Kuinka katsoa Kentucky Derby Live Online -tapahtumaa?


Kuinka katsoa Kentucky Derby Live Online -tapahtumaa?

Julkaistu: 16. huhtikuuta 2019

Voit seurata Kentucky Derbyä verkossa mistä tahansa vain noudattamalla alla olevia ohjeita:

1. Hanki PureVPN.
2. Yhdistä yhdysvaltalaiseen palvelimeen.
3. Pääset NBC: hen ja katsele Kentucky Derbyä verkossa!

watch-Kentucky-verkossa

Kuinka katsoa Kentucky Derbyä mistä tahansa?

Kentucky ei ole vain kuuluisa paistetusta kanasta. On myös muita asioita, jotka tekevät alueesta suositun. Yksi syy siihen, miksi Kentucky on kuuluisa, johtuu suositusta hevosurheiluturnauksesta, joka pidetään osavaltiossa vuosittain.

Se on totta, Kentucky Derby on palannut vielä yhden vuoden! Kutsutaan nimellä “Urheilun jännittävimmistä kahdesta minuutista”, derbi alkaa 3. toukokuuta ja päättyy 4. toukokuuta. Voit tarkistaa Derby-päivän koko aikataulun täältä.

Jos rakastat urheilua, sinun kannattaa varmasti suoratoistaa sitä verkossa. Kaapeli-TV-palvelut ovat erittäin vanhentuneita, ja tuskin näet suosikkikilpailujesi pelaamista tiettyjen lähetysrajoitusten takia. Jopa näytettävät ottelut ovat täynnä mainoksia, jotka tekevät koko kokemuksesta kauhean.

Nauti suosikki urheilusisällöstäsi luopumalla kaapeli-tv: stä ja siirtymällä suoratoistoon verkossa. Tällä tavalla saat nähdä haluamasi ottelut ilman, että sinun täytyy sietää näitä kauheita mainoksia. Lisäksi kanavakustannukset ovat myös paljon halvempia verrattuna siihen, mitä yleensä maksat digitaalisesta kaapelipalvelustasi.

Kanavien saatavuuden suhteen voi kuitenkin esiintyä joitain ongelmia. Pahinta online-suoratoistossa on, että jotkut kanavat eivät ole käytettävissä eri alueilla ympäri maailmaa. Otetaan esimerkiksi, että NBC: hen pääsee vain Yhdysvalloista, eikä sitä voi käyttää muualta.

Tällaisessa tilanteessa joudut vaikeuksiin, jos haluat suoratoistaa suosikkiurheilutapahtumiasi, kuten Kentucky Derby, suorana verkossa. Onneksi on olemassa tapoja välttää nämä rajoitukset ja käyttää suosikkikanaviasi helposti. Alla on täydellinen opas kuinka voit seurata Kentucky Derbyä suorana verkossa VPN: n avulla.

Katso Kentucky Derby Live Online VPN: n avulla

Voit seurata Kentucky Derbyä verkossa mistä tahansa vain noudattamalla alla olevia ohjeita:

 1. Hanki PureVPN.
 2. Yhdistä Yhdysvaltain palvelimeen.
 3. Pääset NBC: hen ja katsele Kentucky Derbyä verkossa!

Kaikista voimassa olevista rajoituksista huolimatta voit silti katsella Kentucky Derbyä käyttämällä PureVPN: n kaltaista VPN-verkkoa. Sen avulla voit muuttaa IP-osoitteesi minkä tahansa muun maan osoitteeksi napin painalluksella. Koska useimmat suoratoistokanavat katsovat IP-osoitteitasi määrittääksesi mistä olet lähtöisin, voit käyttää tätä hakkerointia päästäksesi suosikkikanavaasi verkossa mistä tahansa.

Jos esimerkiksi asut Australiassa ja haluat suoratoistaa Kentucky Derbyä NBC: llä, et voi, koska IP-osoitteesi on australialainen. Mutta jos muodostat yhteyden PureVPN: ään ja VPN-palvelimeen Yhdysvalloissa, pääset käsiksi millä tahansa valitsemillasi amerikkalaisilla kanavilla.

PureVPN antaa sinulle pääsyn yli 2 000 palvelimelle ja 300 000 nimettömälle IP: lle 140 maassa, mikä tarkoittaa, että voit käyttää mitä tahansa Webissä. Nämä palvelimet ovat erittäin optimoituja, ja ne on rakennettu tarjoamaan sinulle maksimaalinen nopeus, jotta voit nauttia live-sisällön suoratoistosta ilman häiriöitä.

PureVPN on ihanteellinen niille, jotka kärsivät ISP: n nopeuden kuristusta koskevista ongelmista. Internet-palveluntarjoajien tiedetään hidastavan Internet-nopeuttasi, kun he ajattelevat, että kulutat suuria määriä dataa. Mutta PureVPN: n avulla voit käyttää verkkoa nimettömästi, jotta Internet-palveluntarjoajasi ei voi havaita verkossa tekemääsi ja kuristaa kaistanleveyttä.

Mistä katsoa Kentucky Derbyä verkossa?

NBC ja NBC Sports ovat saaneet oikeuden lähettää Kentucky Derby-kisoja omilla kanavillaan. Jos etsit muita suoratoistopalveluita, jotka lähettävät kilpailuja suorana verkossa, sinun tulee käydä alla olevan luettelon läpi:

 1. fuboTV
 2. fuboTV on suosittu Internet-televisiopalvelu, josta voit suoratoistaa Kentucky Derbyä verkossa. Voit tilata useita kimppuja ja promo-paketteja, jotta suoratoisto suosikkikanavillesi tapahtuu fuboTV: ssä..

  NBC Sports on myös osa yhtä fuboTV: n saatavilla olevista paketeista. Maksamalla 44,99 dollaria kuukaudessa, saat käyttöösi kuormien suoratoisto-kanavia.

 3. Sling TV
 4. Sling TV on toinen vaihtoehto, jolla voit katsella Kentucky Derbyä suorana verkossa. Löydät NBC: n ja NBC Sportsin molemmista pakkauksista, jotka ovat saatavana Sling TV: ssä. Kanava maksaa noin 25 dollaria kuukaudessa..

 5. Hulu
 6. Hulu on yksi suosituimmista suoratoistopalveluista siellä. 39,99 dollarilla kuukaudessa saat nähdä kymmeniä live TV-kanavia sekä muutama premium-verkko. Myös NBC ja NBC Sports ovat saatavana Hulussa, ja voit suoratoistaa kilpailuja verkosta sieltä helposti!

Lopulliset ajatukset

Kenelle juurtat tulevassa Kentucky Derbissä? Toivomme, että näet suosikkikisaasi helposti seuraamalla yllä mainittua opasta.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me