Kuinka asentaa Kodi Amazon Fire Stick- ja Fire TV -sovelluksiin


Kuinka asentaa Kodi Amazon Fire Stick- ja Fire TV -sovelluksiin

Julkaistu: 17. lokakuuta 2019


Rakastatko katsomassa Kodia? Opi sitten kuinka asentaa Kodi Amazon Fire Stick- ja Fire TV -ohjeisiin tässä oppaassa. Tämän lisäksi saat PureVPN: n vain 0,99 dollarilla saadaksesi parhaat Kodi-lisäosat ja päästäksesi eroon tylsyydestä kotona.

Amazon Fire Stick on erinomainen suoratoistopalvelu ihmisille, jotka ovat aina liikkeellä ja haluavat ottaa koko viihdekokemuksensa joka kerta, kun he menevät uuteen paikkaan. Se sisältää monipuolista sisältöä, kuten televisio-ohjelmia, elokuvia ja dokumentteja eri genreistä. Sinulla on paljon käytettävissäsi, mutta voit mausteta elämääsi ääretöntä sisältöä saamalla Kodi Fire Stickiin.

Valitettavasti Amazon Fire Stick on tällä hetkellä enemmän keskittynyt Yhdysvaltain käyttäjiin, joilla on Amazon Prime -tili. Jos sinulla ei ole sellaista, voit käyttää vain Amazon Fire Stick -version perusversiota, joka tarjoaa hyvin vähän sisältöä.

Samaan aikaan Kodi on hieno suoratoistomedia, jolla on avoimen lähdekoodin koodi, jonka avulla voit käyttää rajatonta määrää lisäosia ja käyttää rajoittamatonta sisältöä Kodi-mediasoittimen sovelluksessa. Koska Kodi on kolmannen osapuolen sovellus, sitä ei voi asentaa Fire Stick -sovellukseen, ellet anna laitteen sallia latauksia ja asennuksia tuntemattomista lähteistä – lisää siitä myöhemmin.

Sitä ihmiset ovat kuitenkin viime aikoina tehneet, ja juuri tämän artikkelin tarkoituksena on selittää: ”Kuinka käyttää Amazon Fire Stickiä Kodin kanssa”.

Kuinka saada Amazon-tili omalle alueellesi

valitettavasti, Amazon TV Fire Stick on rajoitettu vain muutamiin maihin, kuten Yhdysvaltoihin, Iso-Britanniaan, Saksaan, Australiaan ja Japaniin. Näiden maiden ulkopuolella et voi käyttää Amazon Primea alueellisten rajoitusten vuoksi.

Amazon Fire Stick rajoittaa pääsyäsi alueesi perusteella, joten jos sijaitset jollain muulla alueella, kuten Ranskassa, Espanjassa tai muualla Aasiassa, jatkat tukkeutumista ja palveluiden saatavuutta. Päästäksesi palveluun yllä mainittujen alueiden ulkopuolella sinun on vaihdettava IP-osoitteesi, ja paras tapa tehdä se on käyttää VPN: ää.

Kuinka asentaa Kodi Amazon Fire Stickiin

Kodin asentaminen Fire Stickiin on erittäin helppoa. Jos olet asentanut sovelluksen Amazon Fire Stick- tai Amazon Fire TV -sovellukseen aiemmin, Kodin asentaminen ei ole sinulle ongelma. Jos et ole kuitenkaan asentanut mitään sovellusta aikaisemmin, voit seurata alla olevia ohjeita ja selata asennusprosessia helposti:

Siirry laitteen asetuksiin

Mene Amazon Fire Stick -asetusvalikkoon ja napsauta Laite

Ota sovellukset käyttöön tuntemattomista lähteistä

Siirry Laite-valikosta Kehittäjäasetukset. Etsi vaihtoehto, joka sanoo “Sovellukset tuntemattomista lähteistä”, ja varmista, että se on käytössä.

Hanki Downloader-sovellus

On monia upeita latausohjelmia, jotka ovat saatavilla ilmaiseksi lataamiseksi. Voit valita yhden, josta löydät parempia arvosteluja ja käytettävyyden.

Lataa Kodi Downloaderilla

Kun olet ladannut Downloader -sovelluksen Amazon Fire Stick -sovellukseen, jatka Kodi -sovelluksen asentamista. Käynnistä Downloader ja kirjoita seuraava URL-osoite ohjataksesi Downloader Kodi-asennustiedostoon.

Hanki haluamasi Kodi-lisäosat

Lisäosien asentaminen Kodiin on helppoa. Sinun on oltava varma oikeasta tarvitsemastasi lisäosasta. Tämä johtuu siitä, että ilmaiseksi ladattavia videoita on tuhansia, ja jokainen niistä tarjoaa monipuolista sisältöä. Lisätietoja Kodin katselemiseen Fire Stick -sovellukseen asennettavien video-lisäosien asentamisesta.

Käytä aina VPN: ää Kodin kanssa

Kodi on ollut viime aikoina keskusteluissa keskustelujen sisällöntuottajien ja jakelijoiden välillä. Monet väittävät, että Kodi tekee sisältöpiratismista helppoa ja siksi se olisi kiellettävä. Tämän seurauksena monet maat ovat säätäneet Kodin käyttöä väestötieteellisissä asioissaan, määräämällä Kodin käyttäjille usein mojoja sakkoja.

Se ei ole ainoa haittapuoli Kodin käyttämiselle ilman VPN: tä. Suurin osa verkossa saatavilla olevista Kodi-lisäosista on avoimen lähdekoodin ohjelmia. Siksi näiden lisäosien aitoutta ja avoimuutta ei voida koskaan taata. Aikaisemmin useiden Kodi-lisäosien on ilmoitettu varastavan luottamuksellisia käyttäjätietoja ilman heidän suostumustaan ​​tai tietonsa.

Pidä tietosi turvassa verkossa ja pysyt turvassa hallituksen määräämistä sakkoista Kodin käytöstä, käyttämällä premium-VPN: ää, kuten PureVPN. Yhteyden muodostuessa todellinen IP-osoitteesi, jolla on sijaintitietosi, peitetään ja korvataan uudella pseudo-IP-osoitteella. Tämä antaa sinulle uuden online-identiteetin, jonka avulla voit kiertää kaikki rajoitukset ja käyttää suosikki sisältöäsi Kodilla täydellisen mielenrauhan avulla..

Näin voit asentaa PureVPN: n Amazon Fire Stick -sovellukseen,

 1. Tilaa PureVPN
 2. Hanki PureVPN Fire Stickille
 3. Asenna, kirjaudu sisään käyttäjänimelläsi ja salasanallasi ja muodosta sitten yhteys
 4. Valitse ensisijaiseksi palvelimeksi Yhdysvallat
 5. Nauti Amazon-palveluista ympäri maailmaa

Kun olet asentanut PureVPN: n, voit käyttää kaikkia Amazon-palveluita, jotka aiemmin oli estetty alueellasi. Kodin asettaminen ja katseleminen Fire Stickillä on niin helppoa kuin mahdollista.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map