Kuinka katsella saksalaista Netflixiä mistä tahansa


Kuinka katsella saksalaista Netflixiä mistä tahansa

Voit katsella saksalaista Netflixiä Australiassa, Yhdysvalloissa tai Isossa-Britanniassa käyttämällä suoratoistolaitteesi VPN: tä. Koska PureVPN antaa ensimmäistä kertaa seitsemän päivän kokeilun vain 0,99: lla, voit säästää rahaa ja nauttia saksalaisista TV-ohjelmista, kuten Dogs of Berlin. Katso saksalaista Netflixiä ja estä ikävystyminen kotona.

Hanki PureVPN 31 päivän rahat takaisin -takuu

Kuinka katsella saksalaista Netflixiä ulkomailla?

Seuraa vain seuraavia vaiheita katsoaksesi saksalaista Netflixiä mistä tahansa:

American Netflix VPN

Tilaa PureVPN.

Se on nopea ja vaivaton.

yhdistä purevpn netflix -palvelin

Lataa ja asenna PureVPN.

Se tukee satoja laitteita.

Pääset saksalaiseen Netflixiin VPN: n avulla

Suorita saksalainen Netflix.

Liitä vain ja nauti!

Lataa PureVPN

Suosikkilaitteellasi!

Windows Mac Android Chrome Firefox

Hanki PureVPN laitteellesi ja suoratoista saksalainen Netflix heti

PureVPN: n ja sen käyttäjäystävällisen käyttöliittymän avulla voit nyt käyttää saksalaista Netflixiä kaikilla suoratoistolaitteilla, jolloin voit suoratoistaa sisältöä mistä tahansa.

Windows Mac Android iOS Chrome Firefox -reititin Kodi

Ja se on vain puolet siitä. PureVPN on jopa yhteensopiva erilaisten pelikonsolien, BoxeeBoxin, Roku, Apple TV: n, Android TV: n ja monien muiden kanssa.

31 päivän rahat takaisin -takuu

Voinko katsella saksalaista Netflixiä ulkomailta?

Aikaisemmin sait käyttää Saksalaista Netflixiä vain, jos asut tällä hetkellä Saksassa tai matkustat Saksaan. Se oli ainoa tapa. Mutta PureVPN: n kanssa asiat ovat muuttuneet aivan erilaisiksi. Nyt voit käyttää saksalaista Netflix-tiliä mistä päin maailmaa tahansa. Toisin sanoen sinun ei tarvitse mennä Saksaan käyttääksesi sitä.

Netflix Yhdysvalloissa käytettävissä maissa

Parhaat elokuvat, jotka ovat saatavana vain saksalaisessa Netflixissä

Netflix Saksa

Da Geht Noch Was (2013)

Da Geht Noch Was on saksalainen komediaelokuva, jonka ohjaaja Holger Haase julkaisi vuonna 2013 ja jonka pääosissa näyttelivät Florian David Fitz ja Henry Hübchen. Se on tarina rikkoutuneesta suhteesta isän ja pojan välillä ja siitä, kuinka rakkaus perheiden välillä ei koskaan katoa. Conrad, jota pelasi Florian, nyt kaikki aikuiset olivat aina pitäneet etäisyyden isästään sen jälkeen, kun häntä kohdeltiin kuin hän oli lapsi. Kuolevan äitinsä erityisen pyynnön jälkeen hän kuitenkin menee takaisin katsomaan isäänsä ja toimittamaan hänelle kirjekuoren. Mutta tavoitettuaan hän saa selville, että hänen isänsä on todella kova aika ja aloittaa matkansa korjaamaan suhteen isänsä kanssa ja auttaa häntä nousemaan jaloilleen.

Netflix Saksa

Vihreä kirja (2018)

Tosi tarinaan perustuva Green Book on elämäkuva, joka sisältää mustan jazz-pianistin Don Shirleyn, jota soittaa Mahershala Ali, ja hänen valkoisen kuljettajansa Tony Lipin, jota soittaa Viggo Mortensen. Elokuva seuraa näitä kahta, jotka kiertävät maata, joka alkoi New York Citystä, aina eteläisiin osavaltioihin 1960-luvulla. Pian nämä kaksi kehittävät erityisen, odottamattoman siteen kohdatessaan rasismia tuolla aikakaudella.

Netflix Saksa

Hubert und Staller – Unter Wölfen (2016)

Unter Wölfen on 90 minuutin pitkä saksalainen elokuva, joka perustuu vuoden 2006 TV-sarjaan, Hubert ja Staller. Se seuraa kahta etsijää, Franz Hubert ja Johannes Staller, jotka joutuvat juuttuneiksi poliisin päällikön Kröpfin murhan väliin. Liity heidän luokseen tutkiessaan ja selvittääkseen kuka oli vastuussa tästä rikoksesta.

Kuka käyttää VPN: ää saksalaiseen Netflixiin?

käyttäjien prosenttiosuus, jotka käyttävät netflixiä vpn: n kanssa

PureVPN on auttanut satoja tuhansia streamereja joka kuukausi käyttämään Netflix-sisältöä eri puolilta maailmaa..

Paras VPN saksalaiselle Netflixille

Maailma on täynnä satoja erilaisia ​​VPN-palveluita. Jotkut maksetaan, jotkut tulevat ilmaiseksi. Niille, jotka ovat kiinnostuneita katsomaan ja käyttämään saksalaista Netflixiä, heidän vaihtoehtonsa ovat melko rajalliset, koska harvat siellä olevat VPN-verkot eivät tue Netflixiä tai joilla ei ole palvelimia Saksassa. Seurauksena on, että PureVPN on työn paras VPN. Sen lisäksi, että sillä on palvelimia Saksassa, siinä on myös Netflix-tuki, joka antaa sinulle rajoittamattoman pääsyn streaming-palveluun ja sen sisältöön.

  • Matkustaja

  • expat

  • Ainutlaatuinen sisältö

  • Jaettu tunnelointi

  • nimettömyys

Toiseen maahan matkustaminen on sinänsä varsin jännittävää. TV: n suosikki-ohjelmien ja elokuvien seuraaminen voi kuitenkin olla vaikeaa. Ja koska et halua pilata kokemustasi, on suositeltavaa katsoa suosikkiohjelmasi ja elokuvasi mahdollisimman pian.

Mutta kuinka kukaan voi katsella suosikki-ohjelmiaan ja elokuviaan matkalla? No, se on melko yksinkertaista. Saat kädet VPN-yhteyteen. Sen kautta voit helposti muodostaa yhteyden saksalaiseen Netflixiin ja katsella sisältöä ennen kuin kukaan muu pilaa sitä puolestasi.

Asuminen toisessa maassa työsi tai yrityksesi vaatimusten takia on yksinään melko vaikeaa, koska sinulla ei ole ystävien tai perheen yritystä. Nyt, jos suljet pois mahdollisuuden katsella suosikkiohjelmasi ja elokuvasi, elämä voi tulla vaikeaa.

Joten kaikille poissa oleville saksalaisille ulkomaalaisillemme on tapa, jolla voit saada kaikki suosikki TV-ohjelmasi ja elokuvasi takaisin Netflixiin. Tarvitset vain PureVPN: n. Käytä sitä yhteyden muodostamiseen Saksaan ja pääsy saksalaiseen Netflixiin.

Haluatko katsoa parhaita saksalaisia ​​televisio-ohjelmia ja elokuvia, mutta et löydä niitä Netflixistä? No, tämä johtuu siitä, että sisältö on saatavana vain saksalaisessa Netflixissä. Joten ainoa tapa päästä siihen on, jos muutat Saksaan.

Tähän saakka, koska PureVPN antaa sinun käyttää saksalaista Netflixiä ja sitä myös kaikkialta maailmasta. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on muodostaa yhteys saksalaiseen palvelimeen, ja siinä on se. Siirry Netflixiin, ja näet kaikki nämä fantastiset, yksinoikeudella järjestetyt saksalaiset ohjelmat ja elokuvat.

Nykyään useimmat käyttäjät uskovat, että VPN-yhteyttä käytettäessä Internet-nopeutesi yleensä hidastuu, ja näin on useimmissa VPN-yhteyksissä. PureVPN: n ja sen uraauurtavan Split Tunneling -ominaisuuden kanssa asiat ovat kuitenkin aivan erilaisia.

Ominaisuuden avulla käyttäjät voivat ennalta päättää, mitä verkkosivustoja ja palveluita he haluavat käyttää VPN-yhteyden kanssa ja mitkä haluavat käyttää vapaasti. Näin saat VPN-yhteyden käytön edut, kun sinun ei tarvitse tehdä kompromisseja nopeudesta. Se on voittoisa.

Saksalaisen Internet-yhteyden käyttö on yksi asia, ja samalla suojaaminen on aivan muuta tarinaa, joka on yhtä tärkeä asia. No, jos valitset PureVPN: n, saat molempien maailmojen parhaat puolet. Sen lisäksi, että se antaa sinulle pääsyn saksalaiseen Netflixiin, se suojaa myös online-yksityisyyttäsi.

Kuinka katsella saksalaista Netflixiä VPN: n avulla

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me