Kuinka poistaa sähketili


Kuinka poistaa sähketili

Huolimatta siitä, kuinka mahtava ja turvallinen sovellus väittää olevansa, et voi vain miellyttää kaikkia. Ihmiset ovat erilaisia ​​ja usein erilaiset mieltymykset. Suurin osa ihmisistä kokeilee jatkuvasti erilaisia ​​sovelluksia, kunnes löytää heille parhaiten sopivan sovelluksen. Toisin kuin muut sovellukset, joiden avulla käyttäjät voivat deaktivoida tilinsä muutamalla napsautuksella, Telegramin tilin deaktivointiprosessi on melko työläs ja monimutkainen. Toisin kuin muut kilpailevat sovellukset, et voi poistaa Telegram-tiliäsi suoraan poistamalla sen iOS- tai Android-sovellus.


Jotta voit poistaa Telegram-tilisi käytöstä, sinun on kirjauduttava sisään työpöydällä tai mobiiliselaimella. Lisäksi on joitain asioita, jotka sinun tulisi tietää ennen Telegram-tilin poistamista. Telegramin käytännön mukaan et voi käyttää palvelua useita päiviä, kun olet valinnut tilin deaktivoinnin. Siksi, jos haluat tulla taas Telegramin käyttäjäksi, saatat joutua odottamaan useita päiviä kirjautuaksesi uudestaan.

img

Sisällysluettelo

Miksi haluat ehkä poistaa sähketilisi

Telegram on vuosien varrella kokenut useita tietoturvaongelmia. Telegramin on tiedetty levittävän haittaohjelmia Windows-tietokoneisiin kyberrikoksista tietovirheisiin.

On ymmärrettävää, että kuultuaan tietorikkomuksista ja vuodoista päivittäin, haluat poistaa Telegram-tilisi. Tässä on joitain syitä, miksi haluat poistaa sovelluksen:

 1. Vuonna 2017 Telegram kärsi laajamittaisista tietoturvaloukkauksista, joissa hakkerit onnistuivat levittämään haittaohjelmia Windows-tietokoneisiin Telegramin kautta. Sovelluksen tiedetään myös vuotavan käyttäjiensä metatiedot.
 2. Osallistujana sinulla on vähemmän hallintaa keskusteluistasi. Koska kuka tahansa ryhmän jäsenistä voi poistaa toistensa viestit, se voi aiheuttaa sekaannusta ja manipulointia.
 3. Telegram on käyttänyt MTProto-nimistä suojausprotokollaa, jonka turvallisuus ja luotettavuus ovat edelleen epävarmoja. Teollisuuden salakirjoittajat ovat hylänneet protokollan, koska se ei ole riittävän turvallinen.

Menetelmät sähketilin poistamiseksi

Koska tapasimme monia ihmisiä, jotka kysyivät sähköpostiviestin poistamisesta verkossa, päätimme laatia kattavan oppaan helpottamaan sitä tarvitsevia ihmisiä. Voit poistaa Telegram-tilisi kahdella tapaa: itsetuhoaminen ja manuaalinen deaktivointi. Selvitämme nyt molemmat prosessit yksityiskohtaisesti.

Itsensä tuhoamismenetelmä sähköpostiviestin poistamiseksi

Kuten aiemmin totesimme, Telegram on yksityisyyden suoja ja turvallisuusharrastajan ystävä. Tästä syystä Telegramilla on sisäänrakennettu itsensä tuhoaminen. Jos sähkeohjelman käyttäjä pysyy passiivisena tietyn ajanjakson ajan, sovellus on suunniteltu tuhoamaan itse. Tämä ominaisuus ei poista vain Telegram-tiliäsi, vaan myös aiemmat keskustelut ja siirretyt tiedostot.

Sovellus tuhoaa itsensä, jos käyttäjä on pysynyt passiivisena kuuden kuukauden ajan, tämä on oletuksena sovelluksen itsetuhoajastin. Valitettavasti käyttäjä ei voi poistaa tätä ominaisuutta käytöstä, mutta voit pidentää tai lyhentää itsetuhoajan aikaa. Itsetuhoajastin voidaan asettaa yhdestä kuukaudesta vuoteen. Noudata alla annettuja vaiheita itsetuhoajastimen muuttamiseksi:

 1. Pääsy ‘asetukset’ Telegram-sovelluksesta.
 2. Mene ‘Yksityisyys ja turvallisuus’ kieleke.
  Kuinka poistaa sähketili
 3. Alla ‘Yksityisyys ja turvallisuus’ vaihtoehtoja, etsi ‘Poista minun tilini’.
  Kuinka poistaa sähketili
 4. Aseta itsetuhoajastimeen 1 kuukausi ja sinulla on hyvä mennä.
  Kuinka poistaa sähketili

Manuaalinen poistaminen työpöydällä tai mobiiliselaimella

Kuten aiemmin keskusteltiin, Telegram ei salli käyttäjiensä deaktivoida tai poistaa tiliään sovelluksesta. Joten, jos haluat poistaa Telegram-tilisi heti, sinun on poistettava se itse manuaalisesti työpöydällä tai mobiiliselaimella. Noudata alla olevia ohjeita poistaaksesi Telegram-tilisi:

 1. Pääsy Siirtosivun deaktivointisivu työpöydältä tai mobiiliselaimesta.
 2. Sinua pyydetään kirjautumistiedot. Ole kiltti kirjoita numero olet kirjautunut sisään ja paina seuraavaksi.
  poista sähketili

 3. Kun olet kirjoittanut vaaditut tiedot ja jatkanut, saat a vahvistuskoodi Telegram-sovelluksessasi.
 4. Kirjoita vahvistuskoodivälilehdessä sovellukseen vastaanotettu koodi ja paina Kirjaudu sisään.
 5. Kenttä ilmoittaa ‘miksi lähdet?’ on valinnainen. Voit joko antaa palautetta tai ohittaa.
  poista sähketili
 6. Heti kun painat Valmis, viesti tulee näkyviin – kysyy, oletko varma päätöksestäsi. Viestissä näkyy myös varoitus, jonka mukaan et enää voisi käyttää Telegramia useita päiviä, kun olet valinnut deaktivoinnin. Napsauta “Kyllä, poista tilini” ja jatka.
  poista sähketili

Tili on poistettu onnistuneesti

Onnittelut! Olet poistanut Telegram-tilisi onnistuneesti. Kuten aiemmin keskusteltiin, et voi käyttää tai kirjautua Telegramiin useita päiviä, kun olet poistanut tilisi. Joten, jos haluat vain pitää tauon sovelluksesta, suosittelemme säätämään itsensä tuhoamisaikaa ja pysymään vain passiivisena toistaiseksi mieluummin manuaalisen deaktivoinnin valitsemiseksi. Jos olet kuitenkin päättänyt, jatka edellä mainittua prosessia poistaaksesi Telegram-tilisi lopullisesti.

Haluatko saada takaisin yksityisyyttäsi verkossa? Haluat ehkä tarkistaa alla olevat oppaat:

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map