Kuinka katsoa MLB 2020 -kautta verkossa


Kuinka katsoa MLB 2020 -kautta verkossa

Julkaistu: 25. helmikuuta 2020


Haluatko katsoa MLB 2020 -kautta verkossa? Näin voit suorittaa vain kolme yksinkertaista vaihetta:

 1. Tilaa PureVPN
 2. Yhdistä Yhdysvaltoihin
 3. Siirry Fox Sports -sivulle ja aloita suoratoisto

img

Yli 15 miljoonaa MLB-fania on levinnyt ympäri maailmaa. MLB on yksi Internetin katsotuimmista urheilulajeista. MLB: n tapahtuessa Yhdysvalloissa useimmat kansainväliset fanit kohtaavat kuitenkin useita aiheita, jotka liittyvät sopivan streamin löytämiseen verkosta. No, älä huoli! Tässä on täydellinen opas siitä, miten voit helposti katsella MLB-kauden 2020 live-tilassa ja verkossa.

Mistä katsella MLB Onlinea

Tässä on kanavia ja niiden saatavuus MLB-otteluihin:

Sijaintikanavat
YhdysvallatFox Sports
KanadaUrheiluverkko / TVA Sports / RDS
Latinalainen AmerikkaFOX karkottaa
UKBT Sports
AasiaFox Sports Asia
AustraliaESPN
KiinaShenzen TV
JapaniNHK / J Sports

3 tapaa katsoa MLB-pelejä verkossa

Voit katsella MLB: tä verkossa monella tapaa; kukin tekniikka vetoaa kuitenkin pääasiassa samaan mekanismiin, joka on virtuaalisen sijaintisi muuttaminen määrittämällä sinulle uusi IP-osoite. Tässä on muutama yksinkertainen tapa, jolla voit valita, jos haluat katsella MLB: tä Yhdysvaltojen ulkopuolelta.

Ennen kuin siirryt pidemmälle, muista kuitenkin, että suurin osa näistä palveluista on saatavana vain muutamilla alueilla. Tämä tarkoittaa, että on mahdollista, että jotkut näistä palveluista eivät välttämättä ole käytettävissäsi. Mutta myös siihen on ratkaisu. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on muodostaa yhteys PureVPN-verkkoon ennen suoratoiston aloittamista. Se on siitä. Lisätietoja seuraavista vaiheista: miten tämä voidaan tehdä:

 1. Tilaa PureVPN
 2. Lataa ja asenna suosikki streaming-alustaasi
 3. Kirjaudu sisään käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi
 4. Valitse suoratoistokanava
 5. Yhdistä maahan, jota palvelu on saatavana (esim. Yhdysvallat, Fox Sports)
 6. Siirry valitulle kanavalle
 7. Etsi virta
 8. Katsokaa

Kuinka katsella MLB: tä ilman kaapelia ?

Jos haluat leikata kaapelijohdot ja katsella MLB: tä suorana verkossa ilman kaapelitilausta, voit tilata jonkin seuraavista palveluista. Suurin osa näistä palveluista on saatavana ympäri maailmaa. Palveluihin, jotka on rajoitettu vain harvoille alueille, kuten Amazon, pääsee kuitenkin päästä yhteyteen hyvään suoratoisto-VPN: ään, kuten PureVPN: ään..

MLB PlayStation Vue -sovelluksessa

Jos etsit budjettiystävällistä streaming-palvelua, joka antaa sinulle pääsyn katsomaan MLB: tä suorana verkossa, PlayStation Vue on melko edullinen palvelu. Vain 45 dollarilla kuukaudessa, se tarjoaa pääsyn ESPN: lle, TBS: lle, Foxille, Fox Sports 1: lle ja MLB-verkkoon..

Katso MLB Sling TV: stä

Sling TV on yksi baseball-faneiden suosituimmista suoratoistopalveluista, pääasiassa räätälöintinsä takia. Suurin osa MLB: n suoraa kanavaa on saatavana Sling TV: ssä. Näitä kanavia ovat ESPN, TBS, Fox ja Fox Sports. Sling TV on saatavana monilla suosituilla laitteilla ja alustoilla, kuten Amazon Fire TV, Apple TV, Chromecast, Android TV, Roku ja monet muut..

Suoratoista MLB YouTube TV: ssä

Tämä on ylivoimaisesti edullisin live-TV-suoratoistopalvelu, joka antaa sinulle pääsyn kaikkiin televisioituihin MLB-peleihin, joita siellä on katsottava. Se tarjoaa vain yhden pakettitason, 40 dollaria kuukaudessa, johon sisältyy ESPN, TBS, Fox Sports 1, MLB Network ja paikalliset Fox-tytäryhtiöt.

Katso MLB: tä Hulussa

Vaikka Hulu-tilaukset maksavat melkein saman verran kuin YouTube TV, MLB-fanit eivät ehkä rakasta sitä, koska siitä puuttuu MLB-verkko. Lisäksi siinä on kaikki mitä voit pyytää. Jos pääset kompromissiin MLB Network -peleissä, Hulu on erinomainen vaihtoehto käyttää ESPN-, TBS-, Fox Sports 1- ja Fox-tytäryhtiöitä..

Katso MLB-ottelut suorana lähetyksenä MLB.TV: ssä

Tämä on paras vaihtoehto, jos haluat katsoa baseballia koko ajan ja haluat olla ajan tasalla kaikesta, kun se aukeaa baseball-kalenterissa. Vain 25 dollaria kuukaudessa, voit katsella MLB.TV: tä pitkillä laitteilla, kuten Roku, Amazon Fire TV, Apple TV, Chromecast, Android TV, PlayStation 4 ja Xbox One -konsolikonsolit sekä LG: n, Panasonicin älytelevisiot. ja Samsung.

Suoratoista MLB Live Fubo TV -sovelluksessa

Vaikka Fubo-TV: n tarjonnalla on paljon puutteita, voit silti katsella MLB-pelejä Fox Sports 1: llä ja paikallisella Fox-tytäryhtiölläsi, jos Fubo TV kantaa sitä. Jos haluat katsoa vain baseballia, Fubo TV ei ole hieno vaihtoehto.

Kuinka katsella MLB: tä Kodilla

Jos olet vähän tuntematon, Kodi on loistava suoratoistomedia, joka on avoimen lähdekoodin isäntä ja tarjoaa isäntä äärettömän määrän suoratoistosisältöä, kuten TV-ohjelmia, elokuvia, sarjakuvia, musiikkia, dokumentteja, live-TV-ohjelmia, live-urheilutapahtumia, uutisia ja paljon enemmän.

Kodilla itsessään ei ole siitä mitään sisältöä. Sisällön hankkimiseksi sinun on hankittava oikeat lisäosat. Useimmat lisäosat ovat ladattavissa ilmaiseksi, ja ne antavat sinulle pääsyn eri tyylilajeihin. Tässä on 8 hienoa lisäosaa, jotka voit asentaa katsomaan MLB: tä Kodilla suorana online-tilassa.

8 parasta Kodi-lisäystä MLB-otteluiden live-katselua varten

1. Sportsnet nyt

Tämä erittäin suosittu lisäosa sijaitsee Kanadassa ja on suunnattu pääasiassa Kanadan Kodi-käyttäjille. Vaikka se ei välttämättä pysty tarjoamaan sinulle huomattavan suoratoistokokemusta, siinä on paljon hyvää sisältöä ja se tekee reilun työn antaessasi sinulle pääsyn MLB-otteluihin.

Tämä on virallinen Kodi-lisäosa, jonka voi ladata lisäosien valikosta.

2. FOX Sports GO

Kuten monet teistä todennäköisesti tietävät, FOXilla on yksinoikeus useisiin peleihin. Siksi voit käyttää laajaa valikoimaa urheilosisältöä yrityksen Sports GO -palvelun avulla. Voit kuitenkin käyttää myös muita palveluita, joiden tarjouksessa on FOXin urheilukanava. Siksi voit käyttää FOX Sports GO Kodi -sovellusta, jos tilaat PlayStation Vue-, FuboTV-, Sling TV- ja monet muut.

3. MLB-emäkset täytetty

MLB.TV: lle lähetetyn Redzone-suoratoistokanava, joka sisältää korkealaatuisia haastatteluja, kohokohtia, live-lähetyksiä ja yhteenvetoja. Tarvitset aktiivisen MLB.TV-tilin käyttääksesi tätä lisäosaa.

4. USTVNow Plus – kolmannen osapuolen lisäosa

Vaikka USTVNow Plus on suosituin median suoratoistopalvelu, siinä ei ole virallista Kodi-lisäosaa. Kolmansien osapuolien kehittäjät voivat kuitenkin hypätä auttamaan. Joten, jos sinulla on voimassa oleva USTV-tilauksesi, voit asentaa tämän lisäosan ja katsella sitä Yhdysvalloissa sijaitsevien live-TV-kanavien katseluun.

Yksinkertaisesti sanottuna USTV antaa sinulle pääsyn laajaan valikoimaan amerikkalaisia ​​televisiokanavia. Lisäksi nämä ovat suoratoistoja, joten voit katsella live-TV-kanavia. Näitä ovat verkot, kuten ABC, NBC, CBS, CW, FOX, PBS ja monet muut. Sanomattakin on selvää, että sinun on suojattu, kun on kyse MLB: n katsomisesta Kodilla.

5. UK Turk -listat – Kolmannen osapuolen lisäosa

Kun avaat tämän lisäosan, sinua odottaa suuri kuvakkeiden ruudukko (sisältökategoriat). Urheilun lisäksi täällä voit katsella uusimpia elokuvia ja TV-ohjelmia, kuunnella radiota, katsella dokumentteja ja kaiken niiden välillä. Olet kuitenkin yllättynyt, kun napsautat Urheilu-osaa. Sisällä on noin sata suoraa televisiokanavaa. Sinun on tiedä, mitä näistä kannattaa katsoa saadaksesi uusimman baseball-pelin. Tämä lisäosa voi jopa auttaa tässä. Urheilu-osiossa näet tämän päivän aikataulun.

6. Pro Sport – Kolmannen osapuolen lisäosa

Pro Sport on voimakas haastaja taistelussa kattavimmasta ammattiurheilun suoratoistolisäosasta. Laajennus jakaa videonsa ja virtauksensa NBA: n, NFL: n, NHL: n ja MLB: n sisällön välillä, jota seuraavat äskettäin valmistuneet pelit ja edelleen käynnissä olevat pelit. Streameja ei aina arkistoida, mutta jos etsit suoraa MLB-tapahtumaa, Pro Sportin tulisi ehdottomasti olla ensimmäinen pysähdyspaikka..

7. Valmistettu Kanadassa – Kolmannen osapuolen lisäosa

Valmistettu Kanadassa on Kanadan IPTV-kanavien suoratoistoa varten erinomainen Kodi-lisäosa. Sillä on kolme pääosaa, nimittäin erityistapahtumat, ranskalaiset ja englantilaiset kanavat. Siirry vain Erityistapahtumat-osioon löytääksesi kaikki viimeisimmät MLB-suoratoistot.

8. SportsAccess – Kolmannen osapuolen lisäosa

Tämä on erittäin luotettu lisäosa urheilufanaatikkojen keskuudessa, jotka haluavat käydä läpi paljon erilaisia ​​urheilukanavia, ennen kuin tarttuvat johonkin haluamastaan. Se antaa pääsyn suoratoistoihin monista eri urheilukanavista, kuten ESPN, Sky Sports, NBC Golf, NFL ja MLB Network..

Jos etsit vain lisäosaa, joka auttaa sinua selvittämään kaiken, mitä MLB-peleissä on, tämä on lisäosa, jonka tarvitset saadaksesi käsiisi heti..

Katso MLB: tä Yhdysvaltojen ulkopuolelta

Valitettavasti MLB: tä voidaan suoratoistaa vain muutamilla Yhdysvaltojen alueilla. Näiden alueiden ulkopuolella MLB on joko alueellinen tai rajoittunut. Tämän seurauksena ihmiset, jotka haluavat katsoa MLB: tä suorana verkossa, jätetään pois, kun he joutuvat kohtaamaan palveluestoja.

Kun käytät Internetiä, sinulle tarjotaan sisältöä sijaintisi perusteella, joka määritetään IP-osoitteesi perusteella. Jos IP-osoitteesi sijaitsee Yhdysvaltojen ulkopuolella, et voi käyttää sisältöä, joka on rajoitettu vain Yhdysvaltojen alueelle, kuten MLB.

Jotta pääset MLB: hen Yhdysvaltojen ulkopuolelta tai alueelta, jolla se on sähkökatkoksissa, sinun on vaihdettava IP-osoitteesi hyvällä suoratoisto-VPN: llä.

MLB-runkosarjan aikataulu

MLB: n runkosarjan aikana on yhteensä 162 peliä 30 joukkueen joukossa, keskimäärin 10-12 peliä päivittäin. Voit nähdä koko päiväkohtaisen aikataulun täältä.

PureVPN – Streamersin paras valinta

PureVPN on erinomainen suoratoisto-VPN, joka antaa sinulle pääsyn kaikkeen, mikä on lukittu alueellesi. Se tekee niin peittämällä alkuperäisen IP-osoitteesi heti uudella, joka perustuu Yhdysvaltoihin. Kun olet muodostanut yhteyden PureVPN: ään, voit katsella MLB: tä helposti verkossa ilman, että sinun on huolestuttava tietoverkkoturvallisuudesta.

PureVPN: ssä on yli 2000 palvelinta, jotka on optimoitu suoratoistoa varten. Hyödyntämällä huipputeknologiaa, kuten jaettua tunnelointia ja nimettömyyttä, PureVPN varmistaa, että käyttäjät saavat parhaan mahdollisen nopeuden puskuritonta ja viiveetöntä suoratoistokokemusta varten..

Usein Kysytyt Kysymykset

Miksi tarvitset VPN: ää MLB-televisioon Kodissa?

Tarvitset VPN: n, koska MLB: n katselu ei ole käytettävissä alueellasi. Lisäksi, kun yrität käyttää ilmaisia ​​suoratoistoja katsomaan MLB: n suoraa lähetystä verkossa, olet taipuvainen verkkouhkiin. Hyvä MLB: n suoratoisto-VPN, kuten PureVPN, voi muuttaa virtuaalipaikkaasi ja pitää sinut suojassa kaikilta online-uhilta, kuten haittaohjelmilta ja IP-listalta..

Voitko suoratoistaa MLB: tä ilmaiseksi?

Valitettavasti se ei ole mahdollista. MLB: n suoratoistoon tarvitaan jonkin tämän artikkelin alussa mainitun kanavan aktiivinen tilaaminen. Sen jälkeen sinun on tilattava PureVPN, jotta pääset paikalla lukittuun sisältöön ja katselemaan MLB: tä Yhdysvaltojen ulkopuolelta..

Se voi kuulostaa paljon rahaa, mutta se ei ole. Ja kun olet pohtinut PureVPN: n tarjoamia suuria etuja sekä mahdollisuutta käyttää mitä tahansa haluamaasi maailmalta, se on sen arvoista.

Mikä on MLB-sähkökatkos?

MLB: n sähkökatkos tapahtuu kaikkialla Yhdysvalloissa. Se on valitettava asia baseball-faneille ja tapahtuu, kun lähetyskanava asettaa etusijalle toiselle urheilutapahtumalle ja päättää olla lähettämättä MLB: tä suorana lähetyksenä verkossa.

Jos MLB-katkos menee, saatat unohtaa live-aktiviteetin kiinnittämisen, jos sinulla ei ole PureVPN-tunnusta. Jos etsit hienoa MLB-kiertotapaa, yhdistä vain PureVPN: ään ja aloita MLB: n suora katselu verkossa ilman rajoituksia.

Urheilun suoratoisto-oppaat

Saatat pitää myös muista alla olevista urheilutapahtumista

 • Moto GP
 • Valioliiga
 • LA LIGA
 • Kaava 1
 • NFL
 • Sarja A
 • WRC
 • MLB
 • UEFA Mestareiden liiga
 • Bundesliiga
 • LIGUE 1
 • UFC
 • Tennis
 • NBA
 • IPL
 • NHL
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map