Kuinka katsella BBC iPlayeria Chromecastissa


Kuinka katsella BBC iPlayeria Chromecastissa

Tämän oppaan avulla voit katsella BBC iPlayeria Chromecastissa. Mutta sinun on käytettävä VPN: ää saadaksesi BBC iPlayer, jos asut Ison-Britannian ulkopuolella. Hanki PureVPN ja käytä BBC iPlayeria Chromecastilla mistä tahansa. PureVPN tarjoaa uuden 7-päivän kokeilun vain 0,99 dollarilla auttaaksesi sinua avaamaan BBC iPlayer -esitykset ja estämään ikävystymistä kotona.


img

Mikä on hyvä BBC iPlayer -sovelluksessa?

Suoratoistopalvelussa on kaikkea hyvää. Palvelu tulee loppujen lopuksi suoraan BBC: n voimalaitokselta. Joten voit odottaa suurta määrää tv-ohjelmia, docu-sarjoja sekä elokuvia. Otetaan esimerkiksi Killing Eve -sarja, jossa pääset todistamaan hitaan liikkeen törmäystä kauniin salamurhan ja matalan tason MI5-agentin välillä. Tai voit myös tutustua Fleabagiin, joka tulee Phoebe Waller-Bridgen luovasta mielestä. Tässä on joitain muita ohjelmia, joita kannattaa ehdottomasti katsella BBC iPlayer -levyllä:

 • Tohtori kuka
 • Christine Keelerin oikeudenkäynti
 • Soita kätilölle
 • Dracula
 • Kuningas Gary
 • Sota ja rauha
 • Eve tappaminen

Katso lisää ehdotusehdotuksia tästä BBC iPlayer -sivun Parhaat ohjelmat -blogista

Onko BBC iPlayer saatavana Ison-Britannian ulkopuolella?

Kuultuaan parhaista esityksistä sinun on innostunut asentamaan BBC iPlayer Chromecastisi ja aloittaa tänään. Eikö sinä? Anteeksi, että purskaisit jännitystäsi, mutta tosiasia on, että et pääse palveluun, jos asut Yhdistyneen kuningaskunnan ulkopuolella. Muista, että BBC iPlayer on vain brittiläinen suoratoistopalvelu. Se tarkoittaa, että sillä on oikeus noudattaa joitain lakisääteisiä ohjelmia, jotka koskevat esitysten lähettämistä alueen ulkopuolella. Koska sillä on vain kansalliset lähetysoikeudet, se ei voi laajentaa palveluitaan muihin maihin. Puskuri, eikö??

Voinko katsella BBC iPlayeria ilmaiseksi??

Siitä ei ole epäilystäkään. Suoratoistopalvelu tulee täysin ilmaiseksi. Se tarkoittaa, että sinun ei tarvitse maksaa edes puntaa palvelusta lähetettävistä ohjelmista. Mutta kun poistut Ison-Britannian alueelta mistä tahansa syystä, kuten lomasta tai liiketapaamisista, joudut sanomaan hyvästit kaikille suosikki BBC iPlayer -sovelluksille ja elokuville.

Kuinka asentaa ja käyttää BBC iPlayeria Chromecastissa?

Sinulla on ilo tietää, että BBC iPlayer toimii saumattomasti Chromecastilla. Voit säätää soittimen helposti Chromecastillasi ja lähettää ohjelmia suoraan Android-laitteellesi, jotta suoratoistokokemus olisi parempi.

BBC iPlayerin asettaminen Chromecastille ja rajoittamattoman määrän ohjelmien käyttäminen on helppoa. Tässä on mitä sinun täytyy tehdä:

 • Tarvitsetko BBC iPlayer -sovelluksen iOS- tai Android-laitteellasi
 • Tarvitset BBC Media Player -sovelluksen Android-laitteellesi
 • Tarvitset Chromecast-laajennuksen, jos haluat käyttää tietokoneesi selainta

Muut laitteet, joille voit asettaa BBC iPlayer -sovelluksen

BBC iPlayerillä on valtava faneja. Vaikka se on vain Ison-Britannian palvelu, sen tuuletinkanta ulottuu jopa ulkomaisille alueille. Palvelun valtavan suosion vuoksi voit nyt löytää BBC iPlayer -sovelluksia eri laitteista. Joten, jos etsit BBC iPlayer -asetusoppaita muille laitteille kuin Chromecastille, voit tarkistaa seuraavat linkit:

 • Kodi
 • Roku
 • Apple TV
 • Android TV
 • Playstation 4
 • Xbox One
 • Windows

Tarvitset VPN: n pääsyn BBC iPlayerin ulkopuolelle

BBC iPlayer seuraa kaikkien käyttäjien IP-osoitteita, jotka vierailevat palvelussa. Seuraamalla IP: tä palvelu pystyy tunnistamaan käyttäjän sijainnin. Joten esimerkiksi jos käytät palvelua Yhdysvalloista, Yhdysvaltain IP-osoite nostaa punaisen lipun BBC iPlayer -järjestelmälle, joka lopulta estää IP: tä pääsemästä palveluun. Voit huijata kyseisen järjestelmän ja kiertää BBC iPlayerin ja monien vastaavien streaming-palveluiden IP-tarkkailu- ja estämismekanismeja huijaamalla IP: täsi. Ja paras tapa saavuttaa se on käyttää virtuaalista yksityistä verkkoa.

Kuinka katsella BBC iPlayeria Iso-Britannian ulkopuolella?

Voit helposti kiertää BBC iPlayer -sisällön rajoitukset asettamalla VPN haluamallesi laitteelle. Kun olet VPN: n tarjoaman nimettömän britti-IP-osoitteen takana, voit nauttia kaikista esityksistä BBC iPlayerissa mistä tahansa.

Koska Chromecastissa ei ole mitään VPN-toimintoa, joudut asentamaan PureVPN-reitittimen aloittaaksesi.

 • Tilaa PureVPN
 • Asenna sovellus VPN-yhteensopivaan reitittimeen
 • Tee tarvittavat määritykset ja valitse UK-palvelin
 • Käynnistä BBC iPlayer
 • Luo suosikkiesityksesi ja nauti

PureVPN on paras suoratoisto-VPN. Heres miksi.

Paras Uptime : Miltä sinusta tuntuisi, kun yhteytesi putoaa äkillisesti, kun nautit fanien suosikkiesityksestä? Turhautumisenne ampuisi katon läpi. Eikö niin? PureVPN: n avulla voit taata parhaan käytettävyyden ympäri vuorokauden.

Saumaton suoratoisto : Olisi melko turhauttavaa, kun näet puskurointikuvakkeen katsellessasi suosikkivilkkaasi. Voit lopulta jäähyväiset loputtomasta puskuroinnista, koska VPN-palvelimet tarjoavat aina nopeuden.

Huippuluokan suojaus : PureVPN: llä se ei ole vain paras suoratoistokokemus, jonka saat Chromecastillasi, mutta sinulle taataan myös optimaalinen suojaus korkeimman tason salauksen takia..

Suuri saavutettavuus : BBC iPlayer ei ole ainoa suoratoistopalvelu, johon pääset käyttäessäsi PureVPN: ää. Sovelluksemme avaa oven kymmenille muille eniten kysyttyjä suoratoistopalveluita, kuten Netflix, Hulu ja muut.

Lopullinen sana

Nyt sinulla on kaikki oikeat työkalut nauttiaksesi BBC iPlayeristä televisiossasi tai muussa laitteessa. Joten miksi odottaa enää. Tartu haluamasi suunnitelmaan, asenna suoratoistopalvelu Chromecastisi ja paina pelata.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map