Kuinka lisätä tekstityksiä Kodiin vuonna 2020


Kuinka lisätä tekstityksiä Kodiin vuonna 2020

Julkaistu: 3. heinäkuuta 2019


Tässä oppaassa opit lisäämään tekstityksiä Kodiin OpenSubtitles- ja Subscene-ohjelmilla. Nämä Kodi-lisäosat sopivat parhaiten niille, jotka haluavat suoratoistaa elokuvia tekstityksellä ja käyttävät yhteensopivia laitteita. Voit myös käyttää PureVPN: tä vain 0,99 dollarilla nauttiaksesi suoratoistokanavista Kodissa vaivatta.

Joillakin Kodin videolisäosilla on automaattiset tekstityksen hakuominaisuudet, mutta ne eivät toimi kaikkien videoiden kanssa. Joskus joudut laittamaan vähän ylimääräistä jalkatyötä saadaksesi paremman hallinnan valinnoista ja saadaksesi oikeat tekstitykset videollesi.

Miksi tarvitset Kodi-tekstityksiä?

Kodi-tekstitykset ovat välttämättömiä, varsinkin kun suoratoistat videosisältöä vieraalla kielellä. Oletetaan, että et ole englannin kielen äidinkielenään puhuja; voi olla vaikea päästä spontaanisti kiinni vuoropuheluihin. Tekstityksen lisääminen voi siis varmistaa, että kulutat koko sisällön menettämättä sekuntia. Tekstitys on hyödyllinen myös silloin, kun äänenlaatu ei ole huono tai kun joudut vähentämään äänenvoimakkuutta tuskin äänenvoimakkuudelle.

Kuinka lisätä tekstityksiä Kodissa OpenSubtitles-sovelluksen avulla

Open subtitles on todellakin paras palvelu tähän tarkoitukseen. Palvelulla on tekstitys saatavana melkein kaikille elokuviin ja televisio-ohjelmiin, jotka on julkaistu tähän mennessä monilla kielillä. Näin voit lisätä tekstityksiä Kodiin OpenSubtitles-sovelluksen avulla.

Vaihe 1: Siirry OpenSubtitiles-ohjelmaan ja rekisteröi ilmainen tili.

Napsauta “rekisteröi” sivun yläosassa ja seuraa ohjeita luodaksesi uusi tunnus ja salasana. Prosessi voi kestää enemmän kuin muutama vaihe, joten ole kärsivällinen.

Vaihe 2: Napsauta rataskuvaketta näytön vasemmasta yläkulmasta ja avaa “järjestelmä”.

Vaihe 3: Valitse Lisäosat

Vaihe 4; Valitse Asenna arkistosta

Vaihe 5: Valitse luettelosta ‘Kodi Add-on repository’.

Tämä on virallinen repo, joka tulee oletuksena Kodin kanssa.
Huomaa: Siirry vaiheeseen 6, jos sinulla ei ole asennettuna vähintään yhtä säilytystilaa kuin Kodin sisäänrakennettu repo.

Vaihe 6: Valitse luettelosta ‘Tekstitykset’

Vaihe 7: Valitse nyt OpenSubtitles.org.

Vaihe 8: Napsauta asennuspainiketta

Vaihe 9: ‘OpenSubtitles.org’ näkyy näytön oikeassa yläkulmassa, kun asennus on valmis

Vaihe 10: Napsauta nyt OpenSubtitles.org ja napsauta sitten Määritä.

Vaihe 11: Kirjoita valintaikkunassa vaiheessa 1 luomasi käyttäjänimi ja salasana

Vaihe 12: Palaa takaisin Kodi-aloitusnäyttöön ja avaa asetukset.

Vaihe 13: Avaa ‘Player’

Vaihe 14: Siirry näytön vasempaan alakulmaan hammassymbolin viereen ja varmista, että ”Vakio” on valittu.

Vaihe 15: Siirry vasemmalla sivupalkissa kielelle valitsemalla oikealta Latauspalvelut-kohdasta Kielet ladataksesi tekstitykset. Useimmille käyttäjille oletuskieleksi asetetaan englanti. Voit valita useita kieliä luettelosta.

Vaihe 16: Määritä TV-ohjelmien tekstitys napsauttamalla TV-oletusarvojen oletuspalvelua

Vaihe 16: Valitse OpenSubtitles.org

Vaihe 17: Napsauta ‘oletus elokuvapalvelu’ ja toista sitten vaihe 16

Näin näytölläsi voisi näyttää, kun OpenSubtitles on asetettu Kodi-laitteelle. Voit nyt toistaa suosikkielokuvasi tai TV-ohjelmasi. Napsauta vain tekstityskuvaketta näytön oikeassa alakulmassa, ja OpenSubtitles hakee automaattisesti tekstitettävän sisällön tekstityksen.

Kuinka lisätä tekstityksiä Kodissa Subscenen avulla

Vaikka OpenSubtitles on parhaiten käytettävissä oleva tekstityspalvelu Kodille, sen pitkä asennus saattaa turhautua joillekin. Käyttäjät, jotka etsivät nopeaa korjausta, voivat valita Subscenen. Se ei ehkä tarjoa niin monta Kodi-tekstitystä kuin OpenSubtitles, mutta se voi palvelemaan tarkoitusta melko oikeudenmukaisesti. Parasta on, että se voidaan perustaa suoraan Kodi: lle rekisteröimättä tiliä. Tässä on nopea ja helppo tapa lisätä tekstityksiä Kodissa Subscenen avulla.

Vaihe 1: Siirry Kodi-aloitusnäyttöön ja napauta Asetukset-kuvaketta

Vaihe 2: Avaa ‘Player’

Vaihe 3: Siirry vasemmasta sivupalkista kieli ja valitse sitten Latauspalvelut-kieli ‘Tekstitysten lataamisen kielet’. Oletuskielenä olisi englanti, ja jos se on ensisijainen kieli, jätä tämä vaihtoehto olemaan.

Vaihe 4: Valitse nyt ‘TV-oletusarvopalvelu’.

Vaihe 5: Napsauta Lisää-vaihtoehtoa ja lataa subcene.com -tekstitys Kodille (jos et vielä ole).

Vaihe 6: Kun sinulla on se, napsauta “subscene.com” tehdäksesi siitä oletustekstityspalvelun Kodille

Vaihe 7: Valitse nyt oletuselokuvaelokuvapalvelu ja toista yllä oleva vaihe 6.
Nyt olet valmis, ja Subscene alkaa etsiä tekstityksiä oletuksena heti, kun otsikkoa toistetaan.
Huomaa, että voit käyttää myös Open subtitles -sovellusta, vaikka valitset Subscene Kodi-laitteen oletustekstityspalveluksi. Voit aina valita jommankumman tai muun asennetun tekstityspalvelun löytääksesi tekstityksen toistettavalle sisällölle.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me