Kuinka katsoa ESPN: ää Kodilla


Kuinka katsoa ESPN: ää Kodilla

Julkaistu: 2. heinäkuuta 2019

Pitäisikö sinun katsoa ESPN Kodilla? Käytä sitten tätä opasta. Mutta ESPN: n tai muiden lisäysten suoratoisto Kodissa voi olla vaarallista. Käytä laitteen PureVPN-muotoa estääksesi Internet-palveluntarjoajien kuristumisen ja virtaamisen turvallisesti. PureVPN tarjoaa ensimmäistä kertaa seitsemän päivän kokeilun vain 0,99 dollarilla, jotta Kodi-tilaajat voivat käydä läpi tämän stressaavan lukituksen ja nauttia ESPN: stä kotona.

Jos etsit suoratoistopalvelua, joka on täysin ilmainen, Kodi on paras mahdollinen vaihtoehto siellä. Se tarjoaa sinulle rajattomat vaihtoehdot pääsyyn rakastamasi sisältöön. Aivan kuten älypuhelimille on olemassa sovelluksia, myös Kodille on lisäosia.

Valittavissa on tuhansia lisäosia, joista suurin osa on ilmaista. Jotkut lisäosat ovat virallisia, joten ne voidaan ladata virallisesta Kodi-arkistosta. Useimmat lisäosat on kuitenkin ladattava vastaavasta (epävirallinen arkisto).

ESPN Kodi -lisäosa?

ESPN on urheiluverkko, jolla on monia eri kanavia. ESPN: ssä on kymmeniä erilaisia ​​urheilulajeja. Joitakin suosittuja urheilulajeja, joita lähetetään ESPN-verkossa, ovat jalkapallo, jalkapallo, baseball, koripallo, kriketti, jääkiekko ja tennis.

ESPN-sisällön katselemiseen tarvitaan oikea lisäosa. On monia lisäosia, jotka tarjoavat ESPN-urheilusisältöä, mutta erottuu ESPN 3 Player -lisäosasta. Mielenkiintoista, että tämä lisäosa on virallinen Kodi-lisäosa, joten se voidaan asentaa suoraan virallisesta arkistosta, joka löytyy Video-lisäosat -vaihtoehto Aloitusnäyttö.

Kuinka katsoa ESPN: ää Kodi v.18: lla tai uudemmalla

Jos sinulla on v.18 tai uudempi, tässä voit miten katsella ESPN: ää Kodillasi asentamalla oikea lisäosa.

 1. Käynnistä Kodi-sovellus, mene Lisäosat ja napsauta paketin asennusohjelmaa vasemmassa yläkulmassa
 2. valita Asenna arkistosta > Kodi-lisäosavarasto > Video-lisäosat > ESPN 3 > ESPN 3 > Asentaa
 3. Odota, kunnes näet ESPN 3 -lisäosan käyttöön ilmoituksen
 4. Valitse aloitusnäytöstä Lisäosia
 5. Klikkaa ESPN 3

Todenna / asenna ESPN Kodiin

Kun olet asentanut lisäosan, sinun on todennettava se. Tämän lisäosan todennus on välttämätöntä, jotta se toimii. Todenna Kodi-lisäosa ja katso ESPN-osoitetta noudattamalla alla olevia ohjeita.

 1. Mene Lisäosia ja käynnistä ESPN 3
 2. valita Todenna palveluntarjoajan kanssa
 3. Merkitse toimitettu aktivointikoodi muistiin ja kirjaudu sisään ESPN-tililläsi
 4. valita Apple TV linkki (vaikka sinulla olisi erilainen suoratoistolaite)
 5. Valitse palveluntarjoaja ja kirjoita aktivointikoodi
 6. valita Charter Spectrum oletuspalveluntarjoajana ja napsauta kunnossa
 7. Käynnistä Kodi uudelleen

Sen avulla Kodi: n ESPN-lisäosa on käyttövalmis!

ESPN Live Stream Kodissa

Kun olet asentanut oikean lisäosan, voit käyttää sisältöä ESPN: stä heti. ESPN isännöi monia erilaisia ​​urheiluohjelmia, joista suurin osa on live-ohjelmia. Siirry vain ESPN-videolisäosaan Kodi-aloitusnäytöltä ja pääset käsiksi ESPN Kodi -suoratoistoihin heti.

On tärkeää ymmärtää, että jotkut lisäosat eivät välttämättä anna sinulle hyvää suoratoistokokemusta. Voit kohdata suoratoisto-ongelmia ja live-streamien saatavuutta alueellasi. Jotta voit ratkaista kaikki suoratoistoon liittyvät ongelmat, jotka voivat pilata kokemuksesi Kodista, sinun on hankittava hyvä suoratoisto-VPN, kuten PureVPN..

PureVPN tekee sinusta täysin nimettömän online-tilassa, jolloin voit kiertää kaikki rajoitukset, jotka voivat estää sinua saamasta täydellistä suoratoistokokemusta, jonka todella ansaitset. Ei ole mikään salaisuus, että tiedon saannin vapaus on tunnustettu ihmisoikeus jo melkein kymmenen vuoden ajan, mutta sitä toteutetaan harvoin.

Miksi hanki VPN Kodille

Kodi on avoimen lähdekoodin mediasoitin, mikä tarkoittaa, että kuka tahansa voi luoda lisäosan sille ja saattaa sen julkisesti saataville. Tämä tekee Kodista erittäin riskialtisen alustan ja tekee Kodin käyttäjistä alttiita verkkoriskeille ja uhkille, joita aiheuttavat yksiköt kuten verkkorikolliset, Internet-palveluntarjoajat ja valtion valvontaviranomaiset..

Lisäksi kaikilla Kodi-laitteilla ei ole pääsyä kaikkialle. Kodissa on satoja lisäosia, jotka ovat maantieteellisesti rajoitettuja. Tämä tarkoittaa, että jotkut lisäosat eivät välttämättä ole käytettävissä alueellasi riippumatta siitä, kuinka pahasti haluat niitä.

Kodi VPN on suoratoisto-VPN, jonka avulla voit parantaa suoratoistokokemustasi riippumatta siitä, mitä työkalua tai palvelua käytät. Hyvä suoratoisto VPN on sellainen, jonka avulla voit tulla täysin nimettömäksi verkossa, käyttää rajoitettua sisältöä ja pysyä turvassa kaikilta online-pahoilta..

PureVPN on paras suoratoisto-VPN, johon voit saada käsiisi. Se on nopea, turvallinen ja mahdollistaa heti pääsyn mihin tahansa alueesi rajoitettuun sisältöön. PureVPN: llä on yli 2 000 palvelinta, jotka on sijoitettu 180 eri paikkaan maailmanlaajuisesti.

Näin saat PureVPN for Kodi:

 1. Siirry PureVPN: n Kodi-arkiston sivulle ja lataa zip-tiedosto.
 2. Käynnistä Kodi ja mene Lisäosia.
 3. Napsauta yläosassa olevaa avoimen laatikon kuvaketta.
 4. Asenna zip-tiedostosta.
 5. Asenna arkisto
 6. Käynnistä PureVPN osoitteesta Lisäosia > Ohjelman lisäosat
 7. Mene asetukset ja kirjoita käyttäjänimesi ja salasanasi.
 8. Aseta VPN muodostamaan yhteys automaattisesti jokaisen käynnistyksen yhteydessä.
 9. Klikkaus kunnossa.
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me