Kuinka korjata Netflix -virhe UI-122


Kuinka korjata Netflix -virhe UI-122

Päivitetty: 15. syyskuuta 2019


 1. Korjaus 1: Tarkista Internet-yhteys
 2. Korjaus 2: Käynnistä Wi-Fi-reititin uudelleen
 3. Korjaus 3: Muokkaa DNS-asetuksia

Lue tästä artikkelista tarkemmat ohjeet Netflix -virhe UI-122: n ratkaisemiseksi

Netflix Error UI-122 on yleinen virhe, johon päivittäin kohtaavat tuhannet Netflix-käyttäjät, jotka suoratoistavat pelikonsolien, digisovittimien ja suoratoistokeppien välityksellä. Yllättäen asia ei vaikuta tietokoneiden ja älypuhelinten käyttäjiin.

Hypätä…

Netflix-virhe UI-122. Miksi tämä ongelma ilmenee?

Netflix Error UI-122: n esiintymiseen on useita tunnettuja syitä. Netflix-asiantuntijoiden ympäri maailmaa tarjoamien keskustelujen ja ratkaisujen pohjalta se kaikki luonnehtii viiteen syyyn, jotka aiheuttavat virheen.

Rajoitettu Internet-yhteys

Jos Internet-palveluntarjoajan palvelimissa on ongelmia tai vaikka kaikissa verkkokytkimissä, jotka tuovat Internet-yhteyden streaming-laitteeseesi, olisi Internet-yhteys rajoitettu. PC: llä on helppo huomata rajoitettu Internet-yhteys, joka ilmoitetaan käyttäjille keltaisella huutomerkillä ilmoituspalkissa. Konsoleissa tai virtakeikoissa; se ei kuitenkaan välttämättä ole yhtä helposti havaittavissa.

Tavoittamaton DNS-palvelimet

DNS-palvelimissa voi olla ongelma. DNS on hakemisto, jossa on tietue kaikista verkkosivustoista ja palvelimista. Se auttaa käyttäjiä pääsemään haluttuihin verkkosivustoihin / sisältöön. Jos DNS: ssä on ongelma, et voi käyttää Netflixiä tai mitään muuta suoratoistolaitteesi verkkosivustoa.

Heikko Wi-Fi-signaali

Onko Wi-Fi-reitittimesi liian kaukana langattomasta suoratoistolaitteestasi? Tai jos käytät kiinteää Internet-laitetta, onko johto vaurioitunut vai liian vanha? Tällaiset ongelmat voivat aiheuttaa datapakettien häviämisen matkalla suoratoistolaitteeseesi, mikä johtaa Netflix -virhe UI-122.

Reitittimen virhe

Aivan kuten on erinomainen tapa käynnistää älypuhelin usein, sama pätee myös Wi-Fi-reitittimeen. Jos et käynnistä reititintä uudelleen niin usein, se voi aiheuttaa erilaisia ​​ongelmia ajan kuluessa, kuten jäädytetty reititin. Itse asiassa reititin saattaa myös hidastua. Viime kädessä päädyt ongelmiin, kuten Netflix-virhe.

Päivitä selaimesi, ja sen pitäisi ratkaista ongelmasi. Jos se ei auta, siirry seuraavaan korjaukseen.

Viallinen Netflix App

Käytätkö Netflix-sovelluksen vanhaa versiota? Sillä voi olla joitain puutteita ja haavoittuvuuksia, jotka on ehkä korjattu päivitetyssä versiossa. On erittäin suositeltavaa, että pidät kaikki sovelluksesi, mukaan lukien Netflix, päivitettynä uusimpaan versioon.

Netflix-sovellus voi myös vioittua, jos käytät sitä joidenkin hakkereiden kautta laitteissa, joita Netflix ei tue suoraan. Jos käytät Netflixiä tällaisessa laitteessa, ongelman ratkaiseminen voi olla hieman haastavaa, mutta se ei todellakaan ole mahdotonta.

Kuinka korjata Netflix -virhe UI-122?

Korjaus 1: Tarkista Internet-yhteys

Varmista, että Internet toimii oikein. Suorita nopeustesti älypuhelimellasi tai tietokoneellasi vain varmistaaksesi, että saat oikean kaistanleveyden. Lisäksi tarkista Wi-Fi-reitittimessäsi mahdolliset punaiset merkkivalot, ilmoittaen mahdollisista virheistä. Jos Internet-yhteydelläsi on ongelma, pyydä Internet-palveluntarjoajaasi ratkaisemaan se sinulle. Jos Internet näyttää kuitenkin toimivan kunnolla muualla, mutta se on vain Netflix-sovellus, joka ei toimi, siirry seuraavaan korjaukseen.

Korjaus 2: Käynnistä Wi-Fi-reititin uudelleen

Tämä ratkaisee useimmat Wi-Fi-reitittimen ongelmat, paitsi jos ongelma on Internet-palveluntarjoajien lopussa. Kun käynnistät Wi-Fi-reitittimen uudelleen, sen välimuisti pyyhkii, jolloin se käynnistyy uudelleen virheetömästi. Useimmissa tapauksissa Netflix -virhe UI-122 korjataan, kun käynnistät Wi-Fi-reitittimen uudelleen. Jos ei, siirry seuraavaan vaiheeseen.

Korjaus 3: Muokkaa DNS-asetuksia

Tarvitset tietokoneen tätä varten.

 • Siirry Ohjauspaneeli > Verkko ja Internet > Verkon jakamiskeskus > Muuta adapterin asetuksia
 • Valitse yhteys ja napsauta sitten Verkko-välilehteä
 • Napsauta Lisäasetukset ja siirry DNS-välilehteen.
 • Kirjoita seuraavat arvot ja napsauta OK
 • ** DNS-asetukset: Manuaalinen
 • ** Ensisijainen DNS-palvelin: 8.8.8.8
 • ** Toissijainen DNS-palvelin: 8.8.4.4

Tämän pitäisi ratkaista ongelmasi.

Korjaus 4: Poista sovellus ja asenna se uudelleen

Tämä on viimeinen keino. Jos ongelmasi on jäänyt toistaiseksi ratkaisematta, on todennäköistä, että Netflix-sovelluksesi on vioittunut tai puuttuu joitain tärkeitä tiedostoja, jotka ovat sen toiminnan kannalta välttämättömiä. Sovelluksen poistaminen ja asentaminen uudelleen voi korjata ongelman, jos Netflix -virhe UI-122 tapahtuu viallisen sovelluksen takia.

Lopullinen sana

Suurimmalle osalle yksi yllä mainituista neljästä korjauksesta on aina toiminut ja ratkaistu Netflix Error UI-122. Pystyitkö ratkaisemaan ongelman tämän vianetsintäoppaan avulla? Kerro meille kommenteissa, mikä ratkaisu toimi sinulle.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map