Kuinka asentaa rajattomia taikuja rakentaa Kodi


Kuinka asentaa rajattomia taikuja rakentaa Kodi

Julkaistu: 16. tammikuuta 2020

Kodi No Limits Magic Build -sovellusta ei voi asentaa? Käytä sitten tätä opasta apua. Käytä PureVPN: tä vain 0,99 dollarilla, koska se on yksi parhaista Kodi VPN -sovelluksista, jotka avaavat monia lisäosia. Nauti suoratoistokanavista Kodilla ja poista stressi aivoistasi lukituksen aikana.

Ei rajoja Magic-rakennusta

No Limits Magic Build on epäilemättä yksi vakaimmista rakennuksista tällä hetkellä, jota kehittäjät ylläpitävät säännöllisesti varmistaakseen, että rakennus ja sen lisäosat toimivat sujuvasti. Sen mukana tulee monipuolinen lisäkirjasto, joka liittyy elokuviin, TV-ohjelmiin, musiikkiin ja dokumenttiohjelmiin. Koska kehittäjät ylläpitävät ja päivittävät sovellusta säännöllisesti, se isännöi myös monia uusimpia musiikin ja videon lisäosia, kuten The Magic Dragon ja Deja Vu. Oletusarvoinen Aeon Nox 5: Silvo Skin antaa rakenteelle niin nykyaikaisen ilmeen, että se näyttää melkein futuristiselta ja käyttöliittymä tekee navigoinnista helppoa. Kaiken kaikkiaan No Limits Build on välttämätön kokeilu niille, jos käytät Kodia ensisijaisena kodiviihteen lähteenä.

Vastuuvapauslauseke: PureVPN ei ole sidoksissa No Limits Magic -rakennukseen. Se on ilmainen Kodi-rakennus, joka tulee epävirallisista arkistoista, emmekä ole vastuussa sen käytöstä. Tämä opas on yksinkertaisesti suunniteltu antamaan sinulle mahdollisuus käyttää tätä rakennetta turvallisesti henkilökohtaisiin tarpeisiisi. Lisäksi PureVPN tuomitsee kaiken tekijänoikeusloukkauksiin liittyvän toiminnan ja laittoman sisällön virtaamisen tai jakamisen.

Kuinka asentaa No Limits Magic Build

Mennään nyt pääosaan. No Limits Magic -asennuksen menetelmä perustuu Kodiin.

merkintä: Rakennus toimii sekä Kodi Krypton 17.6: n että Leia-kaikkien versioiden kanssa. Jos et kuitenkaan pysty asentamaan koodausta Kodi Leia 18.4: lle tai 18.5: lle, sinun on päivitettävä versioon 18.1, jotta rakennus toimii sujuvasti..

Ohjattu No Limits Magic -rakennustoiminto on saatavana näiden kahden arkiston kautta.

 1. https://www.nolimitswiz.appboxes.co
 2. http://nolimitsbuilds.com/kodi/

Molemmat näistä säilytystiloista toimivat, mutta nro 2 voi olla osuma ja ohittaa joskus, kuten joidenkin käyttäjien ilmoittama, joten tässä on kyse https://www.nolimitswiz.appboxes.co.

Huomaa, että kun olet asentanut ohjatun toiminnon, löydät No Limits Magic -sovelluksen eri versiot rakentamaan joitain niistä isäntien aikuisille suunnatusta sisällöstä. Median suoratoistoa varten useimmat käyttäjät suosittelevat Lite-version käyttöä. Olemme jakaneet asennusprosessin 3 vaiheeseen. Näin se aukeaa.

Vaihe 1: Ota käyttöön tuntemattomat lähteet

Jotta Kodi voi hyväksyä kolmannen osapuolen rakennukset tai lisäosat, sinun on ensin otettava käyttöön Tuntemattomat lähteet.

Siirry Kodi-asetuksiin > ‘Järjestelmäasetukset’ > ’Lisäosat’ > ‘Tuntemattomat lähteet’ ja ota ominaisuus käyttöön. Napsauta Kyllä, kun Varoitus-viesti aukeaa

Vaihe 2: Asenna ohjattu No Limits -toiminto

 • Siirrä nyt takaisin Kodi-kotiin ja siirry kohtaan Asetukset
 • Avaa Tiedostonhallinta < Napsauta Lisää lähde > Klikkaus ”
 • Kirjoita arkistolinkki: https://www.nolimitswiz.appboxes.co/
 • Kirjoita oikealle alla olevaan kenttään, johon kirjoitit URL-osoitteen, medialähteesi nimi ja napsauta Ok. Valitse jotain ilmeistä ja helppo muistaa, kuten ‘No Limits Magic’
 • Palaa takaisin Kodi-aloitusnäyttöön.
 • Avaa Lisäosat ja valitse ruudun vasemmalla puolella paketin asennuskuvake, joka näyttää laatikolta.
 • Napsauta Asenna zip-tiedostosta ja valitse aiemmin tallentanut nimi medialähteelle, joka tässä tapauksessa on “No Limits Magic”
 • Kodi Krypton 17.6 ja vanhemmat – Valitse: plugin.video.nolimitswizard.zip
 • Kodi 18 Leia: Valitse: plugin.video.nolimitswizard18.zip ja napsauta Ok
 • Muutamassa sekunnissa saat näytöllä ilmoituksen “Ohjattu Rajoitusten lisäosan asennus”

Jos käytät Kodi 18: ta, ohjatun asennuksen jälkeen ilmestyy joukko ponnahdusikkunoita, joista sinun on napsauttamalla oikeita painikkeita päästäksesi eroon niistä..

Vaihe 3: Asenna No Limits Magic -rakennus ohjatusta toiminnosta

 • Palaa takaisin Kodi-aloitusnäyttöön
 • Napsauta Lisäosat > Ohjelmalisäkkeet ja avaa sitten ohjattu No Limits Wizard.
 • Kodi Leia -käyttäjien on napsautettava Asenna / Päivitä Ei rajoituksia -sovellusta, kun he avaavat ohjatun toiminnon
 • Nyt näet saatavana erilaisia ​​versioita rakennuksesta. Voit valita yhden tarpeitasi ja mieltymyksiäsi varten. Löydät myös useita palvelimia, joista valita. Jos sinulla on ongelmia rakennuksen lataamisessa tietyltä palvelimelta, kokeile seuraavaa, kunnes se alkaa ladata
 • Valitse Vakio tai Tuore asennus ja napsauta Kyllä
 • Odota nyt kärsivällisesti, että lataus on valmis
 • Kun lataus on valmis, älä suorita mitään muuta, ennen kuin kaikki tiedostot on purettu. Valitse pyydettäessä Pakota sulje Kodi
 • Käynnistä tietokoneesi uudelleen ja käynnistä Kodi. Jos käytät toista laitetta, kuten Firestick, suorita virta jakso antaa laitteelle uuden käynnistyksen

Nyt kokoonpano viimeistelee automaattisesti jäljellä olevat vaiheet, kuten ihon asetukset taustalla. Jos huomaat, että taustakuvat eivät lataudu kunnolla, käynnistä Kodi uudelleen.

Kun prosessi on valmis, näet futuristisen Aeon Nox 5 Skin -koodin Kodi-aloitusnäytöllä. Jos se näyttää samalta kuin aikaisemmin, päivitä ihosi noudattamalla alla olevia vaiheita.

 • Mene asetuksiin’, > JärjestelmäasetuksetClick Interface Settings, > Iho
 • Valitse Aeon Nox 5: Silvo
 • Napsauta KYLLÄ, kun sinua pyydetään
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me