Kuinka asentaa Kodi Rokuun – Android- ja Windows-käyttöjärjestelmiin


Kuinka asentaa Kodi Rokuun – Androidille & Windows-käyttöjärjestelmä

Julkaistu: 2. heinäkuuta 2019


Jos et voi asentaa Kodia Rokuun, tämä opas on sinulle. Opit kuinka asentaa Kodi Rokuun ja ottaa näytön peilaus helposti käyttöön. Lisäksi saat PureVPN: n hintaan vain 0,99 dollaria, jotta varmistat hämmästyttävän suoratoistokokemuksen lukituksen aikana.

**Päivittää: Kodi-sovelluksemme uudempi, parempi versio on loppunut! Olemme korjannut joitain virheitä & esitteli merkittäviä suorituskyvyn parannuksia. Päivitä nykyinen sovellus versioon 1.8.0 (jos et vielä ole) siitä tässä.**

Johtojen leikkauslaitteiden ja sovellusten, kuten Roku ja Kodi, saatavuus on lisännyt suuntausta verkossa tapahtuvaan suoratoistoon kokonaan uudelle tasolle. Seurauksena on, että on tullut erittäin helpoksi katsella suosikkisisältöäsi millä tahansa laitteella.

Rokusta ja Kodista puhuttaessa Roku on melko suosittu suoratoistomedia, kun taas jälkimmäinen on mediaviihdekeskus. Vaikka molemmilla on valtava tuuletin ympäri maailmaa, valitettavasti ne eivät ole yhteensopivia keskenään.

Mutta älä menetä sydäntäsi, koska on olemassa tapa, jolla voit asentaa Kodin Rokuun!

Onko mahdollista asentaa Kodi Rokuun purkamalla laite purkamalla se?

Saatat olla törmännyt artikkeleihin, joissa mainitaan kuinka Roku-laite vangitaan ja asennetaan Kodi. Valitettavasti kuplanne puhkesi, et löydä tarkkaa opasta aiheesta, koska sitä ei ole vielä… .Miksi?

Se johtuu siitä, että Roku-räätälöity oma käyttöjärjestelmä on rakennettu alkuperäiselle alustalle C / C ++. Syntymä on mikä tekee laitteesta melko vaikeaa purkautua tai juurtua. Joten ei, et voi laittaa vankilaan lainkaan.

Lisäksi, vaikka on olemassa tapa purkaa laite vankilaan, et voi pelata Kodia Roku-laitteella, koska laitteella ei ole virallista Kodi-lisäosaa.

Jälleen, jos kysyt, onko olemassa tapa saada Kodi Rokulle, ts. Suoraan asennettuna siihen? Vastaus olisi ei. Mutta jos kysyt, onko kiertotapaa? Vastaus on kyllä!

Kiertäminen käsittää Roku-näytönohjauksen Kodin kanssa yhteensopivalla laitteella. Otetaan oppia käyttämään “Cast” tai “Screen Mirroring” päästäksesi Kodiin Rokuun.

Kuinka asentaa Kodi Rokuun VPN: n avulla?

Koska etsit ratkaisua Kodin suorittamiseen Roku-palvelussa, sinun on oltava tietoinen siitä tosiasiasta, että Kodissa on joitain suosittuja lisäosia, joita et voi käyttää ilman VPN: tä. Onneksi sinulle VPN antaa sinun käyttää suosikki Kodi-lisäosiasi vain muutamalla napsautuksella.

Noudata näitä vaiheita saadaksesi PureVPN-tilisi ja laitteesi sovellus:

 1. Ensinnäkin liittyminen PureVPN-tiliin
 2. Lataa VPN-sovellus ja asenna se
 3. Yhdistä valitsemasi palvelimeen, kuten yhdysvaltalainen palvelin, päästäksesi Kodi-suosikkilisäosaasi
 4. Nauti kaikesta Kodi-suosikkisisällöstäsi Rokulla

Kuinka ottaa näytön peilaus käyttöön Roku-ohjelmassa?

Näytön peilaus on melko kiehtova tekniikka, jonka avulla voit näyttää yhden laitteen näytön toisella. Oletetaan, että sinun täytyy katsoa elokuvaleikettä HD-televisiosta, mutta leike on todella älypuhelimellasi. Voit tehdä sen helposti kytkemällä näytön peilin päälle molemmissa laitteissa ja kytkemällä ne Bluetooth-yhteyden tai Wi-Fi-yhteyden kautta.

Näytön peilaus on aika tyylikäs tekniikka, jonka voit nyt nähdä uusimmissa gadgeteissa tai käyttöjärjestelmissä. Itse asiassa löydät tämän vaihtoehdon Leskeistä ja monista Android-laitteista. Siksi kiertotapa toimii vain, jos laitteesi tukee näytön peilaa.

Roku-laitteet, jotka tukevat näyttöpeiliä

Kuten yllä todettiin, Roku-laitteellasi on oltava Näyttöpeili -ominaisuus, jotta pääset Kodiin siinä. Tässä on luettelo Roku-laitteista, jotka toimittavat tämän tehokkaan ominaisuuden:

 • Roku 2 Malli 4210, versio 5.6 tai uudempi
 • Roku 3 Malli 4200 ja Malli 4230, versio 5.6 tai uudempi
 • Roku 4 Malli 4400, versio 5.6 tai uudempi
 • Roku Stick Malli 3500 ja Malli 3600, versio 5.6 tai uudempi
 • Roku TV: llä on oltava versio 6.2 tai uudempi

Ota näytön peili käyttöön Roku-laitteessa

Ota näytön peilitoiminto käyttöön Roku-laitteellasi seuraavien ohjeiden mukaan:

 • paina Koti -painiketta Roku-kaukosäätimellä siirtyäksesi laitteen päävalikkoon
 • Siirry asetukset vaihtoehto ja sitten kohtaan Järjestelmäpäivitykset
 • Varmista, että käytät versiota v5.6 tai uudempaa. Toiseksi, jos päivitystä on saatavana, päivitä käyttöjärjestelmä
 • Palaa nyt kohtaan asetukset ja sitten mennä Näytön peilaus
 • Lehdistö ota käyttöön Näytön peilaus

Kuinka saada Kodi Rokuun Windowsin kautta?

Asenna Kodi Rokuun

Jos haluat lähettää Kodi-näytön Windows-käyttöjärjestelmällesi – olipa kyse sitten työpöydästä tai kannettavasta tietokoneesta, sinun on varmistettava, että käytät Windows 8.x tai Windows 10.

Lisäksi sinun on myös varmistettava, että Kodi-soitin on asennettu Windows-käyttöjärjestelmään.

Katsotaanpa vaiheita, joilla asennetaan Kodi Rokuun Windows 8.1: n tai uudemman kautta:

 1. Klikkaa Aloitusvalikko ja mene asetukset
 2. Kaksoisnapsauta Laitteet -ruutu avataksesi sen
 3. Klikkaus Kytketyt laitteet tai Bluetooth ja muut laitteet
 4. Klikkaus Lisää laite tai Lisää Bluetooth tai muu laite
 5. Odota, että Windows skannaa ja löytää Roku-laitteesi
 6. Kun kytket Roku-järjestelmän Windowsin kautta, näet laitteen näytön Roku TV: ssä
 7. Avaa nyt Kodi Windowsissa ja nauti siitä Roku-laitteellasi

Kuinka saada Kodi Rokuun Androidin kautta?

Aivan kuten Windows, myös Android-laitteen on tuettava näytön peilausominaisuutta, jotta voit asentaa Kodi Rokuun. Varmista tätä varten, että käytät Android 4.4.2 tai uusinta versiota.

Toiseksi, et välttämättä löydä ominaisuutta, jolla on sama etiketti kuin muilla laitteilla, koska valmistaja merkitsee ominaisuudet aina toisin. Android-laitteestasi riippuen saatat löytää näytön peilausominaisuuden seuraavasti:

 • HTC Connect HTC-laitteissa
 • AllShare Cast / Quick Connect / Smart View joissain Samsung-laitteissa
 • Näytön näyttely Android Lollipop -versiossa
 • Smart Share LG -laitteissa
 • Näytä peili / langaton näyttö Google Android -laitteissa
 • Cast / Cast-näyttö joillakin Android-versioilla

Katsotaanpa nyt vaiheita, jotka sinun on suoritettava Android-laitteesi näytön tuomiseksi Rokuun Kodin käyttämiseksi.

 1. Siirry asetukset -valikko Android-laitteellasi
 2. Mene nyt Näyttö valikko
 3. Vieritä näyttöruudussa alaspäin nähdäksesi Cast ja napauta sitä avataksesi sen. Kuten aiemmin mainittiin, ominaisuudella voi olla eri nimi laitteesta riippuen
 4. Näet Roku laite, jos olet jo ottanut sen käyttöön Näytön peilaus sen päällä
 5. Kun näet Roku laite, napauta sitä ja nauti

Miksi sinun täytyy asentaa Kodi Rokuun?

Monet Roku-käyttäjät kysyvät usein, onko Kodin käyttäminen Roku-sovelluksessa hyvä vaihtoehto vai ei. Loppujen lopuksi Roku tulee virallisilla kanavisarjoillaan.

Media streaming -laite voi tarjota suosittuja kanavia myymälässään, se ei tarjoa yksityisiä kanavia. Koska Roku ei enää tarjoa yksityisiä kanavia, et ehkä pääse käyttämään suosikkikanaviasi, jotka olivat kerran käytettävissä.

Lisäksi Rokulla on taipumus estää kaikenlainen sisältö, jota se pitää laittomana. Kaikista näistä syistä lukuun ottamatta, Kodin käytön Roku-sovelluksessa pääasiallinen syy on, että Roku vaatii sinua ymmärtämään enemmän rahaa pääsyäksesi useammalle kanavalle. Toisin sanoen sinun täytyy ostaa tilauksia haluamillesi kanaville Roku-palvelusta.

Kodi on kuitenkin täysin ilmainen mediaviihdealusta. Lisäksi se tarjoaa valtavan gallerian ilmaisia ​​lisäosia, jotka voivat tyydyttää elokuvien, TV – ohjelmien, urheilun jne.

Yhdistämällä Kodin ilmaiset ominaisuudet Rokun maksettuihin tilauksiin saat nauttimaan uskomattomasta suoratoistokokemuksesta verkossa.

Miksi tarvitset VPN: tä?

Olipa Kodi tai Roku, jotkut kanavat rajoittavat pääsyä niihin ilman VPN: tä. Todennäköisin syy ongelmaan on sijaintilohkot. Maakohtaisten sisältösopimusten tai lisenssikysymysten takia et voi katsoa tietyn maan käytettävissä olevaa sisältöä.

Esimerkiksi, et voi katsella brittiläistä kanavaa, BT Sportsia, Ison-Britannian ulkopuolella.

VPN tarjoaa sinulle valtavan määrän anonyymejä IP-osoitteita, joiden avulla voit käyttää Kodi- tai Roku-verkkokanavia tai lisäosia ilman mitään ongelmia. Käyttämällä anonyymejä VPN-IP-osoitteita saat piilottaa todellisen sijaintisi ja näyttää julkisen IP- tai sijaintisi missä tahansa maassa.

PureVPN: n avulla voit käyttää Hulu-, BT Sports-, Sky Go Live-, Amazon Prime- ja jopa Yhdysvaltain Netflix-sovelluksia mistä päin maailmaa tahansa..

Joten hanki VPN ja jätä hyvästit häiriöisiin digitaalisiin esteisiin lopullisesti.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me