Kuinka poistaa Google Voice -historiasi


Kuinka poistaa Google Voice -historiasi

Google tunnetaan tuottavan innovatiivisia sovelluksia, jotka tarjoavat käyttäjälle maksimaalisen mukavuuden. Tällaiset sovellukset on integroitu tehokkaaseen AI: hen, joka tekee monista päivittäisistä tehtävistämme entistä helpompaa ja kätevämpää. Näiden sovellusten johtava nimi on tehokas Google-avustaja, joka on kuunnellut ja täyttänyt käskymme ilman, että meidän tarvitse koskettaa älypuhelimiamme.

Vaikka nämä ominaisuudet saattavat olla loistavia, niiden käytöstä on valtavia kustannuksia. Näyttää siltä, ​​että näyttää siltä, ​​että nämä sovellukset ja palvelut ovat ilmaisia, mutta selkämme takana Google on käyttänyt näiden sovellusten kautta keräämiä tietoja hyödykseen.

Kuinka poistaa google-äänihistorian bannerikuvake

Mitä Google voi tehdä puhehistoriaasi?

“Jos et osta tuotetta, niin olet tuote.”

Nykyajan digitaaliaikana tämä lausunto koskee kaikkia henkilöitä, jotka käyttävät palvelua ilmaiseksi. Riippumatta siitä, mitä palvelua käytät, ellei siitä aiheudu kustannuksia, tämä tarkoittaa, että yritys saattaa käyttää jotakin muuta mallia ansaitaksesi rahaa sinusta. Ja Googlella on ehdottomasti muita tapoja ansaita rahaa yksityisistä tiedoista.

Google on hakumainontayritys. Olet varmasti huomannut Google-mainoksia Android-laitteellasi käyttämiesi sovellusten ilmaisissa versioissa. Mainoksia ilmestyy myös aina, kun etsit mitään Googlesta. Ansaitaksesi enemmän rahaa näiden mainosten kautta, Google riippuu kaikista tarjoamista tiedoista ja luo niitä räätälöityjen mainosten luomiseen, jotka houkuttelevat sinua ostamaan mainostettua tuotetta.

Jos käy läpi Googlen ehdot, jotka koskevat kaikkia sen ilmaisia ​​palveluita, siinä todetaan selvästi, että tekniikan jättilällä on oikeus “isännöidä, tallentaa, jäljentää, muokata, luoda johdannaisteoksia, kommunikoida, julkaista, julkisesti esiintyä, julkisesti näyttää ja jakaa ”kaikki sovelluksiinsa tallennetut tiedot. Tämä sisältää tiedot, jotka lisäät Google Voice History -sovellukseen.

Miksi haluat poistaa Google Voice -historian?

Google Voice Search tai vain Google Voice, kuten siihen yleisimmin viitataan, on hämmästyttävä sovellus, joka kuuntelee komentojasi ja suorittaa ne ilman, että sinun tarvitse edes kosketa laitettasi. Se toimii Google Assistantin ja muiden sovellusten kautta. Löydät Google Voice -ominaisuuksia myös Google Translate -sovelluksesta, jonka avulla voit kääntää suullisesti puhutut kielet tien päällä.

Kuten kaikki tietosi, Google kuitenkin tallentaa ja käyttää puhehistoriaasi myös mainostarkoituksiin. Kuvittele jokainen käskysi, jonka käsittelee jättiläinen kone, joka yrittää oppia ja matkia ihmisen käyttäytymistä. Päivittäiset tottumuksesi analysoidaan näiden ääniviestien avulla ja lisätään omaan profiilisi, jonka Google on luonut ja hallinnoinut.

Pahempaa asiaa Google Voice Historiassa on se, että se voi äänittää äänemme ilman, että edes tiedämme siitä. Komento “Ok Google” avaa yleensä Google Assistant -sovelluksen. Google voi monta kertaa ymmärtää väärin mitä olet sanonut “Ok Google” -komennona, ja se kuuntelee keskusteluasi vähintään seuraavan 10 sekunnin ajan. Nämä keskustelut voivat sisältää mitä tahansa, ja et todellakaan haluaisi, että muukalainen kuuntelee sitä ja lisää kerätyt tiedot profiiliisi..

Jos haluat henkilökohtaisen elämäsi pysyvän henkilökohtaisena, olisi parempi, jos poistat Google Voice -historian kokonaan laitteeltasi!

Kuinka poistaa äänihistoria Google-toimintapaneelista

Google Voice -historiasi voi poistaa tililtäsi eri tavoin. Se riippuu laitteesta, jota käytät sen poistamiseen. Seuraavat menetelmät auttavat sinua poistamaan Google Voice -historian laitteeltasi:

Vaihe 1: Etsi Google-aktiviteettipaneeli äänihakuasi napsauttamalla tätä linkkiä, kun olet kirjautunut Google-tiliisi.

Vaihe 2: Avaa avattava valikko napsauttamalla kolmea pistettä hakupalkin oikeassa päässä.

Vaihe 3: Napsauta Poista nauhoituksia ja vahvista valinta.

Nämä vaiheet eivät riitä takaamaan äänihakujen kilpailevaa yksityisyyttä. Vaikka olet poistanut aiemmat tallenteesi, Google jatkaa uusien tallentamista, kunnes käsket sen lopettaa. Seuraavat vaiheet takaavat puhehistorian täydellisen yksityisyyden:

Vaihe 1: Palaa takaisin Google-toimintapaneeliin ja napsauta kolmea pistettä hakupalkin oikeassa päässä.

Vaihe 2: Napsauta “Activity Controls"

Vaihe 3: Paina “Ääni.” Vieressä olevaa kytkintä & Äänitoiminta ”estää Googlea keräämästä tallenteitasi.

Tietosuoja on tärkeä meille kaikille. Varmista, että pysyt turvallisena verkossa seuraamalla muita alla mainittuja oppaita.

Haluatko saada takaisin yksityisyyttäsi verkossa? Haluat ehkä tarkistaa alla olevat oppaat:

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me