Kuinka katsella UFC Live Online -tapahtumaa


Kuinka katsella UFC Live Online -tapahtumaa

Päivitetty: 9. helmikuuta 2020


Katso UFC-taisteluita verkossa mistä tahansa. Noudata annettuja ohjeita ja saat PureVPN: n hintaan vain 0,99 dollaria.

1. Hanki PureVPN ja asenna laitteeseesi.
2. Yhdistä SonyLiviin suositussa verkkosivustoluettelossa.
3. Siirry Fight Sports -osaan ja aloita UFC: n suoratoisto!"

watch-UFC-live

Seuraava tapahtuma UFC 248

Jokainen UFC-fani odottaa nyt vielä innokkaammin UFC: tä, kuten taas tittelitaisteluun! Kyllä, luit sen oikein.

Päätapahtuma: Welterweight
Israel Adesanya vastaan ​​Yoel Romero
7. maaliskuuta

Tämä yhdessä useiden muiden erittäin odotettujen ottelujen kanssa ilahduttaa faneja. Emme halua missata hetkeäkään UFC: stä hinnalla millä hyvänsä.

Kuinka katsella UFC Live Online -tapahtumaa?

On kolme tapaa seurata UFC-otteluita suorana online-muodossa missä tahansa. Tarkista ne ja valitse sinulle sopivin ratkaisu.

  1. Katso UFC 246 ilmaiseksi 
  2. Suoratoista UFC 246 virallisilla kanavilla
  3. Hanki UFC.TV PPV 

1. Kuinka katsella UFC Online ilmaiseksi?

Kuulit oikein! On totta, että voit suoratoistaa tulevaa UFC PPV -tapahtumaa maksamatta senttiäkään. Seuraa vain näitä vaiheita katsoaksesi Khabib Nurmagomedov vs Dustin Poirier elävän UFC 246: ssa:

  1. Tilaa PureVPN.
  2. Lataa ja asenna PureVPN haluamillesi laitteille.
  3. Valitse SonyLiv IN PureVPN-sovelluksen suositusta verkkosivustojen luettelosta.
  4. Siirry SonyLiv-sivustossa Fight Sports -osaan ja napsauta UFC
  5. Livestream UFC-maksullinen näkymä ilmaiseksi. 

tilaa nyt

2. Missä katsella UFC Online -sivustoa?

Tässä on luettelo kanavista, joilla voit katsella UFC: tä suorana online-tilassa.

Maa-lähetyskanavat
YhdysvallatFox Sports 1 | ESPN+
Yhdistynyt kuningaskuntaBT Sport
AustraliaPäätapahtuma
Etelä-AmerikkaFox Sports 1
Ranska (ilmainen)RMC
BrasiliaGlobo
PortugaliKombat Sport
IntiaSonyLiv (ilmainen)
JapaniWOWOW (ilmainen)
MENA-alueOSN Play
KanadaFight Network
KiinaPPTV (ilmainen)
VenäjäVenäjä 2 (ilmainen)

tilaa nyt

3. UFC-maksu per näyttö

UFC.TV-katselumaksu vaihtelee jokaisessa taistelussa ja kaikilla alueilla. Tässä on mahdollisuus hyödyntää tutkimuksemme ja saada halvin PPV.

MaaUFC PPV-hinta (USD)
YhdysvallatPyörtyi
UKEi saatavilla
Australia$ 29.99
Intia / Meksiko9,99 dollaria (alin)
Thaimaa$ 19.99
Filippiinit$ 13.31
Venäjä$ 29.99
Japani$ 23,48

Huomaa: Yllä oleva hintavertailu koskee UFC SD PPV -tuotetta. HD PPV on saatavana myös hieman korkeammilla hinnoilla. 6 kuukauden tilaussuunnitelmat ovat myös saatavana alennuksin. 

tilaa nyt

UFC Fight Times eri alueilla

Alla on arvioidut ajat eri aikavyöhykkeillä, jolloin UFC 246: n pääottelutaistelun odotetaan alkavan Conor McGregorin ja Donald Cerronen välillä.

  • Paikallinen (GST): 10 pm.
  • Greenwich (GMT): 6 pm.
  • New York (ET): 2 p.
  • Chicago (CT): 13 pm.
  • Denver (MT): 12 pm.
  • Las Vegas (PT): 11 am.
  • Los Angeles (PT): 11 am.
  • Honolulu (HAST): 8 am.
  • Sydney (AET): 4 aamu (sunnuntai)
  • Tokio (JST): 3 aamu (sunnuntai)
  • Moskova (MSK): 9 pm
  • Pariisi (CEST): 8 pm
  • Lontoo (BST): 7 pm.

Katso UFC Online On Fox Sports -sivustolla (USA)

Fox Sports ei ole enää yksinomainen UFC-tapahtumien lähettäjä. Pitkäaikainen sopimus UFC: n kanssa purettiin äskettäin. Nyt UFC on yhteistyössä ESPN +: n kanssa ja on keksinyt erityispaketit ja PPV: n ESPN-tilauksella. Noudata alla olevia vaiheita katsellaksesi UFC: tä ESPN: ssä.

  • Tilaa PureVPN.
  • Lataa ja asenna PureVPN-sovellus haluamillesi älylaitteille.
  • Suosittujen verkkosivustojen luettelosta Yhdistä ESPN: ään.
  • Siirry ESPN + -sivustolla UFC-tapahtumalinkiin katsoaksesi sitä live-tilassa.

Katso UFC Online Yhdysvaltojen ulkopuolelta

UFC-fanit ympäri maailmaa haluavat seurata toimintaa live-tilassa verkossa. Valitettavasti suurin osa kansainvälisistä katsojista ei pysty rajoituksien vuoksi saamaan elokuvaa reaaliaikaisesti. Mutta tähän erittäin turhauttavaan ongelmaan on helppo ratkaisu.

Vaikka tapahtuma ei olisi maassasi, voit suoratoistaa sen PureVPN: llä. Noudata vain alla olevia vaiheita ja voit katsella UFC 246: ta verkossa helposti Yhdysvaltojen ulkopuolelta:

  • Tilaa ja lataa PureVPN
  • Yhdistä venäläiseen palvelimeemme.
  • Avaa linkki https://matchtv.ru/on-air.
  • Live-suora UFC-pay-per-view.

tilaa nyt

Mitä laitteita PureVPN tukee UFC: n katseluun ?

UFC tukee virallisesti monia laitteita, kuten pelikonsolit ja TV-laatikot. Heillä on sovelluksensa siinä tai ne ovat saatavana eri palveluntarjoajien kautta. PureVPN: n avulla voit käyttää näiden laitteiden UFC-suoravirtaa suoratoistoin.

Kuinka katsella UFC: n suoraa streamia Kodilla

  1. Määritä PureVPN Kodissa.
  2. Asenna Planet MMA -lisäosa Ares-arkistosta.
  3. Vaihda sijainti Iso-Britanniaan tai Yhdysvaltoihin.
  4. Nauti UFC: n suoratoistosta Kodin kautta.

Kuinka katsella UFC Live Streamia PS4: llä

  1. Määritä PureVPN PS4: ssä.
  2. Yhdistä PureVPN-palvelimeen, jonka tarvitaan kanava, jota haluat käyttää.
  3. Avaa selain ja avaa kanavan verkkosivusto.
  4. Aloita suoratoisto suorana lähetyksenä PS4: llä.

Kuinka katsella UFC Live Stream -sovellusta Android-sovelluksissa

  1. Tilaa PureVPN.
  2. Lataa ja asenna PureVPN-sovellus Androidille.
  3. Yhdistä PureVPN: n Yhdysvaltain palvelimeen.
  4. Käy Fox Sports -sivustolla ja kirjaudu sisään.

UFC 248 -kortti sisältää seuraavat ottelut:

ufc 248 -kortit

tilaa nyt

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map