Kuinka piilottaa IP-osoite


Kuinka piilottaa IP-osoite

Oletko koskaan miettinyt, kuinka tietty verkkosivusto selvittää sijaintisi verkossa? Olet ehkä miettinyt, kuinka Facebook, Netflix tai mikä tahansa muu verkkopalvelu tuntee maasi, vaikka olet poistanut GPS-sijainnin asetuksista.


Syy, miksi sijaintisi on helppo havaita, on, että IP-osoitteesi on helposti havaittavissa mille tahansa Internet-sivustolle. Ja koska IP-osoitteesi voi paljastaa paljon tietoja sinusta, on sinulle aina hyödyllistä oppia peittämään IP-osoite.

Ennen kuin jatkamme tätä, sinun on ensin opittava, mikä IP-osoite on.

Kuinka piilottaa IP-osoite

Mikä on IP-osoite?

IP- tai Internet Protocol -osoite on ainutlaatuinen numerojono, jota käytetään usein tunnistamaan kaikki Internet-yhteyden muodostavat laitteet.

Jokaisella laitteellasi on yksilöivä IP-osoite. Tämä osoite toimii samalla tavalla kuin postitus. Jos esimerkiksi online-kyselysi on kirje, IP-osoitteesi toimii kirjekuoren palautusosoitteena. Jokainen tekemäsi kysely on kirjoittanut IP-osoitteesi siihen. Ja vastaus kyselyynsi lähetetään sitten tähän palautusosoitteeseen, joka on järjestelmäsi.

Laitteesi IP-osoitetta ei määritetä sattumanvaraisesti. Yleensä Internet-palveluntarjoaja tarjoaa sinulle sen. Tämä tarkoittaa, että IP-osoitteitasi voidaan käyttää todellisen fyysisen sijaintisi selvittämiseen.

Miksi minun on piilotettava IP-osoitteeni?

Saatat ihmetellä, miksi minun on piilotettava IP-osoitteeni. Syitä on monia, ja nämä liittyvät usein yksityisyyttäsi Webissä. Jotkut ihmiset haluavat pysyä erityisen varovaisina selatessasi verkkoa. Ja heillä on syytä olla. Tämä johtuu siitä, että useiden voimakkaiden yksiköiden tiedetään vakoilevan Internetissä olevia ihmisiä. Näihin kuuluvat voimakkaat valtion virastot, kuten NSA, CIA jne.

Jos et tiedä kuinka vakava tämä uhka on yksityisyydellesi, sinun on tarkistettava vain Edward Snowdenin lähettämät ilmoitukset liian kauan sitten. Hänen mukaansa toimistot käyttävät IP-osoitteesi tarkistaaksesi selaushistorian. Ja he eivät lopu siihen. Heidän on tiedetty myös hakkeroivan kameroita ja vakoilemassa ihmisiä jopa intiimimmin hetkenään.

Vaikka online-nimettömyys ei olisi sinua kiinnostava asia, meille on silti syitä oppia piilottamaan IP-tietoni verkossa. Toinen syy IP-peittämisen tai IP-haamutuksen tekniikoiden oppimiseen on pääsy streaming-kanaville verkossa.

Jos esimerkiksi haluat käyttää ja suoratoistaa Disney +: ta paikasta, jossa sitä ei ole saatavana, joudut peittämään alkuperäisen IP-osoitteesi ja käyttämään vääriä IP-osoitteita. Mutta miten voit tehdä sen? Se on helppoa!

Kuinka piilottaa IP-osoitteen?

Kuten edellä selitettiin, IP-osoitteesi piilottaminen on monissa tapauksissa välttämätöntä. Ja paras tapa piilottaa IP-osoitteesi on naamiointi. Tämä tarkoittaa, että pysyt piilossa ollessasi näkyvissä. Ja mikään web-yhteisö ei löydä todellista sijaintiasi tai henkilöllisyyttäsi.

IP-osoitteesi voi piilottaa monella tapaa. Jotkut näistä mainitaan alla:

Kuinka piilottaa IP VPN: llä?

Helpoin tapa käyttää naamiointia IP-osoitteesi päälle on käyttää VPN: tä. VPN: n käytöllä on monia etuja. Se ei tarjoa vain nimettömyyttä verkossa; Sen avulla voit myös muuttaa IP-osoitteen toiseen sijaintiin ja käyttää suosikkikanaviasi helposti.

VPN on pohjimmiltaan palvelinten verkko, johon pääsee VPN-asiakassovelluksen kautta. Nämä palvelimet ovat yleensä hajallaan eri maissa. Ja heillä on yksi päätoiminto, joka auttaa sinua muuttamaan IP-osoitteesi.

Aina kun muodostat yhteyden VPN-palvelimeen, IP-osoitteesi on kyseisen palvelimen IP-osoitteen muoto. Tämä muuttaa myös IP-sijaintiasi, ja voit teeskennellä olevansa vierailija maasta, vaikka asutkin tuhansien mailien päässä.

VPN: t ovat eri muodoissa. Parhaat VPN-palvelut ovat premium-palveluita. Näitä ovat muun muassa PureVPN-tykkääjät. Nämä VPN-palvelut tarjoavat pääsyn suurimpiin palvelinverkkoihin, ja ne tarjoavat käyttäjilleen myös parhaat suojaus- ja yksityisyysominaisuudet.

Esimerkiksi PureVPN tarjoaa pääsyn yli 2000 palvelimeen 140 maassa. Se tarjoaa pääsyn 300 000+ IP-osoitteeseen, joihin voit vaihtaa. Se tarjoaa myös päästä päähän -salauksen online-viestinnän suojaamiseksi. Lisäksi voit käyttää suosikkikanaviasi, mukaan lukien Netflix US ja Disney +, mistä tahansa.

Yhdistäminen PureVPN-tyyppiseen palveluun on turvallisin ja helpoin tapa piilottaa IP-osoitteeni.

Torin käyttäminen IP-osoitteen poistumiseen

Tor on toinen työkalu, joka auttaa sinua piilottamaan IP-osoitteen. Se on myös vanhin tapa peittää IP-osoite. 2000-luvun alkupuolella Tor keksi tavan pitää sinut piilossa verkossa.

Pohjimmiltaan Tor on kuin selain, joka voi hyökätä IP-osoitteesi eri paikkoihin. Online-liikenteesi kulkee eri palvelimien kautta ympäri maailmaa. Tämä pitää sen piilossa verkossa.

Torin käytössä on kuitenkin joitain ongelmia. Yhden suhteen se on hidasta. IP-osoitteesi on läpäistävä eri palvelimien läpi, mikä vähentää nopeutta. Toinen syy Torin käyttämättä jättämiseen on se, että valvontaelimet ovat jo useaan otteeseen vaarantaneet sen. On ollut tapauksia, joissa viattomia tutkittiin, koska he näyttivät epäilyttäviltä käyttäessään Toria.

Välityspalvelin IP-salausta varten

Välityspalvelimen käyttö on toinen tapa piilottaa IP-osoitteeni. Se on yksinkertaisin vaihtoehto, jolla voit piilottaa IP-osoitteesi. Välityspalvelin on kuitenkin hiukan liian yksinkertainen, ja VPN-palvelun käytöstä puuttuu usein täydellisyyttä. Niiden tiedetään vuotavan IP-osoitteitasi. Ja heiltä puuttuu monia tärkeitä suojausominaisuuksia, joita tarvitaan IP: n piilottamiseksi.

Miksi piilota IP-osoitteesi PureVPN: llä??

IP-osoitteesi voidaan piilottaa monella tapaa. Paras tapa piilottaa IP-osoitteesi on käyttää PureVPN: tä. PureVPN: n avulla voit käyttää ja käyttää yli 300 000 IP-osoitetta 140 maasta. Voit nauttia parhaasta mahdollisesta tietoturvasta ja nimettömyydestä. Samalla voit myös käyttää ja suoratoistaa suosikkisi suoratoistokanaviasi mistä tahansa!

Lisätietoja IP-osoitteista

 • Mikä on minun ip
 • Kuinka piilottaa IP-osoite
 • Anonyymi IP
 • Oletusyhdyskäytävä
 • Reitittimen IP-osoite
 • Netgear Router IP
 • Porttinumero
 • Mikä on yksityinen IP-osoite
 • Mikä on IPv6-osoite
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map