Kuinka katsella Kayo Sportsia Uudessa-Seelannissa


Kuinka katsella Kayo Sportsia Uudessa-Seelannissa

Julkaistu: 2. helmikuuta 2020


Et voi käyttää Kayo Sportsia Uudessa-Seelannissa edes tilauksella. Tämän korjaamiseksi voit käyttää VPN: ää katsomaan Kayo Sportsia mistä tahansa Uudesta-Seelannista. Käytä PureVPN-ohjelmaa vain 0,99 dollaria suoratoistolaitteillasi ja katso Kayo Sportsia sulkemisen aikana.

Kayo Sports on täynnä fantastista sisältöä, joka sisältää joitain maailman suosituimmista jalkapalloliigaista! Kayo Sports -sarjassa voit suorana virtauksena La Liga, Bundesliga, Serie A, Ligue 1 sekä A-League. Kaikki nämä ovat hämmästyttäviä jalkapalloliigansa, jotka paketoivat parhaimpia jalkapallojoukkueita ja uskomattomia jalkapalloilijoita.

Kayo Sports on fantastinen kanava urheilun suoratoistoon. Kanava on kuitenkin saatavana vain Australiassa. Tämä tarkoittaa, että jos asut Uudessa-Seelannissa, et pääse kanavalle, jos sinulla ei ole PureVPN-tunnusta. PureVPN: n avulla sinun täytyy vain muodostaa yhteys australialaiseen palvelimeen ja pääset heti pääsyyn Kayo Sports -palvelimeen..

Saat nauttia kaikesta tästä ja muusta vain 25 dollarilla kuukaudessa. Ja sen jälkeen voit käyttää Kayo Sportsia kolmella eri laitteella.

Voit pelata Kayo Sports -sovellusta monilla eri laitteilla, kuten selaimessa, Apple TV: ssä, App Storessa, Google Playssa ja Chromecastissa. Lisätukea on myös PlayStation 4: lle, Xbox One: lle, Telstra TV: lle ja monille muille Smart TV -alustoille.

Vaiheittainen opas Kayo Sportsin käyttämiseen Uudessa-Seelannissa

Pääset Kayo Sportsiin kolmessa vaiheessa ja nauti Uuden-Seelannin parhaasta urheilun suoratoistosta.

  1. Käy PureVPN-verkkosivustolla ja hanki tarpeitasi vastaava PureVPN-tilaus.
  2. Lataa ja asenna PureVPN-sovellus, appletti tai selainlaajennus streaming-asetuksistasi riippuen.
  3. Käynnistä sovellus ja kirjaudu sisään käyttäjänimellä ja salasanalla, joka lähetetään sinulle sähköpostitse.
  4. Kun olet kirjautunut sisään, napsauta Maa ja valitse Australia alueeksi.
  5. Kun yhteys on muodostettu, todellinen IP-osoitteesi peitetään Australian IP-osoitteella.
  6. Asenna Kayo Sports laitteellesi!
  7. Nauti suoratoistosta!

Kuinka saada Australian numero?

Tässä esimerkissä voidaan käyttää 3 vaihtoehtoa. Kayo Sports vaatii tietysti todellisen Australian numeron rekisteröityäkseen palveluun. Mikä tahansa alla mainituista vaiheista ratkaisee ongelman sinulle.

Paras vaihtoehto on kysyä australialaiselta ystävältäsi, joka ei aio käyttää Kayo Sportsia, antaaksesi heidän numeronsa. Tarvitset vain kertaluonteisen salasanan, joka lähetetään tekstiviestinä. Kun koodi on syötetty, voit suorittaa rekisteröinnin loppuun.

Toinen vaihtoehto on ostaa Australian SIM. Tämä voidaan helposti järjestää, jos sinulla on rahaa kuluttaa. 60 dollaria (30 dollaria + 30 dollaria) saat Australian numerosi. Toimitus Uuteen-Seelantiin voidaan helposti järjestää verkkopalveluista, ja se voitaisiin jopa aktivoida käymättä Australiassa.

Kolmas vaihtoehto on vuokrata virtuaalinen australialainen numero. Voit käyttää sitä vastaanottaaksesi tekstiviestejä Kayo Sportsilta, ja voit lopettaa sen käytön.

Kuinka katsella Kayo Sportsia televisiosta?

Jotkut vaihtoehdot sallivat sinun suoratoistaa Kayo Sports televisiosta. Voit joko heittää näytön Android- tai iOS-laitteeltasi TV-ruutuun. Tai voit käyttää Google Chromecastia streaming Kayo Sports -sovellukseen televisiossasi.

Android-ruutuissa on saatavilla myös epävirallinen Kayo Sports Kodi -laajennus. Voit myös ladata saman laajennuksen, jos sinulla on Kodi .

Jos PureVPN on asennettu johonkin näistä laitteista, voit käyttää Kayo Sportsia helposti ja lähettää sitä Uudessa-Seelannissa.

Usein Kysytyt Kysymykset

Tässä on joitain yleisimmin esitetyistä kysymyksistä Kayo Sportsista.

Onko Kayo-urheilua saatavilla NZ: ssä?

Kayo sports on loistava suoratoistopalvelu, mutta siihen pääsy on rajoitettu vain Australiassa. Jos olet Uudessa-Seelannissa, et pääse kayo Sports -sovellukseen, ellet vaihda sijaintiasi premium-suoratoisto-VPN: llä, kuten PureVPN.

Kun muodostat yhteyden PureVPN: ään, voit vaihtaa sijaintisi Australiaan tai mihin tahansa muuhun alueeseen. Kun muodostat yhteyden australialaiseen palvelimeen, kaikki palvelut, kuten Kayo Sports, ovat käytettävissä vain Australiassa.

Mitkä kanavat ovat Kayo-urheilussa?

Kayo Sportsin kanaviin kuuluvat Fox Sports News, Fox Sports -kanavat 501–507, ESPN 1/2 ja BeIN Sports 1/2/3.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me