Kuinka asentaa Hulu Kodiin?


Kuinka asentaa Hulu Kodiin?

Haluatko asentaa Hulun Kodiin Yhdysvaltojen ulkopuolelta? Käytä sitten PureVPN-laitetta laitteessasi, IOS, Android, Linux tai Amazon Fire TV. PureVPN tarjoaa ensimmäistä kertaa 7 päivän kokeiluversion vain 0,99 dollarilla. Käytä tätä alennettua kauppaa saadaksesi useita Kodi-lisäosia ja estämään ikävystymistä kotona.


Se, kuinka viihdytämme videosisältöä, on muuttunut huomattavasti viimeisen vuosikymmenen aikana. Perinteiset televisiot ja TV-kaapeli-operaattorit on korvattu kokonaan uudella suuntauksella leikata johdot ja rekisteröityä suoratoistopalveluihin, kuten Hulu.

Suoratoistopalvelut ovat suuri mukavuus perinteiseen TV-kaapelijärjestelmään verrattuna. Ne tarjoavat paljon paremman laadun, paljon paremman asiakastuen ja hulluja määriä uutta sisältöä. Siksi streaming-palvelut ovat pyyhkäisseet viihdeteollisuutta niin lyhyessä ajassa.

Mikä on Hulu?

Upea esimerkki suoratoistopalvelusta on Hulu. Tämä amerikkalainen suoratoistopalvelu on vain Netflix. Siinä on monia hienoja ominaisuuksia, joista suurin osa on paljon parempi kuin Netflix. Esimerkiksi siinä on monia alkuperäisiä TV-ohjelmia ja elokuvia, ja se on paljon halvempi kuin Netflix. On syytä huomata, että monet Hulun tuottamat alkuperäiset ovat voittaneet palkintoja. Näihin kuuluvat The Handmaidin tarina, The Looming Tower, Future Man, Marvel’s Runaways, The Polku ja Castle Rock.

Parasta Hulusta on, että se päivittää käynnissä olevien televisio-ohjelmien uusimmat jaksot vain 24 tunnin kuluttua niiden lähettämisestä. Toisin kuin Netflix, jossa käyttäjien on usein odotettava kuukausia saadakseen käsiinsä tuoreita jaksoja, Hulun käyttäjät ovat aina ensimmäiset, jotka saavat tuoretta sisältöä.

Valitettavasti tämä hämmästyttävä suoratoistopalvelu on saatavana vain Yhdysvalloissa. Hulluun on lähes mahdotonta päästä Yhdysvaltojen ulkopuolelta ilman konkreettista hakkerointia.

Kuinka katsella Hulua mistä tahansa

Voit katsella Hulua mistä päin maailmaa tahansa PureVPN: n avulla. Vaikka Hulu ei ole käytettävissä Yhdysvaltojen lisäksi, voit käyttää sitä VPN: n avulla vaihtamalla sijaintisi Yhdysvaltoihin. Kun olet vaihtanut sijaintiasi, voit käyttää mitä tahansa verkkosivustoa tai suoratoistopalvelua, joka ei ole käytettävissä alueellasi.

Sijaintisi määritetään IP-osoitteesi avulla, joka on numerosarja, joka kertoo verkkopalvelimille sijaintisi, laitteen ja muut henkilökohtaiset tiedot. PureVPN: llä todellinen IP-osoitteesi masketaan uudella pseudo IP-osoitteella, joka perustuu Yhdysvaltoihin. Tämän avulla voit käyttää mitä tahansa mistä tahansa Yhdysvaltain online-kirjastosta olematta fyysisesti läsnä Yhdysvalloissa.

Kuinka saada Hulu Addon Kodille?

 1. Avaa Kodi.
 2. Mene järjestelmät > tiedosto johtaja.
 3. Klikkaus Lisätä Lähde >valita Ei mitään.
 4. Kirjoita URL-ruutuun http://fusion.tvaddons.org
 5. Osuma Tehty.
 6. Klikkaus Kirjoita medialähteen nimi.
 7. Tyyppi fuusio ja napsauta Tehty > Osuma kunnossa.
 8. Mene järjestelmät > asetukset > lisät.
 9. valita Asenna zip-tiedostosta.
 10. valita fuusio tietää miten saada Hulu Kodille.
 11. Klikkaus XMBC-raportit > Englanti > entertainmentrepo.backup-1.1.4.zip.
 12. Odota ilmoitusta, jossa sanotaan Viihde Repo on asennettu.
 13. Siirry aloitusnäytöltä kohtaan järjestelmät > asetukset > Lisäosia.
 14. Valita Asenna arkistosta > Viihde Repo > Videon lisäykset.
 15. valita Hulu-elokuva-TV ja napsauta Asentaa.

Kuinka seurata Hulua Kodilla asennuksen jälkeen?

Kun Hulu-lisäosa on asennettu onnistuneesti, siirry Kodi-aloitusnäyttöön. Siirry sitten Videoon > Lisäosat. Valitse juuri asennettu Hulu-lisäosa. Aloita ilmaisen sisällön nauttiminen Hulussa.

Kodi VPN – Tarvitsenko sitä todella?

VPN: n käyttämisestä Kodin tai Kodi VPN: n kanssa on tullut välttämätöntä suoratoistolle. Ei ole mikään salainen salaisuus, että suoratoistot ovat verkkohyökkäyksiä eniten hyökkääviä, kun kyse on henkilöllisyysvarkauksista, lunastusohjelmista ja hakkereista. Yksinkertainen selitys sellaiselle kuviolle on se, että suoratoistot etsivät aina uusia alustoja, joista he voivat käyttää ilmaista videosisältöä..

Oikean alustan löytäminen, joka tarjoaa vakaan nopeuden ja katseltavan sisällön, on työlästä, ja edellyttää, että virtaustiedot tarkistavat muutama kymmenen verkkosivustoa ennen kuin lopulta saavat hyvän ottelun. Metsästysprosessin aikana on luonnollista napsauttaa muutamia haitallisia linkkejä, jotka voivat johtaa laitteen tartuntaan haittaohjelmilla tai muilla haittaohjelmilla.

Lisäksi Kodilla saatavilla olevaa sisältöä ei ole epäilemättä lisensoitu. Se on saatavana Kodilla merirosvolähteestä ja toimii edelleen tarkoituksessaan huolimatta tuottajien ja valvontaviranomaisten useista pyrkimyksistä sulkea se. Siksi myös streamerit joutuvat toisinaan vaikeuksiin, jos heidät todetaan kuluttavan merirosvotonta sisältöä Kodin kautta.

Paras tapa pysyä turvassa kaikista tällaisista verkkokysymyksistä on käyttää PureVPN: tä. Se on loistava suoratoistoon optimoitu VPN ja tarjoaa kaikki tarvittavat toiminnot ja ominaisuudet, jotka vain parantavat suoratoistokokemustasi, mutta myös tarjoavat sinulle tarvittavan digitaalisen tietoturvan, jotta voit olla turvassa verkossa aina.

PureVPN – Streamersin paras valinta

PureVPN on suosituin VPN suoratoistolaitteiden keskuudessa. Siinä on yli 750 + palvelinta, jotka on optimoitu suoratoistoa varten, minkä avulla käyttäjät voivat nauttia keskeytymättömästä ja puskuritonta suoratoistokokemuksesta mistä päin maailmaa tahansa. Sen avulla suoratoistot voivat kiertää yleisimpiä ongelmia, kuten alueellisesti lukittua sisältöä ja Internet-palveluntarjoajien kuristamista, nimeämällä heidän henkilöllisyytensä ja salaamalla tiedot.

Jos olet säännöllinen streamer, joka käyttää useita suoratoistoalustoja hyvin usein, sinun pitäisi tietää, että olet erittäin suuressa riskissä. Kuka tahansa hakkeri tai online-tunkeilija voi helposti päästä käsiksi laitteeseesi ja tietoihisi ja käyttää sitä haitallisiin tarkoituksiin, jotka voivat vaarantaa maineesi tai aiheuttaa taloudellisia menetyksiä.

On aina parempi olla turvallisella puolella ja käyttää PureVPN: tä joka kerta, kun muodostat yhteyden Internetiin.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me