Kuinka seurata jääkiekkoa verkossa


Kuinka seurata jääkiekkoa verkossa

Päivitetty: 15. lokakuuta 2019

Katso kenttäkiekkoottelua live-ottelut verkossa ilman ongelmia. Tarkista seuraavat vaiheet ja aloita suoratoisto heti.

 1. Tilaa PureVPN
 2. Valitse haluamasi maa
 3. Kirjaudu sisään haluamallesi kanavalle ja aloita suoratoisto

Jääkiekko

Kuinka suoratoistaa jääkiekkoottelua verkossa VPN: n kanssa?

Jääkiekon suoratoisto verkossa ei ole koskaan ollut näin helppoa. Aloita tänään näillä kolmella yksinkertaisella vaiheella.

Paras VPN jalkapallon suoratoistoon

Tilaa PureVPN

Erittäin nopea & Vaivaton

Lataa VPN jalkapallojen suoratoistoon

Lataa PureVPN

Suositussa suoratoistolaitteessa

Katso jalkapalloa PureVPN: llä

Vaihda tila suoratoistoksi

Valitse valitsemasi kanava

Lataa PureVPN

Suosikkilaitteellasi!

Windows Mac Android iOS Chrome Firefox

Miksi tarvitset VPN: ää katsellaksesi jääkiekkoa verkossa?

Field Hockey, jolla on yli 2 miljardia fania, on kolmanneksi suosituin urheilulaji maailmassa. Tämä tarkoittaa, että joka kerta, kun järjestetään turnaus, miljoonat jääkiekko-faneja ympäri maailmaa etsivät tapoja, joilla he voivat helposti lähettää otteluita. Nyt jotkut turvautuvat katsomaan heitä elävästi kaapeli-tv: ssä, kun taas toiset luottavat Internetiin suoratoistaa suosikkiurheilulajiaan. Mutta asioista on tullut melko monimutkaista tänä päivänä, alueellisten rajoitusten ansiosta.

Turnaukset, kuten FIH: n maailmancup tai The Hockey India League, ovat joitakin tapahtumia, joita lähetetään muutamissa valituissa maissa. Esimerkiksi Hockey India League on sellainen, jota voi katsella vain Hotstarilla, palvelulla, joka on saatavana Intian katsojille..

Tämän seurauksena valtaosa jääkiekko-faneista haluaa tyhjän tavan seurata jokaista turnausta live-tilassa verkossa. No, ratkaisu on VPN-palvelu. Korkealaatuinen palvelu, kuten PureVPN, antaa sinun muuttaa virtuaalisen sijaintisi mihin tahansa maahan, jolloin voit käyttää sisältöä, joka aiemmin ei ollut sinulle saatavana.

Katsotuimmat jääkiekkotapahtumat

Jääkiekko on varsin suosittu maailmanlaajuisesti, ja suuret turnaukset järjestetään vasemmalle, oikealle ja keskukselle. Sellaisenaan niiden kaikkien seuraaminen voi olla melko hankala. Joten auttaaksemme yhteisöä hiukan ulos, tässä on luettelo eräistä vuoden suurimmista jääkiekkoturnauksista.

Jääkiekko Intian liiga

Hockey India League (HIL) on Intiassa järjestettävä kenttäkiekkoliitto, jota pidetään yhtenä maan suurimmista urheilutapahtumista. Turnaus järjestetään joka vuosi, ja yhteensä 6 joukkuetta kilpailee mestarien nimestä. Vuonna 2018 liigaa lykättiin epäselvistä syistä. On kuitenkin tarkoitus palauttaa paluu tänä vuonna, ensimmäisen pelin on tarkoitus olla joulukuussa 2019.

Jääkiekon maailmancup

Miesten jääkiekon maailmancup on historian suurin kansainvälinen jääkiekkoturnaus, jossa yli 16 joukkuetta ympäri maailmaa kilpailevat maailmanmestarien tittelistä. Sen järjestää Kansainvälinen Hockey Federation (FIH), joka on kansainvälinen kenttäkiekkojen hallintoelin, ja kuten muutkin maailmancupit, järjestetään joka neljäs vuosi. Seuraava jääkiekon maailmancup on tarkoitus järjestää vuonna 2022.

Jääkiekko olympialaisissa

Kenttäkiekko otettiin ensimmäisen kerran käyttöön Lontoon olympialaisissa vuonna 1908, ja siitä lähtien se on ollut osa kesäpelejä. Se poistettiin vuoden 1924 Pariisin kisoista urheilurakenteen puutteen vuoksi, mutta kun se toteutettiin FIH: n ulkopuolella, se palautettiin myöhemmin takaisin olympialaisiin. Seuraava jääkiekkotapahtuma on tarkoitus järjestää vuoden 2020 Tokion kisojen aikana.

Jääkiekko Kansainyhteisön peleissä

Jääkiekko, tai kuten he sanovat, Kanada Field Hockey, on yksi niistä urheilulajeista, joita pelataan Commonwealth Games -pelissä, joka on maailmanlaajuinen kilpailu joka neljäs vuosi. Se on ollut osa Kansainyhteisön pelejä vuodesta 1998 lähtien, kun Australia vei kotiin eniten kultamitalia. Seuraava jääkiekkoturnaus on tarkoitus järjestää vuoden 2022 Kansainyhteisön peleissä.

Mestarien palkinto

Hockey Champions Trophy on FIH: n järjestämä kansainvälinen jääkiekkoturnaus. Pakistanin ilmamiehen, Nur Khanin ja Pakistanin jääkiekkoliiton muodostamat se on nyt yksi maailman arvostetuimmista jääkiekkoturnauksista, joka järjestetään joka toinen vuosi. Seuraava kilpailu tapahtuu joskus vuonna 2020.

Suurimmat kenttäkiekkoturnaukset

Mestarien palkinto Jääkiekon maailmancup
Jääkiekko olympialaisissa Jääkiekko Kansainyhteisön peleissä



Hanki PureVPN päästäksesi jääkiekkoon mistä tahansa!

Katso jääkiekkopelejä online-tilassa missä tahansa

1- Valitse suunnitelmasi Vaihda valuutta: USD

 • USD

1 kuukauden suunnitelma Ei alennusta Säästä 0% $ 10,95 kuukaudessa kuukaudessa Hanki 1 kuukauden suunnitelma 31 päivän rahat takaisin -takuuna täysi käyttöoikeus. Ei rajoja. Suosikki! 7 päivän kokeilu + 47% POIS myöhemmin Säästä 0% $ 0.99 $ 10,95 / kk 5,82 dollaria kuukaudessa kokeilun jälkeen * $ 10,95 / kk 5,82 dollaria kuukaudessa kokeilun jälkeen * SAA 7 PÄIVÄN KOKOUS 31 päivän rahat takaisin -takuu

7 päivän kuluttua tilaat itsesi automaattisesti 1-vuoden suunnitelmaamme osoitteessa $ 10,95 / kk $ 5,82 / kk

6 kuukauden suunnitelma 24% POIS Säästä 24% $ 8.33 kuukaudessa kuukaudessa Hanki 6 kuukauden suunnitelma 31 päivän rahat takaisin -takuu Huomio Kiitos!Älä missaa 7 päivän kokeiluversiota 0,99 dollarilla. 1 vuoden suunnitelma säästää 82% $ 1,99 / mo kuukaudessa Hanki 1 vuoden suunnitelma 31 päivän rahojen palautustakuu 2- Valitse maksutapa Suojattu ja salattu maksu McAfee-kuvake Valitse maksutapa Luottokortti PayPal Napsauta tätä nähdäksesi kaikki maksutavat Tilausyhteenveto 0,99 USD

Tilausyhteenveto

PureVPN 7 päivän kokeiluversio + 47% POIS myöhemmin 0,99 USD lisäykset

Yhteensä 0,99 USD Onko sinulla kuponkikoodia? Käytä x

Anna kelvollinen kortinhaltijan nimi.

syötä voimassa oleva sähköpostiosoite.

Minulla on luottokortti, joka on liitetty PayPal-tiliini Pay with Luottokortti

31 päivän rahat takaisin -takuu

Suojatut ja salatut maksut

Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt käyttöehdot ja tietosuojakäytännön.

Maksu suoritettu

Kiitos, että yritit PVPN-ostoskoria. (Prosessissa ei veloitettu rahaa).

Haluatko lisätä a Omistettu IP varten 0,99 USD?
Mikä on Omistettu IP? Saada Omistettu IP Lisäosan poistaminen Valitse maa

 • Yhdistynyt kuningaskunta
 • Yhdysvallat
 • Singapore
 • Malta
 • Hong Kong (SAR)
 • Saksa
 • Australia
 • Kanada

Saada Omistettu IP Haluatko lisätä a Portin uudelleenohjaus varten 0,25 USD?
Mikä on Portin uudelleenohjaus? Saada Portin uudelleenohjaus Poista lisäosa Haluatko lisätä a DDos-suojaus varten 0,99 USD?
Mikä on DDos-suojaus? Saada DDos-suojaus Lisäosan poistaminen Valitse maa

 • Yhdysvallat
 • Yhdistynyt kuningaskunta
 • Uusi Seelanti
 • Alankomaat
 • Australia
 • Kanada
 • Saksa
 • Ranska

Saada DDos-suojaus × Dedicated IP VPN

PureVPN: n Dedicated IP VPN -sovelluksella voit tehdä paljon enemmän kuin osaat kuvitella. Tämä lisäosa on hieno ratkaisu henkilöille ja yrityksille, jotka haluavat rajoittaa pääsyä verkkoihinsa.

Miksi tarvitsen omistettu IP VPN?

Etäkäyttöpalvelimet salauksella

Riippumatta siitä, mihin etäkäyttöpalvelimeen muodostat yhteyden, voit tehdä niin helposti joutumatta huolehtimaan vaarantumisesta, etenkin koska sinut tukee sotilaallisen tason salaus.

Täydellinen yrityksille

Yksityishenkilöt ja yritykset voivat muodostaa yhteyden rajoitettuihin verkkoihin ja palvelimiin. Sen sijaan, että jokaisella on verkkoon pääsyä jaettua IP: tä, vain tietyn IP-osoitteen käyttäjät voivat tehdä niin, tehostamalla turvallisuutta harppauksin..

Mahdollisuudet ovat rajattomat

Haluatko käyttää CCTV-kameroita, pankkitilejä vai haluatko nähdä luotettavia tietoja turvallisessa sairaalaverkossa, mahdollisuudet ovat rajattomat.

× DDoS-suojattu VPN

PureVPN: n Dedicated IP VPN -sovelluksella voit tehdä paljon enemmän kuin osaat kuvitella. Tämä lisäosa on hieno ratkaisu henkilöille ja yrityksille, jotka haluavat rajoittaa pääsyä verkkoihinsa.

Miksi tarvitsen DDoS Protected VPN -sovelluksen?

Estää perusteettoman liikenteen

Kohtuuttoman liikenteen kanssa Internet-nopeuksien ja viiveiden odotetaan laskevan. Mutta niin ei enää pidä paikkaansa DDoS-suojatulla VPN: llämme.

On valppaana jatkuvasti

Sen sijaan, että joudut aktivoimaan DDoS-suojatun VPN: n manuaalisesti joka kerta, se on aktiivinen aina. Heti kun hyökkäys havaitaan, DDoS-suojattu VPN neutralisee sen heti.

Täydellinen pelaajillekin

DDoS-suojattu VPN-palvelumme tarjoaa ylimääräisen suojakerroksen pelaajille, joille verkkorikolliset ja kilpailevat pelaajat säännöllisesti kohdistuvat. Vakuutan; sinulla on kilpailukykyinen ja turvallinen pelikokemus.

× Satamahuolinta

Portin välitys -ominaisuus on kätevä, kun joudut käyttämään Internet-yhteyteen kytkettyä laitetta / palvelua mistä päin maailmaa tahansa.

Kuinka sataman välitys hyödyttää minua?

Oletetaan, että haluat käyttää tietokonettasi, kannettavaa tietokonetta tai palvelinta mistä päin maailmaa tahansa. Port Forwarding -apuohjelma antaa sinun tehdä juuri sen.

Jos haluat jakaa pääsyn verkkosivustoosi / FTP: hen tai muuhun palveluun, tarvitset Port Forwarding -lisäosaamme.

Jos haluat pelata online-peliä ystävien kanssa, tarvitset Port Forwarding -apuohjelmamme, jotta ystäväsi voivat liittyä pelipalvelimeesi.

Jos käytät PureVPN: ää reitittimessäsi, tarvitset Port Forwarding -laajennuksen salliaksesi minkä tahansa tietyn portin PureVPN IP: llä.

× Yritysluokan suojaus & yksityisyys

Next Generation Advanced -ominaisuudet tarjoavat vankan tietoturvan & yksityisyyttä. Aikaisemmin tekniikka oli saatavana vain yrityksille & Yrityksissä. Se antaa sinulle haittaohjelmien / viruksentorjunnan, mainosten estäjän, sovellusten suodatuksen, tunkeutumisen estävän mekanismin ja URL- / luokkasuodatuksen. Ajattele sitä nimellä "suurvallat" tavalliselle VPN: llesi.

Huomautus 1:

Tästä hetkestä lähtien Enterprise-Grade Security & Tietosuojalisäosa ei toimi samanaikaisesti omistetun IP-lisäosan kanssa. Voit kuitenkin käyttää mitä tahansa muuta tilaa VPN-sovelluksissamme ottaaksesi käyttöön Enterprise-Grade-suojauksen & Yksityisyyden lisäosa.

Muistio 2:

Huomaa, että PureVPN: n manuaalinen asennus ei tällä hetkellä tue Enterprise Grade Security -määritystämme & Yksityisyyden lisäosa. Ota ystävällisesti käyttöön VPN-sovelluksemme.

× P2P-suojaus

P2P Protection -lisäosa varmistaa, että hakkerit tai valtion virastot eivät edes kaikkein selkeimmin houkuttele niitä houkuttelemaan sitä laitteellesi tai tietokoneellesi. Ennakoiva suojauksemme estää automaattisesti tuhoavat tiedostot, kuten virukset, haittaohjelmat, lunastusohjelmat, troijalaiset jne., Peitettynä torrentina lataamisesta, ja pitävät laitteen turvallisena..

PureVPN-suunnitelma sisältää:

 • Sovellukset
 • Yritystason suojaus
 • 10-Multi-kirjautumiset, joten voit käyttää yhtä tiliä 10 laitteessa samanaikaisesti.
 • 2000+ suojattua palvelinta yli 140 maassa
 • 24/7 asiakastuki

nologit ja asiakastuki Trustpilot

Maksa luottokortillasi ja SAA LISÄ 10% ALENNUS!

Maksan luottokortilla Jatka Alipayn kanssa ×

Havaittu virhe

kyllä ​​ei

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä 24/7 live-tukeen

Maksusi hylättiin

Yritä maksaa kautta Bluesnap.

Valitse maksutapa

Hanki tämä tarjous nyt Jatka

Usein Kysytyt Kysymykset

Tässä on vastauksia eniten kysyttyihin jääkiekkoon liittyviin kysymyksiin

SEPA:

Tuetut ostajamaat: Itävalta, Belgia, Kypros, Viro, Suomi, Ranska, Saksa, Kreikka, Irlanti, Italia, Latvia, Liettua, Luxemburg, Malta, Monaco, Alankomaat, Portugali, San Marino, Slovakia, Slovenia, Espanja
Tuetut valuutat: Euro

Boleto Bancário:

Tuetut ostajamaat: Brasilia
Tuetut valuutat: BRL

ihanteellinen:

Tuetut ostajamaat: Alankomaat
Tuetut valuutat: EUR

paysafecard:

Tuetut ostajamaat: Itävalta, Belgia, Tšekin tasavalta, Tanska, Ranska, Saksa, Iso-Britannia, Kreikka, Irlanti, Italia, Luxemburg, Alankomaat, Norja, Puola, Portugali, Slovakian tasavalta, Slovenia, Espanja, Ruotsi, Sveitsi, Yhdistynyt kuningaskunta, Yhdysvallat
Tuetut valuutat: CHF, CZK, DKK, EUR, GBP, NOK, PLN, SEK, USD

sofort

Tuetut ostajamaat: Itävalta, Belgia, Saksa, Italia, Alankomaat, Puola, Espanja, Sveitsi, Iso-Britannia
Tuetut valuutat: CHF, EUR, GBP, PLN

eNETS:

Tuetut ostajamaat: Singapore
Tuetut valuutat: SGD

WebMoney:

Tuetut ostajamaat: Armenia, Valkovenäjä, Kirgisian tasavalta (Kirgisia), Kazakstan, Venäjä, Tadžikistan, Turkmenistan, Ukraina, Uzbekistan
Tuetut valuutat: USD

Skrill:

Tuetut ostajamaat: Kaikki maat, joita BlueSnap tukee
Tuetut valuutat: Kaikki BlueSnap-tuetut valuutat

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me