Kuinka katsella krikettiä verkossa


Kuinka katsella krikettiä verkossa

Päivitetty: 7. heinäkuuta 2019


Joten etsitkö ratkaisua eläviin kriketin suoratoistotarpeisiisi? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan. Tässä oppaassa näytämme sinulle kuinka seurata krikettiotteluita verkossa ilman ongelmia.

img

Kriketistä on tullut yksi suosituimmista urheilulajeista, jota katsotaan, ja ihmiset etsivät jatkuvasti ottelua tai liigaa, josta he voivat nauttia. Vaikka siellä on tonnia verkkosivustoja ja kanavia, jotka sallivat kriketin suoratoiston, esteet, kuten alueelliset rajoitukset, verkkorajoitukset ja kieliesteet, estävät käyttäjiä nauttimasta suosikkiotteluistaan.

Kriketin maailma on ylitetty monien suoratoistoalustojen avulla, joihin pääset vastaamaan kaikkia kriketin katselutarpeitasi. Koska suurin osa näistä on kuitenkin saatavilla vain muutamissa maissa tai niissä näytetään liian monta mainosta, ne pilaavat pelin kaikille. Joten auttaaksemme sinua ja kokemustasi, olemme laatineet sinulle luettelon parhaista kanavista kriketissä verkossa.

 1. Australia -Fox Sports, kanava 9
 2. Hong Kong – Tähti kriketti
 3. Lähi-itä -OSN
 4. Uusi-Seelanti -SKY Sport
 5. Singapore -Star-kriketti, Star Hub
 6. Intia – Star Sports, SonyLIV
 7. Englanti -Sky Sports
 8. Yhdysvallat – Willow TV, Hotstar

Parhaat krikettivirtaussivustot

Samoin useiden suoratoistosivustojen avulla voit myös katsella krikettiä verkossa. Jotkut näistä ovat ilmaisia, kun taas toiset saattavat edellyttää, että maksat liittymämaksun. Rahan karsiminen tarkoittaa kuitenkin yleensä premium-sisältöä ilman mainoksia ja HD-palvelua. Katso alla oleva luettelo parhaista verkkosivustoista, jotka ovat käytettävissä kriketin suoratoistoon verkossa.

SonyLiv:
SonyLiv on premium-luokan video on Demand (VOD) -palvelu, joka tarjoaa usean näytön krikettipelien suoratoiston kaikille laitteille. SonyLivillä on kuitenkin enemmän kuin pelkkä kriketti, koska se tarjoaa laajan valikoiman elokuvia, TV-ohjelmia ja myös muiden urheilulajien kattavuutta. Joten niille, jotka etsivät yhtä paikkaa kaikkien viihdetarpeidensa tyydyttämiseksi, tavata SonyLiv.

Hotstar
Hotstar on verkkovideoiden suoratoistoalusta, joka kattaa ja suoratoistaa krikettiä suorana. Tämä ei kuitenkaan ole kaikkia Hotstar-tarjouksia. Urheilun lisäksi se sisältää yli 50 000 tuntia TV-sisältöä ja elokuvia kahdeksalla kielellä.

Willow TV
Willow TV on online-suoratoistopalvelu, joka lähettää suoraa krikettiottelua Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Se tarjoaa 24×7 teräväpiirtotelevisiota ja digitaalisia videokanavia, jotka on omistettu kriketille. Joten jos etsit yhtä verkkosivustoa, joka palvelee kaikkia kriketin suoratoistotarpeitasi, Willow TV on palvelu sinulle.

WatchESPN
WatchESPN on ESPN: n virallinen verkkosivusto, ja kuten kanava, sen avulla voit katsella ja suoratoistaa mitä tahansa ja kaikkia pelattavia krikettiotteluita. Lisäksi ESPN: n uskomattoman nopean, reaaliaikaisen tuloskorttiominaisuuden avulla voit saada jatkuvia ottelupäivityksiä missä oletkin.

CricBuzz
CricBuzz on verkkosivusto, joka on omistettu kaikelle kriketille. Haluatpa katsoa tiettyä ottelua vai etsitkö uutisia siitä, mitä kaikki tapahtuu kriketin maailmassa, CricBuzz on oikea paikka siihen.

 1. Tilaa PureVPN
 2. Lataa ja asenna PureVPN-sovellus
 3. Kirjaudu sisään ja muodosta yhteys haluamaasi maahan
 4. Valitse suoratoistokanavasi / verkkosivustosi ja aloita katseleminen!

Kuinka katsella krikettiä Hotstarilla

Noudata näitä alla olevia ohjeita, jos haluat tehdä Hotstarista ensisijaisen Cricket-streaming-vaihtoehdon. Koska Hotstar on kuitenkin saatavana vain muutamissa maissa, saatat tarvita PureVPN-käyttöoikeuden myöntämiseen.

 1. Tilaa PureVPN
 2. Lataa ja asenna PureVPN-sovellus
 3. Kirjaudu sisään ja valitse ensisijaiseksi maaksi Intia
 4. Kirjaudu sisään Hotstariin ja siirry sydämesi iloksi!

Kuinka katsella krikettiä SonyLivissä

Jos sinulla on kriketin live-katselun ongelmia, suosittelemme kokeilemaan SonyLiv-ohjelmaa. Aktiivisella VOD-palvelullaan ja reaaliaikaisella HD-peitolla se on yksi parhaimmista vaihtoehdoista, joita verkossa on saatavana. Mutta alueellisten rajoitusten takia on olemassa mahdollisuus, että se ei ole käytettävissäsi. Mutta älä menetä sydäntäsi, koska myös siihen on ratkaisu. Hanki vain kätesi PureVPN: ään.

 1. Tilaa PureVPN
 2. Lataa ja asenna PureVPN-sovellus
 3. Kirjaudu sisään ja muodosta yhteys Intiaan
 4. Mene SonyLiviin ja nauti suoraa kriketin suoratoistoa!

Katso krikettiottelut Sky Sports -pelissä

Sky Sports on toinen paikka, jossa voit suoratoistaa ja katsella krikettiotteluita suorana. Koska palvelu on kuitenkin saatavilla rajoitetuissa maissa, saatat joutua peittämään virtuaalisen sijaintisi PureVPN: n avulla.

 1. Tilaa PureVPN
 2. Lataa ja asenna PureVPN-sovellus
 3. Kirjaudu sisään ja valitse haluamasi maa
 4. Siirry Sky Sportsiin ja katso suosikki krikettiotteluitasi!

Viimeiset sanat
Joten, jos etsit tapaa, jolla voit seurata krikettiä live-tilassa, toivottavasti tämä yllä mainittu opas auttaa sinua. Jos kuitenkin joudut edelleen kohtaamaan suoratoistoista krikettiottelua, kerro meille, niin otamme sinuun yhteyttä.

Urheilun suoratoisto-oppaat

Saatat pitää myös muista alla olevista urheilutapahtumista

 • Moto GP
 • Valioliiga
 • LA LIGA
 • Kaava 1
 • NFL
 • Sarja A
 • WRC
 • MLB
 • UEFA Mestareiden liiga
 • Bundesliiga
 • LIGUE 1
 • UFC
 • Tennis
 • NBA
 • IPL
 • NHL
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me