Kuinka katsella ZDF: tä Saksan ulkopuolella VPN: n avulla


Kuinka katsella ZDF: tä Saksan ulkopuolella VPN: n avulla

Julkaistu: 11. lokakuuta 2019


Etkö voi katsella ZDF: tä Saksan ulkopuolella? Käytä sitten laitteesi VPN-yhteyttä. Käytä PureVPN: tä vain 0,99 dollarilla avataksesi ZDF: n ja saadaksesi uusimman päivityksen Saksassa mistä päin maailmaa tahansa..

img

Yksi suosituimmista televisiokanavista, jota saksalaiset rakastavat katsella, on ZDF. Itse asiassa se on juuri kanava, jota monet saksalaiset varttuivat katsomassa.

ZDF: llä on myös tonnia sisältöä, jota voit katsella verkossa. Mikä saa meidät sanomaan, että saatat ihmetellä?

Ensinnäkin se on yksi alueen vanhimmista TV-kanavista. Toiseksi se tarjoaa sisältöä useisiin luokkiin, kuten lapset, kulttuuri, viihde, sarjat ja muut.

Yksi kanavan osa, jota varmasti vihaat, on kuitenkin se, että et voi katsella ZDF: tä Saksan ulkopuolella. Kamalalta. Eikö se ole?

Älä huoli, koska meillä on hyviä uutisia sinulle.

ZDF: n suoratoisto ulkomailta on yksinkertainen ja taattu tapa ilman puskurointia. Lue ja opi.

Löydä paljon saksalaista sisältöä ZDF: ltä

ZDF tarkoittaa Zweites Deutsches Fernsehen, mikä tarkoittaa toista saksalaista televisiota. Se on toiminut valtion omistamana julkisena televisiokanavana yli 50 vuotta.

Ollessasi markkinoilla niin kauan, löydät siitä sisältöarvon aarteen. Kuten aiemmin mainittiin, löydät tv-ohjelmia, elokuvia ja dokumentteja useista luokista.

Esimerkiksi joitain suosituimmista elokuvista, joita voit tällä hetkellä löytää ZDF: ltä, ovat Ella Schön: Storm Siblings, Und tot bist Du! (1) – Ein Schwarzwaldkrimi, Polly, ikuisesti sinun, ennakoitu murha, tappava uskottomuus ja hallinnassa, muutamia mainitakseni.

Jos etsit sarjaa, voit tutustua Tukholman Requiemiin, Summiteereihin, SOKO Stuttgartiin, The Old Maniin, SOKO Müncheniin, SOKO Kölniin, syyttäjään, asiantuntijoihin ja muihin.

Samoin on muita suosittuja sisältöjä, joita voit tutustua ZDF: ään, kuten Terra Xpress, Die Anstalt, Das Blaue -sohva, Heute Xpress, Bares fur Rares jne..

Jos et tiedä mistä aloittaa, napsauta Luokat AZ ja valitse haluamasi luokka. Tai voit myös tarkistaa Katsotuin sisältö.

Katso ZDF useista laitteista

Koska ZDF on julkinen televisiokanava, voit hankkia sen jokaisella kaapeli-liittymällä tai paketilla Saksassa. Ja jos et halua pysyä televisiossa – todennäköisimmin koska olet johtoleikkuri, voit aina suoratoistaa sisältöä älylaitteellasi verkossa lataamalla ZDFmediathek-sovelluksen.

Paras virtauspalvelun ominaisuus on, että voit ladata sovelluksia paitsi Android- ja iOS-laitteille myös Windows-puhelimille ja jopa Amazon Kindlelle..

Sinun tarvitsee vain käydä osoitteessa www.zdf.de, asentaa sovellus haluamallesi laitteelle ja katsella ZDF: ää missä haluat..

Mitä laitteita ZDF on saatavana?

Koska olet muodostanut yhteyden VPN-verkkoon, voit suoratoistaa ZDF: tä millä tahansa suositulla suoratoistolaitteella. Näitä ovat iPhone, Android-älypuhelin, Mac, Apple TV, Android TV, Amazon Fire TV ja Amazon Kindle.

Edellä mainittujen laitteiden lisäksi voit suoratoistaa ZDF: ää monissa muissa laitteissa ja alustoissa, kuten Kodi, Raspberry Pi ja Roku.

Missä ZDF on saatavana?

ZDF on saksalainen viihdekanava, jonka pääkonttori sijaitsee Saksassa. Alun perin kanava oli saatavana vain Saksassa, mutta nyt lähetys on laajennettu kahteen muuhun maahan, Alankomaihin, Itävaltaan, Tanskaan ja Sveitsiin..

Jos asut EU: ssa, on todennäköistä, että pystyt suoratoistamaan ZDF: n suoraan heidän verkkosivustoltaan. Jos ei, selaa kaapelitelevisiosi kanavaluetteloa ja saatat löytää sieltä ZDF: n. Jos ei, hanki vain VPN ja muodosta yhteys Saksan palvelimeen käyttääksesi ZDF: tä heti.

Kuinka katsella ZDF: tä Saksan ulkopuolella VPN: n avulla

Valitettavasti, vaikka lataat ZDF-sovelluksen haluamallasi laitteella, et pääse ZDF: ään Saksan ulkopuolella lähetyslisenssien vuoksi.

Hyvä uutinen on, että voit ratkaista tämän ongelman helposti asettamalla VPN laitteellesi. Ihan totta!

Vaikka VPN-verkot on rakennettu tarjoamaan paras online-suojaus erilaisia ​​tietoverkkouhkia vastaan, näitä työkaluja voidaan käyttää myös yksityisyytesi ja Internetin vapauden turvaamiseen. Voit asentaa VPN haluamaasi laitteeseen, vaihtaa virtuaalisen sijaintisi Saksaan ja katsella ZDF: tä maan ulkopuolella nopeasti!

Ainoa mitä sinun on tehtävä, on noudattaa näitä vaiheita:

 1. Tilaa VPN
 2. Lataa ja asenna sovellus haluamallesi laitteelle
 3. Käynnistä VPN ja valitse tilaksi suoratoisto
 4. Vaihda palvelimen sijainti Saksaan
 5. Kun sinulla on saksalainen IP-osoite, voit käyttää ja katsella ZDF: tä.

Kuinka katsella ZDF: tä Yhdysvalloissa?

ZDF: tä ei voi suoratoistaa suoraan Yhdysvalloissa. ZDF: n suoratoisto Yhdysvalloista edellyttää, että VPN on kytketty suoratoistolaitteeseesi. Valitse käytettävissä olevista maista luettelosta Saksa ensisijaiseksi palvelinalueeksi. Kun yhteys on muodostettu, virtuaalinen sijaintisi muuttuu Yhdysvalloista Saksaan. Tämä antaa sinulle välittömän pääsyn ZDF: hen ja kaikkiin muihin verkkosivustoihin ja sisältöön, jotka ovat saatavilla vain Saksassa.

Noudata vain alla olevia vaiheita:

 • Tilaa VPN
 • Kirjaudu sisään käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi
 • Yhdistä saksalaiseen palvelimeen
 • Käy ZDF-sivustolla ja aloita suoratoisto

Kuinka katsella ZDF: tä Iso-Britanniassa?

Vaikka ZDF lähettää monia Euroopan maita, Yhdistynyt kuningaskunta ei ole luettelossa. Jos asut Isossa-Britanniassa ja haluat suoratoistaa suosikki TV-ohjelmasi ZDF: llä, voit tehdä sen helposti muodostamalla yhteyden VPN: ään. Noudata vain alla olevia ohjeita ja pääset ZDF: ään Iso-Britanniasta.

 • Tilaa VPN
 • Kirjaudu sisään käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi
 • Yhdistä saksalaiseen palvelimeen
 • Käy ZDF-sivustolla ja aloita suoratoisto

Katso ZDF Live Kodista

Hyvä uutinen Kodi-faneille on, että he voivat katsella suosikkikanavansa ZDF-kanavaa kaikkialta Kodista.

Viihdekeskus on ensisijainen alusta, jolla suoratoistetaan sisältöä tien päällä. Loppujen lopuksi Kodi tarjoaa yhteensopivan sovelluksen monille laitteille.

Joka tapauksessa, jos olet kiinnostunut pelaamaan ZDF: tä Kodilla, voit tarkistaa Kodi-lisäosan asennusoppaan. Tässä on mitä sinun täytyy tehdä asentaaksesi ZDF-lisäosa Kodiin.

 1. Ensinnäkin, käynnistä Kodi-sovellus
 2. Siirry nyt lisäosiin ja sitten Package Installer
 3. Napsauta Asenna arkistosta ja siirry sitten Kodi-lisäosavarastoon
 4. Napsauta ja siirry videon lisäosiin
 5. Vieritä alas ja löydä ZDF Mediathek 2016
 6. Napsauta Asenna ja odota, kunnes ilmoitus ponnahdusikkuna tulee näkyviin
 7. Palaa takaisin Kodi-aloitusnäyttöön
 8. Valitse nyt Lisäosat ja sitten Videon lisäosat
 9. Napsauta avataksesi ZDF Mediathek 2016

Nauti ZDF-livestä verkossa missä tahansa Kodi-alueella!

Tärkeimmät syyt Rakastat katsomaan ZDF: ää ulkomailta VPN: n avulla

VPN: n avulla voit valita 140 sijainnista, mukaan lukien Saksa, ja saada paikallisen IP-osoitteen, jotta pääset valitsemaasi sisältöön mistä tahansa.

Lisäksi sinulle taataan huippunopeudet kaikkina aikoina, koska omistettujen suoratoistopalvelimien valikoima on jatkuvasti kasvavassa verkossa. Ja voit katsella suosikki-otsikoitasi sydämesi sisällön suhteen ja ilman huolta Internet-palveluntarjoajan kuristimesta.

Alueellisten rajoitusten voittaminen ja nopeimpien suoratoistonopeuksien saaminen Saksan VPN-palvelimien kautta eivät ole ainoat edut, jotka saat VPN: llä. Itse asiassa pidät Internet-liikenteesi piilossa kaikkea uteliaita silmiä vastaan. Sanomattakin on selvää, että verkkoliikenne on salattu, mikä takaa sinulle tyhjäkäsittelyn tietojen eheyden.

Kaiken kaikkiaan PureVPN tarjoaa sinulle täydellisen ratkaisun Internet-tietoturvalle, tietosuojalle, yleiselle saatavuudelle ja muulle. Joten käytä sitä nyt streaming suosikkisisältösi ZDF: ssä samoin kuin muut streaming-kanavat!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map