Kuinka katsella ZEE5: tä Yhdysvalloissa


Kuinka katsella ZEE5: tä Yhdysvalloissa

Julkaistu: 2. heinäkuuta 2019

Haluatko katsoa intialaisia ​​televisio-ohjelmia ja elokuvia lukituksen aikana? Voit kokeilla PureVPN: tä vain 0,99 dollarilla ja nauttia ZEE5: stä missä tahansa maassa.

Katso Zee5 Yhdysvalloissa

ZEE5, aikaisemmin nimeltään OZEE, on kasvanut yhdeksi Intian suosituimmista tilausvideopalvelun palveluista.

Se tarjoaa jopa 100 000+ tuntia viihdettä 12 eri intialaisella kielellä. Se tarjoaa sekoituksen premium- ja ilmaista sisältöä. Sinun on kuitenkin kirjauduttava ZEE5-tilaukseen, jos haluat katsella täyden valikoiman yksinoikeudellista sisältöä, jota streaming-palvelu tarjoaa.

Se tarjoaa sinulle rajoittamattoman pääsyn ZEE5-alkuperäisiin, live-TV: hen, Bollywood- ja Hollywood-elokuviin, dokumenttiohjelmiin, musiikkiin sekä satoihin televisio-ohjelmiin..

Lisäksi kaikkea sisältöä voi nauttia streaming-laitteestasi ilman ärsyttäviä mainoksia. Ainoa ongelma on, että ZEE5: tä ei voida käyttää Intian ulkopuolella, mutta tähän on olemassa kiertotapa.

Hypätä…

Miksi ZEE5 on estetty Yhdysvalloissa??

Jos yrität päästä ZEE5: ään Yhdysvalloissa, sinulle näytetään seuraava viesti:

”Viihteellä on pian uusi kohde. Tulossa pian kotimaasi. ”

Mietitkö miksi? No, se johtuu alueellisista rajoituksista. Sisältö, jota haluat tarkastella, on rajoitettu sen maahan, johon se perustuu, eikä sitä voida käyttää ulkopuolelta.

Onneksi on olemassa yksinkertainen tapa kiertää nämä digitaaliset esteet ja katsella ZEE5: tä Yhdysvalloissa erittäin nopealla nopeudella.

Kuinka katsella ZEE5: tä Yhdysvalloissa VPN: n avulla?

Virtuaalisen yksityisen verkon avulla voit heti saada intialaisen IP-osoitteen ja käyttää käytettävissä olevaa sisältöä.

Suoratoistopalvelu luulee sijaintisi Intiassa, minkä seurauksena sinulla on kelvollisuus katsoa sen käytettävissä olevaa sisältöä.

VPN: t ovat loistava tapa parantaa tietoturvaa ja yksityisyyttäsi, mutta ne osoittautuvat myös uskomattoman hyödyllisiksi Internetin käyttämisessä ilman rajoituksia.

Ainoa mitä sinun on tehtävä, on asentaa yksi valitsemallesi laitteelle, valita intialainen VPN-palvelin ja voit katsella ZEE5: tä Yhdysvalloissa! Seuraa vain näitä helppoja vaiheita:

 • Tilaa PureVPN
 • Lataa ja asenna sovellus tai ohjelmisto haluamallesi laitteelle
 • Käynnistä VPN ja kirjaudu sisään kirjautumistietojesi avulla
 • Käytä suoratoistotilaa
 • Valitse Intia ensisijaiseksi palvelimen sijaintiisi
 • Intialaisella IP-osoitteella voit nyt katsella ZEE5: tä Yhdysvalloissa helposti!

Kuinka katsella ZEE5: tä Androidilla?

Jos haluat suoratoistaa ZEE5: tä Android-laitteellasi, suoratoistopalvelu tarjoaa omistetun sovelluksen Google Playssa. Lataamisessa ei pitäisi olla mitään ongelmia, mutta alueelliset rajoitukset estävät sinua katselemasta videoita. Tässä tilanteessa VPN on kätevä. Noudata näitä vaiheita:

 • Tilaa PureVPN
 • Käy Google Play Kaupassa
 • Lataa ja asenna Android VPN-sovellus
 • Lataa ja asenna nyt ZEE5-sovellus
 • Käynnistä VPN ja valitse suoratoistotila
 • Valitse Intia halutuksi palvelimen sijainniksi
 • Käynnistä ja virta pois!

Pääset muihin Intian suoratoistosivustoihin VPN: n avulla!

Etkö löydä sisältöä, jota haluat katsella ZEE5: stä? Ei hätää. Voit myös kokeilla monia muita intialaisia ​​suoratoistopalveluita, kuten Hotstar, SonyLIV, Jio TV ja muut. VPN: n avulla voit huijata nämä suoratoistopalvelut ajattelemaan, että käytät niitä Intian sisäpuolelta.

Meillä on jatkuvasti kasvava 2 000+ VPN-palvelimen verkko yli 141 maassa ympäri maailmaa, mukaan lukien Intia, ja osoitamme sinulle intialaisen IP-osoitteen, jotta voit käyttää valitsemasi sisältöä mistä tahansa..

Lisäksi nautit aina nopeimmista nopeuksista käyttäessäsi palveluamme, koska meillä on satoja suoratoistoon tarkoitettuja palvelimia. Sinun ei enää tarvitse huolehtia Internet-palveluntarjoajan kuristimesta katsellessasi suosikki TV-ohjelmasi ja elokuvasi!

Kun olet muodostanut yhteyden VPN-verkkoon, kaikki Internet-liikenteesi on piilotettu päästä päähän sotilaallisen luokan salauksella. Tämä tarkoittaa, etteivät Internet-palveluntarjoajasi tai mikään tietoverkkorikollisuus voi saada käsiinsä henkilötietojasi.

Antelias 31 päivän rahat takaisin -takuu tukee myös VPN-palveluamme riippumatta valitsemastasi tilaussuunnitelmasta. Tämä antaa sinulle runsaasti aikaa testata VPN: tä pääsyäksesi My5: ään ja muihin brittiläisiin streaming-palveluihin riskittömästi.

Usein Kysytyt Kysymykset

Onko ZEE5 saatavana Yhdysvalloissa?

Kuten aiemmin mainittiin, ZEE5: tä ei ole saatavana muualla Intian ulkopuolella alueellisten rajoitusten vuoksi. Suunnittelua streaming-palvelun levittämiseksi ympäri maailmaa on ollut töissä, mutta siihen saakka tarvitset premium-VPN: n, kuten PureVPN: n, jotta voit käyttää sitä Yhdysvalloista.

Kuinka katsella ZEE5: tä Yhdysvalloissa ilmaiseksi?

ZEE5 tarjoaa myös vapaasti katseltavissa olevaa sisältöä, jota käyttäjät voivat katsella ilman kirjautumista. Jos haluat tutustua luetteloon, sinun on asetettava itsesi VPN: n avulla. Laitteellesi osoitetulla intialaisella IP-osoitteella voit siirtyä streaming-palveluun ja katsella käytettävissäsi olevaa ilmaista sisältöä helposti!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me