Kuinka katsella FIFA: n naisten maailmancupia 2019


Kuinka katsella FIFA: n naisten maailmancupia 2019

Julkaistu: 30. huhtikuuta 2019


Haluatko lähettää FIFA: n naisten maailmancup 2019: tä? Voit tehdä sen vain kolmella yksinkertaisella vaiheella seuraavasti:

1. Rekisteröidy ja lataa PureVPN laitteellesi
2. Yhdistä BBC iPlayer -sovellukseen suosittujen verkkosivustojen luettelosta
3. Siirry suoratoisto-osaan ja aloita suora katselu

Katso FIFA WC 2019

Sisällysluettelo..

FIFA: n naisten maailmancup 2019

FIFA: n naisten maailmancup 2019 on tarkoitus aloittaa 7. kesäkuuta 2019, ja lopulta se päättyy 7. heinäkuuta 2019 aivan uuden Naisten maailmancup-mestarin kanssa. FIFA: n naisten maailmancup 2019 jatkaa edellisen Naisten maailmancupin asettamaa trendiä edustamalla yhteensä 24 joukkuetta, joihin kuuluvat puolustavat mestarit – Yhdysvallat. Lisäksi ottelut jaetaan yhdeksään kaupunkiin Ranskassa.

Kyseessä on kuitenkin yksi merkittävä muutos, koska toisin kuin aikaisemmissa tapahtumissa, FIFA: n naisten maailmancup 2019 on aivan ensimmäinen tapahtuma, jossa on täysin uusi Video Assistant Referee (VAR) -järjestelmä. Olemme jo nähneet tämän uuden järjestelmän vaikutuksen suurissa jalkapalloliigoissa ja edellisessä FIFA: n maailmancupissa, joten sen käyttöönotto FIFA: n naisten maailmancupissa tekee asioista paljon jännittävää.

FIFA: n naisten maailmancup 2019-viralliset lähetystoiminnan harjoittajat

Seuraava on luettelo virallisista yleisradioyhtiöistä, jotka lähettävät FIFA: n naisten maailmancup-ottelut

Maat TV-kanavat
Intia SonyLIV
Yhdysvallat Fox Sports, Telemundo (espanja)
Kanada CTV, TSN, RDS
Ranska TF1 (ILMAINEN), kanava+
Yhdistynyt kuningaskuntaBBC (ILMAINEN)
SaksaARD (ILMAINEN)
TanskaDR (ILMAINEN)
ItävaltaORF (ILMAINEN)
Lähi-itäbeIN Sports

Kuinka seurata FIFA: n naisten maailmancupia 2019 live-tilassa PureVPN: n avulla

Näiden alueellisten rajoitusten välttämiseksi voidaan käyttää VPN: ää tai Virtual Private Network -verkkoa, jonka kautta hän voi peittää sijaintinsa kaikkialle maailmaan. Tämä ei vain takaa käyttäjälle toisen tietoturvakerroksen, mutta myös antaa käyttäjille pääsyn rajoitetun sisällön käyttöön. Joten kaikille niille, jotka kohtaavat tällaisia ​​ongelmia ja haluavat katsoa FIFA: n naisten maailmancupia 2019, esitellään sitten sinulle – PureVPN.

PureVPN on yksi parhaimmista VPN-töistä yli 2000 palvelimella, jotka on hajautettu yli 140 maahan ja yli maihin. Joten kaikille niille, jotka haluavat tuoda helppoutta online-katseluelämäänsä, seuraa alla olevaa vaiheittaista opasta ja koskaan katso taaksepäin.

 1. Tilaa PureVPN
 2. Lataa ja asenna PureVPN-sovellus suoratoistolaitteeseesi
 3. Valitse ja valitse lähetyskanavan maa, ts. Iso-Britannia BBC iPlayerille
 4. Suuntaa kanavalle ja aloita suoratoisto

Kuinka katsella FIFA: n naisten maailmancupia 2019 ilman kaapelia

Niille, jotka haluat katsoa FIFA: n naisten maailmancup 2019: tä ilman kaapelia, on olemassa useita erilaisia ​​suoratoistopalveluita, jotka voivat tehdä tempun puolestasi. Tähän sisältyy Hulu Live TV: n, FuboTV: n ja muiden kanssa, mutta nämä kaksi ovat liiketoiminnan parhaita johtuen liittymäkustannuksista, jotka ovat alle marginaalin, ja ristiyhteensopivuudesta muiden laitteiden kanssa.

Hulu

Hulu Live TV: llä on 45 dollarin kuukausitilaus, jonka avulla voit paitsi katsella otteluita myös reaaliajassa, mutta voit myös seurata otteluita, joista olet unohtanut. Nyt 45 dollarilla kuukaudessa saatat ajatella, että tämä on liikaa, mutta on paljon enemmän, kun et vain pääse Live TV: hen, vaan myös Hulun massiiviseen suoratoistokirjastoon, joka sisältää paljon erilaisia ​​liikkeitä ja TV-ohjelmia, samoin kuin melko monia yksinoikeuksia.
Joten kaiken kaikkiaan, Hulu Live TV: llä on aivan paljon. Tarvitset kuitenkin PureVPN: n, jos haluat käyttää tätä reittiä, koska Hulu on rajoitettu vain Yhdysvaltojen alueelle.

FuboTV

FuboTV on toinen suoratoistopalvelu, jonka avulla katsojat voivat käyttää ja katsella live-tapahtumia, kuten FIFA: n naisten maailmanmestaruuskisat 2019. Ja kaikki tämä kuukausitilauksena on 45 dollaria. Nyt verrattuna muihin online-suoratoistopalveluihin se on kallein. Jos olet kuitenkin kiinnostunut seuraamaan vain FIFA: n naisten maailmancup 2019 -sarjaa, siellä on porsaanreikä, jota voit hyödyntää.
FuboTV: llä on yhden kuukauden polku, joka maksaa 20 dollaria ja koska maailmancup kestää vain kuukauden, tämä on täydellinen asia siihen. Mutta kuten muut streaming-palvelut, FuboTV on rajattu vain Yhdysvaltojen katsojille, mutta PureVPN voi auttaa sinua siellä.

Naisten FIFA: n maailmancupin 2019 aikataulu

7. kesäkuuta: Ranska vs. Etelä-Korea
8. kesäkuuta: Saksa vs. Kiina, Espanja vs. Etelä-Afrikka, Norja vs. Nigeria
9. kesäkuuta: Australia vs Italia, Brasilia vs Jamaika, Englanti vs. Skotlanti
10. kesäkuuta: Argentiina vs. Japani, Kanada vs. Kamerun
11. kesäkuuta: Uusi-Seelanti vs. Alankomaat, Chile vs. Ruotsi, Yhdysvallat vs. Thaimaa
12. kesäkuuta: Nigeria vs. Korean tasavalta, Saksa vs. Espanja, Ranska vs. Norja
13. kesäkuuta: Australia vs. Brasilia, Etelä-Afrikka vs. Kiina
14. kesäkuuta: Japani vs. Skotlanti, Jamaika vs. Italia, Englanti v. Argentiina
15. kesäkuuta: Alankomaat vs. Kamerun, Kanada v. Uusi-Seelanti
16. kesäkuuta: Ruotsi vastaan ​​Thaimaa, Yhdysvallat vs. Chile
17. kesäkuuta: Kiina v. Espanja, Etelä-Afrikka v. Saksa, Korean tasavalta v. Norja, Nigeria v. Ranska
18. kesäkuuta: Italia vs. Brasilia, Jamaika v. Australia
19. kesäkuuta: Skotlanti v. Argentiina, Japani v. Englanti
20. kesäkuuta: Alankomaat v. Kanada, Kamerun vs. Uusi-Seelanti, Ruotsi v. Yhdysvallat, Thaimaa v. Chile

Ryhmäluettelo

FIFA: n naisten maailmancup-ryhmäluettelo

Kuinka seurata naisten maailmancupia mistä päin maailmaa tahansa

FIFA: n naisten maailmancup 2019 -tapahtumaa lähetetään suurilla kanavilla, kuten BBC, TF1, FOX ja monet muut. Lukuisten alueellisten rajoitusten vuoksi joissakin maissa ei ehkä ole pääsyä tällaisiin kanaviin. Tämän seurauksena tällaisten maiden katsojat saattavat kohdata joitain ongelmia, jos he haluavat seurata FIFA: n naisten maailmancup 2019 -tapahtumaa suorana ja verkossa.

Tämän seurauksena näiden katsojien on etsittävä vaihtoehtoisia menetelmiä, joiden avulla he voivat seurata tapahtumaa. Mutta useimmissa tapauksissa joko suoratoisto on erittäin heikkolaatuista tai se kärsii puskuroinnista. Ja tämä, kuten me kaikki tiedämme, maailmancupin kaltaisessa tilanteessa voi olla varsin turhauttavaa. No, entä jos voisimme kertoa teille, voit jollakin tapaa katsella FIFA: n naisten maailmancupia 2019 ilman sellaisia ​​aiheita.

Viimeiset sanat

FIFA: n naisten maailmancup 2019 on aivan nurkan takana. Joten kaikille niille, jotka ovat kiinnostuneita seuraamaan tapahtumaa live-tilassa, suosittelemme, että varaudutaan siihen jo aikaisemmin, jotta et unohda mitään. Hanki tilauksesi riviin ja ole valmis näkemään upeita tavoitteita.

Urheilun suoratoisto-oppaat

Saatat pitää myös muista alla olevista urheilutapahtumista

 • Kriketin maailmancup
 • Kaava 1
 • Copa America
 • Moto GP
 • AFCon
 • Wimbledon
 • UFC 239
 • Tour de France
 • La Liga
 • WRC
 • MLB-kausi
 • Europa League
 • Valioliiga
 • Kaava E
 • Bundesliiga
 • Ligue 1
 • Kansakuntien liigan
 • Sarja A
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me