Kuinka muuttaa Netflix-aluetta mistä tahansa maasta


Kuinka muuttaa Netflix-aluetta mistä tahansa maasta

Julkaistu: 24. maaliskuuta 2020

Paras tapa muuttaa Netflix-alueita ja käyttää enemmän kirjastoja on käyttää VPN: tä. PureVPN: n avulla voit helposti muodostaa yhteyden minkä tahansa maan palvelimeen ja katsella suosikki TV-ohjelmasi. PureVPN tarjoaa 7-päivän kokeiluja vain 0,99 dollarilla, jotta voit avata Netflix-alueet ja välttää stressiä lukituksen aikana.

Kuinka muuttaa Netflix-aluetta

Netflix on tehnyt takaisin tuottaakseen upeita alkuperäisiä ja elokuvia enemmän kuin koskaan. Loppujen lopuksi sillä on nyt enemmän kilpailua vastustaakseen samalla katsojia uskollisina sen palveluille.

Turhautuminen kuitenkin tapahtuu, kun et löydä kirjastostasi räpytysvärähtelyä, jota yksi Yhdysvaltain ystävistäsi on suositellut sinulle. Ohit koko luettelon, mutta silti et näe muuta kuin sisältöä, jota olet katsellut tusina kertaa.

Tuntuuko sydämestäsi? Sinun ei tarvitse!

Voit nopeasti muuttaa Netflix-aluetta ja katsella tuhansia uusia elokuvia, TV-ohjelmia, docu-sarjoja ja muuta sisältöä.

Tarvitset vain VPN: n.

Kuinka muuttaa Netflix-alue mille tahansa maalle mistä tahansa

Virtuaali yksityinen verkko on juuri mitä tarvitset muuttaaksesi nykyistä Netflix-aluetta ja katsellaksesi muiden alueiden, kuten Yhdysvaltojen, sisältöä..

Netflix luottaa sijoittajiinsa ja tuottajiinsä päättäessään, mitä sisältöä tai kirjastoa näytetään alueelliselle yleisölle. Koska sen on noudatettava lähetyslisenssejä ja käytäntöjä, se ei voi vain lähettää mitään sisältöä mihinkään maahan.

Siksi Netflix seuraa jokaista saapuvaa IP: tä erilaisten käytäntöjen avulla ja asettaa alueellisia rajoituksia.

Koska IP on ongelman lähde, voit saada ongelman poistumaan hetkessä VPN: n avulla. Kun olet VPN-yhteyden takana, voit huijata tai muuttaa IP-osoitteen mille tahansa alueelle.

Viime kädessä voit käyttää ja katsella haluamasi alueen sisältöä mistä tahansa. Näin voit muuttaa Netflix-alueesi mille tahansa maalle, jossa on PureVPN:

 • Valitse haluamasi PureVPN-suunnitelma ja tilaa
 • Lataa laitteellesi haluamasi sovellus ja asenna
 • Käynnistä sovellus käyttämällä käyttöoikeustietoja
 • Siirry Suositut verkkosivustot -välilehteen
 • Selaa löytääksesi Netflix USA
 • Yhdistä ja muuta Netflix-alue Yhdysvaltoihin hetkessä

Onko Netflix saatavana muissa maissa?

Kyllä, suoratoistopalvelu on saatavana monissa maissa. Itse asiassa sitä on saatavana yli 180 alueella ympäri maailmaa. Se on ehkä yksi harvoista harvoista suoratoistopalveluista, joilla on niin suuri kattavuus.

Mutta saatat kohdata joitakin haittoja, jos matkustat toiseen sijaintiin tai muutat. Esimerkiksi ulkomaille matkustessasi et ehkä pääse Netflixin MINUN LISTA -ominaisuuteen.

Sinun on myös muokattava vanhempainohjauksen asetuksia uudelleen.

Jos muutat ja suunnittelet tilaamasi suoratoistopalvelun uudesta sijainnistasi, joudut joutumaan valuuttaeroista johtuvaan hintaerotteluun..

Lisäksi streaming-jättiläinen on jakanut sisällön kyseisten alueiden lähetyslisenssien mukaan. Esimerkiksi Kanadan alueella on pääsy noin 55%: iin Netflixin alkuperäisestä kirjastosta.

Samoin, jos matkustat Australiaan tai muutat Australiaan, saat pääsyn vain 35 prosenttiin televisio-ohjelmista ja elokuvista. Samoin jokaisella alueella on jonkin verran rajoitettu pääsy Netflixin koko luetteloon paitsi Yhdysvallat.

Siksi sinun on ehkä vaihdettava Netflix-aluetta, jos haluat käyttää tuhansia enemmän sisältöä nykyisellä tilauksellasi.

Miksi useimmat käyttäjät vaihtavat Netflix-alueen Yhdysvaltoihin

Kuten aiemmin mainittiin, Yhdysvaltain kirjastossa on täydellinen sisältöluettelo, jonka Netflix omistaa tällä hetkellä. Tästä syystä melkein jokainen Netflix-katsoja muissa maissa haluaa käyttää Yhdysvaltain Netflix-kirjastoa.

Lisäksi Yhdysvaltain kirjasto tarjoaa valtavan luettelon uskomattomista televisio-ohjelmista ja elokuvista, jotka ovat yksinomaan tällä alueella. Et esimerkiksi löydä seuraavia nimikkeitä muista Netflixin alueellisista kirjastoista, kuten Tremors 5, The Secret Life of Pets 2, Bird Brain, Killer Hurricanes, Sin City ja The Rounders..

Jos olet kiinnostunut tutkimaan ulkomaisten studioiden sisältöä, voit myös tehdä sen tilaamalla VPN: n, joka tarjoaa pääsyn Netflixin useille alueille. (Lisää siitä eteenpäin)

Kuinka muuttaa Netflix-alueita suosituilla laitteilla

Jos kyseessä on Android, Windows, iOS tai Mac, VPN: n määrittäminen ja Netflix-alueen muuttaminen on helppoa. Kuten aiemmin mainittiin, sinun on vain määritettävä PureVPN-sovellus ja tarkistava Suosittu verkkosivusto -välilehti vaihtaaksesi Netflix-maasi.

Mutta et voi odottaa samaa laitteille, jotka eivät ole yhteensopivia VPN: n kanssa. Mutta älä huoli. Siellä on helppo kiertotapa, jonka avulla voit muuttaa Netflix-aluetta haluamallasi laitteella.

Tässä on seuraavat vaiheet, jotka sinun on tehtävä muuttaaksesi Netflix-aluetta PS4: ssä, Xbox Onessa, Samsung Smart TV: ssä ja LG Smart TV: ssä:

 • Asenna PureVPN haluamaasi reitittimeen
 • Kytke pelikonsoli tai Smart TV VPN-yhteensopivaan reitittimeen
 • Käytä mitä tahansa seuraavista palvelimista yhdistääksesi omistettuun Netflix USA -palvelimeemme:
 • abc1.ptoserver.com tai abcgo.pointtoserver.com tai netflix-us.pointtoserver.com
 • Käytä ja katsele Netflixiä haluamillasi laitteilla

Usein Kysytyt Kysymykset

Ovat ilmaiset VPN: t, jotka soveltuvat Netflix-alueen muuttamiseen mihin tahansa maahan?

Ilmaiset VPN-palvelut ovat usein VPN-käyttäjien ensimmäinen valinta. Loppujen lopuksi, kuka ei halua ilmaistarjousta? Ilmaisuudesta riippumatta ilmaiset palvelut eivät ole lainkaan yhtä luotettavia verrattuna maksettuihin palveluihin.

Ensinnäkin ilmainen palvelu voi auttaa sinua muuttamaan Netflix-aluetta tänään, mutta et voi koskaan olla varma huomisesta. Netflix on melko tiukka VPN-palveluiden tarkkailun ja IP-poolin kieltämisen suhteen.

Koska ilmaisilla palveluilla ei ole hyvää infrastruktuuria ja valtava IP-allas, ne eivät voi koskaan toipua kieltoista. Lisäksi ilmaisilla palveluilla on taipumus myös Netflix-välityspalvelimen virheongelmiin, jotka maksetut VPN: t voivat helposti korjata.

On toinen syy siihen, että et ehkä halua valita mitään ilmaisia ​​VPN-palveluita ollenkaan, ja se on tietojen kirjaamiseen liittyviä ongelmia. Ilmaiset palvelut tallentavat käyttäjien tietoja ja myyvät niitä kolmansille osapuolille, kuten mainostajille.

Jokaisen looginen valinta on valita premium-VPN-palvelu, kuten PureVPN, ja saada saumaton pääsy Netflix USA: n ja muihin kirjastoihin ympäri vuoden..

Minkä maiden Netflix-versiot ovat saatavilla PureVPN: ssä?

PureVPN tarjoaa pääsyn jopa seitsemään Netflix-kirjastoon, joita katsojat voivat käyttää mistä päin maailmaa tahansa. Sovelluksemme avulla voit käyttää Netflixiä Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Australiassa, Kanadassa, Japanissa, Ranskassa ja Saksassa.

Voit helposti käyttää laitteesi Netflixin alueellisia kirjastoja sovelluksiemme kautta. Ja jos käytät jotain laitetta, kuten pelikonsolia, johon sinun on ensin asennettava VPN reitittimellesi, voit vaihtaa Netflix-alueen tässä mainittujen maiden palvelimien kanssa:

Netflix USA: lle:

abc1.ptoserver.com

abcgo.pointtoserver.com

netflix-us.pointtoserver.com

Netflix Australia:

streaming-au-tcp2.ptoserver.com

streaming-au-udp2.ptoserver.com

Netflix Canada:

ca2-ovpn-tcp.pointtoserver.com

ca2-ovpn-udp.pointtoserver.com

Netflix Saksa:

streaming-de-tcp2.ptoserver.com

streaming-de-udp2.ptoserver.com

Netflix Japanille:

jp2-ovpn.pointtoserver.com

Netflix France:

streaming-fr-tcp2.ptoserver.com

streaming-fr-udp2.ptoserver.com

Miksi Netflix on parempi muissa maissa??

Yhdysvallat ei ole ainoa kirjasto, jossa voit katsella upeita televisio-ohjelmia ja elokuvia. Itse asiassa myös ulkomaiset opinnot ovat keskittymässä tarjoamalla hienoa sisältöä.

Voit lisätä lisää binge-tarkkailulistallesi pääsemällä ulkomaiseen Netflix-sisältöön, jota ei ole saatavilla alueellasi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me