Kuinka katsella live-televisiota Kodilla?


Kuinka katsella live-televisiota Kodissa?

Päivitetty: 31. lokakuuta 2019

Haluatko katsoa suoraa televisiota Kodilla? Käytä sitten PureVPN-laitetta laitteessasi, IOS, Android, PC tai Amazon Fire TV. PureVPN tarjoaa ensimmäistä kertaa alennettua 7 päivän kokeiluversiota vain 0,99 dollarilla, jotta voit käyttää Kodin suoraa televisiota mistä tahansa. Tällä voit estää sulkemisstressin ja saada pääsyn Live-televisioon Kodissa tänään.

Kodia rakastavat miljoonat viirat ympäri maailmaa. Loppujen lopuksi se avaa oven rajoittamattomaan sisältöön, mukaan lukien myös suora online-TV-lähetys.

On monia syitä, miksi ihmiset valitsevat Kodin, vaikka heillä olisi kaapeli-TV-verkkoja. Ensinnäkin he ovat kyllästyneitä verkkoonsa kuuluvien rajoitettujen kanavien määrästä. Tämän lisäksi he ymmärtävät myös sen tosiasian, että miksi heidän tulisi pysyä TV-kaapeliverkoissaan, kun he pääsevät yli 1 000 paikalliselle ja kansainväliselle kanavalle ilman ymmärtämättä suurta omaisuutta.?

Joten, jos olet myös joku, joka aikoo siirtyä Internet TV: hen, tämä blogi on sinulle. Tässä oppaassa saat selville, kuinka katsella Live TV: tä Kodilla, samoin kuin joitakin parhaista lisäosista, jotka tarjoavat saumattoman IPTV-kokemuksen.

Kuinka katsella suoraa televisiota Kodista VPN: n avulla?

Ennen kuin jatkamme eteenpäin, haluamme tuoda esiin ensin joitain Kodi-aiheita ja parhaan ratkaisun niiden ratkaisemiseksi. Vaikka Kodi on avoimen lähdekoodin sovellus, joka tarjoaa lisäosia ilmaiseksi, et välttämättä pysty käyttämään joitain lisäosia alueellisten rajoitusten takia. Lisäksi sinun kannattaa pitää pää alaspäin, kun käytät Kodia, koska Internet-palveluntarjoajat ja viralliset lähetystoiminnan harhauttavat joitain lisäosia..

Voit kuitenkin välttää nämä ongelmat melko helposti, kun laitteeseesi on asennettu PureVPN Kodi -laajennus. Ensinnäkin voit huijata sijaintisi valitsemallasi maan IP-osoitteella päästäksesi sijaintiin lukittuihin lisäosiin. Toiseksi, voit pitää yhteytesi ja aktiviteettini nimettömänä väärennetyn IP-osoitteen takia.

Näin pääset alkuun:

 1. Tilaa PureVPN
 2. Lataa sovellus laitteellesi
 3. Käynnistä sovellus ja valitse Stream-tila
 4. Yhdistä valitsemasi sijaintiin
 5. Nauti Live-televisiosta Kodissa mistä tahansa

Kuinka käyttää Kodia katsomaan suoraa televisiota?

On olemassa useita lisäosia, joiden avulla Live-TV: tä voi katsella ja katsella Kodilla. Tarvitset erityisesti lisäosia, jotka tarjoavat IPTV-lisäosan Kodille suoraa TV-lähetystä varten. Käytämme tässä oppaassa Ultimate IPTV -laajennusta asennukseen. Nyt sitä mennään:

 1. Käynnistä Kodi-sovellus laitteellasi
 2. Suunnata Järjestelmäasetukset ja sitten Lisäosia
 3. Vaihda Tuntemattomat lähteet ja napsauta Kyllä, jos ponnahdusikkuna tulee näkyviin
 4. Palaa takaisin Aloitusnäyttö
 5. Napsauta uudelleen siirtyäksesi järjestelmä asetukset
 6. Klikkaus Tiedostonhallinta ja sitten Lisää lähde
 7. Tyyppi http://srp.nu/ tyhjään kenttään
 8. Tyyppi Superrepo nimeä se ja napsauta sitten kunnossa
 9. Mene Lisäosia alkaen Aloitusnäyttö
 10. Mene nyt Pakettien asentaja (avatun ruudun kuvake)
 11. Klikkaus Asenna zip-tiedostosta
 12. Etsi ja napsauta Super Repo, sitten krypton ja Kaikki
 13. Asenna napsauttamalla kodi.krypton.all-x.x.x.zip
 14. Kun repo on asennettu ja otettu käyttöön, siirry kohtaan Asenna arkistosta
 15. Klikkaus Superrepo Kaikki [Krypton] [v7] ja sitten Video-lisäosat
 16. Asenna napsauttamalla Ultimate IPTV
 17. Mene Lisäosia alkaen Aloitusnäyttö
 18. Avaa Ultimate IPTV -laajennus ja nauti

Parhaat live-TV Kodi -lisäosat – suosituimmat

Kuten olemme aiemmin maininneet, Kodilla ei ole pulaa lisäosista. Itse asiassa siinä on lisäosia saatavana kaikissa niche-erityisissä ja laajoissa luokissa. Samoin sillä on valtava luettelo live-TV-lisäosista. Tietysti koko lisäosa-aineistoa ei voitu kattaa vain yhdessä oppaassa. Siksi olemme lisänneet vain luotettavia lisäosia, joilla on laajempi tarjonta.

UK Turkin soittolistat

Mikään luettelo ei ole täydellinen, jos siinä ei ole kaikkien suosikkeja, UK Turk -soittolistoja. Älä kuitenkaan huolestu, jos se kysyy PIN-koodia. Vain Google it, ja löydät monia verkkosivustoja, jotka linkittävät PIN-koodin luontiluetteloon.

Joka tapauksessa UK Turk -listat ovat yksi monipuolisimmista Kodi-lisäosista, joiden sisältötarjonta sisältyy useisiin luokkiin, kuten konsertteja, elokuvia, radiota, dokumentteja, sarjakuvia, TV-ohjelmia ja live-TV: tä..

Joten, jos haluat rajoittamatonta viihdettä, tämä on lisäosa, jonka sinun kannattaa tarkistaa.

Mobdro

Mobdro saattaa olla vähemmän tunnettu nimi Kodi-yhteisössä, mutta se on melko suosittu live-TV-sovellus Android-käyttäjien yhteisössä. Itse asiassa yli 70% Android-faneista käyttää Mobdroa ensisijaisena vaihtoehtonaan katsella live-televisiota laitteillaan.

Lisäosalla ei ole vain valtava luettelo 1 300+ televisiokanavasta, mutta myös saatavuus aluekohtaista sisältöä. Joten tarkista lisäosa ja katso sopiiko se tarpeisiisi vai ei.

cCloud TV

Jos olet English Premier League (EPL) -fani, kannattaa todennäköisesti käyttää cCloud TV-lisäosaa. Live EPL -tapahtuma syrjään, voit käyttää lisäosaan myös paljon muita live-TV-kanavia ja muuta sisältöä..

Chronos

Chronos on yksi Kodi-yhteisön vanhimmista mutta yhdestä parhaimmista lisäosista. Se tarjoaa tehokkaan yhdistelmän suosittuja TV-palveluita saman katon alla. Seurauksena on, että sinun ei ehkä tarvitse asentaa erilaisia ​​lisäosia, koska löydät ne kaikki täältä.

USTVnow Plus

Se ei ole vain lisäosa, itse asiassa se on tilaukseen perustuva IPTV-palvelu, joka toimii Yhdysvalloissa. Lisäksi yli 90% Kodi-käyttäjistä käyttää sitä katsomaan online-TV-kanavia Kodi-yhteensopivilla laitteillaan. Voit seurata live-urheilua ja muita ohjelmia tämän lisäosan kautta.

SportsDevil

Jos olet kova urheilufani, tärkein lisäosa, joka laitteellasi pitäisi olla, on SportsDevil. Lisäosat ovat kärjessä, kun kyse on Kodi-urheilun lisäosista. Itse asiassa se on Pyhä Graali urheilun ystäville, koska se tarjoaa live-urheilua ja korostaa muiden live-kanavien joukossa. Joten, jos urheilu on ainoa syy, jonka vuoksi haluat live TV-lisäosan, lataa ja asenna SportsDevil Kodi -sovellukseen.

Raivoisat virrat

Jos olet yhdysvaltalainen tai brittiläinen Kodi-käyttäjä ja etsit suoraa TV-lisäosaa, tutustu Furious Streams -lisäosiin. Sillä on valtava määrä suosittuja televisiokanavia, mukaan lukien urheilukanavat ja muu viihdesisältö.

Parhaat live-IPTV-lisäosat Kodille – tunnetuimmat

Ultimate IPTV

Ultimate IPTV on yksi parhaista IPTV-kanavien yhdistäjistä Internetissä, erityisesti Kodi. Se yhdistää sisältöä monista IPTV-palveluista, jolloin käyttäjät voivat suoratoistaa kanavia verkossa. Lisäksi lisäosa on saatavana monilla eri kielillä, ja se tarjoaa lisämukavuutta kerroksen käyttäjille.

IPTV Bonanza

Vielä yksi IPTV-lisäosa, jossa asuu satoja satelliittikanavia, pääosin Yhdysvalloista ja Isosta-Britanniasta. Lisäosa voidaan asentaa Maniac-arkistosta. Tietysti et löydä kaikkia linkkejä toimimasta oikein. Suuri määrä linkkejä tarjoaa kuitenkin suoratoistoa.

Ultra IPTV

Cazlo on luonut Ultra IPTV -lisäosan, ja siten se löytyy saman nimen arkistosta. Lisäosa käyttää skriptejä sisällön tai kanavien kaapimiseen useista IPTV-lähteistä. Seurauksena on, että voit saada käsiisi urheilua, uutiskanavia ja jopa PPV-tapahtumia.

SGTV

Jos etsit lisäosaa, joka tarjoaa saman sisällön ja kokemuksen kuin USTV nyt, sinun kannattaa tarkistaa SGTV Kodi -laajennus. Voit saada pääsyn laajalle kanavalle Yhdysvalloista ja Isosta-Britanniasta.

Phoenix Reborn IPTV

Älä sekoita lisäosaa saman nimen suosittuun lisäosaan. Phoenix Reborn IPTV, kuten nimestä voi päätellä, on omistettu vain IPTV-sisällön eli live-TV-kanavien suoratoistamiseen. Ainoa ongelma tässä lisäosassa on, että se on saatavana muulla kielellä kuin englanniksi. Voit silti helposti navigoida valitsemillesi kanaville ilman mitään huolia. Löydät tämän lisäosan Tojelkon arkistosta.

Nauti suosikkikanavistasi parhailla live-TV / IPTV-Kodi-lisäosilla

Kodi tarjoaa sinulle virheetön suoratoistoalustan, jonka avulla voit leikata johtoja, säästää kustannuksia ja käyttää rajoittamatonta live-TV-kanavaa. Joten, valitse oikea Live TV / IPTV Kodi -lisäosa ja suoratoista suosikkikanavasi verkossa PureVPN: n avulla.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me