Kuinka saada VPN


Kuinka saada VPN

10. huhtikuuta 2020


VPN: n saamiseksi on kolme vaihtoehtoa
1. Ilmaiset VPN: t
2. Maksetut VPN: t
3. Itsensä ylläpitämät VPN: t
Lue jatkossa selville, mikä sopii sinulle.

Kuinka saada VPN

Olet todennäköisesti tietoinen virtuaalisista yksityisistä verkoista (VPN) ja siitä, kuinka ne voivat parantaa tietoturvaa ja yksityisyyttä selatessasi Internetiä.

Saatat kuitenkin hämmentyä siitä, kuinka voit saada kädet yhteen. Älä kuitenkaan murehdi – koska olemme saaneet sinut peittoon!

Alla opit VPN: ien perusteista ja käytettävissä olevista vaihtoehdoista VPN: n hankkimiseksi ja käyttämiseksi laitteellasi. Aloitetaan:

Mikä on VPN ja miksi tarvitset?

VPN on työkalu, joka lisää ylimääräisen suojan online-toimintoihisi piilottamalla IP-osoitteesi ja suojaamalla kaiken liikenteen.

VPN: ien salaus- ja IP-peiteominaisuudet antavat käyttäjille mahdollisuuden tehdä erilaisia ​​asioita, joihin kuuluvat muun muassa:

Pysy turvassa julkisessa Wi-Fi: ssä

Julkinen Wi-Fi on nykyään melkein kaikkialla kirjastoista ja kahviloista lentokentille ja ostoskeskuksiin. Mutta tiesitkö, että nämä verkot ovat luonnostaan ​​vaarallisia? Koska heillä ei ole riittävää turvallisuutta, lähellä olevat hakkerit voivat vangita suojaamatonta liikennettä ja varastaa tietosi. Kun käytät VPN: tä, kaikki tietosi kulkevat salatun tunnelin läpi – tämän vuoksi sieppaaminen on lähes mahdotonta.

Selaaminen yksityisesti

Kiinnostuneet kolmannet osapuolet, kuten Internet-palveluntarjoajat ja mainostajat, seuraavat kaiken verkossa tekemistäsi. Jos et halua kenenkään tietävän mitä teet Internetissä, VPN on paras veto. Se peittää todellisen henkilöllisyytesi ja sijaintisi, jotta selailutehtäviäsi ei voida linkittää takaisin sinuun.

Verkkoon pääsy vapaasti

Onko sensuroitu tiettyjä verkkosivustoja ja palveluita omassa maassasi? Et voi lähettää haluamaasi sisältöä maantieteellisten rajoitusten takia? VPN on hieno tapa käyttää Internetiä ilman rajoituksia! Käytössäsi olevan globaalin palvelinverkon avulla voit muuttaa virtuaalisen sijaintisi mihin tahansa maahan ja käyttää mitä tahansa haluamaasi helposti.

Kuinka saada VPN?

Nyt takaisin nyt käsiteltävänä olevaan kysymykseen: “Kuinka saada VPN?” Valittavana on kolme päävaihtoehtoa. Vaikka kaksi niistä on suhteellisen yksinkertaisia, toinen on monimutkainen ja sopii niille, jotka ovat jonkin verran taitavia:

1. Itsensä ylläpitämät VPN: t

Oman VPN: n määrittäminen kotona tai toimistossa on teknisesti vaativin vaihtoehto. Toisin sanoen, jos vyölläsi on teknistä tietotaitoa ja olet valmis seuraamaan ohjeita, voit todennäköisesti vetää sen pois..

itse isännöi vpn

Se ei aina säästä paljon rahaa, mutta antaa sinulle mahdollisuuden hallita tiettyjä VPN-asetusten osia. Mutta sinun on myös otettava huomioon, että jos teet VPN-palvelimen väärin, voit vaarana paljastaa enemmän tietosi.

Paitsi tämä, mutta et myöskään pysty saavuttamaan VPN: n etuja, kuten esimerkiksi ohittamaan sensuuria. Näistä syistä sinun pitäisi rakentaa VPN vain, jos sinulla on työkalut ja taidot tehdä niin.

Plussat

Olet vastuussa VPN-prosessista ja tiedoista
Edullinen etäkäyttöratkaisu pienille yrityksille

Haittoja

Kyvyttömyys avata sisältöä ympäri maailmaa
Ei jaettuja IP-osoitteita
Lisää vaivaa, kun määrität VPN: n uusille laitteille

2. Ilmaiset VPN: t

Markkinoilla on lukuisia ilmaisia ​​VPN-palveluita, ja ihmiset houkutetaan usein heitä ajatellessaan: “Miksi maksaa VPN: stä, kun voit käyttää sitä ilmaiseksi?” No, ilmaiset VPN: t eivät välttämättä maksa mitään rahana – mutta sinun on silti maksettava yksityisyytesi ja tietoturvasi takia.

ilmainen vpn

VPN: n suorittaminen vaatii huomattavia investointeja, ja se raha tulee joko mainosten näyttämisestä, kaistanleveyden varastamisesta tai tietojen myymisestä. Sinun on myös harkittava niiden käyttöön liittyviä rajoituksia – pakollisten ominaisuuksien puute, kourallinen palvelimen sijainti ja heikko salaus jne..

Itse asiassa joidenkin on jopa todettu tartunnan haittaohjelmista! Ilmaisen VPN: n käyttö on oikein niin kauan kuin etsit pääsyä estettyihin sivustoihin. Sinun tulisi kuitenkin välttää kaikkea muuta näistä palveluista.

Plussat

Vapaa käyttää

Haittoja

Tietojen keruu ja myynti
Liian monta mainosta
Kolmannen osapuolen omistamat palvelimet
Huono nopeus ja turvallisuus
Alttiita DNS-, WebRTC- ja muille vuodoille

3. Maksetut VPN: t

Jos haluat nauttia kaikista eduista, jotka VPN on tuonut pöytään, sinun on parasta pysyä kiinni täysimääräisissä, maksetuissa VPN-palveluissa. Tosiaankin, se maksaa sinulle muutama dollari kuukaudessa, mutta ainakin saat mitä maksat!

Parhaiten arvioidut vaihtoehdot ovat osoittautuneet kirjautumattomiksi -käytäntöihin, mikä tarkoittaa, että online-toiminnot pysyvät yksityisinä kuin niiden pitäisi olla. Vähintään AES 256-bittistä salausta käytetään henkilötietojesi suojaamiseen uteliailta silmiltä, ​​ja asiakastuki on saatavana ympäri vuorokauden..

Maksettu vpn

Tärkeät ominaisuudet, kuten tappikytkin, jaettu tunnelointi sekä DNS- ja WebRTC-vuodonsuojaus, vievät online-suojauksesi seuraavalle tasolle. Suurin osa premium-VPN-verkoista pystyy toimimaan jopa Kiinassa ja avaamaan streaming-palveluita, kuten Netflix.

Kaistanleveyden käytölle ei ole rajoituksia, tuhansia palvelinpaikkoja ympäri maailmaa, helppokäyttöisiä sovelluksia kaikille tärkeimmille alustoille ja omistettuja palvelimia suoratoistoa ja tiedostojen jakamista varten. Sinulla on myös rahat takaisin -takuu, jos et ole tyytyväinen palveluun.

Plussat

Lokit eivät pidetä
Mainokseton kokemus
Itse omistamat palvelimet
Erinomainen nopeus ja turvallisuus
Vuodonkestävä
Asiakaspalvelu

Haittoja

Kaikkia niistä ei luoda yhtäläisesti

Asioiden kääriminen

Jos Tee-se-itse-reitti ei ole sinulle ja ilmainen VPN ei saa työtä päätökseen, sinun kannattaa tarkistaa maksettu VPN-palvelu, kuten PureVPN.

Palvelumme asettaminen ja käyttö on helppoa melkein missä tahansa laitteessa, mutta meillä on myös kaikki tarvitsemasi ominaisuudet parannettua verkkoturvallisuutta, yksityisyyttä ja vapautta.

Kokeile riskitöntä VPN-palveluamme tänään ja katso itse!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map