Kuinka katsella BBC iPlayeria Kodilla


Contents

Kuinka katsella BBC iPlayeria Kodilla

Tässä oppaassa opit kuinka katsella BBC iPlayer -laitetta Kodilla muualta Ison-Britannian ulkopuolelta käyttämällä lisäosia ja VPN: ää. Hanki PureVPN hintaan vain 0,99 dollaria, jotta suoratoistaa BBC iPlayeria Kodilla ja nauttia uskomattomista esityksistä tämän tylsän lukituksen aikana.


**Päivittää: Kodi-sovelluksemme uudempi, parempi versio on loppunut! Olemme korjannut joitain virheitä & esitteli merkittäviä suorituskyvyn parannuksia. Päivitä nykyinen sovellus versioon 1.5.0 (jos et vielä ole) siitä tässä.**

BBC iPlayer on Ison-Britannian suosituin tilaus- ja suoratoistopalvelu, jossa voit katsella live-TV-kanavia, kuunnella nauhoitettuja ja suorana lähetettyjä radiolähetyksiä, seurata unohdettuja televisio-ohjelmia ja ohjelmia sekä katsella muuta ainutlaatuista sisältöä..

Koska BBC iPlayer toimii vain Isossa-Britanniassa, et pääse siihen katsomaan ja katsomaan sitä ulkomailta. Samoin kun yrität katsoa televisio-ohjelmaa iPlayer WWW: n avulla – BBC iPlayerin virallinen Kodi-lisäosa – seuraava virhe ilmestyy.

BCC iPlayer TV Kodi

Ei hätää, vaikka! Tässä perusteellisessa oppaassa näytämme sinulle tarkalleen kuinka katsella BBC iPlayeria Kodilla mistä päin maailmaa tahansa. Mutta ennen kuin siirrymme siihen, katsotaanpa tarkemmin, miksi on niin tärkeää olla VPN-koodi Kodille.

Miksi käyttää VPN: ää Kodin kanssa?

Lukuisat Kodi-lisäosat ovat maantieteellisesti rajoitettuja, mikä tarkoittaa, että niitä voidaan käyttää vain tietyiltä alueilta. Kiertääksesi näitä digitaalisia esteitä ja katsellaksesi minkä tahansa Kodi-lisäosan sisältöä, sinun täytyy huijata oikea sijainti.

Tässä yhteydessä otetaan käyttöön VPN (Virtual Private Network), jonka avulla voit muuttaa virtuaalisen sijaintisi mille tahansa maailman maalle, jotta voit nauttia keskeytymättömästi kaikista Kodi-lisäosista ja niiden sisällöstä..

Hanki BBC iPlayer Kodista

Kodi menestyi Kodi-lisäosissa. Sen lisäosat pitävät yhteisöä aktiivisena virtaustoiminnassa. Kuten muutkin voimassa olevat maantieteelliset rajoitukset, Kodi-lisäosiin kohdistuu liian paljon maantieteellisiä rajoituksia, mikä tarkoittaa, että voit käyttää niitä vain tietyiltä alueilta. Onneksi on olemassa nerokas tapa päästä eroon tästä alueellisesta rajoituksesta, ja se tunnetaan nimellä VPN.

PureVPN: n kaltaisen virtuaalisen yksityisen verkon avulla voit saada välittömän pääsyn mihin tahansa Kodi-lisäosaan ja huijata todellisen sijaintisi käytännössä mihin tahansa maapallon maahan. Nauti saumattomasta internetyhteydestä ja pääsystä kaikkiin Kodi-lisäosiin ja niiden sisältöön PureVPN: n avulla.

Katso tämä video asentaaksesi ja määrittääksesi Kodi VPN laitteellesi:

Kuinka asentaa BBC iPlayer Kodi -sovellukseen?

BBC iPlayer tarjoaa laajan valikoiman televisio-ohjelmia, elokuvia, dokumenttielokuvia, uutisia ja urheilua streaming-iloasi varten. Ennen kuin voit käyttää virallista lisäosaa katsoaksesi brittiläistä suosikkisisältöäsi, sinun on ensin asennettava se:

1. Avaa Kodi V17 ja valitse aloitusnäyttövalikosta Lisäosat.

BCC iPlayer TV Kodi Vaihe 1

2. Napsauta pakkaussymbolia vasemmassa yläkulmassa.

BCC iPlayer TV Kodi Vaihe 2

3. Valitse Asenna arkistosta.

BCC iPlayer TV Kodi Vaihe 3

4. Valitse luettelosta Kodi-lisäosan arkisto.

BCC iPlayer TV Kodi Vaihe 4

5. Valitse nyt Video-lisäosat.

BCC iPlayer TV KodiStep 5

6. Valitse iPlayer WWW luettelosta.

BCC iPlayer TV KodiStep 6

7. Valitse oikeasta alakulmasta Asenna.

BCC iPlayer TV KodiStep 7

8. Odota lisäosan asennettua ilmoitusta.

BCC iPlayer TV KodiStep 8

9. Voila! Olet asentanut iPlayer-lisäosan onnistuneesti Kodi-laitteeseesi.

BCC iPlayer TV KodiStep 9

Kuinka ohittaa BBC iPlayer -rajoitus?

Nyt kun tiedät miten saada BBC iPlayer Kodiin, keskustellaan siitä, miten sen rajoitukset voidaan ohittaa PureVPN: n avulla. Kuten aiemmin mainittiin, jos yrität suoratoistaa elokuvaa tai TV-ohjelmaa iPlayer WWW -muistosta ulkomailta, saat virheilmoituksen, jonka mukaan BBC iPlayer -sovellusta voidaan katsella vain Isossa-Britanniassa.

No, tästä voit välttyä virheestä lopullisesti:

1. Valitse aloitusnäyttövalikosta Lisäosat.

BCC iPlayer TV KodiStep 10

2. Vieritä alas ja valitse Ohjelman lisäosat.

BCC iPlayer TV KodiStep 11

3. Siirry PureVPN-lisäosaan, pidä Enter-painiketta alhaalla muutaman sekunnin ajan ja valitse sitten Asetukset.

BCC iPlayer TV KodiStep 12

4. Kun olet kirjoittanut PureVPN: n antaman käyttäjänimen ja salasanan, valitse Ok ja käynnistä lisäosa.

BCC iPlayer TV KodiStep 13

5. Valitse Muuta tai katkaise VPN-yhteys.

BCC iPlayer TV KodiStep 14

6. Vieritä alas ja valitse Iso-Britannia (UDP).

BCC iPlayer TV KodiStep 15

7. Odota muutama sekunti, kunnes VPN-yhteys muodostaa.

BCC iPlayer TV KodiStep 16

8. Kun yhteys on muodostettu, voit mennä eteenpäin ja nauttia haluamastasi sisällöstä iPlayer WWW: llä.

BCC iPlayer TV KodiStep 17

9. Siirry iPlayer WWW -sovellukseen, pidä Enter-painiketta alhaalla muutaman sekunnin ajan ja valitse sitten Asetukset.

BCC iPlayer TV KodiStep 18

10. Pyyhkäise Enable BBC ID -vaihtoehtoa, kirjoita käyttäjänimesi ja salasanasi ja valitse Ok.

BCC iPlayer TV KodiStep 19

11. Kun olet valmis, käynnistä iPlayer WWW -laajennus ja nauti haluamasi sisällön suoratoistosta ilman esteitä!

BCC iPlayer TV KodiStep 20

Suoratoista BBC iPlayer Kodissa BBC iPlayer -lisäosalla (lyhyt katsaus)

BBC on maailmanlaajuisesti tunnettu kanava, eikä sen BBC iPlayer ole eroa. Suoratoisto-mediasoitin on saatavana monenlaisissa laitteissa, kuten matkapuhelimissa ja tablet-laitteissa, henkilökohtaisissa tietokoneissa ja älytelevisioissa.

Satojen kanavien avulla BBC iPlayer tuottaa parhaimpia komedioita, draamoja, dokumenttiohjelmia ja muita yleisön rakastamia ohjelmia. Parasta on, että siinä ei ole mainoksia välillä, mikä saattaa pilata suoratoistokokemuksesi.

Yhdistettynä PureVPN: ään voit käyttää BBC iPlayer -lisäosaa ja suoratoistaa kätevästi kaikki BBC: n suoratoistosisällöt ja on-demand -sisältö Kodissa. Lisäosan tiedetään toimivan suurimman osan ajasta vaarantamatta HD-suoratoistoa.

Lisäosan asettelu on hienosti tehty, josta löydät helposti etsimäsi sisällön. Se voi olla televisio-ohjelma, elokuva, ohjelma tai dokumentti, BBC iPlayer isännöi paljon sisältöä.

Jos olet kiinnostunut tietämään BBC iPlayerin tarjoamat sisältötyypit ennen kuin jatkat ja tilaat, tässä on heidän tarjoamansa sisältölaji:

 1. Tosi-TV-ohjelmat
 2. Lifestyle
 3. Elokuvat
 4. Uutiset ja ajankohtaiset uutiset
 5. Draama
 6. Komedia

Kaikille siellä oleville IPTV-faneille tiedät mielelläni, että BBC: n kanavia voidaan suoratoistaa ilmaiseksi iPlayer WWW -lisäosan avulla. Koska se on virallinen Kodi-lisäosa, käyttäjäkokemuksen ja sisällön laadun näet olevan erinomainen. Laadukkaat streamit, yksityiskohtaiset kuvaukset jokaiselle ohjelmalle / jaksolle sekä selittävät valikot.

Lopullinen sana

Se on kaikki, mitä tarvitaan BBC iPlayer -osan määrittämiseen Kodissa. Yhdistä se PureVPN: ään ja saat fantastisen suoratoistokokemuksen kuin koskaan ennen.

Voit kiertää alueellisia rajoituksia ja suoratoistaa BBC iPlayer -tapahtumaa, olit sitten matkustamassa paikallisella tai kansainvälisellä matkalla. Noudata vain edellä mainittuja ohjeita, ja sinun on hyvä mennä.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map