Kuinka katsella BT-urheilua Kodilla


Kuinka katsella BT-urheilua Kodilla

Julkaistu: 2. heinäkuuta 2019

BT Sports on yksi suosituimmista urheilun suoratoistoalustoista, jota britit rakastavat. Jos asut Ison-Britannian ulkopuolella, voit silti katsella BT Sportsin live-toimintaa Kodi Streaming -laitteellasi. Hanki PureVPN jo tänään ja siirry täydelliseen online-tietosuojaan ja turvallisuuteen.

Jos rakastat urheilua, on todennäköistä, että tiedät jo BT Sportsista, kuinka upea urheilun suoratoistokanava se on. Vaikka palvelu on ensisijaisesti Ison-Britannian kansalaisia, se on erittäin suosittu urheilun ystävien keskuudessa ympäri maailmaa tarjoamansa monipuolisuuden ja laadun vuoksi..

Valitettavasti BT Sports on saatavana vain Isossa-Britanniassa. Ison-Britannian ulkopuolella sinun on hankittava hyvä suoratoisto-VPN, kuten PureVPN, jotta voit käyttää sitä turvallisesti. Jos sinulla ei ole VPN: tä, asiat voivat päätyä vaikeisiin tilanteisiin, kuten esimerkiksi siihen, että et voi päästä haluamaasi BT Sports -virtaan tai mikä pahempaa, saada hakkeroitu.

Tietoa henkilöstä Kodi

Kodi on yksi nykyään suosituimmista suoratoistosoitteista. Sen suosio johtuu siitä, että se on ilmainen ja että siinä on äärettömän paljon sisältöä. Ainoa asia, joka voi rajoittaa mitä sisältöä voit saada Kodista, on mielikuvitus. Aivan kuten älypuhelimella on sovelluksia ja kaikelle on sovellus, Kodissa on lisäosia, ja kyllä, kaikelle on yksi.

Vaikka on olemassa muutama lisätty, joka maksetaan, suurin osa niistä on ilmaista. Ne voidaan ladata vastaavista arkistoistaan ​​ja asentaa helposti.

Kuinka asentaa BT Sports Kodiin

BT Sports -lisäosan asentaminen Kodi-suoratoistolaitteeseen on helppoa. Koska BT Sports -lisäosa on virallinen Kodi-lisäosa, löydät sen saatavana Kodin virallisesta arkistosta. Jos olet jo asentanut virallisen lisäosan aiemmin Kodiin, tiedät, miten tämä tehdään jo. Jos ei, noudata alla olevia ohjeita.

 • Käynnistä Kodi.
 • Mene Lisäosia.
 • Napsauta lisäosien asennuskuvaketta vasemmassa yläkulmassa.
 • valita Asenna arkistosta.
 • Mene Kodi-lisävarasto > Video-lisäosat.
 • Klikkaus BT Sport -video > Asentaa.
 • Odota Addon-käytössä ilmoitusta.
 • Napsauta aloitusnäytössä lisät > Video lisät.
 • Valita BT Sport -video.

Vaihtoehtoiset lisäosat BT-urheilun hankkimiseksi Kodilla

Voi olla monia syitä, miksi BT Sportsin virallinen Kodi-lisäosa ei toimi hyvin sinulle. Älä huolestu, jos näin on, sillä voit silti päästä käsiksi BT-urheilun sisältöön toisen lisäyksen avulla. Vain, että vaihtoehdot eivät ole virallisia Kodi-lisäosia, joten niiden asennusprosessi on hiukan tekninen. Älä sammuta tätä, jos noudatat ohjeita askel askeleelta, voit määrittää epävirallisen Kodi-lisäosasi nopeasti.

Mene aloitusnäyttö Asetukset Järjestelmäasetukset
Klikkaus Lisäosia ja ota käyttöön Tuntemattomat lähteet
Mene aloitusnäyttö Asetukset Tiedostonhallinta Lisää lähde
Kirjoita kolmannen osapuolen lisäosa-arkiston URL-osoite
Mene Koti kuvaruutu Lisäosia Asentaa alkaen Postinumero tiedosto
Vieritä ja napsauta asennettavaa lisäystä
Kun lisäosa on asennettu, napsauta asenna arkistosta ja valitse lisäosa
Mene aloitusnäyttö Video-lisäosat Valitse lisäosa

 • Fox Sports Go
 • WWW iPlayer
 • TV
 • TV
 • USTVNow
 • NFL GamePass
 • NBA League Pass
 • youtube

Käytä aina PureVPN-valmistetta Kodin kanssa

Kodi on avoimen lähdekoodin mediasoitin. Online-tilassa on tuhansia erilaisia ​​avoimen lähdekoodin ja ilmaisia ​​lisäosia, jotka kuka tahansa voi ladata ilmaiseksi. Mutta se on riskialtista, koska et voi koskaan olla täysin varma lisäosan takana olevien ihmisten valtuuksista ja siitä, onko lisäosa haitallista vai ei..

Niille epäonnistuneille käyttäjille, jotka lopulta lataavat haitallisia Kodi-lisäosia, elämä todellakin tulee vaikeaksi. Haitalliset henkilöt, kuten hakkerit ja verkkorikolliset, sieppaavat tietosi. Tämän avulla he voivat hallita kaikkia älylaitteitasi, pitää välilehtiä teillä ja tallentaa toimintasi kiristääksesi teitä myöhemmin kiristystä varten.

Kuinka saada PureVPN Kodista

PureVPN: n saaminen Kodista on helppoa. Jos olet joskus asentanut Kodi-lisäosan epävirallisesta arkistosta, tiedät jo, miten tämä menee. Jos ei, katso yllä mainitut ohjeet Kodi-lisäosien asentamisesta kolmansien osapuolien lähteistä.

 • Käy PureVPN: n Kodi Addon -varastoon
 • Lataa ja asenna lisäosa
 • Siirry aloitusnäytössä ohjelmalisäkkeisiin ja valitse PureVPN.

Lopullinen sana

Digitaalinen valvonta ja alueelliset rajoitukset ovat korkeimmat. Aluerajoitettuun sisältöön on melkein mahdotonta päästä käsiksi, mikä on aina tärkeä este virroittimille. Lisäksi, ilman asianmukaisia ​​varotoimenpiteitä, online-toimintasi altistuu ja verkkorikollisten hakkeroinnin vaara on suuri..

PureVPN on perimmäinen verkkoturvallisuuden työkalu, joka on optimoitu erittäin suoratoistoa varten. Siinä on tila ja ominaisuudet, jotka on räätälöity räätälöimällä virtauslaitteiden tarpeet.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me