Kuinka asentaa Kodi VPN – kattava opas kaikille laitteillesi


Kuinka asentaa Kodi VPN – kattava opas kaikille laitteillesi

Päivitetty: 3. marraskuuta 2019


Opi asentamaan Kodi VPN laitteeseesi useiden lisäosien käyttämiseksi ja Internet-palveluntarjoajien lohkojen kiertämiseksi helposti. PureVPN: n käyttö voi auttaa sinua selvittämään Internet-palveluntarjoajien lohkot ja kuristimen mistä tahansa. PureVPN tarjoaa myös uuden 7-päivän kokeilun vain 0,99 dollarilla auttaa Kodi-tilaajia pääsemään muihin lisäosiin tämän sulkemisjakson aikana..

img

**Päivittää: Kodi-sovelluksemme uudempi, parempi versio on loppunut! Olemme korjannut joitain virheitä & esitteli merkittäviä suorituskyvyn parannuksia. Päivitä nykyinen sovellus versioon 1.8.0 (jos et vielä ole) siitä tässä.**

Kodissa melkein kaikki on ilmaista. Jos haluat katsella televisiota suoraa tai haluat kiinnostaa suosikki-TV-ohjelmasi ja elokuvasi, Kodi on saanut kaiken. Sinun täytyy vain hankkia oikeat lisäosat, jotka antavat sinulle pääsyn kaikkeen haluamaasi sisältöön.

Kodi ei kuitenkaan ole turvassa. Koska se on avoimen lähdekoodin alusta, on tuhansia lisäosia, joita ei ole säännelty tai valvottu. Joitakin heistä on syytetty käyttäjien vakoilusta, kun taas toiset ovat johtaneet hakkereihin pääsemään käyttäjien luottamuksellisiin tietoihin.

Kodi-lisäosat ovat suoratoistettavissa elokuvien, TV-ohjelmien, live-TV: n, urheilun, dokumenttielokuvien, uutisten ja niin edelleen. Kodi VPN: stä on tullut yhden luukun ratkaisu huijareiden tarkkailijoille.

Loputtomien Kodi-lisäosien tarjoamien etujen lisäksi on myös suuri haittapuoli ja alueelliset rajoitukset. Sadattuhannet, ellei miljoonat Kodi-lisäosat ovat sijainnilukittua sisältöä, eikä niihin voida päästä alueensa ulkopuolella.

Samoin tekijänoikeusrikkomuskysymykset ja DMCA-sopimukset voivat saada sinut vaikeuksiin lainvalvontaviranomaisten kanssa. Voit kuitenkin käyttää rajoitettua sisältöä helposti lisäosien avulla ja pysyä nimettömänä verkossa Kodi VPN: n avulla.

Miksi tarvitset VPN-koodia Kodille?

Miljoonat ihmiset ympäri maailmaa ovat Kodi -sovelluksia asennettuna useisiin käyttöjärjestelmiin ja laitteistoalustoihin, kuten televisioihin ja kaukosäätimiin. Koska Kodi antaa käyttäjille mahdollisuuden toistaa ja katsella useimpia online-suoratoistomuotoja, kuten videoita, musiikkia ja podcasteja, sekä paikallisten ja verkkotallennusvälineiden digitaalisia mediatiedostoja, Kodi-käyttäjät tarvitsevat sisäänrakennetun VPN-ominaisuuden auttaakseen heitä pääsemään paikkatietoihin lisäosat ja sisältö, joka on saatavana eri alueilla.

PureVPN on uskomaton rajoittamattomuuteen. Sen ominaisuuksien avulla voit selata missä tahansa Internetissä ja suoratoistaa suosikkikanaviasi, kuten Netflix USA, Hulu, Amazon Prime jne. Parhaalla mahdollisella nopeudella. Kodi VPN -sovelluksemme avulla voit hyödyntää Kodi ja kaikki sen ominaisuudet ja palvelut.

Hyvä VPN-palvelu auttaa torjumaan hakkereiden ja valvontalaitosten Internet-hyökkäyksiä. Yhdessä VPN: n turvallisuusetujen kanssa tämä yhdistelmä parantaa hauskaa ja viihdettä. Ne, jotka pitävät johtoleikkauspalveluita kaapeli-TV: n sijasta, ymmärtävät VPN-palvelun merkityksen.

Kuinka käyttää Kodia VPN: n kanssa? [Video]

Kuinka VPN auttaa Kodin kanssa?

Yksinkertaisesti sanottuna, Kodi VPN: n avulla Internet-käyttäjien ei vain mahdollista selata vapaasti Internetiä muodostamalla yhteyden erilaisiin VPN-palvelimiin ympäri maailmaa maailmanlaajuisen verkkonsa kautta, vaan se myös peittää heidän IP-osoitteensa, jolloin ne ovat täysin näkymättömiä verkkorikollisille, hakkereille, ja kolmansien osapuolien edustajat

Kodi voidaan määrittää useille laitteille, kuten Android, IOS, Linux, Windows, Mac OS, Xbox ja PlayStation.

Kodi VPN -sovelluksella voit tehdä seuraavat:

 1. Nopea suoratoisto: Voit nauttia suoratoistosisällöstä salamannopealla nopeudella Kodi VPN -sovelluksella riippumatta siitä, missä olet maailmassa.
 2. Helppo asentaa yhdellä napsautuksella oleva yhteys: Kodi VPN: n asentaminen on paljon helpompaa kuin luulet. Yksinkertaisella napsautuksella sinut ohjataan tietyn laitteen lataussivulle, ja prosessi alkaa heti.
 3. Selaa 100-prosenttisesti nimettömästi: Parhaalla Kodi VPN -sovelluksella sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että Internet-palveluntarjoajasi nopeuttaa nopeuttasi tai kolmansien osapuolten seurata Internet-toimintaa. Et ole täysin havaitsematon verkossa!

Onko Kodi laillinen?

Itse Kodi ei ole laiton. Monet sisällöntuottajat ja mediatalot vihaavat sitä kuitenkin. Koska Kodi on avoimen lähdekoodin, kuka tahansa voi luoda minkä tahansa tyyppisen laajennuksen, jota voidaan käyttää sisällön luvattomista lähteistä.

Kuitenkin vain siksi, että muutamat ihmiset väärinkäyttävät Kodia piraattisen sisällön saamiseksi, olisi kohtuutonta kieltää tai rajoittaa Kodia. Yritä ymmärtää se tällä tavalla; on jumalan kuljettajia ja ihottomia kuljettajia. Se, että ihottomia kuljettajia on olemassa, ei tee autosta huonoa keksintöä.

Tiesitkö, että suuri Internet-osa on piilotettu sinulta? Kodi-VPN-verkot tulevat sinne. Niiden avulla Kodi-käyttäjät voivat käyttää piilotettua sisältöä, kuten rajoitettuja suoratoistoja ja lisäosia.

Kuinka asentaa Kodi eri laitteille (Windows / Mac / Android / iOS / Apple TV)

Voit määrittää Kodin laitteillesi seuraavasti:

Kuinka asentaa Kodi Windowsissa

Kodin asentaminen Windows 7-, 8- tai Windows 10 -käyttöjärjestelmässä on helpompaa ja selkeämpää kuin muut käyttöjärjestelmät. Näin:

 1. Siirry Kodin Lataa-sivulle ja valitse 32Bit-asennusohjelma.
 2. Jos käytät Windows-käyttöjärjestelmän säännöllistä käyttäjää, näet yleiset vaihtoehdot: Juosta, Tallentaa tai Peruuttaa.
 3. Valita Tallentaa ladataksesi sovelluksen haluamaasi sijaintiin.
 4. Kaksoisnapsauta ladattua tiedostoa asentaaksesi Kodi.
 5. Asennuksen aikana sinua voidaan pyytää noudattamaan joitain helppoja vaiheita. Parasta on käyttää oletusasetuksia.
 6. Tehty!

Kuinka asentaa Kodi Macille

Mac-ystäville Kodi voidaan määrittää heidän Mac-laitteilleen. Voit määrittää Kodin Mac-tietokoneellesi seuraavasti:

 1. Aloita lataamalla Kodin uusin sovellus Mac-tietokoneeseesi. Muista, että sovellus on levytiedostomuodossa.
 2. Kaksoisnapsauta tiedostoa avataksesi sen. Asenna sovellus Mac-tietokoneellesi yksinkertaisesti Raahata Kodi – kuvake Sovellukset kansio.
 3. Kokeile nyt avata Kodi-sovellus.
 4. Vaikka se riippuu nykyisestä Portinvartija asetuksissa, saatat saada virheen ensimmäisessä kokeilussa, joka olisi jotain tällaista: ei voi avata, koska se on tuntematon kehittäjä. Voit kiertää sen yksinkertaisesti CMD + Click Kodi-sovelluksesta ja valitse Avata pelata Kodi. Tai voit myös siirtyä käyttöjärjestelmääsi turvallisuus & yksityisyys asetukset Järjestelmäasetukset -valikko ja valitse Missä vain missä se sanoo Salli sovelluksista ladatut.
 5. Viola! Olet nyt valmis binge watch Kodiin.

Kuinka asentaa Kodi Androidille

Voit aina nauttia Kodista Android-käyttöisillä laitteillasi. Ainoa mitä sinun on tehtävä on noudattaa näitä yksinkertaisia ​​vaiheita:

 1. Siirry Android-valikkoosi ja etsi asetukset.
 2. Avata asetukset ja sitten mennä turvallisuus valikko.
 3. Etsi Tuntemattomat lähteet -vaihtoehto ja ota se käyttöön valitsemalla ruutu. Ominaisuuden avulla voit asentaa Kodi-sovelluksen Androidille.
 4. Mene nyt Google Play Kauppa ladataksesi ja nauttia uusimmasta Kodi-sovelluksesta.
 5. Sinun on suoritettava samat vaiheet Android TV: lläsi, koska valikot ovat samat koko sovelluksessa.

Kuinka asentaa Kodi iPhonelle / iOS

Kodin asettaminen iOS-laitteelle on yksinkertainen ja helppo prosessi, joka ei vie liian paljon aikaa. Parasta on, että Kodi-asennusprosessi on sama kaikissa iOS-laitteissa, kuten iPhone, iPad, iPod Touch, iPad Mini ja iPad Pro:

Jotta voit nauttia Kodista iPhonessa tai muulla iOS-käyttöisellä laitteella, sinun on ladattava seuraavat tärkeät tiedostot:

 • Viimeisin Kodi-deb-tiedosto.
 • IOS-sovelluksen laulaja.
 • Xcode-sovellus, joka on saatavana Mac App Storesta.

Kun olet ladannut yllä mainitut tiedostot, siirrymme eteenpäin Kodi-asetuksiin:

 1. Aloita yhdistämällä iPhone tai jokin muu iOS-käyttöinen mobiililaite Mac-tietokoneeseen. Kun laite on kytketty, avaa Mac App Storesta lataamasi Xcode-sovellus.
 2. Valitse nyt Luo uusi Xcode-projekti, sitten Yhden näkymän sovellus, ja napsauta Seuraava.
 3. Täyttää tuotteen nimi ja Organisaatiotunnistekentät. Napsauta sitten Seuraava.
 4. Sinua pyydetään tallentamaan tiedosto, jonka voit tallentaa työpöydälle. Klikkaus Luoda.
 5. Sinun on itse haluatko jakaa yhteystiedot Xcoden kanssa, koska sovellus yleensä pyytää tätä lupaa. Se ei kuitenkaan ole pakollista!
 6. valita Korjaa ongelma, joka avaa valintaikkunan. Klikkaus Lisätä. Kirjoita nyt Apple ID kirjautua sisään.
 7. Kun olet kirjautunut sisään, valitse Valita avata Sovelluksen allekirjoittaja. Valitse sitten Selaa valita ja avata Kodi deb-tiedosto latasit aiemmin.
 8. Valitse nyt tunnisteella aiemmin luomasi profiili. Jatka lisätä Kodi Sovelluksen näyttönimi, ennen napsauttamalla alkaa.
 9. Kirjoita tiedostonimi, ennen kuin napsautat Tallentaa.
 10. Avaa Xcode uudelleen ja valitse Windows. Valita Laitteet valitaksesi omasi vasemmasta ruudusta. Kun olet valinnut laitteen, etsi Plus allekirjoittaa oikean ruudun alareunassa ja napsauta sitä valitaksesi ja avataksesi .IPA-tiedosto, luotu aiemmin.
 11. Irrota nyt iPhone ja avaa se.
 12. Joskus saatat Luottamaton kehittäjä virhe, kun avaat laitteen. Voit poistaa virheen siirtymällä kohtaan asetukset laitteesi. Napauta Yleiset ja sitten Laitehallinta. Etsi tilisi alla Kehittäjäsovellus. Napauta nyt Luottamus ”Tilin nimi” ja napauta Luottamus uudelleen.

Voit nyt nauttia Kodi iOS 12: lla tai sinun iPhone Kodi VPN: n kautta.

Kuinka asentaa Kodi Apple TV: hen

Onko sinulla Apple TV: tä? Voit asettaa Kodi -sovelluksen Apple TV: lläsi ja nauttia nopeasta suoratoistosta sovelluksen avulla.

Jotta Kodi voi nauttia 4. sukupolven Apple TV: ssä, sinulla on oltava Apple Developer -tili – ilmainen tai aktiivinen. Lisäksi sinun on ladattava myös seuraavat tärkeät tiedostot:

 • Xcode 7.2+ (saatavana Mac App Storesta)
 • iOS App Signer for Mac
 • Viimeisin Kodi .deb-tiedosto TvOS-laitteelle

Kun olet ladannut yllä mainitut tiedostot, siirrymme eteenpäin Kodi-asetuksiin:

 1. Aloita kytkemällä Apple TV Mac-tietokoneeseen USB-C-USB-A-kaapelilla.
 2. Kun laite on kytketty, avaa Xcode ja valitse Luo uusi Xcode-projekti. valita hakemus päävalikosta TvOS osiossa. Nyt, valitse Yhden näkymän sovellus, ennen napsauttamalla Seuraava.
 3. Jatka nyt luomalla ‘Uusi projekti’. Voit täyttää tuotteen nimi ja organisaation nimi kentät, joissa on haluamasi tiedot. Tee sama täyttäessäsi Niputunniste -kenttä ja yksityiskohdat kirjoitetaan tässä esimerkiksi käänteisen verkkotunnuksen tyyliin, com.arcade.kodiappletv. Varmista, että kaikki kentät on täytetty, ennen kuin napsautat Seuraava. Tallenna lopuksi projekti työpöydällesi tai muuhun sijaintiin, josta pääset tiedostoon helposti.
 4. Palaa nyt Xcoden pääikkunaan, jossa pitäisi nähdä virheilmoitus Vastaava varausprofiili ei voi löytää. Pääset virheen ohi ja poista se napsauttamalla Korjaa ongelma.
 5. Edellä mainitun ongelman ratkaisemiseksi tarvitset kuitenkin ilmaisen aktiivisen Apple-kehittäjä tili. Joten kirjaudu sisään sisään liittyvän Apple ID ja salasana. Vaikka sovellus kysyy edelleen yksityiskohtia, se voidaan unohtaa, koska se ei ole pakollinen. Jatka valitsemalla oikea Apple ID ja napsauttamalla Valita. Kun se on valmis, Xcode-sovellus korjaa ongelman muodostamisprofiilin tekemiseksi.
 6. Nyt, valitse Apple TV avattavasta valikosta, joka löytyy Xcode-sovelluksen vasemmasta yläkulmasta, sekä muut vaihtoehdot, kuten Toista ja Pysäytä-painikkeet.
 7. Kun olet valmis käyttämään Xcode-sovellusta, avaa iOS App Signer. Nyt, valitse oikea Allekirjoitusvarmenne ja jatka täyttämällä Varausprofiili ala. Valitse aiemmin Xcode-sovellukselle luoma projektin nimi. valita Syöttötiedosto selata, sijainti ja valita Kodi .deb-tiedosto, ladattu aiemmin. Sinun on päätettävä, haluatko täyttää Sovelluksen näyttönimi -kenttä ja anna sille yksilöivä nimi tai jätä se.
 8. Klikkaus alkaa kun olet varmistanut, että kaikki kentät on täytetty oikein. Kun olet napsauttanut Käynnistä-painiketta, sovellus jatkaa luomista .IPA-tiedosto jonka voit asentaa Apple TV: hen.
 9. Palaa takaisin Xcode, ja mene Ikkuna, sitten Laitteet, ja valitse Omena.
 10. Valitse nyt luomasi IPA-tiedosto. Sovellus asentaa tiedostot nyt Apple TV: hen.
 11. Voit nyt nauttia Kodista Apple TV: n neljäs sukupolvi.

Kuinka asentaa Kodi VPN reitittimien kautta

Jos olet Kodi-käyttäjä ja haluat käyttää sisältöä maantieteellisesti rajoitetuista lisäosista kaikilla laitteillasi samanaikaisesti, voit tehdä sen asentamalla Kodi VPN kaikissa laitteissasi erikseen. Tämä erittäin optimoitu VPN-sovellus tukee jopa kymmentä monin kirjautumista, mikä tarkoittaa, että voit käyttää samaa VPN-tiliä 10 laitteessa samanaikaisesti.

Mutta eikö ole tylsää asentaa VPN kaikille laitteillesi erikseen, kun voit vain määrittää sen reitittimellesi ja saada oletus VPN-toiminnot kaikille laitteillesi? Tuo on oikein. VPN: n asentaminen Wi-Fi-reitittimeesi on nopeaa ja helppoa. VPN: n asentaminen vie hyvin vähän vaivaa ja toimii hyvin kaikissa suosituissa Wi-Fi-reitittimissä.

Kuinka asentaa Kodi VPN muille alustoille ja laitteille

Kuinka asentaa Kodi OpenELEC -laitteisiin

Merkintä: Kodin asettaminen maksimaalisten hyötyjen saavuttamiseksi vaatii vaiheittaisen prosessin, joka tuskin vie paljon aikaa.

neuvot: Ymmärrämme, että prosessi sisältää jargoneja, jotka saattavat olla sinulle tuntemattomia. Sinulla ei ole mitään hätää, koska olemme saaneet sinut suojaamaan. Seuraa vain helppoa prosessia saadaksesi parhaan mahdollisen Internet-kokemuksen.

Jos haluat asentaa laitteellesi vanhemman version Kodi-versiosta, Kodi v.15 ISENGARD, napsauta tätä. Kodi v.16 Jarvis, napsauta tätä

Vaihe 1 – Lataa Kodi OpenELEC -laitteellasi (Raspberry Pi)

 • Siirry Kodin verkkosivuille.
 • Lataa tiedosto.
 • Asenna ladattu tiedosto.

Kun olet valmis, noudata menetelmää:

Vaihe 2: Lataa ja asenna Kodi VPN -laajennus.

Asenna PureVPN Kodi -laajennus laitteeseesi noudattamalla alla olevia ohjeita.

 1. Avaa selain ja käy osoitteessa https://s3.amazonaws.com/purevpn-dialer-assets/kodi/app/service.purevpn.monitor-1.8.0.zip
 2. Tiedosto latautuu automaattisesti
 3. Kun olet ladannut, etsi asennustiedosto kansioon.

Vaihe 3: Aseta ladattu tiedosto USB-asemaan.

Sijoita ladattu tiedosto “service.purevpn.monitor-1.3.0.zip”USB-asemaan ja kytke se OpenElec Kodi Box.

Vaihe 4: Käynnistä KODI ja asenna KODI: lle VPN-lisäosa.

 1. Siirry kotisivulle ja napsauta “Lisäosia.”
 2. Klikkaa “Tiedostot”-Kuvaketta.
 3. Napsauta sitten ”Asenna zip-tiedostosta.”
 4. Siirry kohtaan USB-laite mihin olet sijoittanut asennustiedosto.
 5. Napsauta kerranservice.purevpn.monitor-1.3.0.zip”Lisäosan asennuksen aloittamiseksi.

Vaihe 5: PureVPN Kodi -lisäosan asentaminen

 1. Siirry Lisäosat-välilehteen ja napsauta PureVPN Monitor OpenVPN.
 2. Uusi ikkuna tulee näkyviin, napsauta Lisäosien asetukset.
 3. Kirjoita käyttäjänimesi ja salasanasi.
 4. Valitse maa tai alue, josta haluat käyttää valitsemasi sisältöä. Napsauta Näytä VPN-tila tarkistaaksesi nykyisen IP: n ja sijainnin.
 5. Napsauta Muuta tai Katkaise VPN-yhteys nähdäksesi palvelinluettelon. Yhdistä valitsemasi maahan.

Tehty! Nyt voit käyttää aluekohtaisia ​​Kodi-lisäosia täysin nimettöminä meidän Kodi VPN.

Kuinka asentaa Kodi Amazon Fire Stick-, Fire TV- ja Fire Cube -sovelluksiin

Kodi voidaan määrittää myös Amazon-laitteille. Näin voit asentaa Kodi -sovelluksen Amazon Fire Stick- tai Amazon Fire TV -sovellukseen:

 1. Aloita kytkemällä Amazon-laitteesi päälle ja siirtymällä sitten asetukset > järjestelmä ja sitten Kehittäjävaihtoehdot.
 2. Valitse ja kytke päälle Sovellukset tuntemattomista lähteistä, ja sitten ADB-virheenkorjaus vaihtoehtoja.
 3. Saatat nähdä varoitusvaroituksen, kun kytket tuntemattoman lähteen päälle, mutta voit valita kunnossa ohittaa varoituksen, koska voit aina sammuttaa sen myöhemmin.
 4. Siirry Fire Stick -näytölle. Mene nyt Hae ja tyyppi Downloader valita se. valita Saada.
 5. Kun olet valinnut Saada, lataus alkaa. Kun lataus on valmis, oikeaan alakulmaan ilmestyy ilmoitus.
 6. Siirry valikko ja valitse Käynnistä nyt.
 7. Valitse URL-osio, jos haluat ladata jommankumman yhteensopivan version: Krypton 17 ja Leia 18. Kirjoita Kryptonille seuraava URL, bit.ly/ kodi17apk. Asenna uusin v18 kirjoittamalla bit.ly/kodi18apk URL-ruutuun.
 8. Klikkaus Seuraava ja sitten ladata saadaksesi haluamasi Kodi-version.
 9. Klikkaus Asentaa kun lataus on valmis, ja Kodi-asennus alkaa pian.
 10. Kun asennus on valmis, avaa Kodi ja nauti suosikkiohjelmistasi.

Usein kysytyt kysymykset (UKK)

Mikä on Kodi?

Kodi on avoimen lähdekoodin mediasoitin, jolla on miljoonia käyttäjiä ympäri maailmaa. Sen suosio johtuu siitä, että se sisältää tuhansia ilmaisia ​​lisäosia ja antaa sinulle pääsyn rajattomaan sisältöön. Kodi ei tunne vain videoiden suoratoistoa. Monet ihmiset käyttävät Kodia myös musiikin kuunteluun.

Kodi voidaan asentaa käytännössä mihin tahansa laitteeseen, jolla on näyttö ja joka muodostaa yhteyden Internetiin. Se on täysin ilmainen ja tarjoaa laadukasta suoratoistoa.

Mikä on Kodi VPN?

Monia sisällöntuottajia Kodi on syyttänyt laittoman sisällön ylläpidosta. Siksi se ei toimi hyvin monissa maissa. Jos asut maassa, jossa Kodi ei toimi, tai jos olet alueella, jolla tietty lisäosa ei toimi kunnolla, Kodi VPN voi auttaa sinua asettamaan asiat oikein.

Kodi VPN -sovelluksella voit muuttaa sijaintiasi ja käyttää kaikkea sisältöä hetkessä. Kodi VPN pitää sinut myös turvassa kaikilta online-pahoilta, kuten hakkerointi verkkohyökkäyksiltä ja lunastusohjelmilta.

Kuinka asentaa VPN Kodiin?

VPN: llämme on oma sovellus Kodille. Tämä sovellus on suunniteltu pitämään Kodi-käyttäjät ja heidän suoratoistotavat huomioon. Se on erinomainen työkalu, jonka avulla voit ladata ja asentaa kaikki lisäosat ja suoratoistaa sisältöä täysin vapaasti ja online-turvallisesti. Riippumatta siitä, minkä streaming-laitteen omistat, voit käyttää VPN: ää Kodissa.

Ilmainen VPN vai maksettu VPN? Kumpi on parempi?

Ilmainen VPN näyttää olevan houkutteleva valinta useimmille käyttäjille. Ilmaisen VPN: n käyttö on kuitenkin erittäin riskialtista. Tämä johtuu siitä, että ilmainen VPN tekee sinusta täysin haavoittuvan verkossa ja altistaa sinut kaikille online-riskeille, jotka voivat pilata yksityisyyttäsi. Käytä aina maksettua VPN-verkkoa kaikessa, mitä teet verkossa.

Kuinka lisätä kanavia Kodiin?

Kaikille, joita haluat katsella Kodilla, sinun on asennettava asianmukainen lisäosa. Jos haluat suoratoistaa sisältöä eri kanavilla, etsi lisäosa, joka toimittaa valitsemasi sisällön.

Tärkeää on tietää, että Kodin virallisesta lisäosastoista löytyy vain muutama lisäosa. Jos etsit lisäosaa, jota ei ole saatavilla virallisessa arkistossa, sinun on ladattava osoitteesta epävirallisesta lähteestä, joka tunnetaan myös nimellä arkisto. Sinun on myös sallittava lataus / asennus tuntemattomista lähteistä asetusvalikossa.

Kuinka voin korjata puskuroinnin Kodilla?

Jos streamisi puskuroi jatkuvasti ja pilaa suoratoistokokemuksesi, se voi johtua Internet-palveluntarjoajan kuritus- tai kaistanleveysrajoituksista, jotka Internet-palveluntarjoajasi asettaa sinulle. Voit helposti kiertää näitä rajoituksia ja saada täydellisen puskuritonta suoratoistokokemusta hankkimalla Kodin VPN: n ja tullessa täysin anonyymisti verkossa.

Mikä on paras Kodi-rakennus?

Siellä on monia Kodi-rakennuksia, jotka tarjoavat paljon lisäosia, laajennuksia ja hienoja skinejä, jotka voit asettaa yhdellä napsautuksella. Ne säästävät paljon aikaa, joka muuten kuluttaisit etsimällä oikeat lisäosat katselunautinnollesi. Parhaita rakennuksia, jotka tarjoavat hienoa sisältöä ja joilla on silmille miellyttävä nahka, ovat Misfit Mods Lite ja Titanium Build.

Onko Kodi-yhteys suojattu? Voiko joku selvittää, mitä suoratoistan?

Kodi on avoimen lähdekoodin mediasoitin, mikä tekee siitä varsin epävarman ja helpon käyttää. Tutkimus ja tilastot osoittavat, että Kodi-streamerit joutuvat eniten verkkohyökkäyksiä, kuten kyberuiskeita ja hakkereita..

Hakkeri, joka on saattanut päästä verkkoosi, voi tietää mitä katsot ja kenen kanssa olet yhteydessä. Hän voi jopa salakuuntua keskusteluihisi hallitsemalla laitteidesi, kuten älypuhelimien ja kodin avustajien, mikrofonit.

Mikä on uusin Kodi-versio?

Uusin versio Kodista on v18.6, joka tunnetaan nimellä Leia. Se on erittäin vakaa ja siinä on paljon parempi käyttöliittymä, minkä vuoksi monet ihmiset siirtyvät vanhemmista versioista. Lisäksi tässä rakennuksessa on käsitelty monia virheitä ja rajoituksia, jotka ovat pilaantaneet aiemmat Kodi-versiot, mikä viime kädessä auttaa tekemään käyttökokemuksesta paljon sujuvamman ja nautinnollisemman..

Paras maa VPN-yhteyden muodostamiseen Kodin käyttämistä varten?

Paras maa, jolla VPN-yhteys yhdistetään Kodin käyttöä varten, on Yhdysvallat. Toisin kuin useimmissa maissa, joissa tiukat tietoverkoseikat vaikeuttavat tarvitsemiesi lisäosien saatavuutta, Yhdysvalloilla on paljon verkonvapautta. Hyvin harvat palvelut eivät ole saatavissa Yhdysvalloissa, mutta useimmiten Yhdysvaltojen ihmiset voivat käyttää sitä kaikkea. Siksi sinun pitäisi muodostaa yhteys yhdysvaltalaiseen palvelimeen.

Kun yhdistät VPN-palvelumme yhdysvaltalaiselle palvelimelle, kaikki mitä haluat katsella, on käyttöoikeutesi. Koska PureVPN tarjoaa sinulle suuren online-tietoturvan, et myöskään saa rangaistuksia tai syytteitä rajoitetun sisällön käytöstä..

Miksi tarvitset VPN: ää Kodille?

Kodin suoratoistoon epävarmassa yhteydessä liittyy monia ongelmia. Se voi altistaa sinut haittaohjelmille, verkkohyökkäyksille, hakkereille, salakuunteluille ja monille muille haitallisille verkkotoiminnoille, jotka voivat aiheuttaa sinulle vahinkoa.

Ilman hyvää Kodi VPN -sovellusta saatat joutua saamaan erittäin hitaita suoratoistonopeuksia, jotka voivat pilata suoratoistokokemuksesi. Kun olet määrittänyt VPN: n Kodi-laitteeseesi, sinusta tulee täysin näkymätön verkossa, mikä auttaa sinua pysymään turvassa kaikista online-pahoinpitelyistä..

Lopullinen tuomio

Kodi on täysin ilmainen ja avoimen lähdekoodin mediasovellus, jonka on kehittänyt voittoa tavoittelematon teknologiajärjestö XBMC Foundation. Vaikka mediasoitin on avoimen lähdekoodin sisältö ja ilmainen, se avaa loputtomia mahdollisuuksia videoviihdettä suoratoistajille ympäri maailmaa..

Avoimen lähdekoodin luonteensa takia Kodilla on yhtä suuri osuus ongelmista, joista suurin osa pyörii hakkereita ja tietoverkkojen tunkeilijoita, jotka pääsevät laitteisiisi hakemaan sinua ja varastamaan tietojasi. Kodi VPN -palveluiden avulla käyttäjät voivat pysyä turvassa verkossa nauttien suosikkitelevisio-ohjelmien, urheilu- ja elokuvien keskeytymättömästä korkealaatuisesta suoratoistosta missä ja milloin tahansa he haluavat.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map