Kuinka Kodi Build -sovellus poistetaan manuaalisesti Amazon Fire TV Stick -sovelluksella


Kuinka Kodi Build -sovellus poistetaan manuaalisesti Amazon Fire TV Stick -sovelluksella

Julkaistu: 2. heinäkuuta 2019


Tarvitsetko apua Kodi build on Amazon FireStick -sovelluksen asennukseen? Tai Fire TV? Jatka sitten tämän oppaan lukemista. Selitämme, kuinka helppoa on poistaa Kodi-rakennukset itse. Lisäksi voit käyttää PureVPN: tä vain 0,99 dollarilla nauttiaksesi puskuritonta streamia Kodilla ja välttääksesi lukitusstressin.

Amazon Fire Stick ja Kodi kulkevat yhdessä kuin maapähkinävoi & hyytelö. Ne ovat melko helppokäyttöisiä, mutta asiat saattavat olla hankalia ja vaativat jonkin verran jalkatyötä, kun yrität asentaa tai Poista Kodi-rakennus Amazon Fire Stick -sovelluksesta manuaalisesti, varsinkin jos et ole tekninen taitava.

Mitä Kodi rakentaa?

Kodi on erittäin helppo mukauttaa avoimen lähdekoodin luonteen ansiosta ja Kodi-lisäyhteisö julkaisee usein Kodi-rakennuksen mukaisen sovelluksen muokattuja versioita.
Tarvitsetko muutoksen käyttöliittymässä tai nopean pääsyn suosikkisisältöösi, nämä rakennukset voivat palvella tarkoitustasi ilman vaivaa asentamalla tusinaa arkistoa. Jos on aika päästää irti vanhentuneesta Kodi-rakennuksesta Amazon Fire Stickistä ja asentaa uusi, olemme luoneet yksinkertaisen oppaan, joka auttaa sinua tekemään sen manuaalisesti

Kuinka Kodi Build -sovellus poistetaan manuaalisesti Amazon Fire TV Stick -sovelluksella?

On olemassa kaksi tapaa edetä. Voit käyttää rakennuksen poistamiseen kolmannen osapuolen lisäosaa, kuten Indigoa tai Ares-ohjattua asennusta, mutta jos pidät sitä mistä tahansa syystä vaarattomana, voit tehdä hieman ylimääräistä työtä ja poistaa sen manuaalisesti noudattamalla näitä yksinkertaisia ​​ohjeita.

 • Vaihe 1: Tarkista, onko tiedostosuunnittelijassa piilotetut kohteet -valintaruutu valittu vai ei.
  Windows: Napsauta Näytä-välilehteä ja valitse ‘piilotetut kohteet’ -ruutu.
  Android: Avaa tiedostonhallinta, napsauta valikkopainiketta, avaa asetukset ja valitse piilotetut kohteet -ruutu.
 • Vaihe 2: Nyt kun voit tarkastella kaikkia piilotettuja kansioita ja tiedostoja, etsi alustasi luettelosta, selaa sijaintiin ja poista kaikki kansiot ja tiedostot.
  Windows 7, 8-8.1: Liitä ”% APPDATA% \ kodi \ userdata” Käynnistä-valikon Käynnistä-ruutuun.
  Windows 10: Liitä ”% LOCALAPPDATA% \ Packages \ XBMCFoundation.Kodi_4n2hpmxwrvr6p \ Lo” suoritusruutuun..
  Mac: Liitä ”/ Käyttäjät // Kirjasto / Sovellustuki / Kodi / käyttäjän tiedot /” suoritusruutuun.
  Linux: Avaa pääte ja liitä ”~ / .kodi / userdata /”.
  Android: Poista “userdata” ja “addons” -kansiot kansiosta “Android / data / org.xbmc.kodi / files / .kodi /”.
  IOS: “/ private / var / mobile / kirjasto / asetukset / Kodi / userdata /”

Huomaa: Käytä kaikkia yllä mainittuja komentoja ilman lainausmerkkejä.

Kodi on erittäin hauska, mutta onko se turvallinen?

Kodi on viime aikoina kokenut paljon lämpöä joidenkin kolmansien osapuolien lisäosien takia, joiden avulla käyttäjät voivat saada aiemmat rajoitukset ja käyttää lisensoitua sisältöä. Vaikka useissa Kodi-rakennuksissa nämä lisäosat on esiasennettu, on erittäin suositeltavaa tutkia perusteellisesti ”verkkosisällön suoratoistolakeja” ennen tällaisten lisäosien käyttöä, koska ne saattavat johtaa oikeudellisiin seurauksiin.

Toinen haittapuoli suoratoistolle Kodilla on Internet-palveluntarjoajan kuristin. Koska suoratoistonopeus on suuresti riippuvainen käytetystä Internet-yhteydestä, paikallinen Internet-palveluntarjoajasi pitää välilehtiä online-toiminnoistasi ja hidastaa Internet-nopeuttasi voi melkein pilata Kodi-streaming-kokemuksen..

Onko Kodin käyttö turvallista??

Yhä kasvava online-maailma on täynnä sekä mahdollisuuksia että uhkia. Internet on muuttanut tapaamme työskennellä, käyttäytyä ja seurustella. se on myös avannut ovet monille uhkille, jotka koskevat online-yksityisyyttämme. Tietoverkot, kuten tietovarkaudet ja haittaohjelmat, ovat vain jäävuoren huippua. Joidenkin kolmansien osapuolien lisäosien, kuten P2P-torrenttien, käyttäminen voi aiheuttaa riskejä online-yksityisyydellesi, minkä vuoksi suositellaan VPN: n käyttöä Kodille..

Tee kaikki VPN: t?

Vastaus on ei. Ilmaisia ​​VPN-verkkoja käytetään usein ansana käyttäjien tietojen tallentamiseen ja myyntiin, joten on erittäin suositeltavaa käyttää luotettavaa, maksettua Kodi VPN -palvelua, kuten PureVPN..

Miksi sinun pitäisi käyttää Kodi VPN -sovellusta

 • VPN pitää online-suoratoistotoiminnot piilossa Internet-palveluntarjoajan uteliailta silmiltä, ​​ja eliminoi kaikki Internet-palveluntarjoajien kuristamisen riskit.
 • VPN antaa sinun saada aiemmat maantieteelliset rajoitukset ja käyttää maksettuja suoratoistopalveluita mistä päin maailmaa tahansa.
 • VPN salaa tietokoneesi ja Internet-yhteyden minimoimalla verkkorikosten, kuten tietojen varkauksien, riski..
 • VPN mahdollistaa pääsyn tietoihisi paremmin pakkaamalla kaistanleveyttä.
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map