Kuinka katsella vuoden 2019 presidentin Cupia


Kuinka katsella vuoden 2019 presidentin Cupia

Päivitetty: 14. marraskuuta 2019


Seuraa alla mainittua 3-vaiheista prosessia ja seuraa tulevaa 2019 Presidents Cup -sarjaa live-tilassa ja online-tilassa mistä päin maailmaa tahansa.

 1. Tilaa PureVPN
 2. Lataa ja yhdistä yhdysvaltalainen palvelinpaikka
 3. Siirry NBC: lle, löydä suoravirta ja aloita katselu

Presidents Cup on sarja golf-otteluita, jotka järjestetään kahden joukkueen välillä, joista toinen edustaa Yhdysvaltoja ja toinen edustaa muuta maailmaa (miinus Eurooppa). Se tapahtuu joka toinen vuosi ja seuraa ottelupelimuotoa, jossa joukkueille tai pelaajille annetaan pisteitä jokaisesta reikästä, jossa he voittavat vastustajansa.

2019 Presidentin Cup

Tänä vuonna olemme todistamassa 2019 Presidents Cupia, joka on kansainvälisen golfkilpailun 13. painos. Se pidetään Royal Melbourne Golf Clubilla Melbournessa, Victoriassa, 12. – 15. Joulukuuta 2019.

Molemmilla joukkueilla oli aiemmin yhteensä 12 pelaajaa. Kahdeksan parasta pelaajaa pääsi kuitenkin lopulliseen karsintaan 18. elokuuta 2019 jälkeen. Katso molempien joukkueiden lopullinen sijoitus alla.

Kansainvälinen joukkue Yhdysvallat
Marc LeishmanBrooks Koepka
Hideki MatsuyamaJustin Thomas
Louis OosthuizenDustin Johnson
Adam ScottPatrick Cantlay
Abraham AncerXander Schauffele
Li HaotongWebb Simpson
Pan Cheng-tuuletinMatt Kuchar
Cameron SmithBryson DeChambeau

Mistä katsoa vuoden 2019 presidentin Cupia?

Aikaisemmin CBS omisti yksinoikeudet Presidents Cup-lähetysten lähettämiseen. Vuonna 2000 heidät kuitenkin siirrettiin NBC: hen, ja siitä lähtien NBC on ollut Presidents Cupin ainoa lähetystoiminnan harjoittaja. Joten, jos olet golffani, joka on kiinnostunut seuraamaan tulevaa 2019 Presidentin Cupia, NBC on sinulle ainoa vaihtoehto.

On kuitenkin olemassa muita kolmansien osapuolien suoratoistopalveluita, kuten Sling TV, FuboTV ja Hulu Live TV: n kanssa, jotka tarjoavat NBC: n yhtenä suoratoistokanavanaan. Joten jos et suoraan NBC-sovelluksen kautta, voit tarkistaa nämä palvelut 2019 Presidents Cup -esityksen suoraa lähetystä varten.

Kuinka katsoa 2019 Presidentin Cupia?

Kun kilpailu tapahtuu Australiassa ja NBC on sen ainoa lähetystoiminnan harjoittaja, Yhdysvalloissa ja Australiassa asuvilla ihmisillä ei ole mitään virtausta 2019 Presidents Cup -sarjaan verkossa. Koska kansainvälisessä joukkueessa esiintyy myös muita kansainvälisiä golfaajia, ihmiset ympäri maailmaa ovat kiinnostuneita seuraamaan tulevaa kilpailua live-tilassa. Mutta tässä asiat muuttuvat hieman monimutkaisiksi.

NBC sisältää alueelliset rajoitukset, jotka estävät kansainvälisiä käyttäjiä kirjautumasta mobiilisovellukseensa tai verkkosivustoilleen. Ja koska ne ovat ainoat lähettäjät tulevalle golfkilpailulle, yhteisön massiivinen palat saattavat miettiä, missä he voivat seurata tapahtumaa live-tilassa.

Joten jos olet kansainvälinen henkilö, joka haluaa seurata kilpailua live-tilassa, tarvitset VPN-yhteyden. Noudata alla olevia vaiheita ja aloita:

 • Tilaa PureVPN
 • Lataa haluamallasi suoratoistolaitteella
 • Kirjaudu sisään kirjautumistiedoillasi
 • Yhdistä “US” -palvelimeen >> Siirry NBC: hen
 • Etsi suoravirta ja aloita katselu

Usein Kysytyt Kysymykset

Kuka pelaa Presidents Cupissa 2019?

Yhdysvaltain joukkueen kapteeni Tiger Woods ilmoitti Fred Couples, Zach Johnson ja Steve Stricker kolmesta kapteenin avustajastaan ​​vuoden 2019 presidentin Cupiin..

Milloin ja missä on seuraava presidentin cup?

Presidents Cup 2019 järjestetään 9. – 15. Joulukuuta 2019, kun se palaa arvostettuun Royal Melbourne Golf Clubiin

Mikä on Presidentin Cupin muoto?

Presidents Cup käyttää 4 päivän 34-ottelumuotoa, joka sisältää nelikokoukset, neljä palloa ja yhden ottelun pelaamista.

Lisätietoja miksi tarvitset VPN: ää golfin katselemiseen!

Urheilun suoratoisto-oppaat

Napsauttamalla kuvaketta saat täydelliset suoratoisto-oppaat käynnissä olevista ja tulevista urheilutapahtumista!

 • Moto GP
 • Valioliiga
 • LA LIGA
 • Kaava 1
 • NFL
 • Sarja A
 • WRC
 • MLB
 • UEFA Mestareiden liiga
 • Bundesliiga
 • LIGUE 1
 • UFC
 • Tennis
 • NBA
 • IPL
 • NHL



Stream Presidents Cup Golf -turnaus Live

Katso kaikkia golftapahtumia suorana online-tilassa PureVPN: n optimoitujen suoratoistopalvelimien avulla.

1- Valitse suunnitelmasi Vaihda valuutta: USD

 • USD

1 kuukauden suunnitelma Säästä 0% $ 10,95 / mo kuukaudessa 10,95 dollaria Laskutetaan joka kuukausi Saat 1 kuukauden suunnitelman 31 päivän rahat takaisin -takuu 88% POIS – rajoitetun ajan! Suuri säästö! 5 vuoden suunnitelma Säästä 88% 10,95 dollaria $ 1,32 / mo kuukaudessa 79 dollaria 5 vuoden laskutus Hanki 5 vuoden suunnitelma 31 päivän rahojen palautustakuu 47% POIS 1 vuoden suunnitelma säästää 47% 10,95 dollaria $ 5.83 / mo kuukaudessa Hanki 1 vuoden suunnitelma 31 päivän rahojen palautustakuu 1 vuoden suunnitelma Säästä 82% $ 1,99 / mo kuukaudessa 10,95 dollaria Laskutetaan joka kuukausi Hanki 1 vuoden suunnitelma 31 päivän rahojen palautustakuu 2 vuoden suunnitelma Säästä 82% $ 1,99 / mo kuukaudessa Hanki 2 vuoden suunnitelman 31 päivän rahojen palautustakuu 2- Valitse maksutapa Suojattu ja salattu maksu McAfee-kuvake Valitse maksutapa Luottokortti PayPal PaymentWall Crypto -valuutat (ei palauteta) Alipay BlueSnap -lahjakortit (ei palauteta) Napsauta tätä nähdäksesi kaikki maksutavat Tilausyhteenveto 79,00 USD

Tilausyhteenveto

PureVPN 5-vuotinen suunnitelma 657 USD-lisäosaa

Yhteensä 79,00 USD Onko sinulla kuponkikoodia? Käytä x

Anna kelvollinen kortinhaltijan nimi.

syötä voimassa oleva sähköpostiosoite.

Minulla on luottokortti, joka on liitetty PayPal-tiliini Pay with Luottokortti

31 päivän rahat takaisin -takuu

Suojatut ja salatut maksut

Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt käyttöehdot ja tietosuojakäytännön.

Maksu suoritettu

Kiitos, että yritit PVPN-ostoskoria. (Prosessissa ei veloitettu rahaa).

Haluatko lisätä a Omistettu IP varten 0,99 USD/ mo?
Mikä on Omistettu IP? Saada Omistettu IP Lisäosan poistaminen Valitse maa

 • Australia
 • Kanada
 • Saksa
 • Hong Kong (SAR)
 • Malta
 • Yhdistynyt kuningaskunta
 • Singapore
 • Yhdysvallat

Saada Omistettu IP Haluatko lisätä a DDos-suojaus varten 0,99 USD/ mo?
Mikä on DDos-suojaus? Saada DDos-suojaus Lisäosan poistaminen Valitse maa

 • Australia
 • Kanada
 • Ranska
 • Alankomaat
 • Uusi Seelanti
 • Yhdistynyt kuningaskunta
 • Yhdysvallat
 • Saksa

Saada DDos-suojaus Haluatko lisätä a Portin uudelleenohjaus varten 0,99 USD/ mo?
Mikä on Portin uudelleenohjaus? Saada Portin uudelleenohjaus Poista lisäosa × Dedicated IP VPN

PureVPN: n Dedicated IP VPN -sovelluksella voit tehdä paljon enemmän kuin osaat kuvitella. Tämä lisäosa on hieno ratkaisu henkilöille ja yrityksille, jotka haluavat rajoittaa pääsyä verkkoihinsa.

Miksi tarvitsen omistettu IP VPN?

Etäkäyttöpalvelimet salauksella

Riippumatta siitä, mihin etäkäyttöpalvelimeen muodostat yhteyden, voit tehdä niin helposti joutumatta huolehtimaan vaarantumisesta, etenkin koska sinut tukee sotilaallisen tason salaus.

Täydellinen yrityksille

Yksityishenkilöt ja yritykset voivat muodostaa yhteyden rajoitettuihin verkkoihin ja palvelimiin. Sen sijaan, että jokaisella on verkkoon pääsyä jaettua IP: tä, vain tietyn IP-osoitteen käyttäjät voivat tehdä niin, tehostamalla turvallisuutta harppauksin..

Mahdollisuudet ovat rajattomat

Haluatko käyttää CCTV-kameroita, pankkitilejä vai haluatko nähdä luotettavia tietoja turvallisessa sairaalaverkossa, mahdollisuudet ovat rajattomat.

× DDoS-suojattu VPN

PureVPN: n Dedicated IP VPN -sovelluksella voit tehdä paljon enemmän kuin osaat kuvitella. Tämä lisäosa on hieno ratkaisu henkilöille ja yrityksille, jotka haluavat rajoittaa pääsyä verkkoihinsa.

Miksi tarvitsen DDoS Protected VPN -sovelluksen?

Estää perusteettoman liikenteen

Kohtuuttoman liikenteen kanssa Internet-nopeuksien ja viiveiden odotetaan laskevan. Mutta niin ei enää pidä paikkaansa DDoS-suojatulla VPN: llämme.

On valppaana jatkuvasti

Sen sijaan, että joudut aktivoimaan DDoS-suojatun VPN: n manuaalisesti joka kerta, se on aktiivinen aina. Heti kun hyökkäys havaitaan, DDoS-suojattu VPN neutralisee sen heti.

Täydellinen pelaajillekin

DDoS-suojattu VPN-palvelumme tarjoaa ylimääräisen suojakerroksen pelaajille, joita verkkorikolliset ja kilpailevat pelaajat kohdistavat säännöllisesti. Vakuutan; sinulla on kilpailukykyinen ja turvallinen pelikokemus.

× Satamahuolinta

Portin välitys -ominaisuus on kätevä, kun joudut käyttämään Internet-yhteyteen kytkettyä laitetta / palvelua mistä päin maailmaa tahansa.

Kuinka sataman välitys hyödyttää minua?

Oletetaan, että haluat käyttää tietokonettasi, kannettavaa tietokonetta tai palvelinta mistä päin maailmaa tahansa. Port Forwarding -apuohjelma antaa sinun tehdä juuri sen.

Jos haluat jakaa pääsyn verkkosivustoosi / FTP: hen tai muuhun palveluun, tarvitset Port Forwarding -lisäosaamme.

Jos haluat pelata online-peliä ystävien kanssa, tarvitset Port Forwarding -apuohjelmamme, jotta ystäväsi voivat liittyä pelipalvelimeesi.

Jos käytät PureVPN: ää reitittimessäsi, tarvitset Port Forwarding -laajennuksen salliaksesi minkä tahansa tietyn portin PureVPN IP: llä.

× Yritysluokan suojaus & yksityisyys

Next Generation Advanced -ominaisuudet tarjoavat vankan tietoturvan & yksityisyyttä. Aikaisemmin tekniikka oli saatavana vain yrityksille & Yrityksissä. Se antaa sinulle haittaohjelmien / viruksentorjunnan, mainosten estäjän, sovellusten suodatuksen, tunkeutumisen estävän mekanismin ja URL- / luokkasuodatuksen. Ajattele sitä nimellä "suurvallat" tavalliselle VPN: llesi.

Huomautus 1:

Tästä hetkestä lähtien Enterprise-Grade Security & Tietosuojalisäosa ei toimi samanaikaisesti omistetun IP-lisäosan kanssa. Voit kuitenkin käyttää mitä tahansa muuta tilaa VPN-sovelluksissamme ottaaksesi käyttöön Enterprise-Grade-suojauksen & Yksityisyyden lisäosa.

Muistio 2:

Huomaa, että PureVPN: n manuaalinen asennus ei tällä hetkellä tue Enterprise Grade Security -määritystämme & Yksityisyyden lisäosa. Ota ystävällisesti käyttöön VPN-sovelluksemme.

× P2P-suojaus

P2P Protection -lisäosa varmistaa, että hakkerit tai valtion virastot eivät edes kaikkein selkeimmin houkuttele niitä houkuttelemaan sitä laitteellesi tai tietokoneellesi. Ennakoiva suojamme estää automaattisesti tuhoisia tiedostoja, kuten viruksia, haittaohjelmia, lunastusohjelmia, troijalaisia ​​jne., Jotka ovat peitetty torrentina lataamisesta, ja pitävät laitteen turvallisena..

PureVPN-suunnitelma sisältää:

 • Sovellukset
 • Yritystason suojaus
 • 10-Multi-kirjautumiset, joten voit käyttää yhtä tiliä 10 laitteessa samanaikaisesti.
 • 2000+ suojattua palvelinta yli 140 maassa
 • 24/7 asiakastuki

nologit ja asiakastuki Trustpilot

Maksa luottokortillasi ja SAA LISÄ 10% ALENNUS!

Maksan luottokortilla Jatka Alipayn kanssa ×

Havaittu virhe

kyllä ​​ei

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä 24/7 live-tukeen

Maksusi hylättiin

Yritä maksaa kautta Bluesnap.

Valitse maksutapa

Hanki tämä tarjous nyt Jatka

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map