Kuinka korjata “Netflix ei toimi Chromessa” -virhe


Kuinka korjata “Netflix ei toimi Chromessa” -virhe

Julkaistu: 3. maaliskuuta 2020


Netflix -virhe Chromessa on ollut olemassa jo jonkin aikaa. Korjaat ne seuraavasti:

 1. Tyhjennä Chrome-välimuisti
 2. Kokeile inkognito-tilaa
 3. Poista laajennukset käytöstä
 4. Vaihda toiseen profiiliin

Netflix ei toimi Chromessa

Vuosien varrella Netflixistä on tullut siirtymisvaihtoehto tyydyttämään käyttäjän online-videon suoratoistotarpeet. Yli 140 miljoonan käyttäjän sisäänkirjautumisen yhteydessä on kuitenkin vain reilua, että palvelu suoritetaan pari asiaa täällä ja siellä. Äskettäin on tullut esiin uusi virhe, joka kokonaan rajoittaa pääsyä palveluun. Puhumme “Netflix ei toimi Chromessa” -virheestä.

Joten jos olet äskettäin joutunut tämän Netflix-virheen uhriksi ja etsit tietä ulos, olet tullut oikeaan paikkaan. Täällä meillä on sinulle luettelo korjauksista ja kiertotavoista, jotka auttavat sinua käsittelemään tällaista ongelmaa.

Mikä on “Netflix ei toimi Chromessa” -virhe?

Uusi virhe, jota kutsutaan ”Netflix ei toimi Chromessa” -virhe, on tulossa ympäri yhteisöä. Kuten virheen nimi viittaa, se vaikuttaa kuitenkin vain niihin, jotka käyttävät Google Chromen Internet-selainta.

Nyt mitä tämä virhe tekee, on sama kuin mikä tahansa muu Netflix-virhe, se estää käyttäjää kirjautumasta sisään. Joten jos käytät Google Chromea ja törmännyt tähän virheeseen, et pääse Netflixiin tai mihinkään muuhun sen palveluista, kunnes korjaat sen. Ennen kuin kerromme sinulle, kuinka voit tehdä niin, on tärkeää ymmärtää, mikä saa sinut kohtaamaan tällaisen ongelman.

Mitkä ovat syyt “Netflix ei toimi Chromessa” -virheen takana?

Kuten nimessä todetaan, tämä virhe koskee vain niitä, jotka käyttävät Googlen Internet-selainta. Koska Google Chrome on kuitenkin yksi maailman suosituimmista selaimista, tämä virhe vaikuttaa melko suureen osaan Netflix-yhteisöä, jonka vuoksi he eivät voi katsella suosikkiohjelmiaan ja elokuviaan.

Koska Google Chrome tarjoaa käyttäjilleen useita mukautuksia, joita he voivat käyttää selaimeen, osa näistä on ristiriidassa Netflixin kanssa. Tämä aiheuttaa tämän virheen näkymisen kirjautumisen yhteydessä. Tämä on kuitenkin vain yksi syy, katso lisätietoja alla olevasta täydellisestä luettelosta:

 • Virheelliset välimuistitiedot
 • Vioittuneet tiedostot
 • Laajennukset ovat ristiriidassa
 • Profiiliongelmat

Kuinka korjata “Netflix ei toimi Chromessa” -virhe?

Nyt kun sinulla on käsitys siitä, mitä tämä Netflix -virhe Chromessa tekee ja mistä syistä se johtuu, on nyt aika korjata. Joten jos haluat ratkaista Netflix -virheen Chromessa, katso sitten alla olevaa luetteloa:

Ratkaisu 1: Tyhjennä Chrome-välimuisti

Kuten Netflix-virhekoodin UI-113 -virhe, myös “Netflix ei toimi Chromella” -virheellä on jotain tekemistä selaimen välimuistin kanssa. Välimuistissa olevien tiedostojen tyhjentäminen tai puhdistaminen auttaa sinua pääsemään eroon tällaisista ongelmista. Sinun tarvitsee vain siirtyä asetuksiin ja etsiä vaihtoehtoa, jonka otsikko on ”Tyhjennä välimuisti”. Suorita siivouspalvelu, ja toivottavasti tämä ongelma korjataan sinulle.

Ratkaisu 2: Kokeile inkognito-tilaa

Jos välimuistin tyhjentäminen ei toiminut sinulle, voit yrittää siirtyä Incognito-tilaan. Joissakin tapauksissa tämä auttaa käyttäjiä selvittämään Netflix-virheen Chromessa. Jos sinulla on kuitenkin ongelmia Netflixin käynnissä inkognito-tilassa, voit tutustua oppaamme täältä saadaksesi lisätietoja.

Ratkaisu 3: Poista laajennukset käytöstä

On olemassa useita erilaisia ​​Google Chrome -laajennuksia, jotka saattavat olla ristiriidassa Netflixin palveluiden kanssa. Joten, jos kohtaat edelleen saman virheen, vaikka olet käyttänyt yllä mainittuja ratkaisuja, voit yrittää poistaa laajennukset käytöstä. On suuri mahdollisuus, että tämä muutos voi auttaa sinua pääsemään eroon virheestä lopullisesti.

Ratkaisu 4: Vaihda profiileja

Olemme nähneet niin monia tapauksia, joissa vioittuneet Google Chrome -profiilit ovat johtaneet siihen, että käyttäjät kohtaavat samanlaisia ​​virheitä Netflixissä. Tämän seurauksena voit yrittää kirjautua sisään Netflixiin toisen profiilin kautta. Jos se toimii ilman mitään ongelmia, syy on profiilisi. Korjataksesi sen, voit luoda aivan uuden profiilin ja aloittaa uuden, mutta muista poistaa synkronointivaihtoehto käytöstä ennen kuin teet niin.

Ratkaisu 5: Vaihda toiseen selaimeen tai Netflix App -sovellukseen

Jos mikään yllä mainituista korjauksista ei toiminut sinulle, älä menetä sydäntäsi. Muista, että voit aina vaihtaa toiseen selaimeen tai vielä parempaa, kokeile aivan uutta Netflix-sovellusta Windowsissa. Vaikka et voi katsella Netflixiä Chromessa, voit ainakin kirjautua sisään ja katsella suosikkiohjelmasi ja elokuvasi. Muulla ei ole väliä.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map