Kuinka deaktivoida Messenger


Kuinka deaktivoida Messenger

Facebookilla on kauhea ennätys, kun puhumme käyttäjien online-yksityisyyden ja heidän arvokkaimman hyödykkeen – tietojen – turvaamisesta.
Facebookin Messenger-sovellus noudattaa samaa Facebookin jälkeä. Sosiaalisen median jättiläinen on kuuluisa heikoista seulontakäytännöistään ja antaa sujuvan käden kolmansille osapuolille sen alustalla.
Ei ole mikään salaisuus, että ihmiset menettävät uskonsa Facebookiin jatkuvista lupauksistaan ​​huolimatta. Loputtomiin tietorikkomuksiin, Cambridge Analytica -skandaaliin, on luonnollista, että haluat poistaa Facebook Messengerin.


Messengeriä ei voi enää deaktivoida?

Siitä lähtien, kun Facebook on julkaissut uuden päivityksen Facebook-sovellukselle ja Facebook Messengerille, käyttäjät eivät voi poistaa Facebookia käytöstä, eivät voi sekoittaa valokuvia, ellet poista sovellusta.

Asia on aiheuttanut vakavaa tuskaa monille käyttäjille, joilla ei ole enää mahdollisuutta deaktivoida tiliään. Nyt kun Facebook on poistanut vaihtoehdon kokonaan, ei ole muuta tapaa kuin poistaa sovellus.

Niille käyttäjille, joilla oli Facebook-sovelluksen vanha versio, he käyttivät seuraavia vaiheita poistamaan viestit käytöstä iOS-laitteistaan.

Kuinka deaktivoida Messenger iOS-laitteissa

Voit deaktivoida Messengerin vain, jos olet deaktivoinut aiemmin Facebook-tilisi.

Jos haluat poistaa Messengerin käytöstä, kun olet poistanut Facebook-tilisi käytöstä, toimi seuraavasti:

 1. Avaa Messenger-sovellus puhelimellasi.
 2. Napauta profiilikuvasi, joka sijaitsee vasemmassa yläkulmassa.
 3. Valitse Legal & politiikkaa > Poista Messenger käytöstä.
 4. Napauta lopuksi Poista käytöstä.

Samoin Android-käyttäjillä, myös Facebook Messengerin uudella Android-versiolla ei ole mahdollisuutta deaktivoida Messengeriä.

Niille, joilla ei ole uusinta versiota ja jotka eivät ole vielä päivittäneet sovellusta, he voivat kuitenkin poistaa Messengerin käytöstä jossain vaiheessa seuraavien vaiheiden avulla.

Kuinka deaktivoida Messenger Android-laitteilla

 1. Avaa Messenger-sovellus.
 2. Napauta profiilikuvasi vasemmassa yläkulmassa.
 3. Valitse Legal & politiikkaa > Poista Messenger käytöstä.
 4. söi viimeisen kerran.

Jos olet päivittänyt sovelluksen ja haluat poistaa kokonaan ruudukosta, sinun kannattaa harkita Facebook-tilisi lopullista poistamista ja päästä eroon siitä, että Messengerin ihmiset häiritsevät sitä kokonaan.

Sinulla on myös hyvä vaihtoehto sammuttaa kaikki sovelluksesta tulevat ilmoitukset muuttamalla sen asetuksia puhelimestasi tai poistamalla facebook-sovellus puhelimestasi..

Onko Messengerin deaktivointi sen arvoista?

Kun olet poistanut Facebook-viestin käytöstä, kukaan ei voi lähettää viestejä ja tarkistaa profiilisi ennen kuin aktivoit sen uudelleen.

Kuten aiemmin todettiin, Messengerin deaktivointi on ensin deaktivoitava.

Aktivoimalla Facebook Messenger uudelleen, aktivoit automaattisesti Facebook-tilisi uudelleen ja on todennäköistä, että alat vastaanottaa pyyntöjä ärsyttäviltä käyttäjiltä, ​​joten joudut deaktivoimaan Facebook-tilisi toisen kerran.

Valitettavasti, jos poistat Facebook-tilisi kokonaan, menetät myös pääsyn Messengeriin etkä koskaan saa takaisin vanhoja viestejä.

Kun käytät Messengeriä tai muuta chat-sovellusta, sinun on suojattava online-keskustelut VPN-verkon avulla. Tämä on suojata keskustelut hakkereilta ja verkkorikollisilta.

Usein Kysytyt Kysymykset

Mitä tapahtuu, kun deaktivoit Messengerin?

Kun poistat Messengerin käytöstä, Facebookin ihmiset eivät voi viestiä, soittaa tai olla videopuheluita kanssasi. Et tule näkyviin heidän Messengerissä verkossa.

Poistaako deaktivointi Facebook messengerin?

Facebook-tilin deaktivointi ei poista Messenger-tiliäsi käytöstä. Messenger on erillinen sovellus Facebook-sovelluksesta.

Kuinka voin poistaa Facebookin käytöstä?

Tässä on prosessi, jolla deaktivoidaan Facebook:

 • Siirry Facebook-sivustoosi ‘Asetukset’
 • Selaa etsittäviä vaihtoehtoja yleensä ‘Poista tilisi käytöstä’
 • Klikkaus Deaktivointi ja poistaminen, napsauta sitten Jatka tilin deaktivointia ja vahvista.

Voitko deaktivoida Facebookin ja käyttää silti Messengeriä?

Joo. Koska Messenger on erillinen sovellus, se ei vaadi oletuksena Facebook-tiliä. Voit kuitenkin linkittää Facebook-tilisi Messengeriin.

Kuinka aktivoida Facebook Messenger uudelleen?

Facebook Messengerin uudelleenaktivointi on helppoa. Tässä on prosessi:

 • Lataa ja asenna Messenger-sovellus
 • Kirjaudu sisään Facebook-tililläsi
  Kirjoita sähköpostiosoitteesi / puhelinnumerosi ja salasanasi

Haluatko saada takaisin yksityisyyttäsi verkossa? Haluat ehkä tarkistaa alla olevat oppaat:

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map