Kuinka käyttää Reddit-, YouTube-, Vimeo- ja estettyjä sivustoja Indonesiassa


Kuinka päästä Redditiin, YouTubeen, Vimeoon & Estetyt sivustot Indonesiassa

Julkaistu: 17. joulukuuta 2019


Useiden verkkosivustojen ja palvelujen käyttö on rajoitettu Indonesiaan. Näin pääset Redditiin, YouTubeen, Vimeoon ja muihin Indonesian estettyihin sivustoihin PureVPN: n avulla.

Monet palvelut ovat estetty alueella. Tässä on miksi

Indonesia on yksi niistä maista, jossa on tiukat lait ja määräykset kaikentyyppisestä verkkosisällöstä, jota sen kansalaiset voivat käyttää. Alueelliset Internet-palveluntarjoajat ovat rajoittaneet monia palveluita ja verkkosivustoja, joita Indonesian hallitus pitää sopimattomina.

Kuinka päästä rajoitettuihin palveluihin Indonesiassa?

Vastaus on, VPN. Se on turvallisin ja helpoin tapa käyttää rajoitettuja palveluita mistä päin maailmaa tahansa vaarantamatta yksityisyyttäsi. On tärkeää tietää, että verkossa on saatavana monia ilmaisia ​​VPN-palveluita, joiden väitetään sallivan pääsyn rajoitetuille sivustoille, mutta jotka eivät ole luotettavia. Sen sijaan he voivat vaarantaa verkkoturvallisuutesi ja saada sinut joutumaan verkkorikollisten saaliin.

Tarvitset premium-luokan VPN: n, joka on optimoitu suoratoistoa ja yksityisyyttä varten. Paras suoratoisto-VPN, joka on kustannustehokas ja luotettava, on PureVPN. Sen avulla voit muuttaa sijaintisi heti valitsemastasi alueesta Indonesiasta ja käyttää sisältöä, jota tällä alueella ei ole saatavana.

Miksi PureVPN?

PureVPN on paras suoratoistoa varten optimoitu VPN. Se tekee käyttäjistä täysin nimettömiä verkossa, jolloin he voivat käyttää sisältöä ilman rajoituksia. PureVPN: llä on yli 2000 palvelinta, jotka on sijoitettu ympäri maailmaa yli 180 eri kaupunkiin, ja laajin palvelinverkko varmistaa 99,9% käyttöajan kaikille käyttäjille ympäri maailmaa.

Kun muodostat yhteyden PureVPN: ään, nykyinen sijaintisi piilottava IP-osoite korvataan uudella näennäis-IP-osoitteella, jonka PureVPN on määrittänyt sinulle. Uusi IP-osoite voi perustua mihin tahansa sijaintiisi. Jos valitset Yhdysvaltain, uusi IP-osoitteesi perustuu Yhdysvaltoihin, jolloin voit käyttää kaikkia sisältöjä, joita ei ole saatavana Indonesiassa, mutta joihin pääsee Yhdysvalloista..

Kuinka päästä Redditiin Indonesiassa?

Reddit on erittäin suosittu sosiaalisen median keskustelufoorumi, jossa ihmiset voivat kommentoida muiden hyödyllisten käyttäjien aiheita ja ”äänestää”. Reddit on kuitenkin ollut surullinen, harvoin mutta läsnä, alastomuuden ja muun sopimattoman sisällön suhteen.

Indonesian hallitus on päättänyt pitää Redditin tavoittamatta paikallisia nettiä. Ensiluokkaisella suoratoisto-VPN: llä, kuten PureVPN, pääset Redditiin kuitenkin vain muutamalla napsautuksella. Näin voit tehdä sen.

 • Tilaa PureVPN
 • Hanki laitteellesi PureVPN.
 • Käynnistä PureVPN-sovellus ja kirjaudu sisään käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi.
 • Valitse Yhdysvallat käytettävissä olevien maiden luettelosta ja paina Yhdistä.
 • Kun yhteys on muodostettu, käy Redditissä.

Kuinka päästä YouTubeen Indonesiassa?

Muutama vuosi sitten YouTube estettiin väliaikaisesti Indonesiassa sille ladatun kiistanalaisen sisällön vuoksi. Tuolloin kukaan ei päässyt YouTubeen. Jo nytkin Indonesiassa on joitain alueita, joilla YouTube ei toimi kunnolla tai joilla on usein alueellisia häiriöitä. Voit kuitenkin välttää kaikki alueelliset rajoitukset ja päästä YouTubeen helposti.

Sinun tarvitsee vain muodostaa yhteys PureVPN-verkkoon ja vaihtaa sijaintisi Indonesiasta Yhdysvaltoihin. Kun yhteys on muodostettu, pääset käyttämään YouTubea ja sen monia salaisia ​​ominaisuuksia, kuten YouTube-musiikkia.

Näin voit tehdä sen PureVPN: llä vain muutamalla napsautuksella.

 • Tilaa PureVPN
 • Hanki PureVPN suoratoistolaitteellesi
 • Kirjaudu sisään PureVPN-käyttäjänimellä ja salasanalla
 • Valitse Yhdysvallat suositeltavaksi sijaintisi.
 • Yhdistä ja käytä YouTubea suoratoistolaitteellasi.

Kuinka päästä Vimeoon Indonesiassa?

Vimeo on estetty Indonesiassa jo useita kuukausia. Indonesian online-sääntelyelimet ilmoittivat, että Vimeossa oleva sisältö sisältää alastomuutta, seksuaalista materiaalia ja muuta sopimattomanlaista sisältöä, ja päätti estää sen alueella.

Tämä Indonesian hallituksen siirto on aiheuttanut paljon ongelmia ihmisille. Vimeo on huippuluokan ilmainen videoiden suoratoistopalvelu, johon tuhannet ihmiset luottavat opetusohjelmiin, esityksiin ja muuhun informatiiviseen sisältöön.

Jos kohtaat samanlaisia ​​ongelmia Indonesian vallitsevan videokiellon takia, voit käyttää PureVPN-ohjelmaa käyttääksesi sitä heti. Näin voit tehdä sen.

 • Tilaa PureVPN
 • Hanki PureVPN suoratoistolaitteellesi
 • Kirjaudu sisään käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi
 • Etsi Yhdysvallat käytettävissä olevien maiden luettelosta ja muodosta yhteys
 • Kun yhteys on muodostettu, siirry Vimeoon ja aloita suoratoisto.

Kuinka päästä muihin estettyihin palveluihin Indonesiassa?

Edellä mainittujen palvelujen lisäksi Indonesiassa on estetty lukemattomia muita verkkosivustoja ja palveluita. Jokaisessa verkkosivustojen tukkeutumisessa mainituista eri syistä johtuen Internetissä on valtava osa Internetistä, jota ei voida saavuttaa Indonesiassa.

Jos sinulla on verkkosivustoa tai palvelua, johon haluat päästä, mutta joka ei Indonesian hallituksen asettamien kieltojen ja rajoitusten vuoksi pysty, voit kiertää kaikki kiellot ja käyttää haluamaasi sisältöä ja palveluita vain muutamalla napsautuksella.

Näin voit tehdä sen vain muutamalla napsautuksella.

 • Tilaa PureVPN
 • Lataa PureVPN streaming-laitteellesi
 • Käynnistä PureVPN-sovellus streaming-laitteellasi
 • Valitse Yhdysvallat käytettävissä olevien maiden luettelosta ja muodosta yhteys
 • Kun yhteys on muodostettu, käy rajoitetussa verkkosivustossa, johon et pystynyt pääsemään aiemmin

Lopullinen maailma

PureVPN ei ole vain työkalu, jolla pääset rajoitettuihin palveluihin ja verkkosivustoihin, vaan se on myös täydellinen verkkoturvallisuussarja, joka pitää sinut aina turvassa verkossa. Se antaa sinulle täydellisen online-nimettömyyden, jolloin voit pysyä turvassa kaikilta verkkorikoksilta, kuten hakkeroinnilta, digitaalisen identiteetin varkauksilta ja lunastusohjelmilta..

Nykyisin, kun tietoverkkorikollisuus on kaikkien aikojen huipputasoa, on erittäin tärkeää suojata online-maineesi ja pitää tietosi ja laitteesi turvassa haitallisilta henkilöiltä, ​​jotka haluavat varastaa tietosi ja käyttää niitä laittomiin tarkoituksiin vastoin tahtoasi ja etujasi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map