytettyjä viestintäsovelluksia, mutta se on estetty joissakin maissa, kuten Kiinassa. Päästäksesi siihen tarvitset vain PureVPN: n. Liitä vain maahan, kuten Japani tai Singapore, ja pystyt käyttämään LINE: ta pitämään yhteyttä rakkaihisi.


. Line-logon VPN

LINE on pikaviestisovellus, joka tarjoaa ilmaisen tekstiviestin, äänipuhelut, tiedostojen siirrot ja tonnia tarroja ja hymiöitä. Sillä on miljoonia käyttäjiä ympäri maailmaa, ja se on erityisen suosittu valinta Aasian maissa, kuten Taiwanissa, Thaimaassa ja Indonesiassa.

Valitettavasti sovellus on estetty joillakin alueilla, kuten Kiinassa. Vaikka pääset LINE-sivulle mistä tahansa, saatat kohdata maantieteellisesti rajoitetun sisällön. Jotkut tarrat voivat olla saatavana esimerkiksi Etelä-Koreassa ja Japanissa, mutta eivät muualla.

Ei hätää, vaikka! Tässä artikkelissa näytämme sinulle vaiheet, joita tarvitaan LINE-käyttöoikeuden saamiseksi ja ilmaisten tarrojen lataamiseksi sijainnistasi riippumatta. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on varustaa laite VPN: llä LINE: tä varten.

Syyt, joille tarvitaan VPN-yhteys linjalle

Tässä on pari hyvää syytä, miksi sinun pitäisi harkita VPN: n käyttöä LINE ::

1. Saavutettavuus

Kuten edellä mainittiin, LINE on estetty Kiinassa ja muutamissa muissa maissa. Siitä huolimatta, se on edelleen erittäin suosittu viestintäsovellus. Jos yrität käyttää sitä rajoitetulta alueelta, sinua tervehtii virheviesti. Siksi ei ole yllättävää, että monet ihmiset käyttävät VPN-verkkoja välttääkseen nämä esteet ja saadakseen takaisin LINE-yhteyden.

Samoin saatat löytää et pääse tiettyyn sisältöön, kuten tarroihin, paikoista, joissa LINE on saatavana. LINE-VPN: llä voit muuttaa IP-osoitteesi maahan, jossa sovellusta ja sen sisältöä ei ole estetty. Seurauksena on, että pääset LINE: hen ja kaikkiin sen ominaisuuksiin mistä tahansa.

2. Turvallisuus

VPN tekee paljon muutakin kuin vain voittaa maantieteelliset rajoitukset. Itse asiassa se voi myös auttaa pitämään henkilötietosi turvassa. LINE suojaa chat-viestit jo Kirjeen sulkeminen -ominaisuudella, joka tarjoaa päästä toiseen -salauksen. Voi kuitenkin olla takaovi, jonka avulla tiedustelupalvelut ja tietysti verkkorikolliset voivat lukea viestisi.

Vuonna 2013 Skype antoi NSA: lle takaoven pääsyn käyttäjien salattuihin viesteihin. Tämänkaltaisia ​​esimerkkejä ovat, miksi sinun ei pidä jättää tietosi turvallisuutta sattumanvaraiseksi. Käyttämällä LINE: lle tarkoitettua VPN: ää, voit lisätä keskustelemaan särkymättömän armeijan luokan salauskerroksen, jolloin niistä on lähes mahdotonta siepata tai salata..

PureVPN – Paras VPN verkolle!

Jos tarvitset luotettavan VPN: n käyttääksesi LINE: n kanssa, älä etsi pidemmälle kuin PureVPN! Tarjoamme yli 2000 erittäin nopeaa VPN-palvelinta yli 140 maassa, mukaan lukien Indonesia, Japani, Thaimaa, Hong Kong, Taiwan, Malesia, Singapore ja Etelä-Korea..

Suurin osa LINE: n käyttäjäkannasta sijaitsee näillä alueilla, joten voit käyttää sovellusta tai ladata haluamiasi tarroja vaihtamalla virtuaalisen sijaintisi mille tahansa näistä. Lisäksi yksityisyytesi taataan todennetulla kirjautumattomuuskäytännöllä – emme säilytä mitään yhteys- tai aktiviteettitietueita!

Kaikkien tärkeimpien työpöytä- ja mobiiliympäristöjen saatavilla olevien intuitiivisten sovellusten avulla voit määrittää VPN: n ja käyttää LINE: tä millä tahansa laitteella. Lisäksi puhelut ja viestit on suojattu käyttämällä AES 256-bittistä salausta, DNS-vuodonsuojausta ja tappokytkintä.

PureVPN ei aseta rajoituksia kaistanleveydelle, eli sinun ei tarvitse huolehtia keskustelujen pitämisestä lyhyinä. Asiakastuki on myös saatavana milloin tahansa päivällä tai yöllä live-chatin kautta kaikenlaisista mahdollisista ongelmista.

Jos et ole vieläkään varma siitä, sopiiko PureVPN sinulle, hyvä uutinen on 31 päivän rahat takaisin -takuu, joka kattaa kaikki suunnitelmasi. Vain rekisteröidy ja ota palvelumme koeajoon; voit pyytää täyden hyvityksen, jos et ole tyytyväinen!

Kuinka käyttää linjaa VPN: n kanssa?

Päästäksesi LINE: hen yksityisesti ja turvallisesti mistä päin maailmaa tahansa, noudata seuraavia yksinkertaisia ​​ohjeita:

  1. Ensinnäkin, mene tilaussivullemme ja kirjaudu PureVPN-suunnitelmaan.
  2. Lataa ja asenna nyt laitteeseesi oikea sovellus.
  3. Kun olet valmis, kirjaudu sisään PureVPN-käyttöoikeustiedoilla.
  4. Yhdistä palvelimen sijaintiin Aasiassa, kuten Singaporessa, Japanissa tai Etelä-Koreassa.
  5. Odota muutama sekunti, kunnes VPN-yhteys muodostuu.
  6. Käynnistä LINE-sovellus. Voit nyt käyttää sitä kommunikoidaksesi ystävien ja perheen kanssa!

Miksi sinun ei pitäisi käyttää ilmaista VPN: ää linjalle?

Internetissä on monia ilmaisia ​​VPN-palveluita, ja sinulla voi olla houkutus valita ne, varsinkin jos sinulla on rahat. Suosittelemme kuitenkin varovaisuutta sen sijaan, että ottaisimme riskin, koska ilmaisten VPN: ien tiedetään lisäävän seurantaevästeet ja myyvät tietosi korkeimmalle tarjoajalle.

Nämä oletettavasti ilmaiset palvelut ovat loppujen lopuksi myös yrityksiä. Heidän on myös maksettava niihin liittyvät yleiskustannukset. Sanotaan, että jos et maksa tuotteesta, olet myytävä tuote, eikä tämä voisi olla totuudenmukaisempi.

Et yksinkertaisesti voi odottaa, että ilmaiset VPN: t tarjoavat saman palvelutason kuin maksetut VPN: t. Kaistanleveyden rajoitukset, huonot salausstandardit ja rajoitetut palvelinpaikat ovat vain joitain monista syistä, miksi sinun pitäisi pysyä premium-VPN-verkoissa, kuten PureVPN.

Kuinka voin ostaa tarran, jota ei ole saatavana kotimaastani?

Se on todella yksinkertainen prosessi. Yhdistä VPN: n avulla Aasiaan, kuten Japaniin, Etelä-Koreaan tai Singaporeen, olevaan palvelimeen. Seuraava vaihe on käynnistää laitteellasi LINE-sovellus, ostaa ja ladata alueellisesti rajoitettuja tarroja, ja sinulla on hyvä mennä!

Asioiden kääriminen

Joten et pääse luetteloon LINE omalta alueeltasi? Vai onko sinulla edessä esteitä ilmaisten tarrojen lataamisessa? Tarvitset parhaiten arvioidun VPN: n LINE: lle! Yhdessä voit käyttää sovellusta ja sen sisältöä ilman minkäänlaisia ​​esteitä.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me