Kuinka saada WiFi ilman Internet-palveluntarjoajaa (ISP)


Kuinka saada WiFi ilman Internet-palveluntarjoajaa (ISP)

Internet-yhteyden asentaminen kotiverkkoon voi olla kallista, ja myös vähintään 60 dollarin kuukausivuokran maksaminen Yhdysvalloissa on rankkaa useimmille keskimääräisille käyttäjille. Joten, monet ihmiset ajattelevat tai löytävät muutenkin miten saada ilmainen WiFi kotona.


Kuinka saada ilmainen WiFi kotona?

Mobiili yhteyspiste

Paras tapa välttää julkinen verkko ja varmistaa, että Internet-yhteys on aktiivinen kaikissa laitteissa mahdollisimman alhaisin kustannuksin, on saada mobiili hotspot. Laitteesta tulee yleiskustannuksia, joten joudut ostamaan laitteen ja valitsemaan Internet-palveluntarjoajalta Internet-mobiilisuunnitelman kohtuuhintaisuutesi vuoksi.

Monet yritykset tarjoavat matkaviestinpisteitä, mutta hinta voi vaihdella käytettävän WiFi-tekniikan mukaan. Esimerkiksi 4G-kustannuksia tukevat laitteet olisivat huomattavasti alhaiset, kun taas 5G-tekniikkaa tarjoavat laitteet olisivat kalliita. Meillä on 3 hyvämaineista mobiiliyhteyspistettä, joita suosittelemme ostamaan.

 • Verizon Jetpack MiFi 8800L
  Tämä laite on todennäköisesti parhaiten markkinoilla tällä hetkellä. Laite tukee 4G-yhteyksiä ja on ainoa, joka käyttää QUALCOMMin X20-modeemia, mikä tarkoittaa, että se voi yhdistää 5 operaattoria ja tukee myös 11 LTE-kaistaa. Verizon Jetpack -hotspot tarjoaa paljon paremman vastaanoton älypuhelimiin ja tablet-laitteisiin kahdesta TS9-portista johtuen. Joten jos haluat muodostaa yhteyden WiFi-verkkoon ilman kaapeliyhteyttä, tämä kannettava mobiili hotspot-verkko on erittäin suositeltava. Voit ostaa laitteen vain 99 dollarilla ja allekirjoittaa kahden vuoden sopimuksen heidän kanssaan. Laite maksaa edulliseen hintaan 199 dollaria, jos et halua lukittua sopimukseen.
 • Nighthawk LTE: n mobiili hotspot -reititin
  Nighthawkin mobiili hotspot -reitittimen omistaa AT&T. jos sinun on tiedettävä, miten saada WiFi mistä tahansa? Tämä on lopullinen valinta ostaa minkä tahansa kannettavan laitteen. Sen eritelmien mukaan QUALCOMMin X16-modeemi on alla, joka tukee neljää taajuuskanavaa. Laite kuuluu myös valokeilaan sallimalla reitittimen asetusten mukauttamisen, jos jotkut reitittimet eivät salli sinua. Laite tukee portin edelleenlähetystä ja yhteensopivaa 802.11 a.c -tukea. Tämä mobiili hotspot ei välttämättä sovellu sinulle koon vuoksi; on olemassa joitain muita merkittäviä vaihtoehtoja, jotka takaavat siirrettävyyden. Laitteen mukana tulee vain 89,99 dollarin hintalappu, lukittu sopimuksen nojalla tai sopimukseton laite maksaa etukäteen 189,99 dollaria..
 • Roaming Man U2: n globaali 4G WiFi-hotspot
  Usein matkustavat etsivät aina luotettavaa yhteyspistettä käytettäväksi missä tahansa. Tarvitset siis mobiili-hotspotin, joka palvelee sinua sekä paikallisesti että kansainvälisesti. Tämän ansiosta verkkovierailupalvelun hotspot on paras valinta, joka toimii alle 100 maassa ja maksaa 9,99 dollaria päivässä riippumatta siitä, missä olet. Tosin se ei tee tästä kotimaista vaihtoehtoa, mutta ne, jotka matkustavat ja haluavat pitää yhteyttä perheen tai ystävien kanssa, voivat valita tämän laitteen, koska se on paljon halvempaa kuin älypuhelimesi verkkovierailusuunnitelma.

mobiili kuormittajat

Sijoita älypuhelin tai Internet-yhteys

Jos et vaadi mobiilitietoa säännöllisesti ja tarvitset sen sijaan satunnaista pääsyä internetin hankkimiseen ilman kaapelia, nopein ja yksinkertainen tapa päästä verkkoon on laitteen kytkeminen toisiinsa. Älypuhelimien liittämisellä on kuitenkin kaksi ensisijaista haittaa; Ensinnäkin sinusta tulee täysin riippuvainen älypuhelimestasi, eli jos sinun on koskaan tiedettävä, miten saada Internet-yhteys ilman operaattoriasi, tämä voi jättää sinut luopumaan koko päivän. Se on täysin hienoa, jos vierailet kaupungissa, mutta vähemmän kuin ulkomailla kaupungista. Toiseksi kannettavat tietokoneet käyttävät liiallista kaistanleveyttä, joten siitä voi tehdä varsin mojova taskuissa.

kiinniottamiseksi

Löydä julkinen WiFi

Riippuen siitä, missä olet ja yrität löytää Internetiä ilman Internet-palveluntarjoajaa, saatat löytää julkisen WiFi-läheisyyden lähelläsi esimerkiksi kahviloista, ravintoloista, kirjastoista, puistoista ja monista muista paikoista. Julkiset verkot voivat kuitenkin tehdä sinusta alttiita verkkouhkille. Noudata näitä vaiheita pysyäksesi turvassa, kun käytät julkista Wi-Fi-yhteyspistettä kuten kahviloita.

 • ÄLÄ kirjoita arkaluontoisia tietoja
 • Unohda verkko kun olet lopettanut Internetin käytön.
 • ota käyttöön kaksifaktorinen todennus, mikä vaikeuttaa mustien hattu hakkereiden tavoittamista sinuun
 • Merkitse itsesi nimettömäksi VPN: n avulla

julkinen wifi

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map