Kuinka siirtää PS4


Kuinka siirtää PS4

Sataman välitys on suhteellisen yleinen termi online-pelaajien keskuudessa, ja johtuu lähinnä siitä, että tietyn ajankohtana pelaajat ovat kokeneet pelinsä olevan poissa käytöstä NAT-ongelmien vuoksi.


video_thumb

Hypätä…

Kuinka siirtää PlayStation 4 -laitteesi edelleen

Vaikka NAT-tyypin avaamiseen tarvittavat portit PS4: ssä ovat samat, prosessi eroaa reitittimestä reitittimeen, koska kaikilla reitittimillä ei ole sama kokoonpano. Vaikka reitittimen asetukset saattavat poiketa toisistaan, Playstation 4: n porttien edelleenvälitysvaiheet ovat useimmiten samat kaikissa reitittimissä. Sinun täytyy vain kaivaa reitittimen asetuksia.

Tässä on vaiheet PS4: n siirtämiseen eteenpäin:

 1. Avaa asetukset sovellus PlayStation 4: lläsi.
 2. Vieritä seuraavaksi alas ja valitse verkko.
 3. valita Näytä yhteyden tila.
 4. Huomaa IP-osoite konsolistasi. Tätä vaaditaan myöhemmin portin edelleenlähetysprosessissa.
 5. Huomaa Mac osoite konsolistasi. Tätä voidaan tarvita myös myöhemmissä vaiheissa.
 6. Kirjaudu sisään reitittimen verkkoliittymään.
 7. Määritä manuaalisesti a staattinen IP-osoite sinun PS4 konsoli. Käytä reitittimessäsi vaiheiden 4 tai 5 tietoja.
 8. Etsi satamansiirtosäännöt reitittimellesi.
 9. Kun olet siellä, lisää portit TCP 80, 443, 3478, 3479, 3480 ja UDP 3478, 3479.

Kun olet tehnyt muutokset, olet suositeltavaa reboot laitteesi. Käynnistyksen jälkeen sinun pitäisi nähdä parannus NAT-tyypissäsi. Jos ihmettelet parasta NAT-tyyppiä, se on tyyppi 2 NAT, joka on kohtalainen, tyyppi 3 on tiukka ja tyyppi 1 on avoin.

Lisätietoja porttien huolinnasta.

Mikä on NAT?

Verkko-osoitteiden kääntämisellä (NAT) on suuri rooli online-moninpeleissä, kun se päättää saapuvan liikenteen käsittelystä. Online-pelaajille NAT: lla on merkittävä rooli, koska se määrittelee kenen kanssa voit pelata.

Network Address Translation (NAT) on menetelmä, jota reitittimet käyttävät tulkitsemaan Internetissä käytetyn julkisen IP-osoitteen yksityiseksi IP-osoitteeksi, jota käytetään kotiverkossa ja päinvastoin.

Verkkopelimaailmassa NAT voi luoda esteitä, jos sitä ei ole asetettu oikein. On monia syitä, miksi sinulla voi olla perän NAT verkossa. Satamansiirron ollessa paikallaan voit kuitenkin helposti poistaa esteet paikallaan.

Pelikonsolien maailmasta on kolme pääasiallista NAT-tyyppiä, jotka luokittelevat niiden yhteydet muihin pelaajiin Internetin kautta:

NAT-tyyppi 1 – avoin

Tämä on tyyppinen kokoonpano, jossa kaikki on sallittua. Tämä tarkoittaa, että Playstation 4 -laitteesi voi muodostaa yhteyden kenen tahansa peleihin ja isäntäpeleihin. Se ei ole kaikki, muut käyttäjät ympäri maailmaa löytävät sinut ja muodostavat yhteyden isännöimisiisi peleihin. Tämän tyyppinen asetus on kytketty suoraan Internetiin ilman palomuuria.

NAT-tyyppi 2 – kohtalainen

Tämän tyyppisessä asetuksessa pelikonsoli kytketään suoraan muihin pelaajiin, mutta joitain näkökohtia rajoitetaan. Tyypillisesti, kun muodostat yhteyden Internetiin reitittimen kautta, saat NAT-tyypin 2.

NAT-tyyppi 3 – tiukka

Tämän NAT-tyypin kanssa PS4: lläsi on rajallinen yhteys muihin PlayStation-palvelimen pelaajiin. Muut pelaajat, joilla on NAT Type 2 ja NAT Type 3, eivät voi liittyä mihinkään peliin, jota yrität isännöidä. NAT Type 3: n reitittimellä ei ole avoimia portteja ja se vaatii porttien edelleenlähetyksen.

Tämä tarkoittaa, että sinulla on paras verkkopelaamiskokemus, jos olet NAT Type 1 -käyttöjärjestelmässä.

Lisätietoja NAT-suodatuksesta.

Usein kysyttyjä kysymyksiä porttien edelleenlähettämisestä PS4: llä

Mitkä ovat PS4-portit?

Lähes kaikki online-pelaajat toivovat olevan NAT-tyyppiä 2. Jotta tämä tapahtuisi, sinun on välitettävä seuraavat portit Playstation 4: n IP-osoitteeseen:

Ps4-portin edelleenlähetysnumerot:

TCP-portit: 80, 443, 1935, 3478-3480
UDP-portit: 3478-3479

Auttaako PS4-portin edelleenlähetys verkkopelaamisessa?

Porttien edelleenlähetysten tarkoituksena on yhdistää PS4-konsoli suoraan Sonyn PlayStation-verkkoon. Kun porttisiirto on paikallaan, PlayStation 4: lläsi on automaattisesti NAT Type 2 (kohtalainen), jonka avulla voit nauttia pelikokemuksestasi ilman tunkeutumista..

Portoi edelleen PS4: n ja pelaa pelejä online-pelaajien kanssa. Hanki PureVPN: n edelleenlähetyslisäosa vain 0,99 dollarilla

Onko NAT Type 2 paras PS4: lle?

NAT-tyypin 2 tunnetaan parhaiten pelaamaan online-pelejä. Kohtuullisella suojauksella se voi kuitenkin johtaa tietoturvauhaan verkkoon, minkä vuoksi sinun on käytettävä portin edelleenlähetystä reitittimen tai PS4-konsolin yhteydessä määritetyn VPN: n kanssa.

Miksi portin edelleenlähetys vaaditaan PS4: ssä?

Et ehkä voi pelata online-pelejä ystävien ja ympäri maailmaa asuvien ihmisten kanssa, jos portin edelleenlähetystoimintoa ei ole määritetty PS4: lläsi. Kaikki lasketaan NAT-tyyppiseksi, koska oletuksena useimmissa reitittimissä on palomuuri käytössä, mikä ei salli minkään ulkoisen Internet-liikenteen pääsyä Wi-Fi-verkkoon.

Kun porttisiirto on määritetty PlayStation 4: lle, voit maksimoida online-pelikokemuksesi helposti. Lisätietoja pelien portin edelleenlähettämisestä

Onko porttien edelleenlähetys turvallista PS4: lle?

Yleensä sataman huolinta on turvallinen. Mihin tahansa, mitä tehdään verkossa, liittyy kuitenkin riskejä, minkä vuoksi on välttämätöntä käyttää VPN: ää pelatessaan pelikokemusta. PureVPN pitää sinut turvassa DDoS-hyökkäyksiltä (yleinen pelaajien keskuudessa).

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map