Kuinka poistaa sijainninjako Chromesta


Kuinka poistaa sijainninjako Chromesta

Kuka tiesi, tulee aika, jolloin paperikartat sammuvat melkein sukupuuttoon ja korvataan pienillä laitteilla taskuissamme. Lisäksi nämä laitteet olisivat riittävän älykkäitä skannaamaan paikallisuutta ja ehdottamaan lähimpiä ravintoloita, kahviloita, hotelleja tai mitä tahansa määränpäätä, johon haluamme päästä. No, tämä on kaikki mahdollista online-paikannusseurannan takana olevien ihmeellisten algoritmien takia.

Sijainninseuranta on nyt niin universaali, että löydät sen kaikilta karttoilta, joilla on jotain tekemistä, jopa hiukan, paikkojen kanssa. Sanomattakin on selvää, että sinulla on tämä ominaisuus myös kaikissa älypuhelimissa, kuten älypuhelimissa, tablet-laitteissa, älykelloissa jne..

Huolimatta siitä, kuinka mukava voit tuntea sijainnin seurantaominaisuutta käytettäessä, muista, että kokemus ei ole aina miellyttävä.

Kun merkitsemme valokuvia eri paikoista sosiaalisessa mediassa tai tarkistamme hotelleihin tai kahviloihin, meillä on taipumus unohtaa, että jätämme selkeät online-jalanjäljet ​​toiminnastamme.

Siksi on välttämätöntä oppia poistamaan sijaintijakaminen käytöstä Chromessa ja välttämään mahdollisia riskejä yksityisyydellemme ja turvallisuudellemme.

kuinka sammuttaa sijainnin jakaminen kromi-kuvakkeessa

Maantieteellisen paikannuksen seurantaan liittyy yksityisyys- ja tietoturvariskejä

Sijainnin seuranta voi olla kätevää. Mutta jos sijaintitiedot joutuvat väärään käsiin, niistä ei tule vain epämiellyttäviä, vaan myös melko vaarallisia. Määrittämällä sijaintisi ja pitämällä välilehtiä jokaisella liikkeelläsi, cyber stalker tai muu tietoverkkorikollisuus voi tietää sinusta paljon, kuten käyttäytymisesi, päivittäiset rutiinisi, kiinnostuksesi ja paljon muuta.

Itse asiassa antamalla tosiasiallisen sijaintisi kutsut melkein kaikkia, jotta voit seurata sinua helposti kotiisi ja tietää missä asut. Sama pätee, jos se on parisi, siskojen tai lasten laite. Sijainnin seurannasta voi tulla melko vaarallista sinun ja rakkaitasi turvallisuudelle.

Lisäksi ei vain verkkorikolliset etsivät jäljittäjiä nykyisen sijaintisi löytämiseksi, vaan myös valtion virastot. Itse asiassa sovellukseen on liittynyt tapahtumia, joiden avulla lainvalvontaviranomaiset voivat seurata käyttäjän sijaintia reaaliajassa, mikä muuten edellyttäisi tuomioistuimen määräystä.

Siksi, jos haluat pitää aktiviteettisi yksityisenä etkä halua, että muut seuraavat jokaista liikettäsi, on parasta poistaa paikannuspaikannussovellukset ja -palvelut.

Kuinka poistaa sijainninjako Chromesta

Saatat ihmetellä tässä vaiheessa: miksi Chromen sijainti seuraa seurannan opasta? Ensinnäkin Chrome on planeetan eniten käytetty selain. Itse asiassa vuodesta 2019 alkaen Google Chromen maailmanmarkkinaosuus on 61,72%, jota seuraavat Safari, 15,23% ja loput.

Lisäksi Google Chromen sijainninseurantaominaisuus on hienostunut ja tehokas verrattuna muihin selaimiin, joilla on paikannusmahdollisuus.

Seuraavassa on joitain helppoja ohjeita Chromen sijainnin seurannan poistamisesta käytöstä eri laitteissa.

Poista Chrome Location Tracker käytöstä työpöydällä (selaimessa)

 • Tuoda markkinoille Chrome-selain työpöydälläsi
 • Napsauta Chromen Valikkokuvake ja siirry sitten Asetuksiin
 • Vieritä alas ja napsauta avataksesi Pitkälle kehittynyt
 • Siirry Sisältöasetukset -kohdan alla Yksityisyys ja turvallisuus jakso
 • Siirry sijaintiin ja kytke päälle Kysy ennen käyttöä (suositus)

merkintä: Sisältöasetukset-ikkunassa voit asettaa muita ominaisuuksia, kuten kamera, mikrofoni, ilmoitukset jne., “Kysy ennen käyttöä”..

Estä Chromen sijainnin seuranta Androidilla

 • Avaa Android-laite ja mene asetukset
 • Napauta ja avaa Sijainti (tai siirry kohtaan Yhteys Samsungin laitteella)
 • hana Kromi
 • hana käyttöoikeudet ja kytke pois päältä Sijainti

Sammuta sijainnin seuranta Chromessa iPhonessa

 • hana asetukset kotinäytölläsi
 • Vieritä alas löytääksesi ja mene kohtaan Kromi
 • Alla Kromi asetukset, napauta Sijainti
 • Aseta sijainti-asetukseksi Ei milloinkaan
 • Kun olet valmis, iPhonen Chrome-selain ei seuraa sijaintiasi

VPN on täydellinen työkalu sijainnin nimeämiseen

Jos uskot, että sijaintiseurannan poistaminen käytöstä Chrome-selaimessa pitäisi sinut poissa tutusta, et voi olla erehtymättä. Loppujen lopuksi saatat joutua käyttämään Chromen GPS: ää jossain vaiheessa.

Paras tapa piilottaa sijaintisi tai huijata sitä on määrittämällä VPN.

PureVPN omistaa laajan IP-osoitteiden joukon, jotka ovat peräisin eri paikoista. Tällä hetkellä saat yli 300 000 anonyymiä IP-osoitteita yli 180 sijainnista, kuten Saksa, Yhdysvallat, Iso-Britannia, Kanada, Brasilia ja muut. Huijaamalla todellista sijaintiasi nimettömällä IP: llä, voit olla varma, että kukaan ei seuraa sinua millään tavalla ja vaikka joku olisi, he ovat villin hanhen jahtaamassa..

Nimettömyys syrjään, voit myös suojata tärkeät tietosi hakkerointiyrityksiltä, ​​valvonnalta tai vakoilulta 256-bittisellä salauksella, joka on sama tekniikka, jota sotilas- ja muut valtion virastot käyttävät..

Joten suojaa nimettömyys tänään salaamalla liikenteesi ja huijaamalla sijaintiasi PureVPN: llä.

Haluatko saada takaisin yksityisyyttäsi verkossa? Haluat ehkä tarkistaa alla olevat oppaat:

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me