Kuinka katsella Formula E: tä verkossa


Kuinka katsella Formula E: tä verkossa

Päivitetty: 4. lokakuuta 2019

VPN: n avulla Motorsport-fanit voivat katsella Formula E: tä suorana ja verkossa mistä päin maailmaa tahansa. Noudata vain alla mainittuja vaiheita

 1. Lataa VPN
 2. Yhdistä UK-palvelimen sijaintiin
 3. Siirry BT Sportiin ja aloita suoratoisto

Kaava E

Miksi tarvitset VPN: ää urheilun suoratoistamiseen?

 • Suurinta osaa urheilun suoratoistokanavia ei lähetetä maailmanlaajuisesti. Premier League -fanin on siis vaikeaa suoratoistaa suosikkiotteluitaan Yhdistyneen kuningaskunnan ulkopuolelta.
 • Jokainen urheilun ystävä haluaa katsoa suosikkipelinsä nollapuskuroinnilla. On ollut paljon tapauksia, joissa ihmiset rikkovat televisioitaan, kun he menettivät tärkeän tapahtuman puskuroinnin vuoksi.
 • Pro VPN -palvelu auttaa sinua välttämään kaikkia näitä ongelmia varmistamalla, että saat parhaat nopeudet samalla kun saat täydellisen pääsyn suosikkiurheiluun. Kuten kaikki tähtipelaajat, VPN voi yksin voittaa sinulle pelin kaikenlaisia ​​digitaalisia esteitä ja nopeusongelmia vastaan.

Kuinka suoratoistaa suosikkiurheilulajiasi verkossa VPN: n avulla?

Tässä on yksinkertainen, vaihe vaiheelta ohje, kuinka voit suoratoistaa suosikkipelejäsi VPN: n avulla:

 1. Lataa PureVPN: n ohjelmisto haluamallesi laitteelle tai asenna se Chrome-laajennus.
 2. Siirry haluamallesi verkkosivustolle / kanavalle. Yhdistä vaadittuun maapalvelimeen, jos kanavan saatavuus on rajoitettu.
 3. Hanki juomasi ja syömäsi, asettuudu istuimellesi ja siirrä suosikkipelejäsi verkossa täydellisellä mukavuudella ja parhaalla nopeudella!

Vuoden 2020 parhaat urheilutapahtumat

Käynnissä olevat tapahtumapäivät Streaming Channel
UEFA MESTAREIDEN LIIGASyys-toukokuussaSony Liv, BT Sport
TennisKoko vuosiSonyLiv, BBC Sports
UFC-taistelutKuukausittainOttelu TV Venäjä (ilmainen VPN: n kanssa)
KrikettiKoko vuosiSky Sports, SonyLiv, Bein Sports
UEFA Euro 2020Kesä-heinäkuuSonyLIV
Jalkapallo-ottelutKoko vuosiBT Sport, Sky Sports, Sony Liv, DAZN, NBC Sport
Formula 1 kisatKoko vuosiHotstar, F1 TV Pro, ESPN, TenPlay

Mitä etsiä urheilu-VPN: stä?

Optimoidut palvelimet
Hyvä suoratoisto VPN on sellainen, joka on optimoinut palvelimet suoratoistotarpeisiin. PureVPN on yksi tällainen suoratoisto-VPN, jossa on tuhansia palvelimia, jotka kaikki on optimoitu suoratoistotarkoituksiin. Kun käyttäjä muodostaa yhteyden PureVPN-verkkoon, hän saa nauttia täysin puskuritonta ja viiveetöntä suoratoistokokemusta. Toisin kuin muut VPN: t, jotka hidastavat virtausnopeutesi yhteyden muodostuessa, PureVPN pitää yhteytesi vakaana jatkuvasti, mikä mahdollistaa suoratoiston HD- ja 4K-laadulla ollessasi yhteydessä VPN: ään.

Omat sovellukset
Kun etsit suoratoisto-VPN: ää, etsi se, joka tukee kaikkia suosittuja suoratoistolaitteita, laitteita ja asetuksia. PureVPN: llä on omistettu sovelluksia kaikille suosituille laitteille ja alustoille, kuten iOS, Android, Mac, Windows, Roku, Kodi, Apple TV ja monet muut. PureVPN-tilaaminen voi parantaa suoratoistokokemustasi suurilla tavoilla. Voit käyttää samaa tilausta käyttääksesi suoratoistoja millä tahansa omistamallasi streaming-laitteella.

salaus
Tarvitset suoratoisto-VPN, joka tarjoaa sinulle myös kiinteän salauksen. Kun käytät sisältöä, jota ei ole saatavilla alueellasi, joudut kohtaamaan Internet-palveluntarjoajan tukkeita ja rajoituksia. Jokaisella alueella on omat tietoverolait, joiden perusteella sivustojen pääsy estetään.

Paras urheilun VPN

Kun halutaan katsella urheilua verkossa, joista hän pitää eniten, elämä voi tulla aika turhauttavaa. Tämä johtuu pääasiassa sellaisista asioista kuin verkkorajoitukset, Internet-palveluntarjoajien kuritus ja hidas suoratoistonopeus. Ja kun kyse on urheilulajista, kuten jalkapallo tai kaava, jossa yksi sekunti voi määritellä, mitä lopulta tapahtuu, nämä voivat todella pilata kaiken hauskanpidon.

Joten mitä teemme tällaisten kysymysten torjumiseksi? Tietenkin VPN. Kuitenkin, kun Internet on täynnä satoja, ellei tuhansia VPN-verkkoja, kysymys nousee esiin. Mikä on paras Sports VPN? Tässä esitellään sinulle PureVPN. PureVPN on aktiivinen 2000+ -palvelimensa kautta yli 140 maassa ja on paras urheilu-VPN tällä hetkellä.

Tärkeimmät urheilukanavat!

 1. Sky Sports
 2. SonyLIV
 3. NBC Sports
 4. Fox Sports
 5. ESPN
 6. BT Sport
 7. beIN Sports

Nämä kanavat eivät ole käytettävissä tai niitä ei voi käyttää maailmanlaajuisesti. VPN voi kuitenkin muuttaa sitä, koska sen avulla pääset suosikkikanavaasi mistä tahansa.

Urheilun suoratoisto-oppaat

Saatat pitää myös muista alla olevista urheilutapahtumista

 • Moto GP
 • Valioliiga
 • LA LIGA
 • Kaava 1
 • NFL
 • Sarja A
 • WRC
 • MLB
 • UEFA Mestareiden liiga
 • Bundesliiga
 • LIGUE 1
 • UFC
 • Tennis
 • NBA
 • IPL
 • NHL
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me