Kuinka piilottaa selainhistorian Internet-palveluntarjoajalta


Kuinka piilottaa selainhistorian Internet-palveluntarjoajalta

Talutushihna on irrotettu Internet-palveluntarjoajilta, mikä antaa heille mahdollisuuden käyttää henkilötietojamme haluamallaan tavalla ja tehdä siitä suuria dollareita.

Obaman aikakauden FCC-säännöt on kumottu ja korvattu uudella yksityisyyden vastaisella lakiehdotuksella. Uuden lakiesityksen mukaan Internet-palveluntarjoajilla on nyt valtuudet tallentaa kaikki toiminnot, joita teemme verkossa tai käyttämissään sovelluksissa, ja myydä nämä tiedot korkeimman tarjouksen tehneelle.

Pahempaa on, että ei ole mitään keinoa tietää, kenelle he myyvät tiedot.

Kuinka piilottaa selaushistorian ISP: ltä

Mitä tämä tiedonkeruu tarkoittaa käyttäjille …

Ensinnäkin Internet-palveluntarjoajat voivat seurata jokaista käymäämme verkkosivua ja toimintaa kaikilla näillä verkkosivustoilla.

Jatkossa he myyvät henkilökohtaisia ​​tietoja markkinointiyrityksille tai muille kolmansien osapuolien organisaatioille.

Markkinointiyritykset purkaisivat tietomme, suorittaisivat siihen erilaisia ​​analyysejä ja käyttäisivät havaintoja saadakseen tietoa päivittäisestä elämästämme.

Esimerkiksi, jos etsimme kukkakimppukuvia, Internet-palveluntarjoajat näkevät kyseisen kyselyn kiinnostuksen kohteena ja näyttävät meille kiinnostavia mainoksia, kuten kimppukauppoihin, hääkimppuihin liittyviä mainoksia jne..

Siitä huolimatta, että kohdistettujen mainosten roskapostin saaminen on vain yksi osa huolenaihetta.

Toinen osa on, että emme voi olla täysin varmoja siitä, että Internet-palveluntarjoaja ei käytä henkilökohtaisia ​​tietojamme mihinkään muihin syihin kuin myydä niitä markkinointiyrityksille.

Joten mitä se tarkoittaa meille?

Emme voi enää pitää selainhistoriaa yksityisenä, joten emme voi pitää online-tietosuojaamme rikkomatta.

Vai voimmeko?

Mikä on ISP-seuranta?

ISP-seurannalla tarkoitetaan Internet-palveluntarjoajan toimintaa, joka kerää ja tallentaa tietoja online-toiminnoista ja yhteyksistä. Tiedätkö mitä se tarkoittaa? Internet-palveluntarjoajasi voi helposti seurata ja dokumentoida kaikkea selaimesi asetuksista hakuhistoriaasi.

Miksi Internet-palveluntarjoajasi seuraa sinua?

Internet-palveluntarjoajat tekevät niin useista syistä:

 • Voit myydä henkilökohtaisia ​​tietojasi

  Internet-palveluntarjoajasi voi hyötyä keräämistään tiedoista myymällä sen mainostajille, jotka tarjoavat korkeimman tarjouksen. Kun nämä yritykset yhdistävät nämä tiedot selaimesi ja ostamistapojen jo olemassa oleviin tietoihin, he löytävät älykkäämpiä, mutta häiritseviä tapoja kohdistaa sinulle.

  Vaikka tämä käytäntö saattaa kuulostaa erittäin laittomalta, totuus on, että se on täysin hyväksyttävä joissakin maissa. Edes maissa, joissa tämä ei välttämättä ole sallittua, mikään ei takaa, että Internet-palveluntarjoajat eivät leikkaa sopimuksia kulissien takana olevien mainostoimistojen kanssa.

 • Tietojen säilyttämistä koskevien lakien noudattaminen

  Monissa maissa ympäri maailmaa Internet-palveluntarjoajat vaaditaan laillisesti tallentamaan asiakkaiden Internet-tietoja määrätyn ajan. Tämä asetetaan sitten lainvalvontaviranomaisten saataville, kun ja milloin se tarvitaan tutkimusta varten.

  Tällä on tärkeä rooli terrorismin ja rikosten torjunnassa, mutta se myös estää väärinkäyttäjiä ja toimittajia pitämästä nimettömänään. Lisäksi on olemassa suuri mahdollisuus, että monia tavallisia kansalaisia ​​tutkitaan ilman ilmeistä syytä.

 • Seurata P2P-käyttöä

  Tiedostojen jakaminen on laitonta monissa osissa maailmaa, ja alueilla, joilla on tiukat tekijänoikeuslakit, Internet-palveluntarjoajien on valvottava käyttäjän yhteyksiä varmistaakseen, etteivätkö he osallistu torrentitoimintoihin. Jos olet joutunut lataamaan torrentteja, sinulle lähetetään tekijänoikeusrikkomusilmoitus, ja joudut siis joutumaan maksamaan valtavia sakkoja tai jopa viemään oikeuden!

 • Kaasun kaistanleveyden lisääminen

  Jotkut Internet-palveluntarjoajat luottavat käyttäjiensä yhteydetietoihin, jotta he voivat kuristaa kaistanleveyttä – mikä määritellään Internet-nopeuden tarkoitukselliseksi hidastumiseksi. He väittävät, että tämä tehdään verkon ruuhkien vähentämiseksi, mutta suurin osa Internet-palveluntarjoajista käyttää kaistanleveyden katkaisua vakuuttaaksesi käyttäjät päivittämään kalliimpaan tilaukseen tai maksamaan uudesta, kalliimmasta datasuunnitelmasta..

Miksi sinun pitäisi välittää?

No, vastaus ei voisi olla yksinkertaisempi – koska yksityisyys on vaarassa! Joku tarkkailee jatkuvasti kaikkea mitä teet Internetissä (vierailemasi verkkosivustot, käyttämäsi palvelut, lataamasi tiedostot jne.), Mikä vakavan yksityisyyden loukkaamisen lisäksi tuntuu myös melko outolta.

Sinua kohdennetaan myös makujesi ja kiinnostuksesi mukaan räätälöityjen mainosten kanssa. Jotkut ihmiset eivät välitä siitä, että heitä mainostetaan, mutta katsotaanpa sitä – eri tavat, joilla mainostajat seuraavat käyttäytymistäsi verkkosivustoilla, ovat vain vääriä!

Se ei kuitenkaan ole kaikki. Jos luotat torrentiaaliin saadaksesi tarvitsemasi tiedostot, saatat joutua lailliseen kuumaan veteen, ja jos vietät pitkiä tunteja suoratoistoa, lataamista tai pelaamista, saatat hyvinkin olla alttiina kaistanleveyden katkaisulle..

Mitä tietoja palveluntarjoajasi voi nähdä?

Koska Internet-palveluntarjoajat määrittävät laitteellesi IP-osoitteen ja tietävät mihin IP-osoitteisiin olet yhteydessä, he näkevät käytännössä kaiken, mitä teet Internetissä. Tämän tekeminen on kuitenkin Internet-palveluntarjoajallesi vielä helpompaa, jos käyttämäsi verkkosivustot käyttävät HTTP: tä eikä HTTPS: ää – joka salaa sinun ja sivuston välillä lähetetyt tiedot.

Internet-palveluntarjoajasi näkee seuraavat asiat:

 • Matkapuhelimesi maantieteellinen sijainti
 • Hakuhistoriasi
 • Salausvaluuttakauppasi
 • Selaushistoriasi
 • Salaamaton viestintä
 • Salasanasi (kun kirjoitat salaamattomille verkkosivustoille)
 • Latauksesi

Kuinka estää Internet-palveluntarjoajasi seuraamasta sinua?

Nyt kun tiedät palveluntarjoajasi tarkkailevan, saatat miettiä, kuinka rajoittaa, ellei hävittää, heidän kykyään seurata sinua. Realistisesti ottaen emme voi taistella Internet-palveluntarjoajien kanssa tai pyytää heitä käyttämättä henkilökohtaisia ​​tietojamme hyötyjen saamiseksi. Voimme kuitenkin piilottaa selainhistoriamme Internet-palveluntarjoajilta ja tehdä online-toiminnoistamme täysin nimettömiä.

Onneksi on olemassa joitain tapoja, joilla voimme mennä tähän.

 • Käytä Tor

  Jos haluat piilottaa selaushistorian Internet-palveluntarjoajilta, voit aloittaa Torilla. Vaikka Tor ei ole 100-prosenttisesti viallinen, se on silti hyvä vaihtoehto.

  Tor on selainasiakas, jonka avulla voit pitää verkkohakuhistoriasi nimettömänä ahneiden Internet-palveluntarjoajien uteliailta. Se tarjoaa salatun selauskokemuksen, jonka avulla voit piilottaa selaustehtäväsi seuraamiselta tai seuraamiselta kolmansien osapuolten toimesta..

  Tor ei kuitenkaan riitä salaamaan muuta kuin selainta. Esimerkiksi Tor ei voi estää Internet-palveluntarjoajia seuraamasta henkilökohtaisia ​​tietoja, jotka on poistettu lataamistamme ja käyttämistämme sovelluksista.

  Samoin Tor ei voi suojata kodien IoT-laitteita (esineiden Internet).

  Lisäksi jotkut Internet-palveluntarjoajat eivät ehkä edes salli Tor-asiakkaita. Ne voivat jopa kieltää Internet-yhteyden, jos liikenteen todetaan suuntautuneen Torista.

 • Käytä HTTPS-selainlaajennusta

  Toinen käyttökelpoinen vaihtoehto, jolla voit piilottaa selaimen historian Internet-palveluntarjoajilta, on HTTPS-selaimen laajennus. Se on loistava työkalu estää selaimesi vuotamasta mitä tahansa verkkosivustolla tekemääsi toimintaa.

  HTTPS-laajennuksen tehtävänä on salata kaikki vierailemasi verkkosivustot. Internet-palveluntarjoajasi tietysti tietää vierailemistasi verkkosivustoista, mutta he eivät koskaan tiedä toimintaa, jota sinä suoritat.

  Oletetaan esimerkiksi, että vierailet suoratoistosivustolla. Internet-palveluntarjoaja voi seurata, että käyttäjä on käynyt suoratoistosivustolla, mutta se ei voi seurata, mitä videoita on katsottu tai hakulausekkeita on käytetty.

 • Käytä virtuaalista yksityistä verkkoa (VPN)

  VPN: n käyttö on kuin Internet-salauksen asettaminen steroideille.

  Virtuaalisen yksityisen verkon avulla voit piilottaa selainhistorian Internet-palveluntarjoajilta, mutta myös piilottaa kaikki online-toiminnot hakkereilta, tietovarkauksilta, snooppereilta jne..

  VPN ei suojaa vain selainta, vaan itse tietokonetta, käyttämiäsi älypuhelimia, kannettavaa tietokonetta ja itse asiassa kodin Internet-laitteita..

  Kun tilaat VPN-palvelun, se salaa verkkoyhteyden, joka yhdistää jokaisen kodin laitteen Internetiin.

  VPN-verkkojen avulla voit käyttää tuntemattomia IP-osoitteita (Internet Protocol) Internet-sivujen selaamiseen. Käyttämällä eri maasta peräisin olevaa IP: tä huijaat Internet-palveluntarjoajasi ajattelemaan, että verkkosivustoon pääsee eri lähteestä tai alueelta, ei talostasi..

  Tämän lisäksi VPN salaa verkkoyhteytesi 256-bittisellä AES-salauksella. Sotilaslaatuisen salauksen avulla voit käyttää Internetiäsi täysin mielenrauhalla.

  VPN: n tarjoamalla korkeimmalla salausasteella voit tehdä verkkokaupoissa tai tehdä online-liiketoimia ilman mitään huolia.

PureVPN – luotettava VPN yksityisyyden suojaamiseksi!

Käytämme AES 256-bittistä salausta suojaamaan henkilökohtaisia ​​tietojasi kolmansilta osapuolilta, kuten Internet-palveluntarjoajilta, mainostajilta ja verkkorikollisilta. Tämän lisäksi todellinen IP-osoitteesi korvataan yhdellä 300 000+ ainutlaatuisesta IP: stä, mikä tekee mahdottomaksi online-toimintojen linkittämisen takaisin sinuun.

PureVPN kunnioittaa oikeuttasi yksityisyyteen ja noudattaa tiukkaa kirjautumattomuuskäytäntöä pitääksesi sinut mahdollisimman nimettömänä. Kaikille tärkeimmille alustoille on saatavana sovelluksia, ja runsas 31 päivän rahat takaisin -takuu varmistaa, että sijoituksesi pysyy suojassa.

Meillä vieressäsi saat myös rajoittamattoman pääsyn premium-ominaisuuksien sarjaan, kuten DNS-vuodonsuojaus, Internet Kill -kytkin, WebRTC-vuodonsuojaus jne., Jotka kaikki vievät online-yksityisyytesi aivan uudelle tasolle..

Vaadi yksityisyys takaisin

Lopullinen sana

Uusi laajakaistan yksityisyyslaki on vasta yksityisyyden vastaisen aikakauden alku. Jotta voimme paremmin selviytyä tällä aikakaudella, meidän on oltava aktiivisia suojaamaan yksityisyyttämme. Onneksi meillä on yllä olevia työkaluja, kuten VPN, pitääksemme kotiverkostomme turvassa ja perheemme yksityisyyden piilossa toivomattomilta silmiltä.

Haluatko saada takaisin yksityisyyttäsi verkossa? Haluat ehkä tarkistaa alla olevat oppaat:

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me